IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Китайците са виновни. Ама и на теб, що ти трябваше да пишеш снощи, че червеното бельо е станало модерно!?
    Сам дръпна дявола за опашката.
    Неадекватна ми изглеждаш нещо, а аз мислех, че сам съм станал разноглед... Снощи не съм писал за червено бельо, пък кой те знае ти какво си фантазирала (точно снощи), с какъв цвят точно си била, а и изобщо - дали е имало някакъв цвят по теб...

Мисля, че ти си дърпала - някого...(снощи), но - мир да има - не точно снощи, а днес като че ли написах за онова - твоето от снощи (?), но ти можеш да си продължиш и тая вечер по инерцията от снощи, ако тогава си стартирала експеримента...

Ей, колко инициативни дами и с развинтена фантазия - имало - не съм и предполагал...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
      ...ще има сватба,а и ти ще си един от поканените...
      Айде , хаирлия да е ...Ама да не направите некоя комсомолска сватба - от ония на които раздаваха на мъжете носни кърпи ,а пък на жените престилки или хавлии (бе те и за бог да прости пак туй даваха ....ма карай - тъй беше едно време ) ....

Аз предлагам следното ;

1) Кум = > Космо - емблематична фигура улегнала и прилично дебела ....Кума => на Космо приятелката-нимфоманка дето мъжа й е моряк с малка пишка ...

2) Първата Брачна Нощ да е на вилата Му в Панчарево , а Меденият месец - на къщата Му до Кавала ...

3) По време на сватбата, след 1:00 ч. да паднат всички прегради за да може и ний гостите да се поопознаем по-отблизо и белким намажем нещо
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Ако ръката ти е вече в цилиндъра, недей да бъркаш по-дълбоко (няма повече накъде, повярвай)..., опипай ушичките... (на зайчето) и го помилвай, но внимавай да не пипнеш муцунката, защото ще му усетиш острите зъбчета и ще подскочиш от болка и изненада...

Ей Заре с тези моркови,където хрупат тези зайчета,така им са заострени зъбките,че човек ако не внимава може да му пуснат кръвчица.

Ще внимавам как пипам,мерси за препоръката!
        Last edited by zapalkata; 04.01.2012, 22:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          ЕЕЕЕ, едно време са се гонили по седенките, а сега по форумите......
          То и чукането.....извинете...и любовта вече е виртуална.......
          +1:

Коментар

АдИ, МА, хубавице, сега пък ти ли Ше ме ядеш? Ръфаш ме - точно както кръвожадните косатки - огромният кит... Пий човешка кръв, ади, влачи...

Чакай, че се отплеснах в лирични отклонения, та на въпроса: ми той въпросът ти си съдържа и отговора, нали, ето: и трите самодиви си бяха (представи си!) - в "червени" премени... Ей на - не им повярвах, ама те ме убеждаваха до край - "Червени сме, че червени!" - и не можах да кажа "гък"!... Бати жените, бати чудото...

Запалката, да не те демотивирам: само твоята избраница не е от трите, сигурен съм - действай,... но не в групови формати, защото там се подучват една-друга!...
            Китайците са виновни. Ама и на теб, що ти трябваше да пишеш снощи, че червеното бельо е станало модерно!?
            Сам дръпна дявола за опашката.
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

АдИ, МА, хубавице, сега пък ти ли Ше ме ядеш? Ръфаш ме - точно както кръвожадните косатки - огромният кит... Пий човешка кръв, ади, влачи...

Чакай, че се отплеснах в лирични отклонения, та на въпроса: ми той въпросът ти си съдържа и отговора, нали, ето: и трите самодиви си бяха (представи си!) - в "червени" премени... Ей на - не им повярвах, ама те ме убеждаваха до край - "Червени сме, че червени!" - и не можах да кажа "гък"!... Бати жените, бати чудото...

Запалката, да не те демотивирам: само твоята избраница не е от трите, сигурен съм - действай,... но не в групови формати, защото там се подучват една-друга!...
              Заре,с теб ще се разберем,имаш стил!Ако питаш мене,тези които си видял не са били самодиви,щото самодивите са облечени в бяло.За белото не знам,ама червеното сигурно е било от светлините на фенерите по улицата,поне така мисля.

Коментар

Зарко,да ти кажа честно не знам зайче ли е,защото ръката ми е още в цилиндъра.Предполагам какво е,но пак не съм сигурен.За какви самодиви си говорил вчера бе Зарко?Обаждай се като си с тях,за да излизаме шестимата заедно-Аз,Артемида,Ти и Трите самодиви.
                Ако ръката ти е вече в цилиндъра, недей да бъркаш по-дълбоко (няма повече накъде, повярвай)..., опипай ушичките... (на зайчето) и го помилвай, но внимавай да не пипнеш муцунката, защото ще му усетиш острите зъбчета и ще подскочиш от болка и изненада...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  Стига се заяжда със Zapalkata, ами вземи и разкажи какво ги прави снощи трите самодиви с червени премени /или без премени/!

Коментар

• [QUOTE=zarco;1059194157]Тук малка ли е седянка?... Лафове и закачки - бол...

Важно е, че Запалката най-после "стопли" къде и как точно да търси зайчето... [/QUO

Зарко,да ти кажа честно не знам зайче ли е,защото ръката ми е още в цилиндъра.Предполагам какво е,но пак не съм сигурен.За какви самодиви си говорил вчера бе Зарко?Обаждай се като си с тях,за да излизаме шестимата заедно-Аз,Артемида,Ти и Трите самодиви.

Коментар

Тук малка ли е седянка?... Лафове и закачки - бол...

Важно е, че Запалката най-после "стопли" къде и как точно да търси зайчето...
                      Стига се заяжда със Zapalkata, ами вземи и разкажи какво ги прави снощи трите самодиви с червени премени /или без премени/!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Тук малка ли е седянка?... Лафове и закачки - бол...

Важно е, че Запалката най-после "стопли" къде и как точно да търси зайчето...

Коментар

Спарт,засега сватба няма да има!Първо с Артемида ще походим малко из темите,и евентуално ако си паснем,ще има сватба,а и ти ще си един от поканените.Дотогава където сме ние ще има любов и песни http://www.youtube.com/watch?v=xweiQ..._order&list=UL

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Кво става , младоженците ? . Скоро ли ще е светлата дата ?

Ако на душата и трябват 40 дни за да се отдели от тялото , то на булката и трябват не повече от 9 , за да разбере че е изтеглила късата клечка ...

Айде - и на 10-я ще я чакам на онуй място за да коригираме заедно грешките на художника .

ПС : http://www.youtube.com/watch?v=5EdmH...eature=related
                            Спарт,засега сватба няма да има!Първо с Артемида ще походим малко из темите,и евентуално ако си паснем,ще има сватба,а и ти ще си един от поканените.Дотогава където сме ние ще има любов и песни http://www.youtube.com/watch?v=xweiQ..._order&list=UL

Коментар

• Кво става , младоженците ? . Скоро ли ще е светлата дата ?

Ако на душата и трябват 40 дни за да се отдели от тялото , то на булката и трябват не повече от 9 , за да разбере че е изтеглила късата клечка ...

Айде - и на 10-я ще я чакам на онуй място за да коригираме заедно грешките на художника .

ПС : http://www.youtube.com/watch?v=5EdmH...eature=related
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Артемида,ние бързо може да се вземем,ама след това ме е страх да не развалим темата,ако се скараме!Примерно да вземеш със Зарко да си пишете на лични и това да го разбера от друг,а тебе като съм те питал да казваш,че въобще е нямало подобна кореспонденция.Най-добре е ако питаш мен да се поопознаем тук,щото и двамата сме млади никове и трудно може още да се разберем що за никове сме все още.Иначе голяма сватба бързо може да вдигнем само от моя страна ще присъстват най-малко 150 ника.
                                Виж кО, сЯ, ще си паснете, най-малко, защото неоснователно ме споменавате и двамата с нея в постовете си... Що не си комуникирате, без да намесвате и мен и да не се съмнявате един в друг, защото съмненията са първото сериозно препятствие пред една (незапочнала все още) връзка...

...и другото: не мислите ли, че като ме въвличате в чисто ваши проблеми - можете да промените мнението на човек, на когото държа? Вероятно такава е целта, нали..., поне дамата е съобразителна и го загатна назад? Но пък, колко сме елементарни и ние - мъжете - почваме да се съмняваме впоследствие (както се казва - след дъжд - качулка)... Нищо лично, дано не ви е прозвучало прекалено лично и тягостно..., само си разсъждавам...

Наздраве и успехи!

Коментар

Working...
                                X