IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Каквото и да става, не мога да се лиша от това удоволствие. Има си други начини за показване на червен картон, без да се засягат такива важни физиологични потребности

П.П Черното сатенено бельо, в комбинация с дантела също ще допринесе за щастлива и успешна година.
    Ами, ако ме питаш, белият цвят също би допринесъл за щастието (най-общо)..., ние да не сме китайци, да се впечатляваме само от червеното...

Разбрах, че си ги кътате (и дундуркате - или както там си го наричате това действие...) - мъжете,... така и трябва - в къщи, ...а тук (във форума) - са червените (ви) картони..., но и това е решение... ... (не съм намеквал, че се избиват комплекси, още повече, че дамите тук сте една рядкост и все красавици, досущ като черни лебеди - точно в унисон с твоите дантелки, които ще донесат щастието...)...

Баси, в тоя лекс.бг - писали казуси, писали, че се забравили.., но пък дантелките помогнаха за разтоварване... Поздрави, бягай, че много време те чакат..., абе, колко сме наивни, това мъжете, след като вярваме, че едни чинии се мият 4-5 часа, вечер, нали?...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• В момента има доста момчета ( файтъри ) в различни дисциплини и аз понякога комуникирам с тях. Прекрасни момчета, които се чудят образование ли да учат или да ходят да се млатят с другите народи за пари.

П.П. Та, едната случка където хем се смях, хем се зачудих беше турнир в Япония ( ранг под К-1 ).

И лапето вика набил там всичко по пътя до финала, обаче му се пада българин. И вика то "смешно", т.е. лапето на 20 оня на 28 г. и вика няма смисъл да се трепем и той ми е батко и ще му пусна, щот' ако го ядосам може и да ме бие и да се почупим за глупости.

Та, имитирали "финал" между българи - ама лапето докато стигне дотам се било и с 2-ма японци, а все пак е в Япония турнира. И ми вика, то па всичко ми вървеше и 2-мата японци с нокаут още в първи рунд мисля, че беше.

Обаче на лапето му кофти, защото тия техните домакини ( японците ) вика целите в татуировки на не знам си коя мафия и му показвали как сами са си рязали кокалчетата на кутретата, понеже са се провалили в някаква мисия. И въпрос на чест, без 2 сгъвки на кутрето вече на 2-те ръце.
      -----------------------------------

Нашето лапе вика, тия са луди на тема чест. Биеш ги като тъпан и то не защото са смотани, а просто защото ние сме добри и после ти е кофти, че тоя ще си реже поредната става от даден пръст.

Вика ми кажи какво да направя? Да ги бия ли, да се "оставя" ли? Както и да е - Успех на Кубрат Пулев за мача.

Май ще се сменя пояса вече и му стискам палци!

П.П. Има един неудобен дет' му е за противник и от 10 срещи, ще го бие поне 8 пъти, но той сега няма да играе с него.

Успех на момчето!
      Last edited by marandi; 05.01.2012, 02:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Интересен е спора за империите. но в Европа и Белгия и Холандия и Испания са имали империи без да имат императори- имат си крале. А много по малки са се имперосвали
        Нашите винаги са имитирали уж "върховната" форма за управление, която не позволява повече от 1 император, т.нар. Християнство.

В същото време са си правели своето да си въртят бизнеса, да си пазят хората ( народа ) и като някой си промени данъчната политика, т.е. да се опита да ни изнудва да го понатупат за спорта.

Все пак живеем на 1-но от най-читавите места в света и път на коприната и арабските амбиции на ислям и т.н. - демек кръстопът.

П.П. Нашите винаги са били железен партньор на всички, но когато се наложи се е почвало с шамарите, раздадени с любов
        Last edited by marandi; 05.01.2012, 01:50.

Коментар

• Интересен е спора за империите. но в Европа и Белгия и Холандия и Испания са имали империи без да имат императори- имат си крале. А много по малки са се имперосвали

Коментар

• Първоначално изпратено от Peter(Petar) Разгледай мнение
            Само да те питам, според "императорския проект" примерно Тервел император ли е бил?
            Немски,

аз визирам българска история.

Според теб какво значение има тогавашната титла на Тервел, щом спира арабското нашествие пред Констатинопол ( т.е. днешна Европа или ЕСъюз, както го наричате ), понеже Източна-римска империя е отивала в канала?

Или си чел басните за Шарл Брадвата на Франкска империя, дет' спрял арабското нашествие през Пиренейския полуостров от цели 1000 араби + 5000 бедуини ( днешните либийци ). Общо: 6к "спирка" и "спасил" Европа. Това ли си гледал за империята на Франките ( днешна Германия )?

Тервел, отива след зов за помощ от Византия и леко попилява 200к армия, обсадила Константинопол + ги спира и при Волжска България тогава като инвазия, щот' нашествието е било в 3 лъча. Това е Арабската школа, те винаги атакуват в "удж", както го наричат, но центъра винаги е ясен, останалите 2 лъча са за камуфлаж. Виж войните на Османска империя за протокола само.
            --------------------------------------
            Представи си как се стига до Константинопол тогава за 3 дена от сигнала за помощ на Византия като се тръгва от Плиска/Преслав и почва да ги бие само с 50к конница, докато останалата мобилизация пристигне, пешаци.

Защо Константинопол е извикал нас за помощ, а не империята на Франките според тИбя? ( риторично ).
            ----------------------------------------------------------------
            П.П. Та, после арабските хроникьори като пишат 200 години след това, че няма по-лошо нещо от гнева на Аллах, морето и българите. Прочети и арабските хроники от него период

Според теб какви сме били? ( риторично )

Нека Европа, т.е. ЕС си преразгледа позицията по история и престане да краде История под филмчета по Дискавъри да кажем и т.н. Няма нищо лошо да си признаят, че в тия години Нашите земи са били цивилизация, а техните тъмни времена. Нищо няма да им стане, налЕ? А не да си предписват, че те били спряли Арабската инвазия за 200 години напред, щот' уж се били с нек'ви либийци-наемници
            -----------------------------------------------------------------------------
            При теб проблема е, че не можеш да си представиш, че преди Римско право е имало цивилизация и ние "леко" сме били част от тази цивилизация.

Нормално ти си юрист, а па аз водя същите разговори и с уж най-силната школа по история от ВТ-университет като се напиваме. Пак ме изкарват крейзи, после мислят месец-два и някои от тях вдяват какво съм им казал
            -------------------------------------------------------------------------------------
            Конкретно на въпроса ти няма категорични данни, че Тервел ги спира, той се е бил оттеглил тогава и е бил пуснал синковците си да се "тренират" да управляват. Демек боляло го е фара дали е император. Гледал си е джинс-а. Капиш?
            Last edited by marandi; 05.01.2012, 01:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              Тая фраза е знакова...

И се моля с най-искрените си молби, твоят мъж да не я чуе, защото... много лошо му се пише... Вероятно, след нея - се получава директен червен картон (независимо, че жълт изобщо не е имало...), с думите: никакъв секс в следващият месец (най-малко)... ..., пък ако ще да върви после да ти подарява и червено бельо за щастлива и успешна година....
              Каквото и да става, не мога да се лиша от това удоволствие. Има си други начини за показване на червен картон, без да се засягат такива важни физиологични потребности

П.П Черното сатенено бельо, в комбинация с дантела също ще допринесе за щастлива и успешна година.
              Last edited by tnm; 05.01.2012, 01:01.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Немски,

загатнах и преди, че нашите винаги са имитирали т.нар. недостатъци на уж цивилизацията и юридически са ги биели с техните правила по техните глави. Т.е. проблемите на Християнството ( католици-източноправославни/после и Ислям ) са проблеми на тяхната цивилизация, а не на нашата.

Затова едната форма да станеш империя е била, когато варвари те завладеят и си провъзгласят за такава, където ти залитна с тъпи примери. Т.е. да ти вземат титлата.

Втората форма е била през политическите бракове, когато варвари те атакуват и ти точно тогава не можеш да се защитиш или населението ти ще понесе огромни жертви и е безмислено ( случката с Кубрат, където той запазва народа си като го пръсва по Света ). Т.е. те затова те атакуват, за да ти вземат сана. Тогава агресорът ти пробутва щерка си и докато някой й надуе корема на булката, тя вече била уж "опетнена", че мъжО й не я плющи ( пример бъдещата Австро-Унгария ). И булките с надут корем от някого са ги изтегляли немедлено варварите, понеже вече т'ва дет' й пърха в утробата, ще бъде Император, демек закона за Наследставата, както го водите в Правото.

Прегледай колко "империи" са се провъзгласили после така, след като са ни нападали и превземали или са пращали щерките си за семка от наш владетел

Прегледай и защо цар Шишман ли беше ( по памет ) дава дъщеря си на варварите, т.е. бъдещата Османска империя, той за да ги забави, а те заради титлата после и така ... нашите винаги са пазели народа си от безмислени кланета

П.П. Та, споки ще се измисли нещо, т.е. то вече се мисли - но България сте империя, откакто свят светува. Т'ва разкажи на твоите хора, а не за разни смешни проекти за асфалт. Все едно да им говориш виждали ли са дограма ( алуминиева ) примерно? От това няма да се впечатлят, демек от магистралите
                -------------------------------------
                Затова те избъзиках докато преглеждаш старателно да търсиш "разликите" между крал и ЦАР, защо нашия е Цар, а всичките ни комшии са крале, заедно и с тия от Западна Европа? Да видим какво ще откриеш и кой сан е по-висок? А относно езика, прегладай защо Русия е империя, а говори на развален български и се титулуват за Цар и Император, т.е. те се придържат към нашия готов "модел"
                ------------------------------------------------
                Пфуу ... пак осъмнах - поздрави на новия член на клуба с ник "новобранец". Усещам, че хич не е такъв и ни финтира по тъча, ама както и да е
                Само да те питам, според "императорския проект" примерно Тервел император ли е бил?

Коментар

....

П.П Ти сега какво, заяждаш ли се с с мен или напротив!? ...
                  Тая фраза е знакова...

И се моля с най-искрените си молби, твоят мъж да не я чуе, защото... много лошо му се пише... Вероятно, след нея - се получава директен червен картон (независимо, че жълт изобщо не е имало...), с думите: никакъв секс в следващият месец (най-малко)... ..., пък ако ще да върви после да ти подарява и червено бельо за щастлива и успешна година....
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Брях, объркала съм се!
                    Ама на мен ми е простено, защото съм жена и ми прилича да съм вятърничава и отнесена.

П.П Ти сега какво, заяждаш ли се с с мен или напротив!? Paliurus spina-christi!?
                    Наздраве!
                    Жена, която признава вината си! Гръм и мълнии... Тази констатация ще ми нанесе непоправими рани...

Така бях изненадан..., това е нечувано..., но пък светкавично паднах на земята, т.е. - върна ме към действителността за секунди с "присъдата" си: "Ти сега какво, заяждаш ли се с с мен или напротив!?...", т.е. - веднага изтри петното върху женската гилдия...

Ама, знаеш ли, фактите са си факти - дори и жените не могат да ритат срещу тях, пък ако ще и в червено бельо да се пременят...

Наздраве!

Коментар

• Мен тия дни ми се е.. мамата.. Та за това не пиша.. Струпа ми се една комбинация от лични и служебни ядове.. Да не Ви занимавам, ама бая се видях у приключение с барети.. Тия дни пътувам до Унгария (за два дни).. После съм в Банско още два дни... Летя като някоя линейка... Ама е истина че около празници народа полудява...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Айде , хаирлия да е ...Ама да не направите некоя комсомолска сватба - от ония на които раздаваха на мъжете носни кърпи ,а пък на жените престилки или хавлии (бе те и за бог да прости пак туй даваха ....ма карай - тъй беше едно време ) ....

Аз предлагам следното ;

1) Кум = > Космо - емблематична фигура улегнала и прилично дебела ....Кума => на Космо приятелката-нимфоманка дето мъжа й е моряк с малка пишка ...

2) Първата Брачна Нощ да е на вилата Му в Панчарево , а Меденият месец - на къщата Му до Кавала ...

3) По време на сватбата, след 1:00 ч. да паднат всички прегради за да може и ний гостите да се поопознаем по-отблизо и белким намажем нещо

Ха Спарт обичам те.. Така ме разсмя... Аз съм бил кум няколко пъти (8 по точно) и съм се зарекъл повече да не го правя,.... но за общото благо ще направя компромис с принципите си... Кумата е проблем - тая дето си я споменал е голямо гюбре и рискуваме да преебем сватбата на човека, като отклоним вниманието от булката... Но кумата я остави на мен - имам една идея, дето и с хората много я бива.. Па и тук има достаъчно арни девойки да се представим като за една сватба...
                        Вилата на Панчерево (то е Кокаляне всъщност) няма грижи... За Гърция само не е на Кавала, а на Халкидики, ама и това не е проблем...

Та значи вече сме готови да удряме тъпана...

ПС. Това дето съм дебел също е вярно, но предпочитам да ме излъжеш благородно, щото се комплексирам...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Неадекватна ми изглеждаш нещо, а аз мислех, че сам съм станал разноглед... Снощи не съм писал за червено бельо, пък кой те знае ти какво си фантазирала (точно снощи), с какъв цвят точно си била, а и изобщо - дали е имало някакъв цвят по теб...

Мисля, че ти си дърпала - някого...(снощи), но - мир да има - не точно снощи, а днес като че ли написах за онова - твоето от снощи (?), но ти можеш да си продължиш и тая вечер по инерцията от снощи, ако тогава си стартирала експеримента...

Ей, колко инициативни дами и с развинтена фантазия - имало - не съм и предполагал...
                          Брях, объркала съм се!
                          Ама на мен ми е простено, защото съм жена и ми прилича да съм вятърничава и отнесена.

П.П Ти сега какво, заяждаш ли се с с мен или напротив!? Paliurus spina-christi!?
                          Наздраве!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• С един поздрав ви казвам лека нощ http://www.youtube.com/watch?v=1lzdm..._order&list=UL И утре да не се чудите,като ни видите с Артемида да ходим заедно по темите.

Коментар

• гр. Кавала-Гърция ...Вярно,че не бях уточнил
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                ...
                                2) Първата Брачна Нощ да е на вилата Му в Панчарево , а Меденият месец - на къщата Му до Кавала ...

.....
                                Като че ли не си уточнил съвсем прецизно, до кой кавал именно се очаква да бъде първата брачна нощ...

Коментар

Working...
                                X