IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Мир братя нали всеки влиза, за да разтовари малко негативизъм насъбран от натоварения ден. Ама недейте един връз друг, забавлявайте се и ако случайно съм причина да се "сръчквате" ще си изляза и няма да влизам. Не вярвам да е така, затова недейте се ядосва с глупости ами нека се шегуваме и забравяме за онези неща, които ни карат да бъдем сурови

http://www.youtube.com/watch?v=8b9_bhqHXCU

п.п. а относно хората с връзки и някои професии - винаги ги има и наистина са с предимство, но винаги има и такива, които успяват сами със собствени сили да намерят своето място под слънцето

Артемида,ние бързо може да се вземем,ама след това ме е страх да не развалим темата,ако се скараме!Примерно да вземеш със Зарко да си пишете на лични и това да го разбера от друг,а тебе като съм те питал да казваш,че въобще е нямало подобна кореспонденция.Най-добре е ако питаш мен да се поопознаем тук,щото и двамата сме млади никове и трудно може още да се разберем що за никове сме все още.Иначе голяма сватба бързо може да вдигнем само от моя страна ще присъстват най-малко 150 ника.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Teнденцията е професиите изискващи инвестиции, контакти и по-лесно "издигане" в йерахията, да бъдат наследствени- особено ако трябва да набират мющюрии.
      Това е добре за старта, но не е добре за обществото като цяло- не си пробива път най- доброто, а това, на което са му постлали добре. Има и изключения, но нас ни занимават другите, които задръстват системата, а и създават лош имидж на цели гилдии.
      Мадам Шъ ( знаеш, че твоя интелект ми е слабост )

Ще си позволя 2 бързи "поправки".

1. Чисто исторически 3 поредни джинс-а да се окажат гении всичките в една и съща професия, клони към 0 ( като статистика )
      2. Юридическите лица ( т.е. корпорациите ) не ги интересува лафа за "Моето гардже било най-'убаво.". Т.е. "врътката" през свободни професии и ЕТ-та няма как да стане.

Винаги съм задавал въпрос, защо като ми се пърчиш, че ще си 3-то поколение докторка и имаш 6 доктори в джинс-а не искаш да имаш собствена клиника и да ги управляваш с опция за фрайчайз по света и т.н., ами се насочваш в сегмент да печаташ едни "хартийки"/изследвания, които да ощипеш после и клиента и здравната каса, щот' мама така ти е казала, че се прави? ( не ме разбра и сега учи немски да бягала в немско ). Е, и ....тя няма представа колко студен народ са немците и какво я очаква? Но проблема не е мой.

П.П. Радвам се, че ти се паднала Любовта от баницата. Щастливка си, но още не го знаеш

Чиърс!
      Last edited by marandi; 04.01.2012, 18:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muza Разгледай мнение
        Оп, тия други 'орица са, дето съм им кума. Щатна бройка - форумна кума - c'est moi!
        Криза е, да 'скарам нЕкой лев.

Поздравче за всички!

http://www.youtube.com/watch?v=sN8grtFUQYs

P.S. Дано не ме приберат на "топло" за подстрекателство.
        хихи Музе имаме опит (форумен) със сватбитехахаха

http://www.youtube.com/watch?v=-TzXk...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=zbr2a...eature=related
        Last edited by artemida_sofyanska; 04.01.2012, 18:25.
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Мир братя нали всеки влиза, за да разтовари малко негативизъм насъбран от натоварения ден. Ама недейте един връз друг, забавлявайте се и ако случайно съм причина да се "сръчквате" ще си изляза и няма да влизам. Не вярвам да е така, затова недейте се ядосва с глупости ами нека се шегуваме и забравяме за онези неща, които ни карат да бъдем сурови

http://www.youtube.com/watch?v=8b9_bhqHXCU

п.п. а относно хората с връзки и някои професии - винаги ги има и наистина са с предимство, но винаги има и такива, които успяват сами със собствени сили да намерят своето място под слънцето

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
            В очите на Артемида може да се издигаш пич,ама в моите вече падна.Нещо си много докачлив като става въпрос за нея,а коментара ми беше в тон с темата леко шеговит.Хайде лек ви оставаш ден от мен!

Новобранец,може малко по язвителен да съм бил,но от пръв прочит коментара ти го тълкувах като заяждане.Не се сърди,надявам се да станем близки тук във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от men79 Разгледай мнение
              Че какво ни е на нас хем сме възпитани.... хем в час с новите технологии и новости......

http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79
              Много добре се справяш!Винаги съм се радвал на такива амбициозни млади хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Teнденцията е професиите изискващи инвестиции, контакти и по-лесно "издигане" в йерахията, да бъдат наследствени- особено ако трябва да набират мющюрии.
                Това е добре за старта, но не е добре за обществото като цяло- не си пробива път най- доброто, а това, на което са му постлали добре. Има и изключения, но нас ни занимават другите, които задръстват системата, а и създават лош имидж на цели гилдии.
                За съжаление, отдавна отпадна състезателното начало и нещата се решават чисто субективно... (и това все повече ще се налага, без да има начин да бъде преодоляно)
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                  Новобранка,завиждаш ли,че Артемида поздравява всички само не и теб?Ако бъдеш послушен и натрупаш малко стаж,някога и това може да ти се случи!

В очите на Артемида може да се издигаш пич,ама в моите вече падна.Нещо си много докачлив като става въпрос за нея,а коментара ми беше в тон с темата леко шеговит.Хайде лек ви оставаш ден от мен!

Коментар

• Teнденцията е професиите изискващи инвестиции, контакти и по-лесно "издигане" в йерахията, да бъдат наследствени- особено ако трябва да набират мющюрии.

Коментар

Чуваш ли запалка ти ли шЪ си ми принцЪ само това не можах да разбера, или зарко е решил да ме бракува нЕкъде другаде

Само да предупредя вече си имам кума - Муза на първа линия, зарко ако е решил може да е кум - разрешавам

Обаче за младоженеца още не знам инак брачен договор веке има подготвен лично от моя милост при това Предвиден бе за други ми ти 'орица ала нищо се незнае
                      Оп, тия други 'орица са, дето съм им кума. Щатна бройка - форумна кума - c'est moi!
                      Криза е, да 'скарам нЕкой лев.

Поздравче за всички!

http://www.youtube.com/watch?v=sN8grtFUQYs

P.S. Дано не ме приберат на "топло" за подстрекателство.

Коментар

• Че какво ни е на нас хем сме възпитани.... хем в час с новите технологии и новости......

http://www.dukascopy.com/traderconte...g&trader=men79

Коментар

Чуваш ли запалка ти ли шЪ си ми принцЪ само това не можах да разбера, или зарко е решил да ме бракува нЕкъде другаде

Само да предупредя вече си имам кума - Муза на първа линия, зарко ако е решил може да е кум - разрешавам

Обаче за младоженеца още не знам инак брачен договор веке има подготвен лично от моя милост при това Предвиден бе за други ми ти 'орица ала нищо се незнае
                          ...видя ли как ми падна сега - ти на мен: кум, ли - нали ми знаеш мнението - къде гледаш встрани, а? Се някого гледате да изпързаляте, в кръвта ви е някак..., а после: ама що тъй било станало, па - как все късмета ви изневерявал... Ми аз ти казах, де ти е късмета, пък ти каза, че си имала собствено мнение... Млъквам вече - никЪв кум! (аз си уважавам приятелите, пък били те и виртуално представени, нищо, че много ме работят понякога, именно по наклонената плоскост ме пързалят - "Болен - здрав носи...")...
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=q2G8v...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GdBzpwcRE0c
                            http://www.youtube.com/watch?v=W5GEk...eature=related

Коментар

Зарко,Артемида и Запалката да не се заиграха?Аз съм нов във форума,ама ако има сватба искам да съм сред поканените.По повод случая обещавам да джиросам няколко акции от.... Артемида,ти ще сложиш ли името на запалката(бъдещият ти мъж)в твоето име.Питам,защото нали има традиция юристите да остават с моминското си име? Артемида запалкова-добре звучи!
                              +1

Не са само юристите така. Схемата, за точене на Фиск-а по гилдии е ясна и Гърция е типичния пример за наследствени професии.

Аз "загубих" едно девойче, което много обичах, понеже реши да става докторка от 3-то поколение и оттам пътищата ни се разделиха.

Още ми се обажда, но аз вече "изстинах" там, само й казах, че това което е било повече няма как да стане и опита за пробутване на фамилия - показва колко се самозабравят някои.

Докторите средно в цял свят живеят под 50 години, т.е. по-малко от тия които "лекуват" уж.

Както и да е! Чиърс за една от лЮбовите ми, с която Господ ме дари да се срещна, но се разделихме.

П.П. Затова винаги пожелавам повече Срещи и по-малко Раздели на 'орицата!

Чиърс!
                              Last edited by marandi; 04.01.2012, 17:47.

Коментар

Зарко,Артемида и Запалката да не се заиграха?Аз съм нов във форума,ама ако има сватба искам да съм сред поканените.По повод случая обещавам да джиросам няколко акции от.... Артемида,ти ще сложиш ли името на запалката(бъдещият ти мъж)в твоето име.Питам,защото нали има традиция юристите да остават с моминското си име? Артемида запалкова-добре звучи!
                                Новобранка,завиждаш ли,че Артемида поздравява всички само не и теб?Ако бъдеш послушен и натрупаш малко стаж,някога и това може да ти се случи!
                                Last edited by zapalkata; 04.01.2012, 17:45.

Коментар

Working...
                                X