Ивестор бг:"В България работи само един от трима".Без да ми се сърдите искам да ви кажа,че България няма нужда от мързели......Само да си пишете до повишаване на работоспособността няма да стигнете,така че действайте на живо,това е моя съвет.Но лошото е,че съотношението тук жени/мъже е 1:6.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного беше тъп тоя филм.. На него не мастурбирах дори...
Коки злато добре че има жени като теб в БГ да отсрамвате масата дето ако нямат по две деца може да си помислиш че са девствени на приказки.. НО тук има едно голямо НО -българките не са сексуални, тс не правят хубав секс, но в същото време са с много нисък морал... Разбирай може да ме чукате но да не разберат в селото... Мога да изневерявам на мъжа си но да не разберат майка ми и баща ми.... Странно племе...
Това е една от многото страни на народоспихологията на българина, дето ни пречи да вървим напред, като държава ...
Просто сме такива ...
Колко хора и сега, като стане дума за началника и понижават глас ...
Или па ако пътуват със същия в един анансансьор, напрао се посират от страхопочитание гледайки в пода ...
Колко не смеят да говорят за секс ...
Колко мрънкат срещу всички, домА пред телевизора, а после са първи на изборите да гласуват...
Или като си купат хладилник, го прибират по тъмно, да не видят комшиите ...
и т.н и т.нХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеКоки, много опростяваш нещата с това твърдение, че само на база това, че не пишат тук дамите, то те не са разкрепостени..., прекалено елементарно обяснение на сложен казус... Това го казвам с ясното съзнание, че и на мен би ми било интересно да прочета други мнения, но едва ли, въпреки че не претендирам мнението ми да е изобщо критерий в тая посока... Фактът, че статистиката, която цитираш показва съотношения 96% към 60% е достатъчно показателен... (да не си изпреварвам все пак късмета)....
От друга страна, не смяташ ли, че - с цитираната от теб статия - се противопоставяш (задочно) на нечия заинтересуваност, предвид следното мнение?
Цитат:
Първоначално изпратено от 4i40 ...........
Внимавай, във форума има професионалистки по темата.....
Както и да е, де - само направих връзка с мнения, без някакви лоши помисли и - не че съм толкова напред с аналитичното мислене, но ме провокирате да хвърлям по един поглед, независимо, че имам доста ангажименти...... Както съм си мъж - едва ли бих говорил директно по темата, въпреки че някои тук ме сканират като много разюздан сваляч..., бих потърсил някакъв завоалиран начин за обяснение..., което май означава НЕразкрепостеност..., смисълът на самата думичка нещо ми се губи, съвсем сериозно, де!
Поздрави!
Визираш мнението на чичо ,ами като има такива защо мълчат ,а не се изкажат???
Относно това,че не говориш директно ,не виждам някаква причина да не го правиш.Last edited by коки; 10.01.2012, 11:57.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеПедераситеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТези кои саХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМного беше тъп тоя филм.. На него не мастурбирах дори...
Коки злато добре че има жени като теб в БГ да отсрамвате масата дето ако нямат по две деца може да си помислиш че са девствени на приказки.. НО тук има едно голямо НО -българките не са сексуални, тс не правят хубав секс, но в същото време са с много нисък морал... Разбирай може да ме чукате но да не разберат в селото... Мога да изневерявам на мъжа си но да не разберат майка ми и баща ми.... Странно племе...Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДаже и джудже имаше
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНабора размишлява . Даже и му помагам виртуално
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДаже и джудже имаше
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеЩом като не говорят следва,че и не са разкрепостени в
От друга страна, не смяташ ли, че - с цитираната от теб статия - се противопоставяш (задочно) на нечия заинтересуваност, предвид следното мнение?
Цитат:
Първоначално изпратено от 4i40 ...........
Внимавай, във форума има професионалистки по темата.....
Както и да е, де - само направих връзка с мнения, без някакви лоши помисли и - не че съм толкова напред с аналитичното мислене, но ме провокирате да хвърлям по един поглед, независимо, че имам доста ангажименти...... Както съм си мъж - едва ли бих говорил директно по темата, въпреки че някои тук ме сканират като много разюздан сваляч..., бих потърсил някакъв завоалиран начин за обяснение..., което май означава НЕразкрепостеност..., смисълът на самата думичка нещо ми се губи, съвсем сериозно, де!
Поздрави!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнениеКосмо,що спря да пишеш?Да не се размисли върху на Коки публикациите?
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар