IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и като пишете за някои сексуални техники поне го правете без правописни грешки
    ..не са допуснати от бързане- има повтаряемост..не можете правилно да изпишете думата, но претендирате за познания по психология в частност женска такава, сексология и други -гии
    Last edited by val/she; 10.01.2012, 12:35.

Коментар

• [QUOTE]Първоначално изпратено от новобранецът
      Коки сигурно изпитва странното удоволствие,като прави или говори за секс да каже и една блага дума по адрес на правителството.Балкански манталитет,ама не много български,може би сръбски
      ... това аз лично го тълкувам като свалка към обекта на поста ти - дамата, бравос... ..., ето на - че те бива..., дори обща тема намери..., неизчерпаема... [/QUOTE

Някой велик мислител беше казал,но не си спомням кой,че политиката и секса са две неща с еднакво действие и резултат.
      Last edited by zapalkata; 10.01.2012, 12:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
        Какво се подтисна бе пич!
        Не бе .. За чиста статистика става дума... Ей така като стане интересна дискусия и ми объркате дневния режим - сега ем съм гладен, ем ми се ходи да думна една дефекация.... А до преди само ми се дефекираше.. И сега ще си викна KFC и ще си ям в кенефа (новия).. И това ако не е социализъм...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          За изборите, смятам че ТРЯБВА да се гласува ...
          но имах в на предвид, че повечето ми колеги, и СЕГА, ако ги попитам :
          за кого глува бе ?..
          Не казват
          е те тва ми чупи главата ...
          Колчо те и моите познати са такива,като твоите колеги.Питам ги, а те явно щото повечето са държавни служители и те си мълчат.Сакън да не се разчуе ,че току виж може да са ги наритали от топлото им местенце.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Коки, аз не съм съгласна с твърдениатя Ви. Проблем ли е?
            От един и същи продукт могат да бъдат направени различни неща. Тълкувайте го както искате.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
              Коки сигурно изпитва странното удоволствие,като прави или говори за секс да каже и една блага дума по адрес на правителството.Балкански манталитет,ама не много български,може би сръбски
              ... това аз лично го тълкувам като свалка към обекта на поста ти - дамата, бравос... ..., ето на - че те бива..., дори обща тема намери..., неизчерпаема...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Много готин виц.. Обожавам фин английски хумор..

Така си е Коки... Но проблема не е само в българските жени... И мъжете сме... Статисъиката показва че българският мъж е най не хигеничен в ЕС и най рано спира сексуален живот..80% от мъжете не правят френска любов на жени...80% от българските мъже са имали под 10 сексуални партньорки (за какъв опит говорим).. И дори когато някоя двойка ти каже какъв супер секс прави това е само и единствено защото няма база за сравнение....
                Какво се подтисна бе пич!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  ... ми как ще ти се обадят, няма да надигнат глас, я - да ти се противопоставят..., но наистина демотивираш ентусиастите.., то и така си е криза...
                  zarco;така както си се изказал излиза ,че си защитника на някой дами ,ама ти е много плоско оправданието

...иначе - по-конфликтна личност от мен аз не познавам..., дори доста хора ми се чудят на странностите, които преминават през основателни директни спорове с шефове и още по-директно мотивиране, напускане и обосноваване с мотиви от правната материя..., т.е. - кой, как, защо мълчи - не е предмет на спора в конкретният случай... ..., но все пак помня, че ангажираността ни към казаното тук - клони понякога към нула, поради липса на възможности за доказване на определени виртуални твърдения....
                  По същество на казуса.Това ,че не можеш да ни го докажеш ,не пречи да си изкажеш мненито .Не си мисли ,че не мога да си направя преценка, дали е вярно или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Космо- никогага не ме е кефил виртуалния- тъпо и неефективно. Толкова реални обекти има
                    Абе лошото на реалния секс е че се разменят телесни течности...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Какъв е този шум на улицата, Баримор?
                      - Гей парад, сър.
                      - И какво искат?
                      - Еднополова любов, сър.
                      - И кой им забранява, Баримор?
                      - Никой, сър.
                      - Тогава защо шумят?
                      - Педераси, сър. . .

Много готин виц.. Обожавам фин английски хумор..

Така си е Коки... Но проблема не е само в българските жени... И мъжете сме... Статисъиката показва че българският мъж е най не хигеничен в ЕС и най рано спира сексуален живот..80% от мъжете не правят френска любов на жени...80% от българските мъже са имали под 10 сексуални партньорки (за какъв опит говорим).. И дори когато някоя двойка ти каже какъв супер секс прави това е само и единствено защото няма база за сравнение....

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                        Колчо има и такива де не им пука от шефа и каквото има му го казват.Мен оно време по комунистическо много ме мразеха ,щото устата ми знаела много да лае и за това не съм ставала за член на БКП.По едно време имаше офанзива всички членове на ДКМС /а знаеш ,че нямаше как някой да не е /ги караха да станат членове на комунягите .И на събранието партийната секретарка стана и заяви това по горе де ти го написах.Та така до ден днешен не ми дреме и винаги си търся правата.Относно изборите, предната година за първи път отидох да гласувам.Причината не ,че ми се ходеше,но не желаех мутри ченгесари комунисти да ни упарвялват.А като сме си купували у нази някой по голяма вещ,никога не съм се съобразявала с комшиите кво ще кажат.Щото не са те хората които ми искарват мангите за да ми държат сметка.

Last edited by новобранецът; 10.01.2012, 12:17.

Коментар

Колчо има и такива де не им пука от шефа и каквото има му го казват.Мен оно време по комунистическо много ме мразеха ,щото устата ми знаела много да лае и за това не съм ставала за член на БКП.По едно време имаше офанзива всички членове на ДКМС /а знаеш ,че нямаше как някой да не е /ги караха да станат членове на комунягите .И на събранието партийната секретарка стана и заяви това по горе де ти го написах.Та така до ден днешен не ми дреме и винаги си търся правата.Относно изборите, предната година за първи път отидох да гласувам.Причината не ,че ми се ходеше,но не желаех мутри ченгесари комунисти да ни упарвялват.А като сме си купували у нази някой по голяма вещ,никога не съм се съобразявала с комшиите кво ще кажат.Щото не са те хората които ми искарват мангите за да ми държат сметка.
                          За изборите, смятам че ТРЯБВА да се гласува ...
                          но имах в на предвид, че повечето ми колеги, и СЕГА, ако ги попитам :
                          за кого глува бе ?..
                          Не казват
                          е те тва ми чупи главата ...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

zarco позволи ми като жена да познавам по-добре психиката на моя пол.Това ,че според статистиката си еди колко си % масторбират не значи ,че същите ще имат смелоста да си го признаят сред хората около тях.

Визираш мнението на "чичо" ,ами като има такива защо мълчат ,а не се изкажат???

Относно това,че не говориш директно ,не виждам някаква причина да не го правиш.
                            ... ми как ще ти се обадят, няма да надигнат глас, я - да ти се противопоставят..., но наистина демотивираш ентусиастите.., то и така си е криза...

...иначе - по-конфликтна личност от мен аз не познавам..., дори доста хора ми се чудят на странностите, които преминават през основателни директни спорове с шефове и още по-директно мотивиране, напускане и обосноваване с мотиви от правната материя..., т.е. - кой, как, защо мълчи - не е предмет на спора в конкретният случай... ..., но все пак помня, че ангажираността ни към казаното тук - клони понякога към нула, поради липса на възможности за доказване на определени виртуални твърдения....
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Мен ако питаш нищо странно няма ...
                              Това е една от многото страни на народоспихологията на българина, дето ни пречи да вървим напред, като държава ...
                              Просто сме такива ...
                              Колко хора и сега, като стане дума за началника и понижават глас ...
                              Или па ако пътуват със същия в един анансансьор, напрао се посират от страхопочитание гледайки в пода ...
                              Колко не смеят да говорят за секс ...
                              Колко мрънкат срещу всички, домА пред телевизора, а после са първи на изборите да гласуват...
                              Или като си купат хладилник, го прибират по тъмно, да не видят комшиите ...
                              и т.н и т.н

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Благодаря Колчо
                                Нали го напънаха, да им се извинява, за некви изказвания от преди 100 години ...
                                Така и не разбрах, защо го направи (да се оправдава де)...
                                както е да е ..

Малко Офф - нема нищо общо с темата за мастурбацията ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X