IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    +1

Чак ме накара да се замисля - хихи

Значи предполагам, че щата Русе като най-европейския град до преди няма и 100 години и граница на Османска империя в различен режим за БГ-то и Румъния и т.н.

Та, наистина бях забелязал ( Коки да ми прости ), че представител на тоя регион ( Русе мисля - Демек Дунавския край по границата Видин - Силистра, че са си кучки и техничарки ) - демек знае как да те източи, дори и да има "главоболие", дет' му викат.

Демек, ако й форсиш един въпрос кат' вземе да се търка около тИбя: "Ти в кое си най-добра: секс, чикия или свирка?" и горе дунавския регион подобен въпрос минава свободно.

Докато в останалите краища на БГ-то при подобен въпрос може да ти люснат и шамар, дет' му викат за "уронване" на престижа - демек "Ти за каква ме мислиш?".

По Търновско най-'ноу се смея на репликата: "Ама, аз не съм такава!"
    -----------------------------------------
    А бе, замисли ме доста докато преглеждах набързо темата, която както винаги е уникална и с уникални участници и с уникални съдби.

Поздрави, за което!
    marandi като допълнение ,когато софиянки са ходили да пият вода от Искъро, русенки са ходели на опера.

Към Космо най- правилен бг. език се говори в Търновско , Русенско,Габрово, Плевен.
    Last edited by коки; 10.01.2012, 13:07.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      И после се чудиш що ти миришело на ацетон в устата.Никога не си поръчвай пържени картофи а и др местни продукти ,щото олиото с което ги пържат ,в следствие на многократната му употреба ,се образуват вредни вещества за здравето ти.
      То вече няма каво да се яде.. Е това си говорим с колегите.. И на ресторант да идеш и сандвич да си вземеш. всичко е гадно на вкус...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        +1

Значи предполагам, че щата Русе като най-европейския град до преди няма и 100 години и граница на Османска империя в различен режим за БГ-то и Румъния и т.н.

Та, наистина бях забелязал ( Коки да ми прости ), че представител на тоя регион ( Русе мисля - Демек Дунавския край по границата Видин - Силистра, че са си кучки и техничарки ) - демек знае как да те източи, дори и да има "главоболие", дет' му викат.

Демек, ако й форсиш един въпрос кат' вземе да се търка около тИбя: "Ти в кое си най-добра: секс, чикия или свирка?" и горе дунавския регион подобен въпрос минава свободно.

Докато в останалите краища на БГ-то при подобен въпрос може да ти люснат и шамар, дет' му викат за "уронване" на престижа - демек "Ти за каква ме мислиш?".

А бе, замисли ме доста докато преглеждах набързо темата, която както винаги е уникална и с уникални участници и с уникални съдби.

Поздрави, за което!
        В Русе и в Ямбол са най красивите жени... И в двата града жените са много наточени, гримирани, направени, леко надути... Ама и си знаят цената... Малко дразни (за хора коиот не са местни) фрапирющият диалект който имат и в двата града... Руси, туй, унуй, водътъ, рекътъ, бузъ... Бръдъ, къде си бе мой... А в Ямбол е кутово: толко меко редко да чуеш някъде да се говори...

Коментар

• Да много са гадни тези картофи със старото олио- отврат

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Бах мааму тия големите проиводители на бърза закусска как развалиха картофките.. На времето бяха едни дълги, бели, вкусни картофки.. Сега като че ли са от пода метени.... Ще взема да си купя един фритюрник в офиса... И бирата стана гадна с тия новите технологиии... Къде е на времето ония елексир...
            И после се чудиш що ти миришело на ацетон в устата.Никога не си поръчвай пържени картофи а и др местни продукти ,щото олиото с което ги пържат ,в следствие на многократната му употреба ,се образуват вредни вещества за здравето ти.
            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              и като пишете за някои сексуални техники поне го правете без правописни грешки
              ..не са допуснати от бързане- има повтаряемост..не можете правилно да изпишете думата, но претендирате за познания по психология в частност женска такава, сексология и други -гии

... ако може да обясня, защо точно не знаем - ами защото дамите, обсебени от голямото си желание, обикновено почват директно интервенциите си, без да ни запознаят достатъчно добре с правописа..., например, това е думичката - еди коя си, която - за да е изписана правилно, би трябвало да съдържа буквичките:..... Т.е. - и бързане има, че и повторяемост..., а не е добре да се допускат грешки...

Такива са методите на добрите учители..., защото най-лесно е да кажеш: ми ти не знаеш!... ..., ами - кой го е научил, че да знае?...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Зелена.. Още може да чуеш лафа: Ако сгазиш тая баба ще те черпя една зелена Загорка..."
                Аз бира пропих на доста по-късен етап от времето на тази мода с цвета на бирените шишета.Някъде около 16-17 ми година станах активен консуматор,а на двадесет вече си галех биреното коремче!

Коментар

Много беше тъп тоя филм.. На него не мастурбирах дори...

Коки злато добре че има жени като теб в БГ да отсрамвате масата дето ако нямат по две деца може да си помислиш че са девствени на приказки.. НО тук има едно голямо НО -българките не са сексуални, тс не правят хубав секс, но в същото време са с много нисък морал... Разбирай може да ме чукате но да не разберат в селото... Мога да изневерявам на мъжа си но да не разберат майка ми и баща ми.... Странно племе...
                  +1

Та, наистина бях забелязал ( Коки да ми прости ), че представител на тоя регион ( Русе мисля - Демек Дунавския край по границата Видин - Силистра, че са си кучки и техничарки ) - демек знае как да източи един мъж, дори и да има "главоболие", дет' му викат. Явно е било кучкарника на Османска империя тогава кат' пограничен район. Предположение просто.

Поздрави, за което!
                  Last edited by marandi; 10.01.2012, 13:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                    Спомням си навремето като ме пращаха да купувам бира,когато сме имали гости, ме караха да гледам цвета на бутилката.зелена ли трябваше да е или кафява не помня,но имаше значение.
                    Зелена.. Още може да чуеш лафа: Ако сгазиш тая баба ще те черпя една зелена Загорка..."

Коментар

Бах мааму тия големите проиводители на бърза закусска как развалиха картофките.. На времето бяха едни дълги, бели, вкусни картофки.. Сега като че ли са от пода метени.... Ще взема да си купя един фритюрник в офиса... И бирата стана гадна с тия новите технологиии... Къде е на времето ония елексир...
                      Спомням си навремето като ме пращаха да купувам бира,когато сме имали гости, ме караха да гледам цвета на бутилката.зелена ли трябваше да е,или кафява не помня,но имаше значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        ...

Ама аз предпочитам да "говоря" за ебане в кревата , отколкото по форумите
                        А коя е причината за насочване на тематиката изключително и единствено само към кревата, или това е само един от възможните примери?...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Бах мааму тия големите проиводители на бърза закусска как развалиха картофките.. На времето бяха едни дълги, бели, вкусни картофки.. Сега като че ли са от пода метени.... Ще взема да си купя един фритюрник в офиса... И бирата стана гадна с тия новите технологиии... Къде е на времето ония елексир...

Коментар

и като пишете за някои сексуални техники поне го правете без правописни грешки.........
                            Явно ги практикуват в момента и затуй им куца правописа .....

Ама аз предпочитам да "говоря" за ебане в кревата , отколкото по форумите
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

и като пишете за някои сексуални техники поне го правете без правописни грешки
                              ..не са допуснати от бързане, защото има повтаряемост
                              Минавай след нас и ни поправяй,ако ти харесва правилното писане.
                              Last edited by zapalkata; 10.01.2012, 12:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                zarco;така както си се изказал излиза ,че си защитника на някой дами ,ама ти е много плоско оправданието

Отново опрости докрай смисълът на казаното от мен.., не зная, какво точно излиза според теб, но това не се вързва с действителността...., което пък не ни пречи да правим предположения... ..., аз само опитах да разсъждавам от нечия гледна точка, но не мисля, че ти, познавайки женската психика (както твърдиш), би трябвало по същата логика да познаваш добре психологията и на въпросните хора...

Сега пък трябва да те питам, що е то "плоско" оправдание и има ли други разновидности - то, като например: обло, ръбесто, продълговато, с форма на хиперболичен параболоид и т.н...

Коментар

Working...
                                X