IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    ...........

П.П. Най-харесвам дипломата си по кинология. С голям кеф я учих тази наука
    А, някоя с диплома по икебана няма ли у форумО?

Чиърс на бандата!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Явно защото не съм стигнала етапа, в който се получават лаврите от положения труд. И с оглед настоящото положение "малка мравка работливка" хихи се налага да полагам доста усилия, за да може след три-четири или пет години да гледам по-спокойно на нещата.

оп извинете моите скормни разсъждения и лутания, нещо май гемиите ми потъват, но трябва да порменя курса своевременно да не стане като с лайнера "Конкардия"
      Този етап ще дойде, бъди сигурна. Само че, тогава приоритетите може да са други.
      И аз като теб имам две висши образования, не знам си колко специализации и два лиценза . Израснах в кариера до ниво, в което мога да се чувствам спокойна и отговорна за взетите от мен решение. Следващото стъпало в службата ще е просто една "сервитьорска длъжност" , т..е. ще трябва да слугувам на определени господа и с хъмкане и мънкане ще трябва да обяснявам на подчинените си защо съм дала разпореждане, което няма нищо общо с действителността ...
      А относно приоритетите - когато синът ми стана шампион по плуване на града, в който живеем и аз не присъствах /служебни ангажименти/... тогава разбрах, че трябва да ги пренаредя
      Така че, животът сам ще те научи, кое е важно и кое второстепенно.
      Поздрави!

П.П. Най-харесвам дипломата си по кинология. С голям кеф я учих тази наука
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• [QUOTE=Бате Пешо;1059201632]За тази ли говориш
        http://www.youtube.com/watch?v=NWm4q0L-Qgo[/QUOT

Не Бат Пешо!Един поздрав със Стоя http://www.youtube.com/watch?v=LJTH7...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
          Космо,за тази Стоя знаеш ли нещо?Търся е в нета,ама не ми излизат клипове с нея.

За тази ли говориш
          http://www.youtube.com/watch?v=NWm4q0L-Qgo

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
            Космо,за тази Стоя знаеш ли нещо?Търся е в нета,ама не ми излизат клипове с нея.

За пръв път я виждам или чувам за нея...

Коментар

• Космо,за тази Стоя знаеш ли нещо?Търся е в нета,ама не ми излизат клипове с нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Прав си Пеше... Ама спасение няма защото е много трудно да се пробие.. Гарван гарвана око не вади... Аз покрай работата съм сменил има няма 10 министри със целите им екипи и поне още 50 банкови шефове... Идея нямаш (или имаш) колко са еднакви и как действат по една и съща порочна схема, която закопава хората в държавата и служителите. И те не цъфват защото им умира личния живот, като паднат от власт и полудяват, стават алкохолици, стават много жалки... Гробищата са пълни със такива измети, но проблема е че живота е много кратък и подобни хора много пречат да го изживееш пълноценно и да изявиш потенциал си... Естествено хората не са глупави (ние сме малко робски психики, но не всички) - търсят си развитие - чужбина, частен бизнес, международни компании итн.... Ама колко хора могат да работят там - примерно в армията и МВР работят над 100 х. човека.... И нямаме избор спрем ли да се борим и да правим революции умираме - превърнахме със вечните Че Гевари... От как се помня все някой свалям, все някой уволнявам (за шефове говоря), все за някава кауза се боря... Май така и ще си умра но няма да оставя простотията и наглостта да си живеят спокойно...
                Ясно ми е всичко.Ясно ми е че такива хора нямат приятели душите им са опустошени повечето нямат и семейства.Аз обаче съм спрял да се боря с непобедимите.Защото никой не може да победи простотията а пък рогантния амбициозен некадърник е още по непобедим.Не водя войни с никого интриги не правя и не участвувам в тях.Превърнал съм цялата тази работа в забавление.Понякога е много весело.Спасих много близки мои роднини от манията им да стават велики началници и няколко приятели.Днес са ми безкрайно благодарни.Много е трудно да се откаже човек от голям началнически пост.Пустото му его и нагон много са силни.Аз обаче си взех капата и отидох да работя рядови.На принципа каквото за всички мангали такова и за гол Асан.Озаптил съм в мен мераците за шеф много отдавна.Няма да бъда пионка в ничии ръце и няма да върша мръсотии за пари.Беше много трудно но днес съм щастлив и ми е едно леко на душата.Дойде пролетта аз почвам лукове картофи разсади сеитби на царевица и слънчоглед.Най ми е кеф кого запърпоря с мотофрезата.Бос а пръстта една рохкава и мека по добра от пясък.Лятото с неговото великолепие есента с изобилие на какво ли не.Двора и мазето пълни с всичко.Кога ми домъчнее за София мятам нещо у багажнико и дойдем да се заредим с култура.Мога още много да разказвам но нещата са много лични и едва ли вълнуват някого.Между другото най гадното в тоя живот са хора които цял живот са помияри и маши в ръцете на по големите началници.Цял живот лапат пишки и въртят подмити дупари всички ги ненавиждат и накрая хоп началник стане някой друг.Дори собствените им жени и деца не ги обичат.Аз се забавлявам понякога жестоко с такива.А после ми става жал и моля Господ да ми прости.

Коментар

• Умно момиче си- Успех сладуранке. Ще доиде време когато работиш в една област да береш плодовете. Не поемаи излишни рискове

Коментар

Браво.. Ти на 26 осъзна това за което на мен ми трябваха 40... И един съвет "За да успееш трябва да изгеждаш успяла" тс не бъди тъжна, усмихвай се дори на сила, ако не друго поне да им е гадно на дебилите...

Наздраве.. Един лаф каза и ме убеди - ще си капна два пръста (сега съм направил знака като все едно чче показвам хеви метъл, но вертикално) виски он дъ рокс... То си е и време вече...
                    хехех да винаги с гордо вдигната глава сякаш нищо не е било

И наздраве пий едно и за кака

http://www.youtube.com/watch?v=A67Sc...eature=related
                    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Ако имаш това образование то защо ти е още- не можеш да завършиш всички специалности на света. Тук е мястото да кажем, и че по добре е да се специализираш и усъвършенстваш в една област. Не записвай- сега си много свежа и весела- не се мъчи да се развалиш
                      Явно защото не съм стигнала етапа, в който се получават лаврите от положения труд. И с оглед настоящото положение "малка мравка работливка" хихи се налага да полагам доста усилия, за да може след три-четири или пет години да гледам по-спокойно на нещата.

оп извинете моите скормни разсъждения и лутания, нещо май гемиите ми потъват, но трябва да променя курса своевременно да не стане като с лайнера "Конкордия"
                      Last edited by artemida_sofyanska; 19.01.2012, 13:20.

Коментар

значи рецепта няма, мда хахах

Еми наздраве, то е ясно шси се ядосваме и пак ще продължаваме напред, май това е стимула да се катерим нагоре и да се чувстваме добре

както беше казало едно небезизвестно лице: "Когато е възходящ, пътят е най-често стръмен"

http://www.youtube.com/watch?v=XKtGt9G3yvk
                        Браво.. Ти на 26 осъзна това за което на мен ми трябваха 40... И един съвет "За да успееш трябва да изгеждаш успяла" тс не бъди тъжна, усмихвай се дори на сила, ако не друго поне да им е гадно на дебилите...

Наздраве.. Един лаф каза и ме убеди - ще си капна два пръста (сега съм направил знака като все едно чче показвам хеви метъл, но вертикално) виски он дъ рокс... То си е и време вече...

Коментар

Ами без да те познавам лично мога да ти кажа че ти си едно много интелигентно, чувствително и мислещо момиче от добро семейство... Чувствата коиот изпитваш са съвсем нормални за личностите като теб... Ще те излъжа обаче ако ти кажа че тази ти чувствителност и чувство за неудволетвореност ще изчезне... Няма.. Това е прокобата на умните и чувствителни хора... На тъпанарите им стига че имат ракия, дебел сексуален партньор, диск на Весна и че не серат на външна толетан.. Хора като мен и теб винаги търсят, лутатаа се, не са доволни от постигнатото..
                          значи рецепта няма, мда хахах

Еми наздраве, то е ясно шси се ядосваме и пак ще продължаваме напред, май това е стимула да се катерим нагоре и да се чувстваме добре

както беше казало едно небезизвестно лице: "Когато е възходящ, пътят е най-често стръмен"

http://www.youtube.com/watch?v=XKtGt9G3yvk

Коментар

• Нали все пак учим за да имаме възможност после да се наслаждаваме на живота

Коментар

• Ако имаш това образование то защо ти е още- не можеш да завършиш всички специалности на света. Тук е мястото да кажем, и че по добре е да се специализираш и усъвършенстваш в една област. Не записвай- сега си много свежа и весела- не се мъчи да се развалиш

Коментар

Така е Космо, на моменти ми е странно хем се справям сама със всичко, хем понякога ми се иска ако може да се скрия някъде и да не излизам, да знам че всичко ще е наред или поне някой да каже "всичко ще се оправи". И после след като ми мине "залитам" в другата крайност..яхам метлата и решавам, че по-добре да правя много неща, да знам повече, да мога повече и се ядосвам, когато нещо не ми се получи както го искам.

Ох, сложна работа
                                Ами без да те познавам лично мога да ти кажа че ти си едно много интелигентно, чувствително и мислещо момиче от добро семейство... Чувствата коиот изпитваш са съвсем нормални за личностите като теб... Ще те излъжа обаче ако ти кажа че тази ти чувствителност и чувство за неудволетвореност ще изчезне... Няма.. Това е прокобата на умните и чувствителни хора... На тъпанарите им стига че имат ракия, дебел сексуален партньор, диск на Весна и че не серат на външна толетан.. Хора като мен и теб винаги търсят, лутатаа се, не са доволни от постигнатото..

Коментар

Working...
                                X