IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По ми харесва да горчи малко с водката, но изпратих да ми вземат и малко бадеми

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Ха наздраве Компанията- като сте рекли и аз водката ще я пия с Пепси и шоколад, но черен
      Кире да не си на диета та черен шоколад...

Коментар

• Ха наздраве Компанията- като сте рекли и аз водката ще я пия с Пепси и шоколад, но черен

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          marandi; като прочетох за икебана ,та се сетих за тия образи http://www.vbox7.com/play:a4ab678d?r=google де пеят за нея

Наздраве Космо.Аз пък съм си отворила Армянский коньяк,,Арменьяк'' и понеже ми е малко силен го разреждам с Пепси лимон.Знам ,че към тоя тип питиетата вървят сладки ,ядки ,кафе и въпреки ,че има у шкафа ,не си падам като пия да прибягвам до тях.Виж когато се пие ракиджок от сини сливи там задължително е или с някой салата или таратор.

marandi,tnm, artemida_sofyanska вие на какво сте към момента??
          Коки, аз съм на билков чай с много мед и много лимон.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Х
            ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
            Иначе ся сериозно - набарал съм в едно кръчме имат едно цвете, дет' го загледах предния път и е 'ноу яко. Демек приклекнах и го обарах. Питах персонала как се казва - Търновска царица било името му. Ама се разсаждало само в определен месец от годината и забравих в кой от всичките 12.

А, па аз не ходя много в т'ва кръчме и се чудя някой ден преди още да са фалирали, ако тая жена дет' го сложила там е още там, да ми направи 1-2 разсада от него и да го пробвам.

Не знам дали се сещаш за какво говоря?
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
            Еписция /мисля, че на нея й казват Търновска царица/.
            Прилича ли на това /снимка №3/?
            http://gallery.cvetq.info/displayimage.php?album=88&pos
            Мечо

Коментар

marandi; като прочетох за икебана ,та се сетих за тия образи http://www.vbox7.com/play:a4ab678d?r=google де пеят за нея

срам не срам само на минерална вода (редактирам едни неща) - нещо май се разболявам - омръзна ми... за пореден път

http://www.youtube.com/watch?v=ccCnL8hArW8
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

Аз си го предпочитам пред Coca-Cola..Дори оня ден на щанда нямаше, та накарах една позната продавачка да погледне отвътре в склада им и ако има да ми извади .И съответно имало ,ама кой да погледне навън и да зареди.
                http://digitaljournal.com/article/317293

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Това пепси с лимона много ми харесва.. Наздраве Коки..
                  Аз си го предпочитам пред Coca-Cola..Дори оня ден на щанда нямаше, та накарах една позната продавачка да погледне отвътре в склада им и ако има да ми извади .И съответно имало ,ама кой да погледне навън и да зареди.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Ха наздраве.... И аз нещо се запих лекичко... Това Тюламоре дю много ми харесва.. От социалните уиските като че е най доброто.. Много е пивко... И съм си отворил половин кило кашу и една детска Милка... И кой е като мен... Сега чета оценката за звеното ми от миналата година - тия чужденци са идиоти - явно са ни нарочили, защото едно вярно нещо няма... Ама съм им е... мамата.. Вече не се ядосвам...
                    Дам,

приятно е, но внимавай с марките, че която се наложи като пазарен дял и освен официалния им вносител, се пръкват няколко дистрибутора на същата марка. Демек, почват ментетата на същата цена и то официално "по схема".

Аз кат' вземам конфекция, се чудя коя марка не е популярна сега у нас и няма как да предизвика интерес за ментаци
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    П.П. Чиърс и не си го слагай никъде! Ако вземат да ви натискат да си ползвате отпуските, наистина може и да е сигнал за поредната "реформа". По кодекс на труда имаш право на устно обяснение, т.е. никакви форми в писмен вид, ако ти изискват, щот' после ще ги използват срещу вас.

Не ми се вярва някой да разбие готов експертен екип, ама от толкова простотия, на която съм се нагледал, вече трудно ме учудва нещо. Дръж ни в течение, ако се появи нещо тревожно.

Коментар

marandi; като прочетох за икебана ,та се сетих за тоя образ http://www.vbox7.com/play:a4ab678d?r=google де пея за нея

Наздраве Космо.Аз пък съм си отворила Армянский коньяк,,Арменьяк'' и понеже ми е малко силен го разреждам с Пепси лимон.Знам ,че към тоя тип питиетата вървят сладки ,ядки ,кафе и въпреки ,че има у шкафа ,не си падам като пия да прибягвам до тях.Виж когато се пие ракиджок от сини сливи там задължително е или с някой салата или таратор.

Това пепси с лимона много ми харесва.. Наздраве Коки..

Коментар

А, някоя с диплома по икебана няма ли у форумО?

Чиърс на бандата!

Ха наздраве.... И аз нещо се запих лекичко... Това Тюламоре дю много ми харесва.. От социалните уиските като че е най доброто.. Много е пивко... И съм си отворил половин кило кашу и една детска Милка... И кой е като мен...

Last edited by коки; 19.01.2012, 15:41.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Русото, ако държиш точно на тази диплома - ще се прежаля. Пък после, като донеса формичките с лед, може и една аранжировка на цветята да ти направя. Ако си послушен ще ти спретна чаена церемония в духа и традициите на Сен Рекю. За да стане атмосферата по-изтънчена.

П.П Какво пиеш?
                          Хах ...,

не "светотатствай" - Сен Рекю е бил уникален и единствен. Помниш ли случката като паднал някакъв див сняг, а на другия ден ще му идва императора на гости да лочи чай и Сен дет' цяла нощ изгребвал сняг и заслал алеята с възглавнички, от където ще го оставят с носилката до входа на дома му. Не си те представям с греблото как махаш сняг, а и не е нужно ( смигам ). Ще караме по ингилизки стил, че там само трябва да се гледа да сме точни и да не блъскаме лъжичката из чашата докато разбъркваме сместа - хихи
                          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                          Иначе ся сериозно - набарал съм в едно кръчме имат едно цвете, дет' го загледах предния път и е 'ноу яко. Демек приклекнах и го обарах. Питах персонала как се казва - Търновска царица било името му. Ама се разсаждало само в определен месец от годината и забравих в кой от всичките 12.

А, па аз не ходя много в т'ва кръчме и се чудя някой ден преди още да са фалирали, ако тая жена дет' го сложила там е още там, да ми направи 1-2 разсада от него и да го пробвам.

Не знам дали се сещаш за какво говоря?
                          П.П. Ами люснах 1-на бира, че вчера пак излизах от седмица насам и обърнах няколко кръчми. И 30 гр. ракия праснах сутринта да утрепя бацилите, че кихам нещо и от два дена сутрин като стана леко ми е запушен носа.

Явлението запушен нос за мИня е непознато и ся некав див дискомфорт чувствам, докато не употребя една салфетка и всичко после е наред. Ама ми е странно, т.е. хиля се със себе си как си трЕбе

Коментар

• Космо завидях ти , що не метнеш малко Милка насам

Тнм, бях ти писала ама нещо ми е изчензал поста та - благодаря за милите думи нещо от мен

http://www.youtube.com/watch?v=YkKue...layer_embedded

шси размишлявам още малко да видя на къде ще ми наклонят везничките
                            There is no right way. Only your own way!

Коментар

Чиърс на бандата!
                              Русото, ако държиш точно на тази диплома - ще се прежаля. Пък после, като донеса формичките с лед, може и една аранжировка на цветята да ти направя. Ако си послушен ще ти спретна чаена церемония в духа и традициите на Сен Рекю. За да стане атмосферата по-изтънчена.

П.П Какво пиеш?
                              Мечо

Коментар

Чиърс на бандата!
                                Ха наздраве.... И аз нещо се запих лекичко... Това Тюламоре дю много ми харесва.. От социалните уиските като че е най доброто.. Много е пивко... И съм си отворил половин кило кашу и една детска Милка... И кой е като мен... Сега чета оценката за звеното ми от миналата година - тия чужденци са идиоти - явно са ни нарочили, защото едно вярно нещо няма... Ама съм им е... мамата.. Вече не се ядосвам...

Коментар

Working...
                                X