IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    ..амиии - изплезиО съм един език и се чудя къде да му търся място...

... теШка, по-теШка, най-теШка..., кваЙ тъЗ твойта плейлиста?...
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• А това е един "парцал" за русият ми брат

http://www.youtube.com/watch?v=NEOem...eature=related
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Нооооого са ти тежки песничките..., то човек направо да му се изправят всички коси - де що ги има по тялото - по време на танца - обгърнал нещо нежно и женствено...

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen

дЪ ни плачеш

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
          По празниците Космо съм качил пет килограма и съм си поставил задача до края на месеца да съм свалил тях и още два килограма отдолу,а освен основните три хранения на ден с алкохола поглъщам допълнително още толкоз.И така решил съм да се вталявам,но ще видим на финала(края на месеца)как ще съм.
          Успех...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
            Сори ,че не ти отговорих ама се замотах на лаф с един образ .Та знаеш ли въобще не ми пука какво е открил оня в Пепсито.Като ми е хубаво да го пия, ще го пия.

Към tnm и artemida_sofyanska благодаря ви за споделеното.В края на крайщата от каквото ви се нуждае организма ,това ще си и пиете .Понеже аз жуля много кафета и питах един приятел д-р, не са ли вредни в такова количесто ,та той ми вика ,като имаш глад за кафе пий и не се бой.
            Хихих, въпросът не е какво е открил в пепсито. Интересна е защитата на Пепси, която казва че никоя мишка не може да бъде мишка, ако престои в пепси достатъчно дълго време Както и да е. Аз си пия Кока Кола

Коментар

Мм как дЪ ни Гу уважавам тоС чУвек значи

Хиля се като ряпа сама в офисОт

http://www.youtube.com/watch?v=Xx3yXUunEq8

п.п. да ти кажа още преди две години имах предложение да ставам асистенткА ала не ме влече засега

Айде наздраве...сега си мисля, че и ако ми звънне една знойна мацка-пантера на финансите хахах да ходим по женски... веднага скачам и бягам със сто километра в час да пийна и аз едно за ваше здраве

Нооооого са ти тежки песничките..., то човек направо да му се изправят всички коси - де що ги има по тялото - по време на танца - обгърнал нещо нежно и женствено...
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Е това няма защо да го правиш.... Нищо няма да спечелиш.. Дори и кефа няма да си направиш. Та на въпроса: А тогава аджеба защо не пиеш? Аз вече преполових шишето и след има няма един час ще си ходя...
                По празниците Космо съм качил пет килограма и съм си поставил задача до края на месеца да съм свалил тях и още два килограма отдолу,а освен основните три хранения на ден с алкохола поглъщам допълнително още толкоз.И така решил съм да се вталявам,но ще видим на финала(края на месеца)как ще съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Сори ,че не ти отговорих ама се замотах на лаф с един образ .Та знаеш ли въобще не ми пука какво е открил оня в Пепсито.Като ми е хубаво да го пия, ще го пия.

Към tnm и artemida_sofyanska благодаря ви за споделеното.В края на крайщата от каквото ви се нуждае организма ,това ще си и пиете .Понеже аз жуля много кафета и питах един приятел д-р, не са ли вредни в такова количесто ,та той ми вика ,като имаш глад за кафе пий и не се бой.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Здрасти, лъвице на правото... Ама аз не съм "онзи" колега, де..., та бих го казал: здрасти, пантерке на правото (лъвиците са ми едни лениви.., но пък - сравнено със заспалите лъвове - са си направо пружинки... )..., той - вероятно и колегата това е имал предвид... .., а именно - лъвиците на правото, които търсят (и намират) плячката, от която се възползват и лъвовете на правото...

Фантазии ми дай на мен да вихря, друго от мен не искай...

ДЪл да пУдадеш докЮментЪ, иЛ дан`го таковаш? Те тВа е й въпросО, де! Ми, ако питаш мен, още преди ти да се пръкнеш на тоА свят, или - а да ти отпуснем малко, дан се чуФстваш пренебрегнатО в стихията на младостта - т.е. - когато си ходило правИЧКО под масичката и си викало "Буууууу!", още тогава имаше много хляб в тия кетапи, но това имам предвид, де: много студенти, много часове, а малко асистенти и физическа невъзможност да бъдат обхванати...

Това иенно ми е и интимната мислА - и Космо да каже, ако е имал като хоноруван преподавател повече познати сред колегите, с които са споделяли - дЪл има далавера в таА работа сега..., ама надали... Но - преди време наистина си беше добре - от каквато и позиция да разсъждаваш: не че теб биха те привлекли студеНките, де, а по-скоро паричката си е била винаги на дневен ред..., така че...

Магистратура - нова - да, но какви са възможностите да те вкарат в някоя катедра, за да докарваш по нещо отгоре - това е въпросът..., щоТ пък и шефовете на катедри, доколкото това зависи от тях - и те са едни особняци... (помня един - ми той - пълната противоположност на теб - това, "безалкохолните" - не ги познаваше като субстанция..., а носът му винаги беше червен като божур..., но пък никога не плетеше приказката си на лекции...

Ади, чаУ и всичко, което си го мислиш, да ти се сбъдва..., па ние Ше стискаме палеца...

http://www.youtube.com/watch?v=Jxpe1...eature=related
                    Мм как дЪ ни Гу уважавам тоС чУвек значи

Хиля се като ряпа сама в офисОт

http://www.youtube.com/watch?v=Xx3yXUunEq8

п.п. да ти кажа още преди две години имах предложение да ставам асистенткА ала не ме влече засега

Айде наздраве...сега си мисля, че и ако ми звънне една знойна мацка-пантера на финансите хахах да ходим по женски... веднага скачам и бягам със сто километра в час да пийна и аз едно за ваше здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                      Кире,оказа се обикновена настинка.Бях решил да ходя да му размазвам фасона на онзи мним(менте)лекар,в болницата където работи,но като поразмислих малко щото цялата болница е опасана с камери и няма как да не ме документира(заснеме)някоя как го размазвам от бой този измамник,който уж е полагал хипократовата клетва.Научил съм му маршрута на прибиране и в най-скоро време ще му сритам задника от бой на този несретник за мен!
                      Е това няма защо да го правиш.... Нищо няма да спечелиш.. Дори и кефа няма да си направиш. Та на въпроса: А тогава аджеба защо не пиеш? Аз вече преполових шишето и след има няма един час ще си ходя...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Новобранче да не си се изплашил от диагнозата. Колко пъти и на мен са ми слагали гадни диагнози и после е минавало и заминавало. Последно какво ти казаха..Космо кажи му да не се плаши
                        Кире,оказа се обикновена настинка.Бях решил да ходя да му размазвам фасона на онзи мним(менте)лекар,в болницата където работи,но като поразмислих малко щото цялата болница е опасана с камери и няма как да не ме документира(заснеме)някоя как го размазвам от бой този измамник,който уж е полагал хипократовата клетва.Научил съм му маршрута на прибиране и в най-скоро време ще му сритам задника от бой на този несретник за мен!

Коментар

Новобранче да не си се изплашил от диагнозата. Колко пъти и на мен са ми слагали гадни диагнози и после е минавало и заминавало. Последно какво ти казаха..Космо кажи му да не се плаши
                          Бих му казал, ама трябва да видя епикризата.... Че некой път къркането си вреди...

Коментар

Питам се за пореден път в момент когато се опитвам да спра онзи порив вътрешен, който ми казва запиши да учиш и това.... Има ли смисъл човек на 26 години с две висши и една специализация да записва още една магистратура и да се товари толкова много, при все че мрънка и се оплаква на моменти колко му натежава и му писва?

И после пак нещо ми става Какво толкова биха променили още някакви си една или две дипломи - вероятно мааалко повече пари, мааалко по-вече знания и заслужава ли си?!

Този днес е въпросът, който ме мъчи Да подавам ли документи ил ида не подавам

http://www.youtube.com/watch?v=aZL2b_d4H_A
                            Здрасти, лъвице на правото... Ама аз не съм "онзи" колега, де..., та бих го казал: здрасти, пантерке на правото (лъвиците са ми едни лениви.., но пък - сравнено със заспалите лъвове - са си направо пружинки... )..., той - вероятно и колегата това е имал предвид... .., а именно - лъвиците на правото, които търсят (и намират) плячката, от която се възползват и лъвовете на правото...

Фантазии ми дай на мен да вихря, друго от мен не искай...

ДЪл да пУдадеш докЮментЪ, иЛ дан`го таковаш? Те тВа е й въпросО, де! Ми, ако питаш мен, още преди ти да се пръкнеш на тоА свят, или - а да ти отпуснем малко, дан се чуФстваш пренебрегнатО в стихията на младостта - т.е. - когато си ходило правИЧКО под масичката и си викало "Буууууу!", още тогава имаше много хляб в тия кетапи, но това имам предвид, де: много студенти, много часове, а малко асистенти и физическа невъзможност да бъдат обхванати...

Това иенно ми е и интимната мислА - и Космо да каже, ако е имал като хоноруван преподавател повече познати сред колегите, с които са споделяли - дЪл има далавера в таА работа сега..., ама надали... Но - преди време наистина си беше добре - от каквато и позиция да разсъждаваш: не че теб биха те привлекли студеНките, де, а по-скоро паричката си е била винаги на дневен ред..., така че...

Магистратура - нова - да, но какви са възможностите да те вкарат в някоя катедра, за да докарваш по нещо отгоре - това е въпросът..., щоТ пък и шефовете на катедри, доколкото това зависи от тях - и те са едни особняци... (помня един - ми той - пълната противоположност на теб - това, "безалкохолните" - не ги познаваше като субстанция..., а носът му винаги беше червен като божур..., но пък никога не плетеше приказката си на лекции...

Ади, чаУ и всичко, което си го мислиш, да ти се сбъдва..., па ние Ше стискаме палеца...

http://www.youtube.com/watch?v=Jxpe1...eature=related

Коментар

• Новобранче да не си се изплашил от диагнозата. Колко пъти и на мен са ми слагали гадни диагнози и после е минавало и заминавало. Последно какво ти казаха..Космо кажи му да не се плаши

Коментар

Ха наздраве Компанията- като сте рекли и аз водката ще я пия с Пепси и шоколад, но черен
                                Ха наздраве и от мен,само че ви го казвам наздравето с минерална вода.А от десет дни не съм пил и капка,решил съм до края на този месец да съм въздържател.

Коментар

Working...
                                X