If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Направо ще ти завидя за едното кило в корема. Ама при мен положението стана бая зле-като седна и корема ми се нагъва,все едно съм си сложила няколко спасителни поясчета и се тресе,прави "бръм-бръм" май бая съм се надундала
Аз съм сложила 3 килограма, ама в други части на тялото.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Тегава работа е. На 4-5-ти май имаме семинар на Златни по животозастраховането, На 6-ти па е Гергьовден. Нали ме знаеш, че имам проблеми с пътуванията вече и трябва да облъскам 500 км до Златни пясъци за 1 ден и после па до Балкана, ако брата реши да прави агнета и да ни кани. Ако не е той има доста Георги и ако поканят става тъпо да откажеш.
В живото-то падна работата доста, идентично със строителството и колегите са напръхнали и се карат, а па аз не обичам да се карам с никого и да вземам страна. По хотелите ги гледам, че вече въртят персонала почти всеки месец и са все различни момчета и момичета, кат' на Гергов хотелите и сие.
Вчера се ядосах с колата, щот' аз не я карам, а па ми е на фирмата и то мундарска работа само сипвано и карано кат' чужда.
И се засилих към една кръчма на прителчета да разпусна малко и ги гледам те се изнасят, демек фалирали и пих там малко докато събираха багажа и после се забих в една друга кръчма и там беше голяма тъпотия докъм 23ч и после стана малко веселба.
Ама, 'орицата отчаяни навсякъде и при мИня не е добре и не можеш да им помогнеш на всички и т'ва ме събаря и мене психически. И ако стане да легна само и да се понаспя 2 дена, направо ще съм хепи, че ей го завчера на 3.5ч сън, вчера на 1ч, а днес още не съм лягал.
И ще решавам в последния момент, както винаги, щот' то ако съм се наспал поне добре, ама неспал, с алкохолища в кръвта и вече 500 км. за един ден ме събаря хептен т'ва, че вечерта сигурно ще са поканили кат' атракцион някой от наш'те там Данчо Кароджов, Г.Христов, Ивана или там някой си и то отива до 5-6 сутринта и вече не мога на това темпо да издържам и каквото стане.
В момента се чудя как да лепна 3 часа сън поне и ще обичам всички - хихии
П.П. Честит имен ден батка, малко с предварение, щот' от Австрия нЕма хукнеш да влизаш по форуми и после да обадиш как е минало
Mersi mersi. Ама много сте готини с Данчо Караджов. Сложни празници те чакат. Народа верно много е скапа.. Даже и такивеа юнаци дето бяха извор на енергия и живот и те скапаха.... Мноог се проточи тая криза и за разлика от предишните хората са и зарти с кредити коеот ги убива.... Ама не си го слагай на сърце - и без това много помагаш, а е ясно че няма да оправим света...Днес нещо не ми върви глътка. Пих две водки и с тая риба и производните и мезета, малко нещо ми се догади. Просто не уцелих менюто..
Като казах бати Данчо, поздрав за тайфата. Голем е!:
Т'ва Русото до него съм аз и пак имам да махам 1 кило в корема
Направо ще ти завидя за едното кило в корема. Ама при мен положението стана бая зле-като седна и корема ми се нагъва,все едно съм си сложила няколко спасителни поясчета и се тресе,прави "бръм-бръм" май бая съм се надундала
Бат Маранди голем си като винаги.. Къде ще си по празниците? Аз хич не обичам оръжия.. На времето си бях изкарал разрешително за оръжие и ловен билет.. И още на първия лов (записаха ме в някава ловна дружинка, все с едни банкери и депутати), тия прасета гръмнаха една сърна.. Така ми стана жал че я сънувах после два месеца.. И повече на ловв не отидох.. Писстолета го зарязах веднага щом като установих че имам много лошо пиянство и да нося оръжие, означава да си съсипя живота....
Апа нещо ми се ходи на море.. Ама на нашетъо. От години не съм почивал в БГ по старият начин - с разходки по пристанището, рибка цаца, бира, миди и скариди на пакетчета.. Даже може да си взема въдицата да хвърля на Созопол за попчета (ако още се лови на пристанището, че на мен ми е детски спомен)...
Чувам счетоводителката че тропа.. Отивам за кинти и да изслушам пак лекцията за пропадането и как ще фалирам фирмата....
Пфуу ..
де да бех голем, с мед да ме намажеш - хихи
Тегава работа е. На 4-5-ти май имаме семинар на Златни по животозастраховането, На 6-ти па е Гергьовден. Нали ме знаеш, че имам проблеми с пътуванията вече и трябва да облъскам 500 км до Златни пясъци за 1 ден и после па до Балкана, ако брата реши да прави агнета и да ни кани. Ако не е той има доста Георги и ако поканят става тъпо да откажеш.
В живото-то падна работата доста, идентично със строителството и колегите са напръхнали и се карат, а па аз не обичам да се карам с никого и да вземам страна. По хотелите ги гледам, че вече въртят персонала почти всеки месец и са все различни момчета и момичета, кат' на Гергов хотелите и сие.
Вчера се ядосах с колата, щот' аз не я карам, а па ми е на фирмата и то мундарска работа само сипвано и карано кат' чужда.
И се засилих към една кръчма на прителчета да разпусна малко и ги гледам те се изнасят, демек фалирали и пих там малко докато събираха багажа и после се забих в една друга кръчма и там беше голяма тъпотия докъм 23ч и после стана малко веселба.
Ама, 'орицата отчаяни навсякъде и при мИня не е добре и не можеш да им помогнеш на всички и т'ва ме събаря и мене психически. И ако стане да легна само и да се понаспя 2 дена, направо ще съм хепи, че ей го завчера на 3.5ч сън, вчера на 1ч, а днес още не съм лягал.
И ще решавам в последния момент, както винаги, щот' то ако съм се наспал поне добре, ама неспал, с алкохолища в кръвта и вече 500 км. за един ден ме събаря хептен т'ва, че вечерта сигурно ще са поканили кат' атракцион някой от наш'те там Данчо Кароджов, Г.Христов, Ивана или там някой си и то отива до 5-6 сутринта и вече не мога на това темпо да издържам и каквото стане.
В момента се чудя как да лепна 3 часа сън поне и ще обичам всички - хихии
П.П. Честит имен ден батка, малко с предварение, щот' от Австрия нЕма хукнеш да влизаш по форуми и после да обадиш как е минало
Успешен ден!
И аз се разминавам с едни и същи хора.
Не ви ли вбесяват многото празници? Един национален празник-3 март ( 1 ден), Коледа- 1 ден и Великден-1 ден са напълно достатъчни. Да добавя и първи януари, ако се пада в делничен ден.
Вдига ми се кръвта в главата по тази тема.
Маалииии ти ли си била. Бе гледам аз пред мене някакво много красиво момиче си тананика. Обаче като продължих песента с цел да завържа контакт, се уплаши и дръпна много бързо напред, не можах да я настигна. Вие у вашия край на това търчене бодра стъпка ли му викате.
Добро утро лъвове и лъвициПоследен ден и почивкаааа. Бате Космо за първи маи сме в Гърция с компанията- да се разходим и да пием в онези кръчми на брега на белото море, а жените да ходят по магазините докато ние пием. Дааа обичам Камчия- тази година заради кризата и понеже сме по свободни ще идем на две морета- едното в БГ и септември в Турция- много обичам комшиите да ми угаждат с техните манджи.Ракията не им е харесвам, но аз вече по малко пия от години. Космо поздравление за пиенето- идва време и за това брат. След обяд и аз ще се чукна с тебе- сега малко да поработим
Напоследък на път за работа си пея тихичко по улицата нещо, според настроението. Това сутрин рано като няма много хора и аз съвсем тихичко ама почту бне се учва освен ако не е някой съвсем близо...сигурно защото съм се бъгнала от толкова неща за решаване, все умислена и...ужасТ.. И какво забелязах днес...нормално излизайки по едно и също време и пътувайки по един маршрут да срещаш едни и същи хора, та в този ред на мисли както си пеех тази сутрин tra me e te - http://www.youtube.com/watch?v=_KN_nyGehek и изведнъж един глас отзад продължи песента Лелееей щях да потъна от срам някъде, но се засмях и продължих с бодра стъпка смело напред
Лудите, лудите те да са живи...
Хубав петък и не си тананикайте "пред публика", че не се знае кой ще продължи песента
Ахахахахахааааа...
На младини, като ходех на училище и в началото на работа с ахтабуса (всеки ден в един и същ час на спирката ... ), ние напрао си се познавахме и поздравявахме пътуващите... Пък ако някой го няма, се чудиш къде е ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Напоследък на път за работа си пея тихичко по улицата нещо, според настроението. Това сутрин рано като няма много хора и аз съвсем тихичко ама почту бне се учва освен ако не е някой съвсем близо...сигурно защото съм се бъгнала от толкова неща за решаване, все умислена и...ужасТ.. И какво забелязах днес...нормално излизайки по едно и също време и пътувайки по един маршрут да срещаш едни и същи хора, та в този ред на мисли както си пеех тази сутрин tra me e te - http://www.youtube.com/watch?v=_KN_nyGehek и изведнъж един глас отзад продължи песента Лелееей щях да потъна от срам някъде, но се засмях и продължих с бодра стъпка смело напред
Хубав петък и не си тананикайте "пред публика", че не се знае кой ще продължи песента
Маалииии ти ли си била. Бе гледам аз пред мене някакво много красиво момиче си тананика. Обаче като продължих песента с цел да завържа контакт, се уплаши и дръпна много бързо напред, не можах да я настигна. Вие у вашия край на това търчене бодра стъпка ли му викате.
Тук в махалата редовно идват 3 циганета и ошмулват джанката на комшията. Момичето е на 13 години и отговаря за двете си братчета, които са съвсем дребни. Сами живеят.
Майка им е на гурбет и им праща кинти отвреме на време. Комшията като ги види се крие да не ги уплаши. Като го питахме що, каза:
– Нека да крадат. И аз крадях на времето. Ми вие не сте ли крали бре.
По моят край си има точно наименование на този вид дейност - съкрушак
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар