IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    Благодаря, че си се потрудил над въпроса ми!

Мисленето/ и последващото действие/ извън кутията не са ми проблем.
    Оня горе ме е дарил с мозък, който кара организма ми да произвежда вещества сходни с наркотиците.
    Което помага за така наречено "дизайнерско мислене".
    В миналото съм водил достатъчно на брой хора по места за които се е казвало, че път няма.Но след време, като се обърна назад виждам, че нема никой.
    Тогава - повдигам поглед и виждам, че всички са се накачунили отгоре ми.
    То лошо няма, но и те като полицаите не се напъват да осмислят ситуацията и предпочитат измамният уют на кутията.
    И ако тази не-балансирана ситуация продължи достатъчно дълго, то целта се губи.Защото такава е нейната същност - да бъде постигната от всички участници.
    Не е за сам човек.
    Мога да се възползвам от глупостта на хората в кутията и само аз да спечеля, какъвто е примера ти.
    Но не ми е интересно.

Сега, като се замисля/и то с ваша помощ/, може би алкохола ми е необходим за да мога по-често да мисля като хората в кутията.Нали с такива работя?
    Лудите изчезнаха.

Как беше?
    "Лудите, лудите - те да са живи!"

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=89600
    "Отстрани чуваш подигравките на примирените сърца, неспособни да се противопоставят - дали от безсилие, дали от страх."

Ашколсун Серго !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Що питаш бре ??? Каквото решиш това ще е !!!
      А бе, аз съм го решил преди 30 години, но все не се получава!

Коментар

• Първоначално изпратено от vilavarna Разгледай мнение
        sergo,

къде си тръгнал да търсиш смисъла ... измисли го иначе го няма.
        нали той ни е създал по негов образ и подобие.
        щом поркаш толкова и усещаш че нещо не е наред
        начи нещо гледаш ма не го виждаш - велосипедо

и смисъла не е в единствено число нито пък
        някога е късно да го измислиш наново.
        Благодаря, че си се потрудил над въпроса ми!

Мисленето/ и последващото действие/ извън кутията не са ми проблем.
        Оня горе ме е дарил с мозък, който кара организма ми да произвежда вещества сходни с наркотиците.
        Което помага за така наречено "дизайнерско мислене".
        В миналото съм водил достатъчно на брой хора по места за които се е казвало, че път няма.Но след време, като се обърна назад виждам, че нема никой.

/"Гледам, нема никой!Па гледам - па нема никой!И си викам: Е те тука има некой."
        Нане/
        Тогава - повдигам поглед и виждам, че всички са се накачунили отгоре ми.
        То лошо няма, но и те като полицаите не се напъват да осмислят ситуацията и предпочитат измамният уют на кутията.
        И ако тази не-балансирана ситуация продължи достатъчно дълго, то целта се губи.Защото такава е нейната същност - да бъде постигната от всички участници.
        Не е за сам човек.
        Мога да се възползвам от глупостта на хората в кутията и само аз да спечеля, какъвто е примера ти.
        Но не ми е интересно.

Сега, като се замисля/и то с ваша помощ/, може би алкохола ми е необходим за да мога по-често да мисля като хората в кутията.Нали с такива работя?
        Лудите изчезнаха.

Как беше?
        "Лудите, лудите - те да са живи!"

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=89600
        Last edited by sergo; 19.05.2012, 21:00.

Коментар

Книги се четат или като млад, когато не си тръгнал или щом вече си привършил с целите на своя живот.
          /Същото е с дрогата.Като млад я нямаше, но щом се пенсионирам ще я опитам сичката./

Да чета книги, докато не съм постигнал целите си - та това ще ме направи по-глупав.

Макро и микро-икономиката не се брои за книга?
          Нъл?

Аз ти казвам, че съм здрав като пор - ти пак!
          По-миналата седмица си направих един микро-маратон.Яко бачкане/на нерв/ - 52 часа без сън.
          След 10 часа хъркане и 10 часа шматкане, продължих с нормалното темпо.
          Но-о-о с алкохол.
          А бе секи си е башка луд. Кой съм аз, че да ти давам акъл. Ама като питаш. Пусто добро сърце.
          И аз съм здрав. Ама гледам да ставам все по здрав. Като умра ще съм много здрав. Здравето е най голямото богатство. Боен дух имаш. Личи си.
          Що питаш бре ??? Каквото решиш това ще е !!!
          tnm

Коментар

Чети книги - ще станеш по умен
            Бягай за здраве - ще станеш по здрав
            Книги се четат или като млад, когато не си тръгнал или щом вече си привършил с целите на своя живот.
            /Същото е с дрогата.Като млад я нямаше, но щом се пенсионирам ще я опитам сичката./

Да чета книги, докато не съм постигнал целите си - та това ще ме направи по-глупав.

Макро и микро-икономиката не се брои за книга?
            Нъл?

Аз ти казвам, че съм здрав като пор - ти пак!
            По-миналата седмица си направих един микро-маратон.Яко бачкане/на нерв/ - 52 часа без сън.
            След 10 часа хъркане и 10 часа шматкане, продължих с нормалното темпо.
            Но-о-о с алкохол.

Коментар

• Първоначално изпратено от vilavarna Разгледай мнение
              sergo,

пп(и до космо) ако някога закъсаш за пари патентовай си черните дробове
              (не вервам да е само един).
              тва е 8то чудо на света.
              Или ние сме го създали по свой образ и подобие
              tnm

Коментар

• sergo,

пп(и до космо) ако някога закъсаш за пари патентовай си черните дробове
                (не вервам да е само един).
                тва е 8то чудо на света.

Коментар

• Мечо Пух и Прасчо отиват на училище на 15 септември. Там ги карат да напишат съчинение - "Какво правих през лятото".
                  Прасчо пита:
                  - Пух, какво да пишем? През цялото лято бяхме напушени, друго не сме правили.
                  Мечо Пух му казва:
                  - Прасчо, вместо "пушили" пиши "чели". Чели цяло лято звучи добре...
                  Учителката проверява съчинението на Прасчо:

"Събудих се и започнах да чета. После се измих. ...Продължих да чета. Преди закуска четох още малко. Закусих. До обяда пак четох. Обядвах. После ми се приспа. Преди да подремна четох още малко. Прочетох книжката. Поспах.
                  Събудих се и започнах да чета. Дойде Мечо Пух. От далече му личеше, че е чел. Отидохме на балкона. Стоим и четем. Идва Йори и ни пита: "Имате ли нещо за четене?". Личи му, че е много начетен... зад ухото му стърчи половин буквар.
                  tnm

Коментар

Да, ма от хамериканците знам, че ако нещо работи - не го пипаш.
                    Дори и стените на офиса не пребоядисваш.

И ако го спра, кой ще му е заместителя?
                    Наркотици?
                    - Дето една цигара трева не съм изпушил още.

Секс?
                    - Че аз оттам се връщам.

Гастрономия?
                    - Че какво ми е сега?
                    Аз в ресторанти почти само салати поръчвам.Все им намирам кусури на гозбите.

Работа?
                    - Че аз и в момента притичвам до шевната машина, връткам един тегел и хващам молива за да си организирам следващата седмица.
                    Това наричам почивен ден.

Хоби?
                    - Имам над 30 колекции.

Е?
                    Кво остана?

Политика?Комар?
                    Чети книги - ще станеш по умен
                    Бягай за здраве - ще станеш по здрав
                    tnm

Коментар

Караш ме да се повтарям. Алкохола го спри насъвсем. Другото е нормално. Голям човек си !!! (в смисъл - велик)
                      Да, ма от хамериканците знам, че ако нещо работи - не го пипаш.
                      Дори и стените на офиса не пребоядисваш.

И ако го спра, кой ще му е заместителя?
                      Наркотици?
                      - Дето една цигара трева не съм изпушил още.

Секс?
                      - Че аз оттам се връщам.

Гастрономия?
                      - Че какво ми е сега?
                      Аз в ресторанти почти само салати поръчвам.Все им намирам кусури на гозбите.

Работа?
                      - Че аз и в момента притичвам до шевната машина, връткам един тегел и хващам молива за да си организирам следващата седмица.
                      Това наричам почивен ден.

Хоби?
                      - Имам над 30 колекции.

Е?
                      Кво остана?

Политика?Комар?

Коментар

То и секса е вреден, ако не е в рамките.

Та нали това е част от въпроса?

Тия рамки нормални ли са?
                        И до кога?
                        Караш ме да се повтарям. Алкохола го спри насъвсем. Другото е нормално. Голям човек си !!! (в смисъл - велик)
                        Last edited by mechobikov; 19.05.2012, 15:09.
                        tnm

Коментар

Не знам. Аз вече ти отговорих. Да не си пиян. Алкохола е вреден !!!
                          То и секса е вреден, ако не е в рамките.

Та нали това е част от въпроса?

Тия рамки нормални ли са?
                          И до кога?

Коментар

Ти да.
                            Ма специалистите ги няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Бе, нищо ти няма просто течния прием е със светкавично действие за разлика от дъвчящия прием на нещо си Х.

Ако се занимаваш с "ентелектуален" труд, дет' му викат учените 30% от енергията ти я хаби мозъка и затова си на тоя концентрат. Къркай яко и се не бой - само гледай да е читаво качество да не прецакаш черния дроб, щот' сърце, бял дроб се самооправят, ама черен дроб барне ли се и там става по-кофти.
                              ----------
                              Барай си фара и к'вот ти се прави - т'ва си прави.

Че аз се чудя кое по напред, ама то да е сефте т'ва - с мед да го намажеш

Прав си.
                              През деня не ям, защото ме примързява.
                              Изключения - пет дни месечно.
                              Карам на течна храна.
                              Ям само вечер, след като съм привършил с работата.
                              В болница не съм влизал.
                              Лекарства не ползвам.Три аспирина/алка залцер/ на месец.

Ама докога?

Коментар

Четвърто:
                                Друго питане.

Пак връщам лентата към 16.30.Вчера.

Отварям бутилката.
                                Имам интервюта.
                                От 50 кандидата съм изсмукал 3 сажантки-дизайнерки и 6 шивачки на сака.
                                Със шивачите сам ще се справя, но с дизайнерките ще е мъка.
                                Особено едната.Завършен шивашки техникум, втора година „Мода“ в Новия.
                                И-и-и – манекенка.
                                От онзи рядък женски джин, дето и на педесе фигурата ще е същата.
                                Доколкото разбирам от такива, а аз разбирам – три Мис Българийки направих на бремето.
                                /Последното не е грешка.После дойдоха мутрите./
                                Така, че освен стария приятел Джийм съм извикал и най-успешният ми бивш студент – Никола.Той е на 31 и току що е продал на един от американското костюм за 2 бона.
                                /30% над моята цена.Зарко!Здравей!/
                                И 10 ризи за още толкова.
                                Което ме кара да се чувствам горд със себе се.
                                Не си спомням другия път, когато съм изпитвал такова подобие.

Та той ще е преводача.

Между моя милост, който за последните 15 години не съм научил/и направил/ нищо ново в моята професия/и съпътстващите ѝ/ и едно красиво чаве, което още години ще се носи на крилете на мечтите си извадени от някой американски сериал/Гордост и ..../, докато на 30 не се приземи в някой офис, редакция или „бутик“.
                                Не и без помоща на своите преподаватели, които за да им вземат парите – ги лъготят като за световно.
                                Болшинството са бивши колеги, които в най добрият случай са минимизирали своята дейност до някоя и друга абитуриенска рокля.
                                На какво ще научат вашите дъщери?
                                Как да издържат на многоседмични напрежения?
                                За чийто резултат разбираш след повече от шест месеца?........

Ма, ако не ми отговаряте да не продължавам да се харча, а?
                                tnm

Коментар

Working...
                                X