IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Четвърто:
    Друго питане.

Пак връщам лентата към 16.30.Вчера.

Отварям бутилката.
    Имам интервюта.
    От 50 кандидата съм изсмукал 3 сажантки-дизайнерки и 6 шивачки на сака.
    Със шивачите сам ще се справя, но с дизайнерките ще е мъка.
    Особено едната.Завършен шивашки техникум, втора година „Мода“ в Новия.
    И-и-и – манекенка.
    От онзи рядък женски джин, дето и на педесе фигурата ще е същата.
    Доколкото разбирам от такива, а аз разбирам – три Мис Българийки направих на бремето.
    /Последното не е грешка.После дойдоха мутрите./
    Така, че освен стария приятел Джийм съм извикал и най-успешният ми бивш студент – Никола.Той е на 31 и току що е продал на един от американското костюм за 2 бона.
    /30% над моята цена.Зарко!Здравей!/
    И 10 ризи за още толкова.
    Което ме кара да се чувствам горд със себе се.
    Не си спомням другия път, когато съм изпитвал такова подобие.

Та той ще е преводача.

Между моя милост, който за последните 15 години не съм научил/и направил/ нищо ново в моята професия/и съпътстващите ѝ/ и едно красиво чаве, което още години ще се носи на крилете на мечтите си извадени от някой американски сериал/Гордост и ..../, докато на 30 не се приземи в някой офис, редакция или „бутик“.
    Което е по-добрия вариант.
    Не и без помоща на своите преподаватели, които за да им вземат парите – ги лъготят като за световно.
    Болшинството са бивши колеги, които в най добрият случай са минимизирали своята дейност до някоя и друга абитуриенска рокля.
    На какво ще научат вашите дъщери?
    Как да издържат на многоседмични напрежения?
    За чийто резултат разбираш след повече от шест месеца?........

Ма, ако не ми отговаряте да не продължавам да се харча, а?
    Last edited by sergo; 19.05.2012, 14:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Така......
      Да върнем лентата.

Първо:
      Добро ви утро.

Второ:
      Аз съм в ред.Но светът около мен си е същият.
      Демек, продължава да не е в ред.

Което е учудващо!
      Та ще имам питане към вас по-после.

Трето:
      Защо аз съм в ред?
      Понеже последните месеци изпразвам бутилките с равномерна последователност, реших да проверя дали съм зависим.И за десет дена – врътнах кранчето.И така до по-завчера.
      Защото, продължаващото състояние/често споменавано тук/ в което, ако ти се припие вода вместо да изприпкаш до чешмата – се просегаш до най близката бутилка с концентрат, буди безпокойство.
      Бирата, която освен за заместител на водата, винаги използвам като разредител на уискито – също сложих в забранителния списък.
      - Еми получи се.Без особени усилия от моя страна.
      Потребноста за глътка алкохол, лесно неутрализирах като си спомнях за какво съм спрял да пия.
      Вчера реших да тествам другата крайност.
      Забравил съм да ям от четвъртък вечер – работата ме увлече.
      Вчера в 4.30 на гладно, отвъртам капачката на еднолитрова Джим Биим.
      До към 03 часа.
      Сутринта в 9 се измътвам от пуха, отправил взор към хладилника.
      Главата си е моята.Дроба си работи.Бъбреците функционират.
      Не залитам.И не си спомням как съм долазил в постелята.
      Което не е укоримо, защото ми е добре познато състояние.
      Половин час преди да се отрежа, съобщавам на околните тази важна новина и след това свивам знамената на автопилот.
      Продължавам към чешмата.Две кафета.За два часа свърших няколко належащи работи и сега съм се опънал и гледам бутилката, допивайки сладко, сладко последните 150 драма.
      Други 150 да е изпил Никола.Повече не, щото не е пияч.
      Значи – 700.
      И съм 50 кила от 14.5 годишна възраст.

Първо питане:
      В ред ли съм или нещо ми има?

П.С. - С горе и долуспоменатите излияния отговарям и на ваши въпроси от миналото.
      Велик си !!!
      Единствения ти кусур е, че пиеш алкохоли
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Така......
        Да върнем лентата.

Първо:
        Добро ви утро.

Второ:

Което е учудващо!

Трето:
        Защо аз съм в ред?
        Понеже последните месеци изпразвам бутилките с равномерна последователност, реших да проверя дали съм зависим.И за десет дена – врътнах кранчето.И така до по-завчера.
        Защото, продължаващото състояние/често споменавано тук/ в което, ако ти се припие вода вместо да изприпкаш до чешмата – се просегаш до най близката бутилка с концентрат, буди безпокойство.
        Бирата, която освен за заместител на водата, винаги използвам като разредител на уискито – също сложих в забранителния списък.
        Потребноста за глътка алкохол, лесно неутрализирах като си спомнях за какво съм спрял да пия.
        До към 03 часа.
        Половин час преди да се отрежа, съобщавам на околните тази важна новина и след това свивам знамената на автопилот.
        Продължавам към чешмата.Две кафета.За два часа свърших няколко належащи работи и сега съм се опънал и гледам бутилката, допивайки сладко, сладко последните 150 драма.
        Значи – 700.

Първо питане:

П.С. - С горе и долуспоменатите излияния отговарям и на ваши въпроси от миналото.
        Бе, нищо ти няма просто течния прием е със светкавично действие за разлика от дъвчящия прием на нещо си Х.

Ако се занимаваш с "ентелектуален" труд, дет' му викат учените 30% от енергията ти я хаби мозъка и затова си на тоя концентрат. Къркай яко и се не бой - само гледай да е читаво качество да не прецакаш черния дроб, щот' сърце, бял дроб се самооправят, ама черен дроб барне ли се и там става по-кофти.
        ----------
        Барай си фара и к'вот ти се прави - т'ва си прави.

Че аз се чудя кое по напред, ама то да е сефте т'ва - с мед да го намажеш

Коментар

• Така......
          Да върнем лентата.

Първо:
          Добро ви утро.

Второ:

Което е учудващо!

Трето:
          Защо аз съм в ред?
          До към 03 часа.
          Значи – 700.

Първо питане:

Last edited by sergo; 19.05.2012, 13:25.

Коментар

• Пфуу ... успях и аз нещо да "окастря и синтезирам" като една страничка, а после колко още ме чака не е истина - хихии

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/05/19/.956215

Дзън на бебетата! ( смигам )

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Шшш .. брато - сипи си едно и нЕма се гипсиш така ( смигам ).

Само спази сроковете към контрагентите и че демек ти си дал изходящ номер към тях, НО вземи и входящ номер.

Т'ва, че имало дребни технически пропуски по кореспонденцията не е важно и твоите екипи ще го опреавят после веднага и няма да се стига до Съд и прочие.
              -------------------------------
              Та, къркай брат - то с тия наш'те празници дет' се разминават с Католическите и откачиха 'орицата да се чудят кое по-напред, а па ги водели "празници". За чиновниците празници, ама реалния сектор вече "прегрява" отвсякъде.
              ---------------------------------
              Дзън и виж някоя счетоводна кантора и го изнеси като външна услуга и им искай документ само и се мотивирай с една вътрешна заповед, защо се е получило така и си издай изходящ номер, че това което си наредил в момента НЕ противоречи на това, което си направил. Всичко, в което не си сигурен, че е коректно го пращай с препоръчана поща на адрес срещу документ - демек т'ва ти изх. и вх. номер, който после ще осчетоводите.

Спокойно, братле! Тебе тряя си те пазим и да раздуеш за азиатския кекс

И аз вчера изпуших и се забих пак по кръчмите, щот' то само в къщи не става и така.

Абе срам не срам, им звъннах на хората и им се извиних че съм бил много пиян и ги викнах на работа.. Нема как.. Тоя месец и без това е с много малко работни дни... Сега работим на пълни обороти ама гледам да не пия че ще ме линчуват, как и заплати още не съм им дал...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Мале днес съм забравил че ония ден мъртъв пиян съм казал (звъннах на чистачката и секретарката да ги питам що ги няма та разбрах за тази си заповед) никой в офиса да не идва в събота и днес аз дойдох... А ми трябват и някои от колегите (има важна работа днес) и сега нямам идея какво да правя.... Ще пробвам и сам, ама аз от години не съм се занимавал с експертна работа, фактури, банки, извлечения итн.... Па и не е за един човек....

Освен да викна бабата дето се пенсионира ония ден....????? Е сега ще и звънна...
                Шшш .. брато - сипи си едно и нЕма се гипсиш така ( смигам ).

Само спази сроковете към контрагентите и че демек ти си дал изходящ номер към тях, НО вземи и входящ номер.

Т'ва, че имало дребни технически пропуски по кореспонденцията не е важно и твоите екипи ще го опреавят после веднага и няма да се стига до Съд и прочие.
                -------------------------------
                Та, къркай брат - то с тия наш'те празници дет' се разминават с Католическите и откачиха 'орицата да се чудят кое по-напред, а па ги водели "празници". За чиновниците празници, ама реалния сектор вече "прегрява" отвсякъде.
                ---------------------------------
                Дзън и виж някоя счетоводна кантора и го изнеси като външна услуга и им искай документ само и се мотивирай с една вътрешна заповед, защо се е получило така и си издай изходящ номер, че това което си наредил в момента НЕ противоречи на това, което си направил. Всичко, в което не си сигурен, че е коректно го пращай с препоръчана поща на адрес срещу документ - демек т'ва ти изх. и вх. номер, който после ще осчетоводите.

Спокойно, братле! Тебе тряя си те пазим и да раздуеш за азиатския кекс

И аз вчера изпуших и се забих пак по кръчмите, щот' то само в къщи не става и така.
                Last edited by marandi; 19.05.2012, 11:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добро утро tnm
                  Добро утро красавици и юнаци

Днес пак трябва да бачкам, което е лошо (такава ми е ценностната система)
                  Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Мечо, много е неприятно когато на човек му се налага да тръгне против природата си!
                  Спорна работа и дано скоро срежеш лентата на обекта!

Приятен ден на всички момичета и момчета от форума!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Не вдига бабата...

Коментар

• Мале днес съм забравил че ония ден мъртъв пиян съм казал (звъннах на чистачката и секретарката да ги питам що ги няма та разбрах за тази си заповед) никой в офиса да не идва в събота и днес аз дойдох... А ми трябват и някои от колегите (има важна работа днес) и сега нямам идея какво да правя.... Ще пробвам и сам, ама аз от години не съм се занимавал с експертна работа, фактури, банки, извлечения итн.... Па и не е за един човек....

Освен да викна бабата дето се пенсионира ония ден....????? Е сега ще и звънна...

Коментар

• Добро утро tnm
                        Добро утро красавици и юнаци

Днес пак трябва да бачкам, което е лошо (такава ми е ценностната система)
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          След няколко неравни сблъсъка с майстори, открих таланти у себе си и най-вече у любимия. Пенкелери.
                          Серго, чудя се зад това "шивач" като какво трябва да се крие. Ще помисля още.
                          Викам ти майсторе, щото не ти знам името
                          tnm

Коментар

• След няколко неравни сблъсъка с майстори, открих таланти у себе си и най-вече у любимия. Пенкелери.
                            Last edited by val/she; 19.05.2012, 11:47.

Коментар

Скръндза, скръндза!Колко да си скръндза?

Ай да те не почвам, че нема се ожениш.
                              А, бъркаш. Тази грешка отдавна съм я направил
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Преди години съм гледала един филм за часовника на Харисън. Проблемът беше в измерването на географската дължина. Един градус от географската ширина най-общо е 111 км, като за отправна точка винаги се взема Екватора. За измерване на географската дължина се използваше косинус от ъгъл.
                                Един часовникар направи някакъв много прецизен часовник, който можеше да работи на кораб и по този начин измерването на дължината стана много лесно.
                                Без да се знае времето, не може да се измери географската дължина (по методите на мореходната астрономия). Всяка грешка във времето е грешка в географската дължина. Така е било. Ся има GPS.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X