IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз вчерашният ден го раздавах работен.
    Дванайсет часа бутах дванайсет неща.Но не устисках да ги довърша.
    Не знам!
    Мързел ли е, старческа деменция или съм увлечен от любимото занимание на тълпата - нищоправенето?

Е, на:
    - Космо е платил заплатите!

Завиждам.
    Сърце раздирателно завиждам.
    Това е велико дело, което ще става още по-такова следващите пет години.
    Щото не вярвам/ама изобще/, че производителността ще мръдне нагоре.

Анализирайки своята.
    Last edited by sergo; 21.05.2012, 09:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      До-о-обро утро-о-о!
      Виетнам.

Днес денят ще бъде спокоен.
      Така го усещам.

Но не знам, дали това е на добре.
      Добро да е.

И аз не знам. Ако можех да познавам щях да имам много КИНТИ.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Добро утро tnm

Много гъста мъгла. С нож да я режеш.
        tnm

Коментар

• До-о-обро утро-о-о!
          Виетнам.

Днес денят ще бъде спокоен.
          Така го усещам.

Но не знам, дали това е на добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добре, че са братските народи - да освобождават поробените и угнетените /без никакви задни помисли, разбира се/.
            Така е. И нас братския европейски народ ни освободи. Някога си може би някой си друг братски народ ще ни освободи от европейско. Така си върви света.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Аз понеже я поназнайвам историята. Тази песен е нещо като нашата "Кой уши байряка".
              Става въпрос за освобождението на Куба от испанско робство. Гуантанамера означава момиче от Гуантанамо.
              Братския американски народ освободил поробените кубинци от испанско.
              Добре, че са братските народи - да освобождават поробените и угнетените /без никакви задни помисли, разбира се/.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Мислех да ти дам една реконтра с балет Тропикана, ама размислих.
                Хареса ми текста на песента, а и филма е хубав.
                Още малко кубинско:
                http://www.youtube.com/watch?v=-taQ1...eature=related
                Аз понеже я поназнайвам историята. Тази песен е нещо като нашата "Кой уши байряка".
                Става въпрос за освобождението на Куба от испанско робство. Гуантанамера означава момиче от Гуантанамо.
                Братския американски народ освободил поробените кубинци от испанско.
                tnm

Коментар

Контра на кубинското
                  http://www.vbox7.com/play:ae1438e0&start=1
                  Мислех да ти дам една реконтра с балет Тропикана, ама размислих.
                  Хареса ми текста на песента, а и филма е хубав.
                  Още малко кубинско:
                  http://www.youtube.com/watch?v=-taQ1...eature=related
                  Мечо

Коментар

Контра на кубинското
                    http://www.vbox7.com/play:ae1438e0&start=1
                    tnm

Коментар

Малко мексиканско
                      http://www.vbox7.com/play:09f5d375&start=1
                      И малко кубинско:
                      http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf...feature=fvwrel
                      Мечо

Коментар

Добро утро tnm
                        Добро утро Космо

Аз по природа съм си вън от стадото. Не съм като хората (човекус на латински). В интерес на истината във възрастта на голямото подражание на няколко пъти опитвах да почна да пуша, ама винаги някой и друг ден след като съм почнал ми се виждаше голяма тъпня и спирах. С пиенето не беше така. Пиех от дете. Така са ме възпитавали родителите и бабите и дядовците. Който не пие се считаше за болен. Естествено като поотраснах можех да пия много без да се напия. Голям юнак. Един ден по средата между 30 и 40 се позамислих над това и ми се стори голяма тъпня и спрях да пия. Бях здрав, нищо ми нямаше. Обаче само след месец вече се чувствах много по здрав.
                        Добър ден, Мечо!
                        Добър ден, тайфата!

Никога не съм пушила цигари. Във възрастта на голямото подражание тренирах и смятах, че цигарите ще ми пречат. Когато спрях да тренирам активно реших, че така и така не съм ги "научила", няма смисъл от тук нататък да започвам с експериментите.
                        Мечо

Коментар

• Малко мексиканско
                          http://www.vbox7.com/play:09f5d375&start=1
                          tnm

Коментар

• Добро утро tnm
                            Добро утро Космо

Аз по природа съм си вън от стадото. Не съм като хората (човекус на латински). В интерес на истината във възрастта на голямото подражание на няколко пъти опитвах да почна да пуша, ама винаги някой и друг ден след като съм почнал ми се виждаше голяма тъпня и спирах. С пиенето не беше така. Пиех от дете. Така са ме възпитавали родителите и бабите и дядовците. Който не пие се считаше за болен. Естествено като поотраснах можех да пия много без да се напия. Голям юнак. Един ден по средата между 30 и 40 се позамислих над това и ми се стори голяма тъпня и спрях да пия. Бях здрав, нищо ми нямаше. Обаче само след месец вече се чувствах много по здрав.
                            tnm

Коментар

• Серги брат много си добар.. Голяма гимнастика за ума е да те чете човек..

При мен нищо интересно. Вчера се пребихме от работа. Дойдох си в нас след 12 вечерта и веднага съм заспал... Има и такива дни...

Успях да платя заплатите за април, па то стана врем да давам тия за май.... Осигуровките ще чакат тоя месец.

От понеделник почвам да преустройвам оборудвам двете помещения.. Последно реших да направя тропс къща... За сладкарницата нещо не ми се вижда добра локацията (много офиси са наоколо).. Пуснал съм ги и за продажба и ако се намери някой да ми плати пазарна цена (щото на пазара на имоти са само лешояди) ще ги отвържа... Няма смисъл само ядове да си навличам да се занимавам със странични и трудоемки бизнеси .. Мился че някъде към 300 - 320 х. евро може да им се вземат на двата магазина без да съм алчен и да чакам, което ще ми реши всички финансови грижи до края на 2013 година... Па до тогава ега се пораздвижи бизнеса... Проблема там е че макар че локацията е вълшебна, ама строителя (той ми е бивш партньор, ама много крадеше и го набих два - три пъти докато се уредим финансово), така и не взе разрешение за ползване на сградата (иначе си е населена и функционира) и това много плаши купувачите.. А собствениците така и не успяхме да съберем (българи) едни 100 х. лв да дооправим вертикалната планировка и да си вземем акт 16, с което ще си вдигнем цените на имотите поне с 30%.. Ама българина не става за инвеститор.... Той и за спекулант не става... Ама за сметка на това сме яки утрепки... Как и да е - това са си мои ядове, няма защо да Ви занимавам... Айде наздраве че си заслужих едно питие... Гледам Комиците - мноог ме кефят тия идиоти...

Днес съм решил да си почина добре.. Имам нужда. Няма да излизам никъде (освен да си напазарувам).. Ще си викна и една силиконова кака да ми уплътни следобеда (даже имам идея и коя, ония ден ми разправя за нея едно дупе от квартала) и така... Може само да се наложи да скоча до Горубляне че един колега, му идват два воза луксозни коли от Белгия и ще трябва бързо да ги разтоварим.. Па и ако ми хареса някоя може да си взема, че аудито вече година го карам и взе да ме дразни.. Па и аз много ги троша колите и за една година заприличват на кочини... И без това сега за лятото ми трябва някоя пичеловка, че ще се ходи по морета, насам - натам... Макар че не ми се дават толкова пари сега... Абе ще видя... То покупката на кола е спонтанен акт. Много бъркат тези коиот ходят, гледат избират итн.. Колата е като жилището - още щом я видиш и взаимно се харесвате и нищо не може да те сре да я вземеш.. Тръгнеш ли да избираш си обречен...

Чао за сега.. Ще ида в залата (разбирай съседния апартамент) да повдигам малко че съм се отпуснал много.. Да ме видите каква съм сценка със уискито на лежанката.. Или правим бицепс с някой дъмбел и говоря по телефона с другата ръка и пуша цигара по едно и също време... А почти отказах цигарите.. Една кутия я пуша две седмици..

Наздраве пак...

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                                Благодаря, че си се потрудил над въпроса ми!

Мисленето/ и последващото действие/ извън кутията не са ми проблем.
                                Оня горе ме е дарил с мозък, който кара организма ми да произвежда вещества сходни с наркотиците.
                                Което помага за така наречено "дизайнерско мислене".
                                завиждам и то не чак толкова благородно ... но внимавай че кутиите са суетни и обичат да се правят на велосипеди
                                Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                                В миналото съм водил достатъчно на брой хора по места за които се е казвало, че път няма.Но след време, като се обърна назад виждам, че нема никой.

/"Гледам, нема никой!Па гледам - па нема никой!И си викам: Е те тука има некой."
                                Нане/
                                Тогава - повдигам поглед и виждам, че всички са се накачунили отгоре ми.
                                То лошо няма, но и те като полицаите не се напъват да осмислят ситуацията и предпочитат измамният уют на кутията.
                                И ако тази не-балансирана ситуация продължи достатъчно дълго, то целта се губи.Защото такава е нейната същност - да бъде постигната от всички участници.
                                Не е за сам човек.
                                Намирането на смисъла е самотно занимание.
                                Не е колективен излет.
                                На всекиму кутията си е различна, макар и пясъка почти винаги да е комбинация от пари, секс и впаст ...
                                Чак когато стигнеш до смисъла, когато го вплетеш в днк-то на клетките си
                                като третата нишка от плитката и ако тогава решиш че искаш да се пожертваш
                                за да отвориш очите и на другите ...
                                ей тогава " такава е нейната същност - да бъде постигната от всички участници.".
                                Преди това си е твое самотно и лично пътешествие срещу кутията в главата ти.

Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                                Мога да се възползвам от глупостта на хората в кутията и само аз да спечеля, какъвто е примера ти.
                                Но не ми е интересно.
                                не сме говорили за пари и възползване. какъв пример? да патентоваш черния дроб ли
                                Това дето го пишеш прилича на пъсяк от власт и благородство
                                - мога защото съм могъщ но не го правя

ашколсун: "Лудите, лудите - те да са живи!"!!!

Коментар

Working...
                                X