IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Необходима е организация (заговор). Не мога да си представя как ще ни оставят да им изкопаем гроба в държава, която притежават напълно.
    Биков,
    Като тръгнеш за сбираш дружина за революция, само не забравяй, че след байрактаря е предателя ...
    Имай го в на предвид ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      И аз като теб избирам продуктите на друга фирма, когато правя баница. Но аз бойкотирам и един вид минерална вода, само че по други причини
      То, като се замисли човек, сигурно всяка фирма има причина да бъде "бойкотирана"...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
        Взели са я с тяхната си кръв. Да не я дадат пак с тяхната си кръв.
        Необходима е организация (заговор). Не мога да си представя как ще ни оставят да им изкопаем гроба в държава, която притежават напълно.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Преди време началника на една фирма за кеф, уби огромна бяла мечка ...
          Разбира се величествената му фотография украси целокупния периодичен печат и новинарски сайтове...
          Браво ! голЕм си !
          Застреля белия мечок от 300 (или колкот там са били) метра с новата си пушка...
          Богатир !!!
          От тогава заобикалям продуктите им... (може да прозвучи идиотски, но е така.. Ако в магазина има само от техния продукт, отивам до друг магазин ..)
          Ursus Maritimus (по памет) наистина е най-големия сухоземен хищник, но може би скоро просто ще е само във филмите...
          И аз като теб избирам продуктите на друга фирма, когато правя баница. Но аз бойкотирам и един вид минерална вода, само че по други причини
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

eййй как го извърте...
            както и да е ...
            Щом така разбираш нещата, тъй да е ...

Коментар

Морската мечка е най-едрия сухоземен хищник на Земята. За съжаление климатичните промени нанесоха вреди върху хабитата им и най-вече върху хранителната им база.
              Величествено животно.
              Преди време началника на една фирма за кеф, уби огромна бяла мечка ...
              Разбира се величествената му фотография украси целокупния периодичен печат и новинарски сайтове...
              Браво ! голЕм си !
              Застреля белия мечок от 300 (или колкот там са били) метра с новата си пушка...
              Богатир !!!
              От тогава заобикалям продуктите им... (може да прозвучи идиотски, но е така.. Ако в магазина има само от техния продукт, отивам до друг магазин ..)
              Ursus Maritimus (по памет) наистина е най-големия сухоземен хищник, но може би скоро просто ще е само във филмите...

Коментар

Как точно става финансирането ?
                ...
                Идеи становятся силой, когда они овладевают массами ! Ленин
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  И обичат да ни плашат, че властта с кръв са я взели и само с кръв биха я дали.
                  Взели са я с тяхната си кръв. Да не я дадат пак с тяхната си кръв.

Коментар

фенкс...

Случайно или не, но това е любимото ми жуотно ...
                    (изчезващ вид)
                    Морската мечка е най-едрия сухоземен хищник на Земята. За съжаление климатичните промени нанесоха вреди върху хабитата им и най-вече върху хранителната им база.
                    Величествено животно.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      една чужда армия докара едни хора, без никакви полезни лични качества на власт, после тези хора използвайки властта приватизират за родата си публичните блага, чрез криминално и законодателно насилие унищожават всяка конкуренция на себе си, създават мафиотска среда, унищожават всякакви възможности за всички останали, непрекъснато показват, че нямат никакви позитивни лични качества, които да им позволят заслужено да са по местата, които са заели
                      И обичат да ни плашат, че властта с кръв са я взели и само с кръв биха я дали.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

фенкс...

Случайно или не, но това е любимото ми жуотно ...
                        (изчезващ вид)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Всеки народ има едно ядро, което независимо от политиците, парите , интересите, трудностите обича народа и Родината си и иска те да добруват..Те не се отказват и да я променят и се борят за това. Аз искам да съм в това ядро и както не ме е страх да критикувам тъпите и корумпирани политици за сегашното положение, така няма да се откажа от добродетелите и силните страни на рода и Родината си
                          Преди години, а и сега, нашето поколение имаше мечти. Бъдещето ни беше там някъде, скрито в сребристата мъгла на непознатото, покрито с платно, което искреше с всички цветове на дъгата. Ние се приближавахме, надигахме единият му край и поглеждахме. На някои видяното не им харесваше и те търсеха своето щастие извън Родината. Други смятаха, че каквото и да са видели могат да се справят и да продължат да живеят в България.
                          Не знам, дали това, че са останали ги прави по-големи патриоти, от другите, които са заминали И едните и другите са срещнали трудности при своя избор, на са имали право на такъв и най-важното - направили са го.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Щом ти харесва да живееш в сънища и лъжи , изобщо нямаш право да се оплакваш от каквото и да било . Само още веднъж да съм прочел някъде нещо от тебе ,че си недоволен ....

ПС: Точно такива като теб "финансират" патриотари като мутафчиева, хайтов, цанев и пр.,чийто достойни днешни наследници са карбовски,сиромахов ,петров ....Хак му е на поколението, че е бъгнато отвсякъде и завинаги - и тия след него ще са същите ,дори и по-големи загубеняци , но за щастие Природата си знае Работата .
                            О ,Спарте-любителю на 'савецки" и турски империи,поради що те дразнят тез "патриотари" Те ли са виновни за това,че една чужда армия докара едни хора, без никакви полезни лични качества на власт, после тези хора използвайки властта приватизират за родата си публичните блага, чрез криминално и законодателно насилие унищожават всяка конкуренция на себе си, създават мафиотска среда, унищожават всякакви възможности за всички останали, непрекъснато показват, че нямат никакви позитивни лични качества, които да им позволят заслужено да са по местата, които са заели, то няма как да получат и признание от останалите.
                            Жив и здрав бъди-не влизам в тази тема за да се дърля с някой.
                            А за мен не се грижи-аз добре се справям ,от 20г сам си изкарвам хляба,че и на други давам.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• БРАВО ВАЛ

Коментар

Сори, ама ми е криво от сутринта ...
                                Ето ти компания:http://www.lapa.bg/showimg.php?filename=dx598_10789.jpg
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X