IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Мяуу поздрав и от мен

....

Поздрав за всички и най-вече за Киро, Зарко, Вал, Тнм, Космо, Заплаката, Спарти, Бате Пешо и хъх май вие сте "обичайните заподозрени" като се замисля

JOE COCKER - YOU CAN LEAVE YOUR HAT ON - http://www.youtube.com/watch?v=PMTu86K-IhI

И аз да благодаря - със закъснение, защото сега сядам... Очевидно хората, когато имат причини - могат "да се разминават", а когато пожелаят - все ще намерят начините за "допир"...

Благодаря за любимият ми танц: когато хората усещат себеподобни, обикновено отправят близки до сърцето послания..., а аз днес цял ден куфях (с някаква блажена усмивка ), без да разбера откъде около мен струи толкова позитивна енергия...

И понеже си падам по подробностите, както винаги си изгледах всичко подробно, хем, защото ми харесва, хем пък - за да се ядосам - за кой ли път на пасивното поведение..., ама - не е възможно един такъв стриптийз да се догледа до край (както го гледа Той от 2-3 метра)..., че дори - тя да хукне нанякъде и т.н... Значи - през цялото време виждаме един пасивен наблюдател, който се съсредоточава 01:20..., после (интересно) - показва с ЖЕСТОВЕ, че губи търпение.... (той така и не го изгуби докрай, де...1:47... 02:13...02:30....02:49... 03:02..., никак не го възприемам това поведение, но да кажем, че причината е да удължат докрай сексуалните фантазии и да стимулират въображението на зрителя......, все пак тя ми се стори, че на 01:23 се опита да покаже, че не възприема неговата пасивност, когато изхвърли с такава сила връхната си дрешка (сакенцето)... ..., да де - ама това ли е завладяващата страст, която напира и бушува - да го изтряскат със сакото по главата и онзи да си блеееее в ъгълчето на пода.....

На мен ОБАЧЕ - ми направи впечатление нещо другооооо.... Именно - усмивката на тая сочна (отвсякъде) дама..., да де - ама кое точно от усмивката? Да - наистина е завладяваща... Ееее, да, ама още какво??? Е - как какво - ами ИМЕННО ТРАПЧИНКИТЕ по бузките...

И сега стоя и се чудя, Де именно съм виждал тия трапчинки (01:50...) в комбинация със завладяващата усмивка?

... така и не успях да зацепя, в кой точно форум съм виждал точно характерните трапчинки на тая завладяваща усмивка..., но ще се сетя...

http://prikachi.com/images/418/4549418Y.jpg
    Last edited by zarco; 22.03.2012, 19:05.
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Позволявам да правиш всичко в подходящия момент...
      Хих, в този форум сте се събрали отбор джентълмени. Ти позволяваш да се прави всичко в подходящия момент ... Киро дава на всяка, която си поиска ... пък Русото е съгласно да си занесеш у тях формичките с лед

П.П. Като казах Русото, къде се запиля този заядливко?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        [/B]

Много интересно правило

П.П. Позволяваш ли да те цитирам в подходящ момент?
        Позволявам да правиш всичко в подходящия момент...

Коментар

Това не го вярвам...
          Карай с мяученето...хеле напролет и ще ти е вързано в кърпа....

Космо, имаш типично лъвско поведение....
          И на мене ако ми вземат нещо от чинията, съм готов да ръфам до кокал...
          Златно правило - като се върне човек от работа, трябва да помълчи 2-3 мин.....

Много интересно правило

П.П. Позволяваш ли да те цитирам в подходящ момент?
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

....Хубава вечер на всички ....
            Мерси, да ти се връща с лихвите ...

Подписът ти е малко неточен ...Изразът е :

Проблеми няма - има неприятни решения ! - Ерик Берн

Американски психолог - фройдист, разработил т.нар. "трансперсонален анализ" (най-общо, това е триизмерен вътрешен строго-индивидуален метод за анализ на всеки човек) ...Сигурно уйкипедията ще е по-точна от мен
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Aз съм дете на 80-те :
              мм добре дошла в групата на Шароооо поздравче When You Tell Me That You Love Me - http://www.youtube.com/watch?v=va5d3...eature=related

Bryan Adams - Please Forgive Me - http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo...eature=related

Хубава вечер на всички
              Last edited by artemida_sofyanska; 22.03.2012, 17:22.
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Ти си знаеш, Космо...

пък на мен мие нещо лирично, поздрав за всички

Nothing Gonna Change My Love For You - http://www.youtube.com/watch?v=kybeq...eature=related

очите ме болят сега като се прибера и си взема един душ и край
                Last edited by artemida_sofyanska; 22.03.2012, 17:14.

Коментар

• Когато човек намери баланса първо в себе си, няма как след това да не може да го наложи и в средата, която обитава. Вътрешен процес е. (поне така мисля)

Арти, мерси за поздрава.
                  Aз съм дете на 80-те :

http://www.youtube.com/watch?v=_4lxm...eature=related

Коментар

Ооо чичо, как си? така ами, няма само "мяу", когато трябва има и "баУ" а пък като стане лошаВа "спаска ламята" става страшно

Поздрав ]
                    Това не го вярвам...
                    Карай с мяученето...хеле напролет и ще ти е вързано в кърпа....

Космо, имаш типично лъвско поведение....
                    И на мене ако ми вземат нещо от чинията, съм готов да ръфам до кокал...
                    Златно правило - като се върне човек от работа, трябва да помълчи 2-3 мин.....

Коментар

Лоша работа... вземай се в ръце или тя или ти, не може така Кой има думата?!
                      Абе нали знаеш... Все търсим баланса... И все ставаст едни серилаи от типа Перла...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Абе те не са лоши ама никак не се вписват в настроението и обстановката.. Е сега си седя и пия бира и си мислех за един дядо дето умря как се казваше жена му.. И изведнъж това нахлу като някоя хала.. Бъръ бъръ.. Напраи цялло модно ревю.. Гладна съм.. Взе да ми взима от пицата и то точно от пачетата дето си бях отделил за накрая... Взе една лъжица и почна да ми куса от крема дето ми е за десерт... После взе да ми се лигави и да задава типично олигофренските женски въпроси: Защо си тъжен? А защо си нервен? .. Ти естествено казваш че не си и се почва.. Нали те пшознавам.. Аз ли те ядосах? Ще ида да стопля пицата (и естествено ти отнася мезето.. Да я питаш как пшрекара 8 часа в МОЛа, похарчи 1 000 лв, а не се сети да се нахрани или да си купи нещо за ядене...
                        Лоша работа... вземай се в ръце или тя или ти, не може така Кой има думата?!

Коментар

Потвърждаваш правилото , че и най - усминатото и добро същество от женски род...си е един голям звЕр.....
                          Абе те не са лоши ама никак не се вписват в настроението и обстановката.. Е сега си седя и пия бира и си мислех за един дядо дето умря как се казваше жена му.. И изведнъж това нахлу като някоя хала.. Бъръ бъръ.. Напраи цялло модно ревю.. Гладна съм.. Взе да ми взима от пицата и то точно от пачетата дето си бях отделил за накрая... Взе една лъжица и почна да ми куса от крема дето ми е за десерт... После взе да ми се лигави и да задава типично олигофренските женски въпроси: Защо си тъжен? А защо си нервен? .. Ти естествено казваш че не си и се почва.. Нали те пшознавам.. Аз ли те ядосах? Ще ида да стопля пицата (и естествено ти отнася мезето.. Да я питаш как пшрекара 8 часа в МОЛа, похарчи 1 000 лв, а не се сети да се нахрани или да си купи нещо за ядене...

Коментар

• Ооо чичо, как си? така ами, няма само "мяу", когато трябва има и "баУ" а пък като стане лошаВа "спаска ламята" става страшно

Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=6DcfXVL0mh0
                            Last edited by artemida_sofyanska; 22.03.2012, 17:00.

Коментар

Kosmo явно не си се ядосал достатъчно когато аз се ядосам показвам друма на дразнителя моментално аа човекО трЕбе да има личното си пространство и никоя твар да не му пречи да седи и да си мисли, а понякога дори само да седи За мен това време си е медитация, пълен релакс и спокойствие, правиш си само това, което ти е на сърце в момента и не се съборазяваш ама с никой друг А пък като си помисля, че някой ще ме стресира точно когато съм се уединила и си размишлявам сладко. сладко ще го "изям" на мига
                              Потвърждаваш правилото , че и най - усминатото и добро същество от женски род...си е един голям звЕр.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Добре си го представяш.. Само дето няма море.. Ама гледам един пазар и един стадион.. Или поне части от тях.... Иначе идилията е пълна - бира, пица, пилешки сърчица, пастарма... Естествено се прибра и чудото (в женски род) с което цъжителствам и веднага се вдигна шум и ми се развали спокойствието... Това жените сте страхотен източник на шум и смут... Човек си пие и си гледа минувачите, нахълтвате и се почва - Виж какво купих. Хубава ли ми е прическата? Ама ти дори не ме погледна... Видях не знам си кой.... Колата се счупи.... и това всичко в една минута.... Направо да ти гръмне мозъка...
                                Kosmo явно не си се ядосал достатъчно когато аз се ядосам показвам друма на дразнителя моментално аа човекО трЕбе да има личното си пространство и никоя твар да не му пречи да седи и да си мисли, а понякога дори само да седи За мен това време си е медитация, пълен релакс и спокойствие, правиш си само това, което ти е на сърце в момента и не се съборазяваш ама с никой друг А пък като си помисля, че някой ще ме стресира точно когато съм се уединила и си размишлявам сладко. сладко ще го "изям" на мига

Коментар

Working...
                                X