Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
И аз да благодаря - със закъснение, защото сега сядам...

Благодаря за любимият ми танц: когато хората усещат себеподобни, обикновено отправят близки до сърцето послания..., а аз днес цял ден куфях (с някаква блажена усмивка

И понеже си падам по подробностите, както винаги си изгледах всичко подробно, хем, защото ми харесва, хем пък - за да се ядосам - за кой ли път на пасивното поведение..., ама - не е възможно един такъв стриптийз да се догледа до край (както го гледа Той от 2-3 метра)..., че дори - тя да хукне нанякъде и т.н... Значи - през цялото време виждаме един пасивен наблюдател, който се съсредоточава 01:20..., после (интересно) - показва с ЖЕСТОВЕ, че губи търпение.... (той така и не го изгуби докрай, де...1:47... 02:13...02:30....02:49... 03:02..., никак не го възприемам това поведение, но да кажем, че причината е да удължат докрай сексуалните фантазии и да стимулират въображението на зрителя...

На мен ОБАЧЕ - ми направи впечатление нещо другооооо.... Именно - усмивката на тая сочна (отвсякъде) дама..., да де - ама кое точно от усмивката? Да - наистина е завладяваща...

И сега стоя и се чудя, Де именно съм виждал тия трапчинки (01:50...) в комбинация със завладяващата усмивка?

... така и не успях да зацепя, в кой точно форум съм виждал точно характерните трапчинки на тая завладяваща усмивка..., но ще се сетя...

http://prikachi.com/images/418/4549418Y.jpg
Коментар