IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Бе, не ми говори на тая тема, че вчера щях да колабирам докато гледам мач-а.

Уж се водя умерен чорбар, откакто се помня.

Баси теслите бяха - баси чудото. Явно Боби Ко и сие са заложили за шампион резняците да хванат макс. коефициент и ...

Чорбата се представи достойно и до последно мислех, че ще им го нацепят, ама то не им стига педала в черно дет' се "справи", ами малшанс-а ги прасна с тия 3 греди.
    -------------------------------------------
    Халал да им е на Боби и Ко ( титлата ). Отборът им е хубав, ама не е това начина, заради тъпи залози.

Помня, че Локо Плд кат' го правеха "шампион" коефициента беше 1:50. Сега предполагам е бил 1:200 за титла на Лудогорец. И Боби и Ко сложили едни манги примерно 1 милка и вадиш след 1 година 200 ....
    ---------------------------------------------
    Евала на Ицо, че ги подкара с майните, щот' то смърди, че се не вижда.

И пак казвам, отборът им хубав, но не е това начина.
    Приспах "бебето" ( ама какъв грах му направих - 5-6 пъти си сипваше и гълташе като пуйче и омаха половината тенджера ).

И се напуках от безсилие - какво й има на тая държава вече, бре? Защо всичко е толкова фалшиво? И се напуках кат' свиня и май ще си лягам след малко - хихи

Точно така.. Ама схемата е много тъпа и преди години пак я правиха ио пка с ЦСКА.. Отбора води с много точки и изведнъж се срива тотално.. Тогава Левски стана шампион.... Ами когато не ги пуснах с Европа защото имали дългове??? А Реал Мадрид например дължи колкото Гърция...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Такова хубаво време не мога да го изтърва. У гората съм като звяр, от нищо не ме е страх. Колко съм ги вадил самодивите от калта.
      Ахаа, аз мислех, че си на "ти" само с русалките / и те излизат днес при изгрев да берат билки/ и за това реших да те предупредя за самодивите. Много си извинявам за неуместния коментар
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Мечо, да внимаваш с кросовете из гората! Днес е Спасов ден. Да не те напъпли някоя с бяла премяна
        Такова хубаво време не мога да го изтърва. У гората съм като звяр, от нищо не ме е страх. Колко съм ги вадил самодивите от калта.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Само да знаете че на всякъде в обществото ни е като във футбола - хаос, корупция, липса на перспектива итн... Как да имаме борса? Ами няма да имаме... Бил ни олигофрен премиера.. Ами какъв да е? Нали тия дето купуват мачове и играят на борсата те го избират.. Никакъв кадрови потенцила в държавата (от Батето лека му пръст скочинме на МИхайлов, от Станишката и Царя на Бойко)..
          А бе, защо се ядосвате като говорите за политика. Ти знаеш много. Ако кажеш нещо и ние ще научим нещо. Само вие дето сте близо до голямото добрутро знаете, но всички имаме право на глас. Ако вие не говорите, какъв е смисъла. И хаоса ще си остане, и корупцията и липсата на перспективи.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Добро утро tnm
            Добро утро красавици и юнаци

Честит празник !!!
            Мечо, да внимаваш с кросовете из гората! Днес е Спасов ден. Да не те напъпли някоя с бяла премяна
            Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Честит 24 май, момичета и момчета!
              Денят май ще е хубав. Малките проклетници ще ходят да манифестират. Дано не завали и да ги намокри.
              Приятен ден и весели празници!
              Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
                Добро утро красавици и юнаци

Честит празник !!!
                tnm

Коментар

Ха наздраве.. Ебати това друскане ни направи алкохолици.. Ебати толкова години никога не е имало такова нещо.. Вчера много се ядосах на ЦСКАто... ...
                  Бе, не ми говори на тая тема, че вчера щях да колабирам докато гледам мач-а.

Уж се водя умерен чорбар, откакто се помня.

Баси теслите бяха - баси чудото. Явно Боби Ко и сие са заложили за шампион резняците да хванат макс. коефициент и ...

Чорбата се представи достойно и до последно мислех, че ще им го нацепят, ама то не им стига педала в черно дет' се "справи", ами малшанс-а ги прасна с тия 3 греди.
                  -------------------------------------------
                  Халал да им е на Боби и Ко ( титлата ). Отборът им е хубав, ама не е това начина, заради тъпи залози.

Помня, че Локо Плд кат' го правеха "шампион" коефициента беше 1:50. Сега предполагам е бил 1:200 за титла на Лудогорец. И Боби и Ко сложили едни манги примерно 1 милка и вадиш след 1 година 200 ....
                  Евала на Ицо, че ги подкара с майните, щот' то смърди, че се не вижда.

И пак казвам, отборът им хубав, но не е това начина.
                  Приспах "бебето" ( ама какъв грах му направих - 5-6 пъти си сипваше и гълташе като пуйче и омаха половината тенджера ).

И се напуках от безсилие - какво й има на тая държава вече, бре? Защо всичко е толкова фалшиво? И се напуках кат' свиня и май ще си лягам след малко - хихи

Коментар

• Ха наздраве.. Ебати това друскане ни направи алкохолици.. Ебати толкова години никога не е имало такова нещо.. Вчера много се ядосах на ЦСКАто... Сигурно сме единствената държава в Европа дето по подобен начин се купуват първенства.. И наистина звучим като идиоти - Защо не успяваме в шампионска лига? Защо нямаме национален отбор? Ами как да имаме като Милан няма да излезе с юношеската си формация срещу нас или съдята да изгони техен футболист щото бил настъпил някоя принцеса.... Как и да е.. Само да знаете че на всякъде в обществото ни е като във футбола - хаос, корупция, липса на перспектива итн... Как да имаме борса? Ами няма да имаме... Бил ни олигофрен премиера.. Ами какъв да е? Нали тия дето купуват мачове и играят на борсата те го избират.. Никакъв кадрови потенцила в държавата (от Батето лека му пръст скочинме на МИхайлов, от Станишката и Царя на Бойко)..

Да не се ядосваме.. Хората ги интересува как е в толетната, ние се занимаваме със световни проблеми и бъдещето на нацията? Ха наздарве .. Па ебати гадното уиски отворих. Май щото не съм си измил зъбите.. Е сега отивам и се връщам....

Ха така.. Пка си е гадно.. Ще си сипя ракия.. Имам разни салати от Кенар..

Снощи чуках една много приятна кака - циганка (според мен) ама много добра и уникално страстна. Около 20 годишна с много як силикон и страшно направена... Те това ни остана... Що не я оставих за цяла нощ и сега щяхме да ползваме трускането като афродизиак...

Отказах се да пътувам тия дни. Ще си седим дома и ще се наливам... Мился и да поработя че трябва да се съдя с държавата за едни данъци тия дни... Вчера капарирах един уникален Мерцедес. Не се стърпях. От италия, 5 000 кубика двигател, 2010 година произведен... Голяма машина.. Леко е ударен отпред, ама още утре го вкарвам в сервиза и до две седмици го изкарвам... Уникалкна пичеловка е.. Па и ще изкарам поне 10 000 евро от продажбата му слред като му се накефя... Това си е бизнес - взимаш, играеш си и продаваш с печалба... Ха наздраве да се преброим кои сме будни...

Коментар

Ха наздарве.. И аз си капнах едно. Ей много ми се чукат абитуриентки... На времето нямах прана година... Ще видя какво ще пшравя по празниците.. Може и да си остана да си поркаме с Вас... Капо гледам навън какъв е дъжд и студ...
                      Наздраве!
                      Как беше сутринта в тоалетната бай дъ уей?

Коментар

Ха наздарве.. И аз си капнах едно. Ей много ми се чукат абитуриентки... На времето нямах прана година... Ще видя какво ще пшравя по празниците.. Може и да си остана да си поркаме с Вас... Капо гледам навън какъв е дъжд и студ...
                        Аха,

днешната младеж е опасна и все по батковци си падат - ужас

Ама, жизнени такива и зареждат яко и не са кат' някои дет' взели да се правят на "тежката" артилерия на по 25 години, дет' вече "всичко" видЕли от животУ и всичко знаят и ти плящят с нЕкъв "загрижен" глас кат' Ани Салич по новините, дет' и тя си мисли, че всичко разбира, щот' чете готови текстове - хихи

Къркам и аз даже не съм спирал със седмици, ама нЕкви битовизми ся при мИня - ходих да сложа на Тати един грах да се вари, че той е гладничак и за 2 часа ще стане кукла на яхния, че той много обича готвено.
                        -------------------
                        Добре, че е ходил казарма и не ми е някой с фасоните, ама защо тия прибори ми ги слагаш отляво, като се слагат отдясно. Или защо ми сменяш аперативната чаша - щот' се кърка на едно питие аперативна чаша не се сменя.

Шегувам се - той не пие, щот' е с панер лекарства и е противопоказно, ама демек поне не е нЕкъв капризен, че то сега само това ми трябва и фасони да трая

П.П. Аз тук от 2-3 дена смених на некво бренди и бири ( много ясно ) и не е зле. Ще видя кога ще ми писне и т'ва - хихи

Батка, някой ден тряя напишем една книга за профи-пиянките. Натам отиват нещата, дет' пиян никой не ги е виждал, ама те не спирали да къркат.
                        Last edited by marandi; 23.05.2012, 18:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Батка,

нищо му няма на Времето ( Природата си е супер тази година ). Ако ти е ходещо там отиваш, ако ти е ходещо на друго място - отиваш на другото място. Т'ва е

Чиърс, че днес успях да поспя 6 часа и фуча с метлата ( оная Русата ), че днес ходих и да бера грах от градините, щот' па на Тати точно днес в последния работен ден му щукнало, че граха от едната градина трябва да се обере.

И търчах и за 40 мин. го очесахме в чували и сега съм го оставил на терасата да си го бели и да слуша птичките, че и той все ми прави едни фасони. Викам да ти го правя ли на еко-брикети/пилети т'ва дет' остава?

Той ми реве, остави ме с твоите глупости - викам, хвърляй тогава, после да не ми ревеш, че плащаш по 300 лв./месец зимата и отделно дърва/въглаща и т.н.

И сега поне съм го мотивирал, че е полезен и да чопли там - хихи
                          -------------------------------------
                          Чиърс, че къркам тия кат' разпран и се чудя кое по-напред!

Внимавай с абитуриентките по Слънчев бряг, че днешната младеж е палава

Коментар

Абе дееба и времето, а аз имам резервация за Слънчев бряг по празниците и нямам идея какво да правя.. Хич не ми се отива при прогноза за 4 дни дъжд...
                            Батка,

нищо му няма на Времето ( Природата си е супер тази година ). Ако ти е ходещо там отиваш, ако ти е ходещо на друго място - отиваш на другото място. Т'ва е

Чиърс, че днес успях да поспя 6 часа и фуча с метлата ( оная Русата ), че днес ходих и да бера грах от градините, щот' па на Тати точно днес в последния работен ден му щукнало, че граха от едната градина трябва да се обере.

И търчах и за 40 мин. го очесахме в чували и сега съм го оставил на терасата да си го бели и да слуша птичките, че и той все ми прави едни фасони. Викам да ти го правя ли на еко-брикети/пилети т'ва дет' остава?

Той ми реве, остави ме с твоите глупости - викам, хвърляй тогава, после да не ми ревеш, че плащаш по 300 лв./месец зимата и отделно дърва/въглаща и т.н.

И сега поне съм го мотивирал, че е полезен и да чопли там - хихи
                            -------------------------------------
                            Чиърс, че къркам тия кат' разпран и се чудя кое по-напред!

Внимавай с абитуриентките по Слънчев бряг, че днешната младеж е палава

Коментар

• Абе дееба и времето, а аз имам резервация за Слънчев бряг по празниците и нямам идея какво да правя.. Хич не ми се отива при прогноза за 4 дни дъжд...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                                Добър ден, Мечо!
                                Добър ден, Русото!
                                Добър ден, тайфата!

На 25.05.2012 г. съм на годишнина от завършване на средно образование. Та в главата ми се въртят такива едни мисли, провокирани от сложната метеорологична обстановка в страната, Балканския полуостров и Европата:
                                1. Да бъда с рокля без ръкави и отворени обувки;
                                2. Да бъда с рокля с дълъг ръкав и затворени обувки;
                                3. Да си намеря някой неопренов костюм в комплект с плавници
                                Хубав ден!
                                Рокля без ръкави и отворени обувки. Красотата е за да се показва !!!

Нашия випуск всяка година имаме годишнина, ама е през последната седмица на юли за да не си тормозим момичетата. Малииии какви купони стават. Единия клас даже са най сплотени от всички и имат годишнина по четири пъти в годината (всеки сезон).
                                tnm

Коментар

Working...
                                X