IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
    Нафта с косми, горублянско, пишман монтьорче, само тотален дилетант, на тема автомобили, може да не знае, че след 2006 няма двигатели на Мерцедес с обем 5000 cm³.

От 2006, до 2011, слагат M 273 в 2 варианта:
    1. в моделите 450 - двигател M 273 KE 46 - (4663 cm³)
    2. в моделите 500 - двигател M 273 KE 55 - (5461 cm³)

През 2010, малко преди да спре използването на М 273, започва използването на M 278, който е с обем (4663 cm³).

Вземи се ограмоти малко, за да може, когато си измисляш, да има и малко правдоподобност: http://de.wikipedia.org/wiki/Liste_d..._Mercedes-Benz

Грухчо, кубатурата не е задължително да се посочи тук до последният кубичен сантиметър - това да ти е ясно, като правиш "засечките"...

Разбрахме, че си спец в търсенето - а защо някой да е задължен според теб - да даде тук точните данни? Вероятно - при подобни НЕМАСОВИ бройки от даден модел - още по-лесно да могат някои да идентифицират шофьора, ли - по най-различни причини?

...ето едно примерно означение на 5 литров мерцедес: 5,0 Liter (4973 cm³) - тук ако кажеш на масовият българин, че е 5000 кубика - е напълно достатъчно, специалистите си знаят работата...
    Last edited by zarco; 24.05.2012, 16:59.
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Вчера капарирах един уникален Мерцедес. Не се стърпях. От италия, 5 000 кубика двигател, 2010 година произведен... Голяма машина..
      Нафта с косми, горублянско, пишман монтьорче, само тотален дилетант, на тема автомобили, може да не знае, че след 2006 няма двигатели на Мерцедес с обем 5000 cm³.

От 2006, до 2011, слагат M 273 в 2 варианта:
      1. в моделите 450 - двигател M 273 KE 46 - (4663 cm³)
      2. в моделите 500 - двигател M 273 KE 55 - (5461 cm³)

През 2010, малко преди да спре използването на М 273, започва използването на M 278, който е с обем (4663 cm³).

Вземи се ограмоти малко, за да може, когато си измисляш, да има и малко правдоподобност: http://de.wikipedia.org/wiki/Liste_d..._Mercedes-Benz

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        В Серес имало страхотен сервиз. Чел съм, че много софиянци ремонтират там
        Тамън ми е на път и е близко...

Коментар

В Балкан стар не мога. Съдим се за много пари от години. Ако съм на зор ще го карам в Истамбул. Там има страхотен сервиз на Мерцедес, а този е с международна гаранция. Може и в Солун или Атина (не снам у гръцко къде ги правят - до сега не съм карал Мерцедес, аз съм фен на Ауди и БМВ)....;

Но и моите бивши сервизи не са по малко добри и ремонтираме всякакви мерцедеси, дори камиони... По нищо не им отстъпваме. Дори правим ремонтио на детайли дето там направо ги сменят и ремонтите са много по евтини...
          В Серес имало страхотен сервиз. Чел съм, че много софиянци ремонтират там

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Честит празник!

Тнм,естествено, че елегантна, семпла, черна (може и друг цвят) рокля без ръкави.

http://fashionsupreme.co.uk/images/p...00/33341-0.jpg

http://dete.bg/uploads/tinymce/malka_4erna_roklia3.jpg
            Трудно се дават съвети, без да знаеш фигурата на човека( жената).......
            "Малката черна рокля " не е за всеки случай..... Ноооо, ако имаш някое старо гадже с неизпълнени копнежи и мераци...., можеееее....
            Нещо феерично и облачно е идея....Хем удобно и практично( можеш и пистолет да скриеш...), хем предизвикателно и предизвикващо завист в душите на "приятелките" - "таяяя не е мръднала от ученическите години....:p"...
            По добра реакция няма......и спомена за срещата остава в душата....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Честит празник на Буквичките, "дъртофелници"!

Един велик маркетингов план на предците ни ( в т.нар. раздел стратегически маркетинг ), който Историята вече 1100 години не може да изтрие с "гумичката", колкото и да им се иска! На буквичките ни пише над 1/5 от Сушата от цялото земно кълбо. Поклон пред делото на отцете ни! Де да можех да се доближа поне малко до тях!
              ----------------------------------------------------------------------

Космо, и аз ги знам тия фитки и за чужбина, дет' се правят на репресирани, че да лепнат гражданство и документи. Жалка история, брат и добре, че си се отървал. Пази я в сърцето си, братле!

Но в различни ситуации и с течение на времето 'орицата се променят. Аз всеки божи ден си задавам въпроса: "Боже, дай ми сили да не се променям и ме връщай обратно, ако съм започнал." - много в трудно.
              ---------------------------------------------------------------------
              Сефтосай новата играчка с някоя германка - макар, че немския кекс, не е като автомобилите им
              Бат Маранди сега ходих до един топ рибен ресторант и съм с поръчал такива рибни екстри.. И ще ми идва на гости със семейството си един приятел.. Взел съм и 3 бутилки водка.. Ще се изкефим доста... То детето му на тоя пич е много готино.. Дете дете бая дете - на 22 години е момчето и учи в Лондон и е пълен отличник и много талантлив спортист... Искат го един куп водещи отбори по водна топка от цяла Европа...Здраво момче.. И сме се хванали на бас че като ме бие на канадска или на 100 метра крол ще му дам 10 000 евро.. Ама преди две три години едвам го надвих и от тогава все си намирам извинения да не играем канадска... За плуване не искам и да си помисля... Отдавна съм по близко до шамандурата от колкото до Михаел Грос...Много е здраво момчето - къде 2 метра е само мускули и яко тренира.. А дедо Гошо вече е дърт алкохолик и не мога да се меря с децата... Вчера легнах на лежанката да повдигам малко и така ми изпука лакътя че помислих че става земетресение...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Добрутро! Честит празник! Космо мерцедес на 10К си е удоволствие. 5000 двигател си е тръпка. Само тези у сервиза малко са си бръкнали у гъза. Моят съвет - прави си ремонтите където искаш, но от време на време посещавай Балкан стар. Заради няколко влизания през годината успях да мина един ремонт за 10К като фабричен дефект

В Балкан стар не мога. Съдим се за много пари от години. Ако съм на зор ще го карам в Истамбул. Там има страхотен сервиз на Мерцедес, а този е с международна гаранция. Може и в Солун или Атина (не снам у гръцко къде ги правят - до сега не съм карал Мерцедес, аз съм фен на Ауди и БМВ)....;

Но и моите бивши сервизи не са по малко добри и ремонтираме всякакви мерцедеси, дори камиони... По нищо не им отстъпваме. Дори правим ремонтио на детайли дето там направо ги сменят и ремонтите са много по евтини...

Коментар

• Честит празник!

Тнм,естествено, че елегантна, семпла, черна (може и друг цвят) рокля без ръкави.

http://fashionsupreme.co.uk/images/p...00/33341-0.jpg

http://dete.bg/uploads/tinymce/malka_4erna_roklia3.jpg

Коментар

• Добрутро! Честит празник! Космо мерцедес на 10К си е удоволствие. 5000 двигател си е тръпка. Само тези у сервиза малко са си бръкнали у гъза. Моят съвет - прави си ремонтите където искаш, но от време на време посещавай Балкан стар. Заради няколко влизания през годината успях да мина един ремонт за 10К като фабричен дефект

Коментар

Как бе човек.. Аз на жена никога не посягам... Абе преиграват тъпите ку..ви ама... Нали знаеш как всичките звезди певици все на млади години са ги изнасилвали и бащите им са ги пребивали и работят от 13 годишни... Това да си зъздадеш минало на страдалец си маркетингов трик... На кой ли мкилионер сега в САЩ разказва как се е измъкнала от гадният балкански мафиот, дето я е държал вързана в един кладенец и му показва как се е оплаквала в Полицията, но понеже са корумпирани нищо не са направили и как е щяла да е девствена за него, ако не я е насилвал така "звяра"... Мъжете сме много тъпи и наивни...
                      Честит празник на Буквичките, "дъртофелници"!

Един велик маркетингов план на предците ни ( в т.нар. раздел стратегически маркетинг ), който Историята вече 1100 години не може да изтрие с "гумичката", колкото и да им се иска! На буквичките ни пише над 1/5 от Сушата от цялото земно кълбо. Поклон пред делото на отцете ни! Де да можех да се доближа поне малко до тях!
                      ----------------------------------------------------------------------

Космо, и аз ги знам тия фитки и за чужбина, дет' се правят на репресирани, че да лепнат гражданство и документи. Жалка история, брат и добре, че си се отървал. Пази я в сърцето си, братле!

Но в различни ситуации и с течение на времето 'орицата се променят. Аз всеки божи ден си задавам въпроса: "Боже, дай ми сили да не се променям и ме връщай обратно, ако съм започнал." - много в трудно.
                      ---------------------------------------------------------------------
                      Сефтосай новата играчка с някоя германка - макар, че немския кекс, не е като автомобилите им

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Честит празник лъвове и лъвици. Не се косете за глупости- че ни мине. Заминавам с компания за Рибарица- лошо време, но купона ще е голямТова е парадокса народа добър, а държавата скапана, а може и да е прекалено добър - до овчедушие
                        Кире, задължително на хапнеш една тетевенстка саламура!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Космо честито за Мерцедеса, а за каката браво- циганетата са освободени и имат гореща кръв. Да не си я шамарил тази твоята, че търси закрила, а ти си толкова готин пич- е това са грашните комуникации
                          Как бе човек.. Аз на жена никога не посягам... Абе преиграват тъпите ку..ви ама... Нали знаеш как всичките звезди певици все на млади години са ги изнасилвали и бащите им са ги пребивали и работят от 13 годишни... Това да си зъздадеш минало на страдалец си маркетингов трик... На кой ли мкилионер сега в САЩ разказва как се е измъкнала от гадният балкански мафиот, дето я е държал вързана в един кладенец и му показва как се е оплаквала в Полицията, но понеже са корумпирани нищо не са направили и как е щяла да е девствена за него, ако не я е насилвал така "звяра"... Мъжете сме много тъпи и наивни...

Коментар

• Космо честито за Мерцедеса, а за каката браво- циганетата са освободени и имат гореща кръв. Да не си я шамарил тази твоята, че търси закрила, а ти си толкова готин пич- е това са грашните комуникации

Коментар

• Честит празник лъвове и лъвици. Не се косете за глупости- че ни мине. Заминавам с компания за Рибарица- лошо време, но купона ще е голямТова е парадокса народа добър, а държавата скапана, а може и да е прекалено добър - до овчедушие

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                А бе, защо се ядосвате като говорите за политика. Ти знаеш много. Ако кажеш нещо и ние ще научим нещо. Само вие дето сте близо до голямото добрутро знаете, но всички имаме право на глас. Ако вие не говорите, какъв е смисъла. И хаоса ще си остане, и корупцията и липсата на перспективи.

Ядосвам се Мечо, винаги когато съм безсилен.. И всеки като мен като се опита да каже истината, веднага му се отнема думата и трибуната.. А истината за управлението на държавата звучи като филм с Джеймз Бонд и хората никога няма да повярват (щото са прости).. А и да повярват няма да те подкрепаят (пак щото са прости и си гласуват по един и същи начин от 20 години - за една партия и някоя друга новопоявила се партия с много "народен" и "зрелищен лидер"?????).. Яд ме е и че толко пари хвърлих за да се включа във власта и то на най високо ниво за да променя нещата и на предните избори и на едни преди години, аа да успея, ама в последния момент се манипулират нещата (разбирай схемата - ниска активност и малцинствени групи)... Е вкарахме много общински съветници. Имаме и няколко кмета. Ама за да си в голямата игра, трябва да си в парламента и да си със "златната акция) - разбирай играта на Доган...И понеже съм много амбициозен и не съм свикнал да губя ме е яд...И понеже съм българин пак ме е яд... И понеже идкам да направя нещо за да вляза в историята, а за да го направя ми трябва "инструмент" пак ме е яд... Иначе и аз все още си имам позициите и в Парламента и по ВУЗовете и в правителството, ама какво от това.. Така се правят само пари, а аз вече искам да направя нещо значимо, дори с цената на саможертва (като Васил Левски).... Ама не става.. Нищо де - има време... Лошо е че вече нямам тая енергия и почнах да омеквам.. Те и близките ми го казват - станал съм един жалостив, човечен, отчаян, романтичен - абе педал... Абе педал не съм ама и Робеспиер не съм....

Бат Маранди, като те слушам и ми се дояде грах... И аз снощи съм заспал без да усетя, че много се напих... Друга мисъл ме мъчи.. Моята девойка от как замина в САЩ, ни мейл ми е писла, ни скайп, ни вест ни кост... И преди да замине се оплакала на една позната и поискала закрила в полицията, защото я било страх да не я отвлека или да я нараня???????? От къде на къде? Че на мен дори през ум не ми е минало такова нещо... Тия хора за какъв ме имат? Аз да не съм някоя утрепка или престъпник???? Абе не ми се случва за пръв ама, хората да не ме преценяват правилно ама винаги се дразная като се случи... А аз съм толкова добър човек - идея нямаш колко пари и чувства влагам в обществени дейности и дарителски кампании... Как да е..

Не знам дали ти казах ония ден каква яка кака си поръчах - некъде около 20 годишни цигане (така ми се стори) със много добре направен силикон и се плющеше уникално.. По принцип бачкала в Италия, ама я върнали за наказание щото криела пари от сутеньора.. Стана ми много смешно щото сутеньор и е един мой съученик от спортното дето тя ако му плесне един шамар и ще му откъсне главата.. И казал да не ми взима пари.. Чак ми стана смешно.. Дадох си му 200 евро на момичето за старанието, дадох и личния ми телефон.. А това забравих да ти кажа... Вече имам няколко телефона и в мен нося само този койото съм дал на хора дето искам да чуя.. Зада не ми звънят от 2 до 4 разни банкови служителчета за разни вноски или приятели пияници да ме будят.. Та сега имам 5 мобилни номера.. Единият е като "червен" телефон и е 24 часа включен ама го имат 20 човека...

А да ти се похваля - ония ден капарирах един мерцедес.. Много е готин.. 5000 кубика двигател. Малко е чукнат от пред ама иначе киолата е уникална и взех с поне 30 бона по ниска цена... На няма и 10 000 километра го е ударил сина на някакъв Италиански баровец.. Дори ми е оставил личен телефон ако имам въпроси по екстрите, че момчето си го е поръчало с много нестандартни екстри, коиот ги няма дори в пакета от екстри на модела... Определено колата е правена за да се ловят гаджета с нея и много бързо ще я продам на софийските дупета, след като и се изкефя това лято и и навъртя едно 20 000 км и некъде толко минути секс в нея... Мноог съм радостен.. Още днес я вкарвам в сервиз и съм дал едни парички на две момчета от сервиза на Мерцедес да помагат на моите идиоти и да я направят до края на май.... Ама може и по бързо щото като я гледах трябва само калник, фар, предна броня, един носач и радитор (май нов ще трябва)... Боята е един много мръсен зелен металик и може да се наложи цялата да я боядисаме, че не знам дали нашите индианци ще уцелят цвета.. То не че е проблем по номера, ама тия скъпите коли си имат уникални цветове (хамелеони дето им викат) и като грейне слънце и боядисаните не със оргинална боя детайли стават като на стар москвич как имаше по 8 цвята червено....

Коментар

Working...
                                X