IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Грухчо, тъй като нямаш мира при тоталното оплюване на хора, които са много по-напред в познанията си от самия теб, ще ти кажа какво точно да говориш, за да не изглеждаш сам ти - тотален дилетант...

Та - ти изброяваш онова, което си чул при разговори - именно от такива непрофесионалисти /виж колко разбиране влагам в изказа си, за да не обидя хората, от които се учиш.../..., та - достатъчно е част от причините за повишеният разход на автомобила - да обясниш с РЕЖИМИТЕ НА РАБОТА НА ДВИГАТЕЛЯ, като най-осезаем е разходът на празен ход на двигателя....

Хайде сега вече ти сам можеш да довършиш мисълта...

АВе, къде си тръгналО да се мериш с хората тук?... Вероятно ще стане от теб нещо, но още не си достатъчно узрял за това! Обидите ти доказват единствено злоба и безсилие, а незнанието е отделно...
    Ти ако знаеш къде се е родило това пале? ще паднеш от коня!
    Затова избива комплекси във форумите. Но той е наясно, че знам всичко за него и затова замлъкна гузно и предвидливо. Много долно псе е и лошо хапе, но вече съм го поръчал и на данъчни и на други служби и него и падрето му, та скоро ще риве горко. Няма толкова миризливо дребно индийско орехче!

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
      От 17 до 20 в зависимост от сезона, трафика, престой със запален двигател и стил на шофиране.

Максимум 22 - при някакви екстремни стойности на горните показатели...

......Голям мерак да покажеш, че си тотално незапознат, голямо чудо.

1во, ако колата е модел S 500 и е произведена между 2005–2011, то тя е с двигател 5500 кубика, а не с 4700.

Ето ти го презентирано, като за тотален дилетант:
      .....

.

Грухчо, тъй като нямаш мира при тоталното оплюване на хора, които са много по-напред в познанията си от самия теб, ще ти кажа какво точно да говориш, за да не изглеждаш сам ти - тотален дилетант...

Та - ти изброяваш онова, което си чул при разговори - именно от такива непрофесионалисти /виж колко разбиране влагам в изказа си, за да не обидя хората, от които се учиш.../..., та - достатъчно е част от причините за повишеният разход на автомобила - да обясниш с РЕЖИМИТЕ НА РАБОТА НА ДВИГАТЕЛЯ, като най-осезаем е разходът на празен ход на двигателя....

Хайде сега вече ти сам можеш да довършиш мисълта...

АВе, къде си тръгналО да се мериш с хората тук?... Вероятно ще стане от теб нещо, но още не си достатъчно узрял за това! Обидите ти доказват единствено злоба и безсилие, а незнанието е отделно...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Голям мерак да покажеш, че си тотално незапознат, голямо чудо.

1во, ако колата е модел S 500 и е произведена между 2005–2011, то тя е с двигател 5500 кубика, а не с 4700.

Източник - http://de.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_M_273

---

2ро, няма модел S500 AMG, освен в главите на горублянските монтьорчета.
        AMG моделите на S класа w211 са S63 AMG и S65 AMG.
        Най много да е с AMG пакет, но това не означава, че е модел S500 AMG.
        Моделът си е винаги S500, дори когато има AMG пакет.
        Явчо, я кажи на широката аудитория защо караш коли от началото на 90-те , пък даваш акъл на хора с доста по-големи възможности от теб?
        Например саабчето ти от края на 80-те или мерджанчето ти от средата на 90-те което лъжеш че е CDI

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Да бе 16 Тва 25 едва ли ще ги харесва у Софето
          От 17 до 20 в зависимост от сезона, трафика, престой със запален двигател и стил на шофиране.

Максимум 22 - при някакви екстремни стойности на горните показатели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Я кой дошъл... Явчо.. Липсваше ми.. Много негативно човече си. Точният модел на колата е S 500 AMG с точна кубатура - 4663 (тука си познал)... Повечето нормални хора като чуят че някой си е купил нещо ново, казват: Честито. Със здарве да си я караш итн....

Какво ново при теб? Намери ли си някакво друго занимание освен да спамиш нета?

Голям мерак да покажеш, че си тотално незапознат, голямо чудо.

Източник - http://de.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_M_273

---

2ро, няма модел S500 AMG, освен в главите на горублянските монтьорчета.
            AMG моделите на S класа w211 са S63 AMG и S65 AMG.
            Най много да е с AMG пакет, но това не означава, че е модел S500 AMG.
            Моделът си е винаги S500, дори когато има AMG пакет.

Коментар

• Пфуу ..,

днес бързах, щот' гледам, че Тати омахал граха от вчера ( почти ) и няма да му стигне. И днес му праснах един омлет в стил пица Калцоне ( с плънка ) и нашия пак го изхрупа яко, даже забрави за граха.

Сега се чудя утре какво да му спретна, ама му делегирам права и днес ме изнерви, че решил, че 5 кг пресен грах трябва да ги почисти за 1 ден и ме ядоса, щот' времето захладня.

И ходих го вадих на пожар с омлета. Нахоках го, че за 1 шепа грах ще ми се тръшне болен и отидоха 200 кинта за лекарства.
              ----------------------
              Ама, ноу як омлет му спретнах ( прегънат ) с плънка от пресен лук, магданоз, колбас, червено пиперче, малко сол, сиренце, ама не успях да намеря маслинка в къщата нещо. И обърнах му го да се припече като пица от двете страни да направи лека кафява коричка. После му го прегънах с плънката и накрая го залях с доматен сос от домашна консерва, т.е. мазах го от едната страна преди сервиране.
              ----------------------
              И "бебето" ми и днес го отървах ( че все ми се сриваше психически и си наумил да си "ходи", ама как да стане, че не мога да се сетя ) - сякаш взе да се надига вече, щот' омята всичко кат' ламята Спаска. А, щом има апетит, значи е здрав ( иначе има кръвно 130/70 - нормално кат' бивш републикански шампион от топ 3 в няколко дисциплини.

Накрая му правих украса с листа от магданоз, малко домати в страни, малко пресен чесън и т.н.

Дадох му и подправка с чубрица, ама той май не си пада по нея. Още го "изучавам" какво обича да хапва - хихи

И ся ще гледам цигането Софка да видим к'во ще стане, а за утре съм обещал, че заедно ще гледаме волейбол-а.
              ------------------------------------------------------
              И ще ползвам сега празниците да наваксам със сроковете, че работата натиска и да наваксам малко, демек за понеделник/вторник да съм смогнал

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Бате голема е ламя... Ама веднъж се живее.. Това е като курвите по 1000 лева.. Трябва да се качиш на такова за да имаш база за сравнение и да си поставиш граница.. Иначе като ми каже някоя колежка или пртиятел, какъв секс првели със съпруга и как не им трябвало повече ми става смешно.. Това е като децата в Сомалия дето като видят филия със салам и му викат пиршество, понеже нямат база за сравнение... Между другото съм карал и ламборджини в Италия...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

+1
                  И аз не разбрах защо бе този изблик на злъч ....
                  Явно си имате закачка...кой е по-по-най....
                  Ма не вижда ли човека, че мерчото ти е смачкано....
                  Горкият ТИ, ще се охарчиш за ремонт и пък гори като змей - 16 на 100.....
                  А и като качваш елита за проба, ще се вътриш от кеф с още 200-300Е....
                  Направо си за съжаление......( я ми го дай за 2-3 дни да го пробвам как е с разхода...)

Непременно ще ти го дам Чиче.. На мен идеята ми е само лятото да го карам, да палтя две три вноски (щото съм го взел на разсрочено плащане) и септември ще го продам.. Не ми отива толкова скъпо возило, а и ми е над стандарта - към 150 хилки ще ми се върже без ремонта. Иначе италианеца казал на моето момче че харчи в Рим 25 на сто въпреки че по документи е 16. Това значи с нашия бензин 30 на сто.. Ама тая кола не е за каране. Тя е само да се види кой я кара и да обира скъпите курви... Идеята ми е да изкарам поне 30 бона и да се накефя три месеца... Как и да е... Тия моите гости нещо закъсняват...

Бат Маранди ти си голям мъж и голям човек. Винаги като чета нещо написано от теб много се радвам че още има хора останали в тая държава дето имат и знанията и житейският опит.. Моите уважения колега.. Голям мъж си...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Коментар

Я кой дошъл... Явчо.. Липсваше ми.. Много негативно човече си. Точният модел на колата е S 500 AMG с точна кубатура - 4663 (тука си познал)... Повечето нормални хора като чуят че някой си е купил нещо ново, казват: Честито. Със здарве да си я караш итн....

+1
                      И аз не разбрах защо бе този изблик на злъч ....
                      Явно си имате закачка...кой е по-по-най....
                      Ма не вижда ли човека, че мерчото ти е смачкано....
                      А и като качваш елита за проба, ще се вътриш от кеф с още 200-300Е....
                      Направо си за съжаление......( я ми го дай за 2-3 дни да го пробвам как е с разхода...)

Коментар

грух, грух
                        http://www.vbox7.com/play:55964369&start=1
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Бат Маранди сега ходих до един топ рибен ресторант и съм с поръчал такива рибни екстри.. И ще ми идва на гости със семейството си един приятел.. Взел съм и 3 бутилки водка.. Ще се изкефим доста... То детето му на тоя пич е много готино.. Дете дете бая дете - на 22 години е момчето и учи в Лондон и е пълен отличник и много талантлив спортист... Искат го един куп водещи отбори по водна топка от цяла Европа...Здраво момче.. И сме се хванали на бас че като ме бие на канадска или на 100 метра крол ще му дам 10 000 евро.. Ама преди две три години едвам го надвих и от тогава все си намирам извинения да не играем канадска... За плуване не искам и да си помисля... Отдавна съм по близко до шамандурата от колкото до Михаел Грос...Много е здраво момчето - къде 2 метра е само мускули и яко тренира.. А дедо Гошо вече е дърт алкохолик и не мога да се меря с децата... Вчера легнах на лежанката да повдигам малко и така ми изпука лакътя че помислих че става земетресение...
                          Шшш ... ти си ми батко и мое ме претрепеш, ама ще ти "скарам" с долната случка и да се пазиш, щот' май си тръгнал да се трепеш сам!
                          --------------------------------
                          Есе ( свободно съчинение ):

Някога, когато Русото беше малко ангелче и гонеше топката по поляните наоколо, го привикаха в школите още във 2-ри клас.

И няма лошо гониш топката, но целта е ясна - на терен с размери Х/Игрек да се опраска 1 гол повече от противника, без значение географското място.

И Русото мина през различните възрастови групи от деца през юноши, през юноши/младша и стигна до юноши старша. И там естествено се попада на нов треньор и оня с цел да си лансира синковеца ( логично е да изкара всички по-можещи от него некадърници ) - той беше 2 години под мИня и още не беше влязъл в юноши старша.

И отивам аз да гоня топката и оня на първа тренировка крещи и вика: "Кой ви е учил, вие не можете да играете". Всички да падат на колене на четири крака и ще си подавате топката с ръце.

Времето беше тъкмо след як дъждец и всичко кално и тиня по т.нар. игрище и не стига, че хукваш да работиш, ами тоя кретен почва да ти обяснява, че нищо не разбираш от футбол. И аз съм бил келеш тогава, но като му мисълта, дет' аз ида за футбол, а не за кални борби и директно - отидох свалих си фанелката + капитанската лента, отидох до него и право в мутрата му и двете! И повече не помислих за профи футбол никога, освен като аматьор.

После 4 години в къщи беше керван от "камили", демек от треньори - понеже дотогава във визитката ми имах само 1 загубен финал + 3 спечелине за цялото село/пардон област. Водеха ни и на диспансер в Търново ( от спортното им училище ) и учудващо Русото ги помля от над 500 деца в цялата околия всичките и то безапелационно. Знаеш как е на диспансер: спринт, средна/дълга дистанция, скачене ( надълго/нависоко ), мятане с ръка/точност и т.н. - демек комплексно е.

И имаше делегации и от спортно-то в къщи, че синът им имал талант. Т'ва стана по времето на Балъков, Бончо Генчев, Киряка, Ивайло Йорданов ( бяха ми батковци ).

Но Мама тогава каза "Не" и не е вината в Мама, щот' тя вика всяка нощ ревях като си дойдеш целият син и лилав от колената надолу. Понеже като не могат да спрат с футболни прийоми, знаеш ги другите и най-ританият беше Русото.

Та, Мама не е виновна - но ми "убиха" самомотивацията, да гледам как се налагат т.нар. "връзкари".

Иначе бях междинка, между Балъка и бат' Ицо Ст. - т.е. денсех за целия отбор и ги целех с топките кат' дървета пред вратата и чакам някой да я отклони с правилния ръб. И, като ме ядосат, а вземат, че ни поведат и времето вземе да притиска - почвах да им ги нижа гол след гол и да е 1 повече за нас накрая.
                          -----------------------------------------------------

Защо ти го разказвам това?

По него време, ако ( аз бях келеш ) и някой ми каже, че 22-25 годишен "дъртак" може да ме бие на терена - толкова яко съм се смял, че не е истина. Т.е. питах откъде искаш да ти мина? Отляво/отдясно/между краката - викни и още 2-ма за всеки случай и пак ще сте по земята да се мятате кат' шарани, а топката я няма.
                          -------------------------------------------------------------------------
                          П.П. Перфектен мотиватор си, че си изръчкал хлапето и точно така се прави и със залог! Но пази се и ти, щот' вече не сме 20-сет годишни и т'ва дет' ти е подсказала лакътната става е предупреждение от оня "горе".

Карай по кротко, с по-малки натоварвания и наблягай на каките по каталог ( няма да сбъркаш ).

За "подвизи" вече трудна работа, освен ако Родината не ни призове някой ден! ( смигам ).

Чиърс и хубави празници с приятелите!

Коментар

Грухчо, кубатурата не е задължително да се посочи тук до последният кубичен сантиметър - това да ти е ясно, като правиш "засечките"...

Разбрахме, че си спец в търсенето - а защо някой да е задължен според теб - да даде тук точните данни? Вероятно - при подобни НЕМАСОВИ бройки от даден модел - още по-лесно да могат някои да идентифицират шофьора, ли - по най-различни причини?

...ето едно примерно означение на 5 литров мерцедес: 5,0 Liter (4973 cm³) - тук ако кажеш на масовият българин, че е 5000 кубика - е напълно достатъчно, специалистите си знаят работата...

Заре здравей.. Ще си пиушем после че чакам гости всеки момент.. Иначе наздраве..

Коментар

Нафта с косми, горублянско, пишман монтьорче, само тотален дилетант, на тема автомобили, може да не знае, че след 2006 няма двигатели на Мерцедес с обем 5000 cm³.

От 2006, до 2011, слагат M 273 в 2 варианта:
                              1. в моделите 450 - двигател M 273 KE 46 - (4663 cm³)
                              2. в моделите 500 - двигател M 273 KE 55 - (5461 cm³)

През 2010, малко преди да спре използването на М 273, започва използването на M 278, който е с обем (4663 cm³).

Вземи се ограмоти малко, за да може, когато си измисляш, да има и малко правдоподобност: http://de.wikipedia.org/wiki/Liste_d..._Mercedes-Benz

Коментар

Грухчо, кубатурата не е задължително да се посочи тук до последният кубичен сантиметър - това да ти е ясно, като правиш "засечките"...

Разбрахме, че си спец в търсенето - а защо някой да е задължен според теб - да даде тук точните данни? Вероятно - при подобни НЕМАСОВИ бройки от даден модел - още по-лесно да могат някои да идентифицират шофьора, ли - по най-различни причини?

...ето едно примерно означение на 5 литров мерцедес: 5,0 Liter (4973 cm³) - тук ако кажеш на масовият българин, че е 5000 кубика - е напълно достатъчно, специалистите си знаят работата...
                                Сбабичосан, голям дилетант си и ти.

Коментар

Working...
                                X