IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Непременно ще ти го дам Чиче.. На мен идеята ми е само лятото да го карам, да палтя две три вноски (щото съм го взел на разсрочено плащане) и септември ще го продам.. Не ми отива толкова скъпо возило, а и ми е над стандарта - към 150 хилки ще ми се върже без ремонта. Иначе италианеца казал на моето момче че харчи в Рим 25 на сто въпреки че по документи е 16. Това значи с нашия бензин 30 на сто.. Ама тая кола не е за каране. Тя е само да се види кой я кара и да обира скъпите курви... Идеята ми е да изкарам поне 30 бона и да се накефя три месеца... Как и да е... Тия моите гости нещо закъсняват...

Бат Маранди ти си голям мъж и голям човек. Винаги като чета нещо написано от теб много се радвам че още има хора останали в тая държава дето имат и знанията и житейският опит.. Моите уважения колега.. Голям мъж си...
    Посмали малко!!!
    150 к ти струва +30 к печалба + 15 к ремонт = 195 к за S 500
    Космо, тая История не ти се получи много! Нема луди гъзари в София дето да искат тоя куц кон)) Чуй например как рaботи S63 или S65...

Коментар

• Приключихме с Евровизия. Циганският ни джокер не проработи.

Вече минава 12ч. и е време да се захващаме с новата серия земетресения за тази нощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        "Дъртофелници",

стига се карахте за простотии ( тенекии ). Днес половин Европа пя на развален български, ако сте забелязали - понеже това празнуваме ДНЕС!

П.П. Към братлето Зарко - Шваке се актуализира всеки месец, а не е годишно.

Чиърс и да видим Софка дали ще мине нататък

Към Маранди: мерси - толкова ми помогна! И кой твърди друго - Зарко, ли?

... т.е. - всяка месечна бройка струва 300 лв....
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          За пореден път показа колко си тъп! Менувачница е чейндж бюро. А че живееш и работиш точно там където съм посочил може да отрича само ганден комплексар!
          Колата ти е регната 1996г. и това е 100% гаранция,ако искаш бас, дали не е така?
          Че си циганин няма как да ме обориш, щото си си такъв. Че майка ти се е отрекла от теб и живее на 200 км. също. Хайде отречи го! Кажи къде живее майка ти? Другия ти имот дето не е в Стрелбище си е гнусна панелка на шумен булевард. И това ли ще отречеш мизернопишещи?
          Не работя в Стрелбище, само живея там.
          Нямам менувачница и не работя в такава.
          Искам бас.
          По-скоро живее на 2000 км., отколкото на 200 км.
          Нямам и никога не съм притежавал панелка, където и да е в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
            Сахибе, няма НИТО ЕДНО ВЯРНО НЕЩО в написаното.
            Колата е доста след 2000 година и когато реша, ще ти покажа.
            Просто искам още веднъж да се избъзикам с теб, затова го правя на етапи.
            Как да те оборя, че на съм циганин, глупако?
            Майка ми къде е избягала на 200 км, че не се сещам?
            Живея в Стрелбище и не е в панелка, защото не съм мизерник.
            Какво е това "менувачница"?
            За пореден път показа колко си тъп! Менувачница е чейндж бюро. А че живееш и работиш точно там където съм посочил може да отрича само ганден комплексар!
            Колата ти е регната 1996г. и това е 100% гаранция,ако искаш бас, дали не е така?
            Че си циганин няма как да ме обориш, щото си си такъв. Че майка ти се е отрекла от теб и живее на 200 км. също. Хайде отречи го! Кажи къде живее майка ти? Другия ти имот дето не е в Стрелбище си е гнусна панелка на шумен булевард. И това ли ще отречеш мизернопишещи?

Коментар

• "Дъртофелници",

стига се карахте за простотии ( тенекии ). Днес половин Европа пя на развален български, ако сте забелязали - понеже това празнуваме ДНЕС!

П.П. Към братлето Зарко - Шваке се актуализира всеки месец, а не е годишно.

Чиърс и да видим Софка дали ще мине нататък

Коментар

ОК, но знаеш, че всичко е истина и нищо не можеш да обориш!
                Сахибе, няма НИТО ЕДНО ВЯРНО НЕЩО в написаното.
                Колата е доста след 2000 година и когато реша, ще ти покажа.
                Просто искам още веднъж да се избъзикам с теб, затова го правя на етапи.
                Как да те оборя, че на съм циганин, глупако?
                Къде е избягала на 200 км от София майка ми, че не се сещам, къде може да е това?
                Живея в Стрелбище и не е в панелка, защото не съм мизерник.
                Какво е това "менувачница"?

Утре ще трябва да дойдеш до Гърция, защото не съм в България от 04 май, а ти си толкова беден, че не виждам как ще дойдеш.
                Last edited by javcho; 25.05.2012, 00:47.

Коментар

Ще те цитирам, за да не можеш да го изтриеш.
                  ОК, но знаеш, че всичко е истина и нищо не можеш да обориш!

Коментар

Ей лъжльо ти мен ли си тръгна да ментиш? Много добре знам, че първата ти регистрация на кошницата е 1996г. Скоро очаквай ексклузивни разкрития за комплексарската ти същност.! Мисля, да легна на леглото ти и като си влезеш в апарта, да си глътнеш граматиката. Откъде открадна този талон? Лъжец безподобен!!!!!!
                    Каза ли на КОСМО, че си ломски циганин? Каза ли ча майка ти е избягала от теб на 200км.? Каза ли че живееш на най-лошата локация , най-шумното място и си панелообитател като мен? А лольо? Ще ти влезна в тъпата менувачница още утре и ще те искарам за яката, след което ще те цакам докато дишаш Да видим дали и кой ще злепоставяш паленце дребно!

Ще те цитирам, за да не можеш да го изтриеш.

Коментар

Е как ще отива на някакъв тъпчо, който е готов да плати двойна цена.
                      .........
                      Гледаме нето, защото сме светнати и знаем, какъв е начина да се вземе на тази цена, дори за БГ. Нето - 45 000Е.
                      Да кажем една нормална отстъпка от 10%.
                      Крайна цена 41 000Е - 80 000 лева.

Ама когато се казваш нафта с косми, даваш 150 000 лева и правиш допълнително ремонт.
                      Колко трябва да си тъп, че да платиш двойно и то за ударена кола?.

ЧЕСТИТО, нафта с косми

Ако не си я купил още, забравяй за капарото и да почерпиш, че ти спестявам поне 70 000 лева.

---

Не си мисли, че на разумните хора не ни е ясно, че постоянно си фантазариш.
                      Хубавото е, че това означава, че не си се набутал.
                      Лошото е, че няма да има почерпка.

Грухчо, като на разумен човек ще ти обясня за последен път: УЧИ СЕ ОТ БАТКОВЦИТЕ, Ве пич - Ноо си зле: не ни демонстрирай "знания", защото нищо не казваш...

Предполагам - чувал си за калкулацията Шваке, с която може да се определи остатъчната стойност на автомобилите, пак там се дава и цената в ново състояние, а застрахователите пък - актуализират С РАЗЛИЧНИ СВОИ КРИТЕРИИ ежегодно тия остатъчни стойности, за да застраховат колите по действителната им стойност.

Та така - аз си имам една калкулация Шваке, в която - я да видим сега - какво казват умните немцииии....

Швакето не е последен брой - нали знаеш, че всяка бройка струва около 300 кинта... Тааа - там - БЕЗ ДА ВЛИЗАМ В ПОДРОБНОСТИ - за моделите С500 /повече от 15/ - НО за 2005 година - се дават цени ЗА ТОЯ АВТОМОБИЛ: 85000 - 91000 евро.

Това са цени в ново състояни НА БАЗОВИЯТ МОДЕЛ, без екстрите - а последните - ясно ти е - понякога могат да надхвърлят 30-35 % от споменатите стойности. Отделно - модели, след 2005 - хвърлят още едно 10-15 %... Вероятно ще излезе, че автомобилът е взет с доста голяма отбивка от цената - накрая /нямам подробни данни, но и това, което виждам - ми е абсолютно достатъчно за изводите тук/...

Та, Грухчо - редно е да позамълчиш, да разбереш, че тук хората не са паднали като теб от Марс, нито пък са се излюпили вчера от яйцето... Пич, яйцето никога не е учило кокошката - и занапред това си го запиши като девиз - да си го четеш в почивките...
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Ето го и този малоумник.
                        Къде си тръгнал след като не знаеш, че CDI има само след 1999 година.

Ето ги първите две цифри от годината на производство.

Следващият път ще ти покажа и последните цифрички.
                        Тогава един панелообитаващ мизерник, ще бъде много изненадан.
                        Ей лъжльо ти мен ли си тръгна да ментиш? Много добре знам, че първата ти регистрация на кошницата е 1996г. Скоро очаквай ексклузивни разкрития за комплексарската ти същност.! Мисля, да легна на леглото ти и като си влезеш в апарта, да си глътнеш граматиката. Откъде открадна този талон? Лъжец безподобен!!!!!!
                        Каза ли на КОСМО, че си ломски циганин? Каза ли ча майка ти е избягала от теб на 200км.? Каза ли че живееш на най-лошата локация , най-шумното място и си панелообитател като мен? А лольо? Ще ти влезна в тъпата менувачница още утре и ще те искарам за яката, след което ще те цакам докато дишаш Да видим дали и кой ще злепоставяш паленце дребно!
                        Last edited by LANDLORD 31; 25.05.2012, 00:06.

Коментар

Явчо, я кажи на широката аудитория защо караш коли от началото на 90-те , пък даваш акъл на хора с доста по-големи възможности от теб?
                          Например саабчето ти от края на 80-те или мерджанчето ти от средата на 90-те което лъжеш че е CDI
                          Ето го и този малоумник.
                          Къде си тръгнал след като не знаеш, че CDI има само след 1999 година.

Ето ги първите две цифри от годината на производство.

Следващият път ще ти покажа и последните цифрички.
                          Тогава един панелообитаващ мизерник, ще бъде много изненадан.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            zZzzzzzz ....

абе бря, само на мен ли ми се струва, ама до момента на наш'та песента беше най-добре сякаш. Останалите нещо не ме впечатлиха досега или съм пристрастен - хихи

П.П. За Евровизия шпрехам конкурса, дет' тече в момента, че май отстрани изглежда, че си говоря със звездите
                            А това го знаете само ти като зрител и циганката която пее!
                            Иначе да те светна малко на добра музика:

http://vbox7.com/play:f00ab11cc4
                            Иначе и мангалката ако спечели за България ще се кефя яко!

Коментар

• zZzzzzzz ....

абе бря, само на мен ли ми се струва, ама до момента на наш'та песента беше най-добре сякаш. Останалите нещо не ме впечатлиха досега или съм пристрастен - хихи

П.П. За Евровизия шпрехам конкурса, дет' тече в момента, че май отстрани изглежда, че си говоря със звездите

На Грузия песента също е добра, в типичен техен стил. Грузия са от малкото народи, които ни доближават по фолклор, т.е. почти като нашия е, но имат още пасти да изядат, докато ни стигнат ( смигам ).
                              Last edited by marandi; 24.05.2012, 23:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Не ми отива толкова скъпо возило, а и ми е над стандарта - към 150 хилки ще ми се върже без ремонта.
                                Е как ще отива на някакъв тъпчо, който е готов да плати двойна цена.

S500 с AMG, при това дълга база, модел 2010 година.
                                От Гермния, а не от циганска Италия.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT

Гледаме нето, защото сме светнати и знаем, какъв е начина да се вземе на тази цена, дори за БГ. Нето - 45 000Е.
                                Да кажем една нормална отстъпка от 10%.
                                Крайна цена 41 000Е - 80 000 лева.

Ама когато се казваш нафта с косми, даваш 150 000 лева и правиш допълнително ремонт.
                                Колко трябва да си тъп, че да платиш двойно и то за ударена кола?.

ЧЕСТИТО, нафта с косми

Ако не си я купил още, забравяй за капарото и да почерпиш, че ти спестявам поне 70 000 лева.

---

Не си мисли, че на разумните хора не ни е ясно, че постоянно си фантазариш.
                                Хубавото е, че това означава, че не си се набутал.
                                Лошото е, че няма да има почерпка.

Коментар

Working...
                                X