IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Скептик съм относно подобни неща.
    Аз и затова реагирам бурно на тях, защото една лъжа повторена 100 пъти започва да се приема за истина.

Както за лъжата относно дейността на хората и влиянието им за парниковия ефект. Повтаряха го 10 години и ни сложиха какви ли не акцизи, емисии и други подобни налози. Сега, като започне да застудява климата, което вече се случва, ще ни измислят нов начин да ни събират парите.

Прекалено дребни като познания и овладяване на 4-те фундаментални сили във Вселената сме хората, за да можем да влияем на процеси с такава голяма енергия като земетресенията. Най-големият ефект, който някога сме постигали върху процесите в земната кора са взривовете на атомните бомби и то от 10 мегатона нагоре.
    Абе и аз съм земен човек и все търся някаво логично обяснение във ставащото и въ всеки един неизяснен феномен, но по някога имам чувството че просто не сме достаъчно развити и както на времто хората са милсили че земята е на китове и е плоска и ние сега сме на някакъв етап от развитието при който не сме доразвити да си обясним някои феномени... Иначе и аз мисля че чак такава военна ехнология няма.. Като на времто лазерният лъч на руснаците, дето се оказа на практика няколко артилерийски бригади с Катюши...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Аноне брат ти вярваш ли на това дето ишат в съседната тема сладурите, че земетресението било на пратика оръжие на американците.... Историята познава такива примери велимите нации да си пробват оръжия в рани по бедни държавици.. Така бил тръгнал и СПИНа.. Мале на мен ми се изправят косите.. Ти предтавяш ли си ако вярно тия идиоти са ни ударили с цел сплашване?
      Скептик съм относно подобни неща.
      Аз и затова реагирам бурно на тях, защото една лъжа повторена 100 пъти започва да се приема за истина.

Както за лъжата относно дейността на хората и влиянието им за парниковия ефект. Повтаряха го 10 години и ни сложиха какви ли не акцизи, емисии и други подобни налози. Сега, като започне да застудява климата, което вече се случва, ще ни измислят нов начин да ни събират парите.

Прекалено дребни като познания и овладяване на 4-те фундаментални сили във Вселената сме хората, за да можем да влияем на процеси с такава голяма енергия като земетресенията. Най-големият ефект, който някога сме постигали върху процесите в земната кора са взривовете на атомните бомби и то от 10 мегатона нагоре.

Коментар

Гледай какви идиоти има.
        http://www.youtube.com/watch?v=oZG1HgOyFkU

Щом чак в Блумбърг писаха за това.....

Ferrari Deaths Fuel Anti-Foreigner Anger As Singapore Votes
        http://www.bloomberg.com/news/2012-0...pore-poll.html

Бил съм по тия части на света и проблема там е много сериозен. Значи там има нереално богати хора а като милсене това са си маймуни и неуки животни (масата от тях).. Повечето са я мафиоти, я военни, но всички са невероятно агресивни и готови на убийство или самоубийство за най дребното нещо... Цената на човешкият живот продължава да е нула.. И в ръцете на неук китаец колата става оръжие...

Коментар

• Аноне брат ти вярваш ли на това дето ишат в съседната тема сладурите, че земетресението било на пратика оръжие на американците.... Историята познава такива примери велимите нации да си пробват оръжия в рани по бедни държавици.. Така бил тръгнал и СПИНа.. Мале на мен ми се изправят косите.. Ти предтавяш ли си ако вярно тия идиоти са ни ударили с цел сплашване?

Коментар

• Гледай какви идиоти има.
            http://www.youtube.com/watch?v=oZG1HgOyFkU

Щом чак в Блумбърг писаха за това.....

Ferrari Deaths Fuel Anti-Foreigner Anger As Singapore Votes
            http://www.bloomberg.com/news/2012-0...pore-poll.html

Коментар

Аз харесвах моделите им до сливането им с Крайслер през 1999. Естествено без гадния 600SEL от 1991г.
              Някакси до 1999г. Мерцедес имаше уникален стил, а след това или започна да наподобява или други на него, но се размиха нещата....
              Както сега се дразня, че Ауди промениха предната си решетка (слиза много надолу). Няма го изяществото на първата А8-ца, за мен най-добрият автомобил на Ауди.
              Имах на времто 1997 ма до 1999та един мерцедес 124 купе широка лайсна.. Много я обчичах тая кола.. Продадох я на един земеделски бос и той я кара още поне 5 години... Иначе мнението ми едно към едно съвпада с твоето - Мерцедес загуби позиции, Ауди напредна, но полседните им модели грознеят... Гледам новите ситроени като дизайн нямат равни... Мился даже тия дни да ходя до Автомотор за тези тестовите карания...

Коментар

Иначе и аз не ги харесвам мерцедесите..
                Аз харесвах моделите им до сливането им с Крайслер през 1999. Естествено без гадния 600SEL от 1991г.
                Някакси до 1999г. Мерцедес имаше уникален стил, а след това или започна да наподобява или други на него, но се размиха нещата....
                Както сега се дразня, че Ауди промениха предната си решетка (слиза много надолу). Няма го изяществото на първата А8-ца, за мен най-добрият автомобил на Ауди.

Коментар

Аз попрочетох постовете ти за тази кола.
                  Аз не съм привърженик на МБ и не ги познавам много. Та влязох в сайта на Мерцедес и си "сглобих" един такъв модел с почти пълните стандартни екстри. От базова цена 100К евро стана на 130К евро ("поръчах" за 9900 евро музика Бенг енд Олъфсон )
                  Та общо взето - ти го взимаш на добра цена, но си мисля, че трудно ще го пласираш с цел печалба. Доста хора нямат пари, а тези които имат или ги е страх от НАП за такива покупки или са достатъчно надраснали суетата.

Тази машина като започнеш от застраховките й и минеш през задължителното и техническо обслужване ще "харчи" поне 7-8 хиляди евро годишно. Не, мерси!

Аз си правя сметка в Гърция или в Русия или Украйна да я продам.. Вече дори съм я пуснал в няколко местни сайта...Ще видим... Тази като нова е струвала 170 х.евро, заради уникалните екстри които първият собственик си е почъчвал и някава международна гаранция (имало я при Майбах) дето където и по света да ти се развали колата тия от Мерцедес имат ангажимент да я ремонтират. Аз я взимам за 75 х. евро ударена. Ремонта ще ми е не повече от 1 000 евро (само труд на майстори че моите не и разбират), защото чакам без пари предна броня и фар от германия от някакъв същият Мерцедес със 100% щета и радиатора ще го лепим... Има и някакъв проблем със заключването и паленето (тия нали нямат ключ), но предполагам че е нещо дребно, защото като дадем ток направо на двигателя пали се заключва..... Гледам по бързо да я махна защото не искам да я регистрирам в БГ защото е много скъпо.. Тия далавери дето ги регидтрираха като баничарки отдавна не вървят и сега си е цифра пара да го регистрираш това чудовище..

Иначе и аз не ги харесвам мерцедесите.. Винаги правя някакви асоциации с цигански барони и руски олигарси...

Коментар

Познаваш ме. Не обичам да парадирам с вещи а и съм много суеверен. Нали знаеш в БГ как успехите на хората се тълкуват с обратен знак и предизвикват по скоро завист.. С годините спря да ми пука, ама дори ми се е случвало данъчни да ми рпатят като си купя нещо по скъпо...
                    Аз попрочетох постовете ти за тази кола.
                    Аз не съм привърженик на МБ и не ги познавам много. Та влязох в сайта на Мерцедес и си "сглобих" един такъв модел с почти пълните стандартни екстри. От базова цена 100К евро стана на 130К евро ("поръчах" за 9900 евро музика Бенг енд Олъфсон )

Предполагам, че с НЕстандартни (поръчкови, за които споменаваш, че има) екстри този модел може да отиде и към 150-160К евро.

Та общо взето - ти го взимаш на добра цена, но си мисля, че трудно ще го пласираш с цел печалба. Доста хора нямат пари, а тези които имат или ги е страх от НАП за такива покупки или са достатъчно надраснали суетата.

Тази машина като започнеш от застраховките й и минеш през задължителното й техническо обслужване ще "харчи" поне 7-8 хиляди евро годишно. Не, мерси!
                    Last edited by anon6706; 26.05.2012, 01:32.

Коментар

Що не вземеш да я снимаш тая пуста кола (сега както е ударена), та да се спрат спекулациите. Прикрий й номера. Тъкмо да оплакнем окото.
                      Познаваш ме. Не обичам да парадирам с вещи а и съм много суеверен. Нали знаеш в БГ как успехите на хората се тълкуват с обратен знак и предизвикват по скоро завист.. С годините спря да ми пука, ама дори ми се е случвало данъчни да ми рпатят като си купя нещо по скъпо...

Коментар

Сутринта реших да ида до Горубляне да видя как върви работата по колата и да отворя сервиза на двама монтьори от специализираният сервиз. Седнах с тях и дори им разказах за форумните тролове и техните прогнози за цената на въпросният изтребител.. Умряха да се смеят.
                        Що не вземеш да я снимаш тая пуста кола (сега както е ударена), та да се спрат спекулациите. Прикрий й номера. Тъкмо да оплакнем окото.

Коментар

• Ей ама днес ми е хубав ден - намерих една забравена от вчера нарязана пастарма.. Купона с бирата става още по готин... Ха наздраве..

Коментар

• Ей банда днес голям купон.. Нали знаете кога човек чака да е тъп ден па то стане голямо шоу.... Та аз по принцип не обичам да се хваля със сексуални подвизи и коли ама днес за сефте севтосах Мерцедеса (а още не е ремонтиран).. Та какво се случи:

Сутринта реших да ида до Горубляне да видя как върви работата по колата и да отворя сервиза на двама монтьори от специализираният сервиз. Седнах с тях и дори им разказах за форумните тролове и техните прогнози за цената на въпросният изтребител.. Умряха да се смеят. Показаха ми документа за покупка и международната гаранция с цената на автомобила нов... Щеше да ми паднат очите... И в разговри и пиене на бира свалихме предната броня, радиатора, климатроника, разкачихме рани тоци и стана време за обед.. И дойде новият собственик на моя сервиз.. Каза ми че наел и кръчмата дето си пием до сервиза и ме покани на обед.. И като запихме. Дойдоха и други колеги и един приятел на връщане от Боровец... А едната сервитьорка веднага ми направи впечателение - младо, дребно такова и леко късокрако, ама с много перверзна мутра, от града на любовта Плевен... И по едно време седна при нас и ми вика: Кога ще ми покажеш новата кола? Аз и казах че веднага мога (монтьорите си бяха тръгнали) ама я прдупредих че на жените им падат сами гащите като я видят (абе класическите глупости с които се свалят нисък клас квартални курвета).. И отидохме до колата и като се награбихме още от вратата на халето.. Уж само френска любов, ама ми се дочука и си направих пълна програма в колата.. От години не бях спал с жена със естественото окосмяване.. Напомни ми за младостта... После се върнахме и си допих и ей ме на.. Нямах търпение да Ви се похваля... Много сме добри, форумните чичовци в игрите от живота...

Бат Маранди май лапад се казваше това зеленото като киселец... На времето баба ми лека и пръст на село береше по лувадите и ни правеше една бяла супичка с фиде...

Кире здравей. Липсваше ни тия дни..

Заре ти гледам си заврел трола у ауспуха на кучето... Ама понякога е нужно, макар че ми е жал за тези хора.. Те не са виновни че са от малцинставата и че в нормалният живот така ги е обрулил.. Ама лафа за жабата и гьола си е валиден в пълна сила...

Мился да си отворя една бира и един чипс и тая нощ да поспамим форума, че не ми се спи...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              има значение "гледката/пейзажа".
                              Най ми харесва пейзажа на Камчия и на Шкорпиловци. Хем море, хем гора.
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

ПС. Кога не съм послушал бат Маранди все съм сбъркал.. Добре ми каза ония ден да не се отказвам заради лошото врем и да пътувам.. Е Кирето сега маа шишове и винце на чист въздух...
                                Бе, къркането си е къркане, но има значение "гледката/пейзажа".

Аз помолих бати да дойде и вземе Тати за 2 дена на Еленския балкан и малко да ме освободи, че съм задръстен от бачкане, а няма кога. И сега "празниците" ще наваксвам.

Днес преди да тръгне му спретнах една зеленчукова супа от лопут ( мисля, че така се казва ), ама тя хем супа - хем кат' яхнийка стана и стана много яка и едно пюре от варени картофки с копър, мляко и малко сол за гарнитура му направих ( ама не успях да намеря нишесте, а има нейде, ама е*а ли го къде е - хихи

Ама 3 часа време пак ми заминаха, че консервираме и магданоз, целина, пресен лук, че тая година много има и даже раздавахме на комшиите, че ще го хвърлим иначе, а то е грехота да се мята храна.
                                --------------------------------
                                Баловете тук са били стахотни и засега няма смъртен случай от ПТП през Арбанаси, което е добре засега.

П.П. Днес съм решил да се ушия кат' животно и докато бачкам тия 2 дни да смогна мислех по едно време и за някоя кака, че имам нужда, ама то каката ще ми "изяде" половин-един ден, а аз го нямам точно в момента.

Чиърс!
                                --------------------------------
                                Ся гледам волейбола малко да разпусна и подкрепя момчетата, ама и тяхната не е лесна. Духом съм с тях и дано.
                                Last edited by marandi; 25.05.2012, 19:40.

Коментар

Working...
                                X