IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    е те , пияниците да нямат два чифта бъбреци
    При алкохола бъбреците имат много малка роля. Черният дроб работи там, но както разбрахме, tnm го мрази.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      tnm,
      П.П. Ако алкохолът беше диуретик, пияниците нямаше да имат торбички под очите.
      спирам алкохола,няма да пия повече

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ърмм ...,

вие младите много къркате, бря. Пий 5 литра и спри!

П.П. Т'ва ваш'то на нищо не прилича
        Не разбрах - тези пет литра за пиене ли са или за миене!?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

алкохолът, освен това е и силен депресант, колкото и странно да звучи
          а цигарите, например са анти-депресант ))

... извини ме, но пак едностранно гледаш на нещата (характерно за болшинството от дамите )... ОчевАдно, ако човек е непушач в компанията на пушач, дали цигарите се явяват анти-депресант и за двамата?
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

е те , пияниците да нямат два чифта бъбреци

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
              Май имам някакви проблеми с алкохола напоследък
              Вечер пия и нищо ми няма
              ама сутрин като стана имам чувството че съм изпила с литри
              и цял ден ми е едно криво
              Ърмм ...,

вие младите много къркате, бря. Пий 5 литра и спри!

П.П. Т'ва ваш'то на нищо не прилича

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Разбрахме. Хайде правете го този полуанклав и да видим как ще се развият събитията впоследствие.
                аз съм за съединенията ))
                глобално село без граници )

Коментар

кристално ясно )
                  ... а на мен не ми е толкова кристално ясен отговорът ..., но иначе (дамите) имате претенциите да се допитваме за пътя...

Ето защо не ви питаме: именно защото отговаряте с половин уста и то нищо съществено по конкретен въпрос... Ако сега не зная пътя, коя посока да хвана - така, като нищо си пропадам в мъглата, нищо, че на теб ти е "кристално ясно"...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Алкохолът е диуретик и сутрин най-вероятно си дехидратирана. С възрастта процеса на дехидратиране се усилва. Затова пий повече течности - натурални сокове с лъжичка пчелен мед . И не много кафе, защото и то е слаб диуретик.
                    tnm, да не се налага да хвърляш още една диплома в кошчето?

Хем алкохолът е диуретик (А той не е. Предизвиква задържане на течности), пък хем била дехидратирана?! Нещо да кажеш по въпроса?

Last edited by anon6706; 27.03.2012, 22:18.

Коментар

Алкохолът е диуретик и сутрин най-вероятно си дехидратирана. С възрастта процеса на дехидратиране се усилва. Затова пий повече течности - натурални сокове с лъжичка пчелен мед . И не много кафе, защото и то е слаб диуретик.
                      алкохолът, освен това е и силен депресант, колкото и странно да звучи
                      а цигарите, например са анти-депресант ))

Коментар

че колко са мъжете във Варна ) всичките моряци ли са станали и все под чужд флаг...щото българският не е толкова мащабен
                        ТИМ е друга държава )и рублите станаха долари )
                        ... те рублите винаги са си били обръщани от морските във "валутни левове", т.е. - долари - и в ония времена...

Коментар

Като за любим роден град, да добавя, че Варна изобщо не е за отписване ))
                          Глупостта ...за Варна е на управляващите - целия куп дотук...
                          Най-силният коз на Варна е пристанищния бизнес и управлението му.
                          Няма да стане Ротердам, но може(все още) да отнеме доста от капацитета на Констанца.
                          През последните 2-3 години с проблемите в Солун бяха златна възможност да се намери пристанищен оператор - кандидати не липсват - не местни, а големите с опит.
                          Това е работа на държавното управление.

Отделно, има химия и електроника, така че стига с тия моряци, не те изграждат облика, само са част от него
                          Бях гледала бюджета на Варна наскоро и ако не греша....заемите щяха да са частта за съфинансиране по някакви проекти...
                          А това е работа на местното управление...

Ми то тук май всички сте си от Варна..., сЯ ще почнете и роднински връзки да откривате...

...Констанца - може би, а може и - да не би..., но по отношение на корабостроене - Галац (къде по-далеч е от Варна, че и плаване по Дунав - при достатъчно газене за големи съдове...).... Все съм се чудил преди време, защо поръчките на Китай за кораби с различно предназначение са концентрирани именно в корабостроителницата в Галац (!)...явно политиката (и управлението, за което си говорим) са си казвали думата...

Коментар

Като за любим роден град, да добавя, че Варна изобщо не е за отписване ))
                            Глупостта ...за Варна е на управляващите - целия куп дотук...
                            Най-силният коз на Варна е пристанищния бизнес и управлението му.
                            Няма да стане Ротердам, но може(все още) да отнеме доста от капацитета на Констанца.
                            През последните 2-3 години с проблемите в Солун бяха златна възможност да се намери пристанищен оператор - кандидати не липсват - не местни, а големите с опит.
                            Това е работа на държавното управление.

Отделно, има химия и електроника, така че стига с тия моряци, не те изграждат облика, само са част от него
                            Бях гледала бюджета на Варна наскоро и ако не греша....заемите щяха да са частта за съфинансиране по някакви проекти...
                            А това е работа на местното управление...
                            Разбрахме. Хайде правете го този полуанклав и да видим как ще се развият събитията впоследствие.
                            Last edited by tnm; 27.03.2012, 22:13.
                            Мечо

Коментар

Напротив. Големите пари във Варна дойдоха от моряшките заплати (и туризма, но там са фирми повечето - любимият ви ТИМ ) и те промениха структурата и облика на региона. Милиарди евра!!! Нямаше друг град в България с такъв приток на валута от частни лица.
                              че колко са мъжете във Варна ) всичките моряци ли са станали и все под чужд флаг...щото българският не е толкова мащабен
                              ТИМ е друга държава )и рублите станаха долари )

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
                                Май имам някакви проблеми с алкохола напоследък
                                Вечер пия и нищо ми няма
                                ама сутрин като стана имам чувството че съм изпила с литри
                                и цял ден ми е едно криво
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X