Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеКакто казва Ханибал Лектар - тази вечер отивам да вечерям с един стар приятел /цитата може и да не е съвсем точен/"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДиуретик е, на когото метаболизма и бъбреците му са добре. Кат' на Русото, демек - хихиДиуретиците имат за задача да извличат електролитите от клетките ни и същевременно с това се отделя вода. Алкохолът не извлича електролити и не ни обезводнява на клетъчно ниво. Той ни обезводнява на плазмено ниво - кръвта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...но кранчето секна... приватизация и бързо "усвояване" на получените средства от поредното правителство..., новите собственици си плащат данъците, но това е едно нищо, сравнено с приходите от продажби...
Ох, ядосахте ме!
Лека нощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНищо няма да изхвърлям - диуретик е.
Предизвиква често ходене до тоалетната и по тази начин организма се дехидратира.
П.П. Най-лесната проба е, кат' се кърка концентрат и да се задържа с език питието на небцето по 30-60 сек. на всяка глътка. Ще се забележи едно "изсъхване" веднага.
-----------------------------------------
ТНМ-чева,
обаждал ли съм ти веднъж в една хотелска стая кат' се бяхме събрали да къркаме колеги и една докторка по токсикология каква лекция ми прасна на тема алкохол?
'ноу яко беше - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...тя каза, че мрази пилешкият..., но я се опитай да й предложиш твоят - и стой та гледай...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНищо няма да изхвърлям - диуретик е.
Предизвиква често ходене до тоалетната и по тази начин организма се дехидратира.
Диуретиците предизвикват дехидратиране на клетъчно ниво, а алкохолът не го прави. Това, че уринираме често при употреба на алкохол, не пречи той да предизвиква задържане на течности на клетъчно ниво. Той просто обезводнява кръвта ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЯвно си чел онова "култово" интервю на Кирчев във вестник "Стандарт" (ако не се лъжа), но не е така.
ТИМ пък какви пари разпръскват над града?? Никакви. Няма и "опасност" това да се случи. Та те и един билдинг с лого си нямат- така да се каже седалище да им е някакво официално.
А що се отнася до хотелите, които не са много- виж, кои са им собствениците. хе-ле пък на най-големия- "Ермитаж".
Парите в града бяха, заради общ висок стандарт и принос затова имах и моряците, и корабостроителницата, и ТЕЦ-Варна, Пристанище Варна, Девня, Повеляново, Белослав и т.н.
...но кранчето секна... приватизация и бързо "усвояване" на получените средства от поредното правителство..., новите собственици си плащат данъците, но това е едно нищо, сравнено с приходите от продажби..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение"глупост" - взел съм преди 5 години заем от 100 000 евро, купил съм си с тях новопостроен кимизарник и за това обвинявам управляващите, държавата, банките и всички други, но не и себе си.
Жителите на Варна какво направиха? Набълбукаха хотели (наистина по-малко от южните ви съседи), жените натириха мъжете си по корабите, останалите взеха заеми, че да не изглеждат бедни, вдигнахте цените на всякакви услуги и стоки във вашия град (за да "доите" туристите) и сега се озъбвате. Това е "глупост" със задна дата.
Втората е силно спорна.
Аз лично не съм подкрепала подобно икономическо поведение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНапротив. Големите пари във Варна дойдоха от моряшките заплати (и туризма, но там са фирми повечето - любимият ви ТИМ) и те промениха структурата и облика на региона. Милиарди евра!!! Нямаше друг град в България с такъв приток на валута от частни лица.
ТИМ пък какви пари разпръскват над града?? Никакви. Няма и "опасност" това да се случи. Та те и един билдинг с лого си нямат- така да се каже седалище да им е някакво официално.
А що се отнася до хотелите, които не са много- виж, кои са им собствениците. хе-ле пък на най-големия- "Ермитаж".
Парите в града бяха, заради общ висок стандарт и принос затова имах и моряците, и корабостроителницата, и ТЕЦ-Варна, Пристанище Варна, Девня, Повеляново, Белослав и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеспирам алкохола,няма да пия повече..., а тогава...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеtnm, да не се налага да хвърляш още една диплома в кошчето?
Хем алкохолът е диуретик (А той не е. Предизвиква задържане на течности), пък хем била дехидратирана?! Нещо да кажеш по въпроса?
П.П. Ако алкохолът беше диуретик, пияниците нямаше да имат торбички под очите..
Предизвиква често ходене до тоалетната и по тази начин организма се дехидратира.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнениеспирам алкохола,няма да пия повече
Прецени: на колко години си, ако си под 30, имаш под 10 години алкохолна практика и подобни проблеми с алкохола, то може би имаш недостиг на разграждащи ензими. Това ти е генетично заложено и е най-добре да не пиеш.
Ако си над 30 години и имаш над 15 години алкохолна практика - много вероятно е вече да имаш увреден черен дроб, т.е. пак трябва спреш пиенето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениее те , пияниците да нямат два чифта бъбреци
П.П. Не бях пил концентрат от седмица и ся открехнах една 700 мл бутилка с домашна ракойка ( 2-на дестилация ) и мисля за 3-4 часа да я опаткам, че рязко ми се допи след откровението на колежката - хихи
Чиърс на бебетата сладки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеПри алкохола бъбреците имат много малка роля. Черният дроб работи там, но както разбрахме, tnm го мрази.
...тя каза, че мрази пилешкият..., но я се опитай да й предложиш твоят - и стой та гледай..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар