IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много сте писали.
    Явчо е 30- и приема все още "нещата" за чиста монета, което не е съвсем лошо. Ние сме станали циници, което не е съвсем добре
    Малко да разведрим обстановката:

http://www.youtube.com/watch?v=EU7kkuWxlic

http://www.youtube.com/watch?v=vzAA_4RZsN0

Коментар

• javka, ама никак не ги усещаш нещата да знаеш! Много праволинейно мислиш и обичаш да обиждаш и да се налагаш - неща които никой тук не толерира! А що се отнася до ролята на Космо, то тя е много голяма и положителна, независимо колко процента от това което пише е истина или е преувеличено. Животът е вътрешното състояние, а неговите постинги просто го правят по-реален и въздействат по начин който явно ти не можеш да уловиш. Да е жив и здрав независимо от литрите алкохол и бройките ку.ви!
      По-добре 1 Космонавт, отколкото 5 javki!

Коментар

• Джавчо , само лошото виждаш , бе момче . Вгледай се и в добрите страни и пусни още един анализ . Много си жлъчен обаче . Харесва ти да обиждаш .

Коментар

• Младо, вонящо и нестандартно Прасе,

Космо е наш приятел.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            остават само цигани и пенсионери и Явчовци до 10 години. Което значи че държавата изчезва, веднага след като нашето пиколение слезе от голямата сцена
            Какво ще стане, ако цялата държава е населена само и единствено от Космонавтовци?

---

Анализът ще е доста непълен, защото съм чел максимум 20тина% от постовете му.
            Анализът е само върху фантазиранията му тук, плод на очевидната им липса в ежедневието, а не върху реалния човек, стоящ зад Космонавта.
            За да не е прекалено обемен ще се огранича до 5 точки.

---

В страната на Космонавтовците, всички мъже са алкохолици, всекидневно употребяващи големи количества алкохол, дори през работно време. Пилотите са на литър водка, а хирурзите на литър уиски. Качеството на услугите, предоставени дори от професионалистите, но в такова състояние, ще падне до непознати на модерния човек низини.

В страната на Космонавтовците, всички мъже са агресивни, първосигнални, лабилни, саморазправящи се шебеци. Като добавим и големи количества алкохол, на всеки 5 метра и на всеки 5 минути ще има скандали, побои, убийства... Няма да има дори кой да се намеси, защото полицаят е на литър ракия и е катастрофирал, на път за местопрестъплението.

В страната на Космонавтовците, хранителните навици наподобяват тези на домашното прасе. Нацията ще е от свръхзатлъстели, следователно болнави индивиди, които ще съсипят системата на здравеопазването, поради огромните разходи. Голям процент от населението, го очаква инвадилизиране и тежки хронични заболявания, защото лекарите са на по шише концентрат. Високата бройка подобни, икономически безполезни индивиди, ще съсипе икономиката.

В страната на Космонавтовците, всеки гражданин ще ползва услугите на компаньонки, няколко пъти седмично, което води до нуждата поне 1/3 от женското население, за по-сигурно 1/2, защото е много вероятно 1/2 от мъжко население да реши да ползва услугите им в един и същи ден, да са точно такива. Това ще доведе до демографски порблеми, защото кой ще избере за майка на детето си действаща компаньонка? Ще настъпи тотален хаос при отношение потенциални партньорки:Космонавтовци от 1:2.

В страната на Космонавтовците, всички семейства са дисфункционални, живеят разделени, а контактът на децата с бащите рядък.

---

Страната на Космонавтовците се очертава като едно доста неприятно местенце, олицетворяващо упадъка и деградацията на аутсайдерите.
            Съмнявам се, че ще успее да просъществува дори година.

Коментар

Имах такъв човек Заре но се пенсионира преди месец... Едана 65 годишна баба счетоеводителка, 100 кила тежеше, съпруга на визш военен... Работи за мен от 1995 та.. На няколко пъти я спирах да не напуска ама дъщеря и роди и май няма мъж та бабата се насочи на там да помага.. Така ми липсва.. Зарина ми се къщата, по пода има презервативи ио храна, а не знам ни телефон на фирмата дето чисти, нито на охраната, нито на кетъринга, няма кой да ми занесе костюмите на химическо, умря ми съвсем черното счетоводство, в момента по фирнмите никой не знае кой какво харчи, какви пари влизат и кави излизат... В нас е станало бардак че няма кой да изпраща пияниците и курвите и някои от тях живеят по една седмица.. Чезнат ми и разни предмети...Чак идваше в нас да ми готви жената... Ония ден и предложих 3 бона чисто заплата и пак отказа да се върне, защото не била добре със здравето.. Предложи ми някаво момиче, работило в Мтел, ще го видя другата седмица... Тя имаше и две подчинени счетоводителки, ама и двете не стават за доверено лице.. Едната е луда нимфоманка, бисексуална, а другата много пие... Абе общо взето съм обречен да си умра в мръсотията..

Когато ти потрябва човек, който успешно да те представлява пред всякакъв род застрахователи - по всички законни начини /сравняване оферти, сключване, обслужване, заявяване на щети, контрол на огледи и калкулации и подновяване- свиркай...

Имам предвид едно много окумуш /наше/ момче ,...

Сичкото си знае - Се едно в буквара чете и нарежда..., та То - вероятно може да се съгласи /трябва да го питам/ и на хонорар - с граждански договор - за да не те товари много финансово /на хонорар, ако не е много голям парка, вкл. тоя на подчинените ти/..., но иначе - ще останеш доволен, защото момчето познава регламентите и броени часове са му необходими, за да влезе в час с новите неща, предвид факта, че УС постоянно променят клаузи и товарят с нещо ново ония, от които зависи съществуването им...

Майтап да става! Наздраве!
              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Пфу ...

успях най-после да "олекотя" на 1 страничка нещата, че заминаха 300 редакции поне - хихи
                ------------------------------------------------
                IV Българска Империя ( част втора )

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/05/26/.959300
                ------------------------------------------------
                Чиърс-а дан' забрайкам!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  А бе по принцип то на всяко нещо може да му се намери цаката (може и да не може), но и аз не вярвам чрез земетресение да се извиват ръце. За да имаш полза като извиваш ръцете на някой, този някой трябва да знае както кой му извива ръцете, така и защо му ги извива.
                  Прав си.. То като се замислиш американците нямат кой знае каква голяма нужда дето да не сме им свършили до сега та да ни извиват ръцете...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Космо - наеми си телефонист - ще ти приема разговорите - и - когато е наложително - ще те алармира на 6-ти телефон, който /поне/ винаги ще е у теб, или това може да е тоя - с ВИП-персоните... Телефонистът ще си го подбереш такъв, че да ти върши разни неща: носене на пици, пиене, доставяне на мацки /след като опознае вкуса ти/..., такива неща - момче за всичко, вън от офиса, но наистина мисля, че имаш необходимост от такъв. Чудно ми е, че не си решил нещата по подобен начин - очевидно те спират съмненията за трудно мотивиране на точен човек, който да съхранява доста конфиденциална информация покрай теб...

Вероятно не казвам нищо, върху което - сам да не си мислил...
                    Имах такъв човек Заре но се пенсионира преди месец... Едана 65 годишна баба счетоеводителка, 100 кила тежеше, съпруга на визш военен... Работи за мен от 1995 та.. На няколко пъти я спирах да не напуска ама дъщеря и роди и май няма мъж та бабата се насочи на там да помага.. Така ми липсва.. Зарина ми се къщата, по пода има презервативи ио храна, а не знам ни телефон на фирмата дето чисти, нито на охраната, нито на кетъринга, няма кой да ми занесе костюмите на химическо, умря ми съвсем черното счетоводство, в момента по фирнмите никой не знае кой какво харчи, какви пари влизат и кави излизат... В нас е станало бардак че няма кой да изпраща пияниците и курвите и някои от тях живеят по една седмица.. Чезнат ми и разни предмети...Чак идваше в нас да ми готви жената... Ония ден и предложих 3 бона чисто заплата и пак отказа да се върне, защото не била добре със здравето.. Предложи ми някаво момиче, работило в Мтел, ще го видя другата седмица... Тя имаше и две подчинени счетоводителки, ама и двете не стават за доверено лице.. Едната е луда нимфоманка, бисексуална, а другата много пие... Абе общо взето съм обречен да си умра в мръсотията..

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Айнщайн не е казал, че няма по голяма скорост. Той е допуснал, че няма. На базата на това допускане е извел теория.
                      Не знам, не съм бил при него тогава или поне така си мисля - хихи

По-скоро е успял да подскаже една зависимост в стантартизирана измервателна система ( мисля, че СИ се нарича днес ) и да дефинира граничещи стойности, които са познати досега.

Но това не е целия пъзел на нещата, т.е. едностранчиво е.
                      ---------------------
                      Ся фуча с русата метла за БГ-то, кат' се кротнат 'орицата, някой ден може и да си поиграя, с това което казвам и да се онагледи.
                      ---------------------
                      П.П. Космо, няма конспирация, братле в случая ( отделно и да има, винаги има кой да пази, а БГ-то е целуната от Господ, както му се казва днес.

Пак казвам, всичко си мина "на ръба" - при 6.5 и нагоре по Рихтер, щеше да стане касапница. Т'ва беше най-добрия вариант, който можеше да се случи.

Чиърс! ( че бачкам и си сипах и аз едно, че "ЕнтЕлЕктуалния" труд, дет' му викат много енергия дърпа и алкохолеца е мощен на калории, че няма време за трърда храна с дъвчене - хихи

Коментар

Ей мааму да е.. Пак съм си изгубил един мобилен телефон.. Тая схема с 5 те мобилни телефона в зависимост от кои хора искам да чувам е много скъпа.. Аз един телефон не мога да опазя камо ли 5... Е ще се пукна от яд... Тоя телефон е на няма и месец служба...

Космо - наеми си телефонист - ще ти приема разговорите - и - когато е наложително - ще те алармира на 6-ти телефон, който /поне/ винаги ще е у теб, или това може да е тоя - с ВИП-персоните... Телефонистът ще си го подбереш такъв, че да ти върши разни неща: носене на пици, пиене, доставяне на мацки /след като опознае вкуса ти/..., такива неща - момче за всичко, вън от офиса, но наистина мисля, че имаш необходимост от такъв. Чудно ми е, че не си решил нещата по подобен начин - очевидно те спират съмненията за трудно мотивиране на точен човек, който да съхранява доста конфиденциална информация покрай теб...

Вероятно не казвам нищо, върху което - сам да не си мислил...
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Замислих се.. Едно земетресение не става толкова дълбоко под земната повърхност.. Ако учелиш точното място с подходящият взрив, като нищо можеш да го предизвикаш.. Нещо като лавините.. Ама това нещо няма как да не се усети, защото трябва да се сондира, да се вкарва тонове експлозив итн... Другото е с тия балистичните ракети от типа Круз дето се закопават преди зрив, ама и това няма как да не се усети защото взрива е много спечифичен и оставя огромен кратер (бомбена яма)... Няма как да преместиш хиляди тонове семна маса със каквото и да е електоро лъчение - няма чак толкова сила... Това не е като да разцепиш дърво..
                          А бе по принцип то на всяко нещо може да му се намери цаката (може и да не може), но и аз не вярвам чрез земетресение да се извиват ръце. За да имаш полза като извиваш ръцете на някой, този някой трябва да знае както кой му извива ръцете, така и защо му ги извива.
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Ей мааму да е.. Пак съм си изгубил един мобилен телефон.. Тая схема с 5 те мобилни телефона в зависимост от кои хора искам да чувам е много скъпа.. Аз един телефон не мога да опазя камо ли 5... Е ще се пукна от яд... Тоя телефон е на няма и месец служба...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Добро утро лъвове и лъвици. Космо не вярвам на тези конспиративни теории за контролираните природни бедствия. За съжаление даже и човешката простотия не могат още да контролират..
                              Замислих се.. Едно земетресение не става толкова дълбоко под земната повърхност.. Ако учелиш точното място с подходящият взрив, като нищо можеш да го предизвикаш.. Нещо като лавините.. Ама това нещо няма как да не се усети, защото трябва да се сондира, да се вкарва тонове експлозив итн... Другото е с тия балистичните ракети от типа Круз дето се закопават преди зрив, ама и това няма как да не се усети защото взрива е много спечифичен и оставя огромен кратер (бомбена яма)... Няма как да преместиш хиляди тонове семна маса със каквото и да е електоро лъчение - няма чак толкова сила... Това не е като да разцепиш дърво..

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Космо не вярвам на тези конспиративни теории за контролираните природни бедствия. За съжаление даже и човешката простотия не могат още да контролират..

Коментар

Working...
                                X