Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеБрей как само се загрижихте за нафтата с косми.
Спокойно.
От моя страна няма да има проблеми .
Аз нали ви казвам, че въпросният пише само лъжи.
Защо да реша, че точно сега е различно?
Просто инкорпорирах това с данъците, за по-добро олицетворяване на ситулацията, в хипотетичната страна на Космонавтовците.
---
Вместо към мен, насочете усилията си към Landlorda.
От негова страна е реалната опасност за сигнал към службите.
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеПо-съобразителните просто няма как да не се сетят как става.
Виж Ко, Грухчо - нали сам си ни го казал, че НИЕ ТУК си плащаме като "първите глупаци" - не се кОси заради нас..., ти виж - кО да ни посъветваш за ДДС-тата, за да не сме така вързани, а ние гласим софрата за теб......, щом си от "съобразителните"..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеПа аз - те тВа Ше ви кажа....
Я стига сте се джафкали с Грухчо и младите! Добре, че са те - иначе откъде ще научим най-новите далаверКИ за източването на ДДС-то???...
Приемайте го тук - и той ще ви открехва за всичко, от което можем да изкярим..., пък ние трябва и да се отсрамваме от време на време - с по някоя бутилчица от тия - многостенните, които трудно се търкалят..., които единствено ни замислят по отношение на философският въпрос, Що аджеба ли пък му е необходимо на човек да търкаля пълни бутилки? Грухчо е нашият кумир... и спасител!
Само каквото е позволено от закона.
По-съобразителните просто няма как да не се сетят как става.Last edited by javcho; 26.05.2012, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеА сега де??? Кои са първи? Джавчовците ли пораждат Космонавтовците или обратно. Казвате, Джавчовците не са фактор и никога не са били. Те си стоят забравени в някой ъгъл и удрят в гръб???? Не, не е вярно Джавчовците са фактор и винаги са билЕ. Помните ли в първи клас като ви издадоха, че сте без домашно? Помните ли как не записаха 20-те кила хартия, за които си скъсахте гъза да ги съберете? Помните ли онези в 8-ми клас, които избягаха от стаята и оставиха пияните мацки с алкохола и цигарите и наказаха вас, щото не избягахте, да продължавам ли???.... Абе мани, не ми се говори..Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПич ти като сменяш валутата всички данъци ли си плащаш или твоя свят на завист и злоба е да забиваш само ножа в гърба на другите. В Лом не са ли те възпитавали да не си вреш носа в чуждите работи
Спокойно.
От моя страна няма да има проблеми .
Аз нали ви казвам, че въпросният пише само лъжи.
Защо да реша, че точно сега е различно?
Просто инкорпорирах това с данъците, за по-добро олицетворяване на ситулацията, в хипотетичната страна на Космонавтовците.
---
Вместо към мен, насочете усилията си към Landlorda.
От негова страна е реалната опасност за сигнал към службите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеДа се учим от батковиците и да плащаме, като първите глупаци, казваш.
Какви Швакета, теоритико?
Давам конкретни обяви за ............
Пример от БГ, дълга база, при това 4matik, за 110 000 лв. без ДДС
Или 130 000лв., за по-глупавата част от населението, които не знаят как да си вземат ДДСто.
В цената има надценка от 20тина хиляди - 10тина хиляди за евентуално намаление и 10тина хиляди печалба.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...626&f1=details
Сега само не ме питай как се тегли данъчен кредит от лека кола, която не е 6+1 или товарна, защото информацията не е безплатна. Има как да се вземат тези 20 000 и допълнително горивото да ти е с 20% по-ниска цена, заради спестеното върху него ДДС. Ползите, от регистрирането на юридическо лице, са толкова много, че ме мързи да ги изброявам. Питай счетоводител.
Иначе, който иска да купува по Шваке и да регистрира на физическо лице, да го прави.
Имал пари - дал.
Па аз - те тВа Ше ви кажа....
Я стига сте се джафкали с Грухчо и младите! Добре, че са те - иначе откъде ще научим най-новите далаверКИ за източването на ДДС-то???...
Приемайте го тук - и той ще ви открехва за всичко, от което можем да изкярим..., пък ние трябва и да се отсрамваме от време на време - с по някоя бутилчица от тия - многостенните, които трудно се търкалят..., които единствено ни замислят по отношение на философският въпрос, Що аджеба ли пък му е необходимо на човек да търкаля пълни бутилки? Грухчо е нашият кумир... и спасител!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеЕто защо лекарят и полицаят, в страната на Космонавтовците, са на по шише концентрат. Космонавтовците просто не си плащат данъците, което обременява финасово лекарите, полицаите..., разчитащи на данъците за своите заплати и е причина за алкохолизирането им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТака ми липсва.. Зарина ми се къщата, по пода има презервативи ио храна, а не знам ни телефон на фирмата дето чисти, нито на охраната, нито на кетъринга, няма кой да ми занесе костюмите на химическо, умря ми съвсем черното счетоводство, в момента по фирнмите никой не знае кой какво харчи, какви пари влизат и кави излизат
Коментар
-
Пич ставаш нахален- колко хора ти казаха , че не си желан в тази тема, а ти се се натискаш и спамиш..Кибиците или мълчат или ги гонят и бият, а може и да ги.... Ти наистина смяташ, че си по добър от другите тук. я си помисли пак. Иди в друга тема, че много започна да ни дразниш- и ди си с добро пич...
Коментар
-
"....образа на студенокръвното , дребнаво и пресметливо- педантично...." кандидат деденце....
Наготово се вписах в този образ...за жалост...
Дето се казва пълна съм противоположност на Космо.....
И винаги му се радвам на писанията, защото са искрени, излъчват позитивизъм и ме разсмиват....
Даже разгадах и тайната на успеха му с мацките. ....не , не са парите !!!
Успява да ги разсмее и се живее весело около него.....
След толкова хвалби по негов адрес, дали ще почерпи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение---
Анализът ще е доста непълен, защотоКакво ще стане, ако цялата държава е населена само и единствено от Космонавтовци?
Съмнявам се, че ще успее да просъществува===
Да напомням ли, че ти в един друг форум броиш постингите на хората през празнични дни? Откъде тази злоба бе пич? Какво толкова ти липсва в живота, че си се вторачил да демаскираш и детронираш чуждо благоденствие?
Това , че Космо е през ден на литър уиски или аз на литър ракия, не е от деградиране на личността, а от тъга бе пич, тъга от това, че интелигентността понякога налага притъпяване на сетивата за да продължаваш да намираш смисъл в несправедливия свят, света който ежедневно те кара да се съмняваш в съществуването на Господ.
Е, ако водиш твоето пресметливо, умерено и внимателно здравословно съществуване, без свой собствен наркотик отърстващ те от ежедневието, колко мислиш, че си вечен?
Нима неприличнои лъскавите ти еспадрилки, които си купуваш и с които се утешаваш ще ти дадат някаква утеха , ако близките ти не те помнят като топъл и любящ човек, а само като един злобен и завистлив лош мрънкащ педант? С колко чифта такива очакваш да те погребат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнениеКакво ще стане, ако цялата държава е населена само и единствено от Космонавтовци?
---
...............
ПО-ВАЖНОТО Е НЕ ЗА КАКВО ПИШЕ КОСМОНАВТА,А КАК ГО ПИШЕ!!!!!
В постовете му, "оживяват" ситуации,хора,случки и т.н.,и то по най-забавния и свеж начин.
Единици са хората,които могат да разказват толкова забавно и пъстро.На това му се вика талант,който ти ,очевидно, нямаш,-аз също!За разлика от теб,моя милост и повечето от участниците в тази тема искрено се забавляват и радват на постовете на Космонавта.А ти,и това не умееш.Проблема си остава твой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеМного сте писали.
Явчо е 30- и приема все още "нещата" за чиста монета, което не е съвсем лошо. Ние сме станали циници, което не е съвсем добре
Малко да разведрим обстановката:
http://www.youtube.com/watch?v=EU7kkuWxlic
http://www.youtube.com/watch?v=vzAA_4RZsN0
Ама аИ А се разберем, сЯ: ти ако смяташ себе си за циниЧКА, защо говориш в множествено число - и ние - нежните и чуФствителни характери - да сме такива като теб?
...адИ, адИ и тоА път Ше ти повярваме - може пък и да си правО..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМладо, вонящо и нестандартно Прасе,
Космо е наш приятел.
Коментар
Коментар