IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добър ден, Мечо!
    Добър ден, тайфата!

Яки страсти са се вихрили у форума през почивните дни
    Това хлапе ни чете от толкова време, а не му стана ясно, че на нас не ни пука дали Космо преживява в действителност тези неща. Ние харесваме стила му на писане и начина, по който поднася "събитието".
    Сигурно ще разбере какво ни привлича като стане на 30+ !?
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Имам предвид, че не е едно и също да го направиш и да го разкажеш. Две различни неща са. Той ги може и двете.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Добрутро! Е те тва е разликата Това което някои хора могат да направят, други дори не могат и да си измислят Респект Космо!
        За респекта към Космо гласувам с две ръце. За таланта също. Ашколсун !!!
        tnm

Коментар

• Добрутро! Е те тва е разликата Това което някои хора могат да направят, други дори не могат и да си измислят Респект Космо!

Коментар

• Добро утро tnm
            Добро утро красавици и юнаци

Първоначално изпратено от Valuator Разгледай мнение
            Сценарият ще да е убийствена комбинация от турбо-чалга от тип "Црна маца бел котак" с елементи на сюрреалистичен героизъм в стил братя Ушаковски
            На мен ми хареса. Изпадал съм в подобни ситуации. На границата между живота и смъртта, човешките възможности (интелектуални и физически) клонят към безкрайност.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Сега,

гледам, че шеташ и други неща и ти пиша принципно. После си ги чети ( смигам ).
              ---------------------------------------
              Имаш 2 проблема в момента - простудяване ( измръзване ) и спукан кръвоносен съд.

Викай една кака ( от каталозите ) и да ти намеже гърба с ракия ( домашна ) Обаче с тая дет' я наричат "първак/анасонлийка", демек над 70 градуса дестилат.

Полей и раната с ракия и чесън, иначе трябва да минаваш на противовъзпалителни, както от измръзването с дробовете, така и от раната.
              Няма нищо страшно, просто направи, каквото ти казвам, че ще ми трябват 100 кила страници да обяснявам защо ( смигам ).
              Докторите в момента като видят здравно-осигурен и го пръскат по тигела да точат Здравна каса през клинични пътеки, но всяка химия оправя едно, а скапва много други.

П.П. Пак казвам дефинирай малко информация и да видим може ли да се помогне. Място на травмата и колко време си стоял мокър във Водата.

Чиърс! ( че аз днес 2 пъти се наспах и 2 пъти се напих )

Бат Маранди мерси за съветите, но аз от вчера така и не легнах - ходих до Пирогов, защото ми се схвана цялата дясна половина на тялото и не можех въобще да си задържам урината... Ръката ми е разцепена от ларъта до китката от долната страна и продължава и от горната до срения пръст (металното въше го е притиснало и разкъсало).... Оказа се че съм получил температурен шок от стоенето в студената вода - като им казах че почти 40 минути съм бил до кръста във вода и лекарите щяха да припаднат.. Спасило ме е само това че съм бил под стрес (имало хора оцелели по 5 часа затрупани под лавина).. Премериха ми температурата на тялото беше 34.8...Иначе ми е настинал пикочният мехур и бъбреците. Искаха да ме оставят в болница, ама ми сложиха разни системи и сега съм по добре. Ръката е добре ще мине. Опитвам да заспя но нещо не мога... Сега съм си облякъл няколко пуловера и се грея, че още треперя.... А и телефона не спира да ми звъни цялата нощ... Оказва се че приятелите ми са повече от възможностите да говоря по телефона.. Само да ми се стабилизира мехура и викам най скъпата кака с най големият силикон, купувам две шишета уиски и всички прилежащи към тях лигави месета и се разцепвам...
              Last edited by Kosmonavta; 27.05.2012, 07:52.

Коментар

• Сега,

гледам, че шеташ и други неща и ти пиша принципно. После си ги чети ( смигам ).
                Имаш 2 проблема в момента - простудяване ( измръзване ) и спукан кръвоносен съд.

Викай една кака ( от каталозите ) и да ти намеже гърба с ракия ( домашна ) Обаче с тая дет' я наричат "първак/анасонлийка", демек над 70 градуса дестилат.

Полей и раната с ракия и чесън, иначе трябва да минаваш на противовъзпалителни, както от измръзването с дробовете, така и от раната.
                Няма нищо страшно, просто направи, каквото ти казвам, че ще ми трябват 100 кила страници да обяснявам защо ( смигам ).
                Докторите в момента като видят здравно-осигурен и го пръскат по тигела да точат Здравна каса през клинични пътеки, но всяка химия оправя едно, а скапва много други.

П.П. Пак казвам дефинирай малко информация и да видим може ли да се помогне. Място на травмата и колко време си стоял мокър във Водата.

Чиърс! ( че аз днес 2 пъти се наспах и 2 пъти се напих )
                Last edited by marandi; 27.05.2012, 02:13.

Коментар

• Сценарият ще да е убийствена комбинация от турбо-чалга от тип "Црна маца бел котак" с елементи на сюрреалистичен героизъм в стил братя Ушаковски

Първоначално изпратено от zarco
                  Сценарият е готов - бива си го, ако се и филмира - супер трилър ще се пръкне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Лорде, написал си изключителен пост. Уважение. За пореден път доказваш че си голям мъж. Мерси и на другите колеги за добрите думи за мен, макар и да са провокирани от негивизъм, който честно казано до сега нямаше в тая позитивна тема, за което съжалявам...
                    ....................( пауза ) ......................

Интерсно че явно Ви чувствам близки защото първите хора с които споделям и на които разказвам сте Вие... Утре много ще се напия.. Страх ме е че ръката много ми се поду но лекарката каза че е нормално... Сега пия 4 аспирина и 3 уискита и лягам....
                    Шшш ...

1. Никога не се обяснявай пред анонимници! ( кат' джавкащото ). Джав-чо демек, то и никът му е такъв неграмотен, щот' ако го питам как се чете на български и той не може да ми каже - т.е. символа "j" - както му започва ник-а. Мангалска работа.... понеже на латински, ако някога излезе от България, трябва да е "dzhavcho или yavcho" - не му знам и аз на къв се прави, щот' ми недефиниран, още по ник-нейм.
                    2. Кажи къде ти е спукан кръвоносен съд, за да видя мога ли да помогна.
                    3. Пазим те кат' немски овчарки тук, ако си забелязал ( смигам ).
                    ------------------------
                    Аз днес спах 2 пъти ( неземен рай от години, който не помня, че Тати на курорт ) и утре чак ще си идва.

П.П. За хартиите е*и им май*ата, ама за здравето, ако споделяй и ще видим може ли да се помага.
                    ---------------------------------
                    Кучката е ясна и не й си струва да се обръща внимание - нЕкво хейтърче, което подритвах по-рано из тая тема, но те са така - винаги се завръщат, докато някой не ги тупне в земята и да се кротнат.

Педалчета общо взето, дет' си мислят, че открили "топлата" вода, че водата е мокра, а Небето е синьо.

"Велики" откриватели са! ( докато някой не им набие шамарите ), че дошли и по форумите .... ( смях ).
                    --------------------------------
                    Пак питам кой кръвоносен съд си разкъсал? ( загрижено )?
                    Last edited by marandi; 27.05.2012, 02:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение

Току що ми звънна един от министерството че кмета на селото ще ме прави почетен гражданин... Заре голям страх барах братле... И аз съм голем гъзар кога бстава въпрос да набием 3 пияни наркоманчета, ама да видиш тая кал, вода, пот.. Мале настръхвам... Направо се изпуснах като минавахме през моста...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Лорде, написал си изключителен пост. Уважение. За пореден път доказваш че си голям мъж. Мерси и на другите колеги за добрите думи за мен, макар и да са провокирани от негивизъм, който честно казано до сега нямаше в тая позитивна тема, за което съжалявам... На Явчо няма да му отговоря, защото наглостта му излезе от рамките на форумен спор, а и очевидно въобще няма ниво да водим спорове.. Мисля че вече време модераторите да си свършат работата...Не си изпълних обещанието да го нараня и насиля само поради причина че ми е невъзможно да го открия, а и си предаставям за каква мижитурка става въпрос.. Спомням си преди врем един голям играч от форума по същата причина беше открил един от троловете и се оказа кредитно експертче в някаква банка 50 кила, с акне и живеещ на ръба на мизерията.. Във форума се представяше за голям инвеститор... Беше му станало жал и го беше пожалил.. Големите за това са големи, защото решават големи проблеми... Та по същество:

Днес ми беше един ужасен ден. Както обичайно става, когато човек има някаква нагласа за предстоящият ден, нещата се случват точно обратното. Днес беше един от онези дни в които човек завижда на починалите и в същото време се възхищава на непримиримостта на човешкият дух... Та както съм Ви казвал вече имам договор с няколко общини за операции по случаи на Гражданска защита, основно свързани с изваждане на аварирали превозни средства. Договора го бях подписал в старата фирма зимата като вадехме колите от преспите та даже и паяк си купих.... И тази сутрин ми звънят на пожар, че някаква селскостопанска машина се обърнала в някаква долчина до едно село пернишко (името няма да казвам ще гледате по телевизита щото и снимаха)... И в този момент изтръпнах. Двата влекача които могат да извадят такава техника в момента не са ми налични - в момента са под наем да карат разни бетонени елементи от Стара Загора по ЛОТовете на магистрала Тракия и изпълняват договори с Трейс груп... Въобще не ми беше минало през акъл че някой ще ме потърси в извън зимен период за работа.. А неустойките са огромни и янма как да ги отсвиря.. Появи се и втри проблем защото всичките ми строители са по родните места за празниците.. Веднага звъннах на бившия ми шеф (срам не срам, защото му дължа много пари) и го помолих да помага.. Човека се отзова веднага и прати два Камаза и една фадрома заедно с превоза.. Събрах който можах и 20 човека се отправихме към мястото.. Стигнахме бързо... Като стигнах и ми се изправиха косите...до един сеслкостопански двор в едно дере се беше катурнал цял огромен трактор с ремаркето... Дерето поо принцип е малка рекичка която лятото пресъхва но сега си беше колко Перловската река...Свелкла се машината заедно със сумати земан маса.. Местните извадили тракториста - не помнеше нищо и целият се тресеше и търсеше баща си, койот от хората разбрах че починал преди 10 години.... От пътя надолу бяха поне 10 метра, а зад нас масивна постройка.. Няма на къде да теглим... Никой не смее да слезе долу във водата и аз заедно с един приятел слязохме.. Зкачихме ремаркето и с двата камаза взешме да дърпаме.. Ама това не излиза -влачи се като лодка по реката и не се качва по брега.. Един стар танкист се сети да го хванем от гругата страна с фадромата и така да теглим.. Как да е го изтеглихме.. И от там се почна драмата с трактора.. Легнал на едн астрана, мама му да е.. Не мърда. Камионите буксуват не можем да го помръднем.. Аз вече от 40 минути във водата вече не си усещах тялото. Целият се тресях от студ а и си затиснах ръката на едно метално въже и шурна кръв, вързах се с един парцал, абе голяма свинщина.. По едно време някой се сетои че от другата страна на реката имало стар път на железниците, койот не бил използван от 40 години... Минахме от татък и едвам го открихме, ама като се загледахме в далечината стигаше до един стар мост, койот излизаше в полето (явно преди е имало път).. А другият браяг по поллегат.. И ткато прекарахме всички въжета през разни дървета и два стълба на отсрещният бряг.. Дойде и още един трактор от местните.. И като напънахме и тоя звяр като че се катурна в някава дупка но се изправи.. От там тракториста от другия трактор се качи на тоя в реката. Моите монтьори за половин час изсушиха с разни кърпи мотора и всички със затаен дъх зачакахме.. Тишината беше зловеща.. А тая машина със стартов двигател (малък мотор който задвижва големият).. Само се чу едно трррррррр - Кур.. Не пали.. Тррррр.. Втори кур.. Трррр-р-р -р - Нема ток.. И всики посърнахме.. И в тоя момент псуващият тракторист врътна за полседно.. Н аполовин оборот запали.. Като изпуши тоя звяр - фърля дим и вода.. Мамта си е ебало.. И като преместихме всики въшета на предната част на трактора и всички машини газ и трактора газ и го качихме на пътя отсреща... На ръще пренесохме през водата една приставка на трактора за почистване на растителност (дето вика собственика, никога не съм мислил че ще влезе в употреба... И като тръгна тоя звяк през тръните и джанките та стигна до моста на долу по реката.. В тоя момент ми стана много зле -бях загубил мноог кръв и замръзнал.. Веднага местните ми донесоха едни дрехи, мако коняк и местната докторка.. Превърза ме жената, би ми една инжекция тетанус (ваксина).. Каз аче не е за шиене и пак отидох до реката.. Ново 20 - старият мост точно колко тряктора - по 1 см от двете страни.. Моста стар бетонов, явно правен от железниците.. Един от моите инженер слезе във водата да прегледа здравината.. Излезе и вика: Целият е напукан и изкривен на една страна... Спогледхаме се.. В тоя момент се почувствах герой и усетих това което са усещали руснаците преди да скочат върху картечниците на германците, погледнах и очите на хотрата около мен.. Видях смелост която отдавна не мислих че ще видя у българин.. Всички бяха готови на саможертва... Свалих едно хилти от колата и с две момчета изкъртихме перилата на моста за да го разширим малко.. Тракториста вече беше в машината.. Жена му държеше сина му (дете на не повече от 3 годинки) на отсрещният бряг и плачеше докато криеше с ръце очите на детето.. Скочих и аз на машината.. Ебал суъм му майката, каквото ми е писано... Момчето ме погледна и ми вика "Ей чорбар ама Лудогорец Ви ебаха майката".. Засамях се... Сигурно 400 коня машина изрева зловещо в тая тишина.. Усетих че изпуснах малко урина от страх...Момчето даде газ и за няма и секунда бяхме на твърдо на другия бряг.. Загаси машината и повърна върху уредите на таблото.... Слязох и аз.. Прегърах жена му и детето.. После не помня... Помня че изпих половин литър ракия на екс, прегърнахме хората, подписах протоколите за свършена работа, качихме се по колите и ей ме на в София... Интерсно че явно Ви чувствам близки защото първите хора с които споделям и на които разказвам сте Вие... Утре много ще се напия.. Страх ме е че ръката много ми се поду но лекарката каза че е нормално... Сега пия 4 аспирина и 3 уискита и лягам....

"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Яворе, огледай се и виж, че в тази тема всички пишат и контактуват с Космо, щото е едновременно самокритичен, широкоскроен, философ ,гребящ от живота с пълни шепи човек. Този мъжки характер е продукт на романтичната страна на прехода е много по-привлекателен от образа на студенокръвното , дребнаво и пресметливо- педантично момченце като какъвто се представяш ти в твоите писания. Наистина не мога да разбера защо си винаги негативно настроен и хаплив към човек който не се интересува от теб и не ти пресмята на теб материалните възможности?
                          Да напомням ли, че ти в един друг форум броиш постингите на хората през празнични дни? Откъде тази злоба бе пич? Какво толкова ти липсва в живота, че си се вторачил да демаскираш и детронираш чуждо благоденствие?
                          Това , че Космо е през ден на литър уиски или аз на литър ракия, не е от деградиране на личността, а от тъга бе пич, тъга от това, че интелигентността понякога налага притъпяване на сетивата за да продължаваш да намираш смисъл в несправедливия свят, света който ежедневно те кара да се съмняваш в съществуването на Господ.
                          Е, ако водиш твоето пресметливо, умерено и внимателно здравословно съществуване, без свой собствен наркотик отърстващ те от ежедневието, колко мислиш, че си вечен?
                          Нима неприличнои лъскавите ти еспадрилки, които си купуваш и с които се утешаваш ще ти дадат някаква утеха , ако близките ти не те помнят като топъл и любящ човек, а само като един злобен и завистлив лош мрънкащ педант? С колко чифта такива очакваш да те погребат?
                          Лорде, написал си изключителен пост. Уважение. За пореден път доказваш че си голям мъж. Мерси и на другите колеги за добрите думи за мен, макар и да са провокирани от негивизъм, който честно казано до сега нямаше в тая позитивна тема, за което съжалявам... На Явчо няма да му отговоря, защото наглостта му излезе от рамките на форумен спор, а и очевидно въобще няма ниво да водим спорове.. Мисля че вече време модераторите да си свършат работата...Не си изпълних обещанието да го нараня и насиля само поради причина че ми е невъзможно да го открия, а и си предаставям за каква мижитурка става въпрос.. Спомням си преди врем един голям играч от форума по същата причина беше открил един от троловете и се оказа кредитно експертче в някаква банка 50 кила, с акне и живеещ на ръба на мизерията.. Във форума се представяше за голям инвеститор... Беше му станало жал и го беше пожалил.. Големите за това са големи, защото решават големи проблеми... Та по същество:

Днес ми беше един ужасен ден. Както обичайно става, когато човек има някаква нагласа за предстоящият ден, нещата се случват точно обратното. Днес беше един от онези дни в които човек завижда на починалите и в същото време се възхищава на непримиримостта на човешкият дух... Та както съм Ви казвал вече имам договор с няколко общини за операции по случаи на Гражданска защита, основно свързани с изваждане на аварирали превозни средства. Договора го бях подписал в старата фирма зимата като вадехме колите от преспите та даже и паяк си купих.... И тази сутрин ми звънят на пожар, че някаква селскостопанска машина се обърнала в някаква долчина до едно село пернишко (името няма да казвам ще гледате по телевизита щото и снимаха)... И в този момент изтръпнах. Двата влекача които могат да извадят такава техника в момента не са ми налични - в момента са под наем да карат разни бетонени елементи от Стара Загора по ЛОТовете на магистрала Тракия и изпълняват договори с Трейс груп... Въобще не ми беше минало през акъл че някой ще ме потърси в извън зимен период за работа.. А неустойките са огромни и янма как да ги отсвиря.. Появи се и втри проблем защото всичките ми строители са по родните места за празниците.. Веднага звъннах на бившия ми шеф (срам не срам, защото му дължа много пари) и го помолих да помага.. Човека се отзова веднага и прати два Камаза и една фадрома заедно с превоза.. Събрах който можах и 20 човека се отправихме към мястото.. Стигнахме бързо... Като стигнах и ми се изправиха косите...до един сеслкостопански двор в едно дере се беше катурнал цял огромен трактор с ремаркето... Дерето поо принцип е малка рекичка която лятото пресъхва но сега си беше колко Перловската река...Свелкла се машината заедно със сумати земан маса.. Местните извадили тракториста - не помнеше нищо и целият се тресеше и търсеше баща си, койот от хората разбрах че починал преди 10 години.... От пътя надолу бяха поне 10 метра, а зад нас масивна постройка.. Няма на къде да теглим... Никой не смее да слезе долу във водата и аз заедно с един приятел слязохме.. Зкачихме ремаркето и с двата камаза взешме да дърпаме.. Ама това не излиза -влачи се като лодка по реката и не се качва по брега.. Един стар танкист се сети да го хванем от гругата страна с фадромата и така да теглим.. Как да е го изтеглихме.. И от там се почна драмата с трактора.. Легнал на едн астрана, мама му да е.. Не мърда. Камионите буксуват не можем да го помръднем.. Аз вече от 40 минути във водата вече не си усещах тялото. Целият се тресях от студ а и си затиснах ръката на едно метално въже и шурна кръв, вързах се с един парцал, абе голяма свинщина.. По едно време някой се сетои че от другата страна на реката имало стар път на железниците, койот не бил използван от 40 години... Минахме от татък и едвам го открихме, ама като се загледахме в далечината стигаше до един стар мост, койот излизаше в полето (явно преди е имало път).. А другият браяг по поллегат.. И ткато прекарахме всички въжета през разни дървета и два стълба на отсрещният бряг.. Дойде и още един трактор от местните.. И като напънахме и тоя звяр като че се катурна в някава дупка но се изправи.. От там тракториста от другия трактор се качи на тоя в реката. Моите монтьори за половин час изсушиха с разни кърпи мотора и всички със затаен дъх зачакахме.. Тишината беше зловеща.. А тая машина със стартов двигател (малък мотор който задвижва големият).. Само се чу едно трррррррр - Кур.. Не пали.. Тррррр.. Втори кур.. Трррр-р-р -р - Нема ток.. И всики посърнахме.. И в тоя момент псуващият тракторист врътна за полседно.. Н аполовин оборот запали.. Като изпуши тоя звяр - фърля дим и вода.. Мамта си е ебало.. И като преместихме всики въшета на предната част на трактора и всички машини газ и трактора газ и го качихме на пътя отсреща... На ръце пренесохме през водата една приставка на трактора за почистване на растителност (дето вика собственика, никога не съм мислил че ще влезе в употреба... И като тръгна тоя звяр през тръните и джанките та стигна до моста на долу по реката.. В тоя момент ми стана много зле -бях загубил много кръв и замръзнал.. Веднага местните ми донесоха едни дрехи, малко коняк и местната докторка.. Превърза ме жената, би ми една инжекция тетанус (ваксина).. Каз аче не е за шиене и пак отидох до реката.. Ново 20 - старият мост точно колко тряктора - по 1 см от двете страни.. Моста стар бетонов, явно правен от железниците.. Един от моите инженер слезе във водата да прегледа здравината.. Излезе и вика: Целият е напукан и изкривен на една страна... Спогледхаме се.. В тоя момент се почувствах герой и усетих това което са усещали руснаците преди да скочат върху картечниците на германците, погледнах и очите на хотрата около мен.. Видях смелост която отдавна не мислих че ще видя у българин.. Всички бяха готови на саможертва... Свалих едно хилти от колата и с две момчета изкъртихме перилата на моста за да го разширим малко.. Тракториста вече беше в машината.. Жена му държеше сина му (дете на не повече от 3 годинки) на отсрещният бряг и плачеше докато криеше с ръце очите на детето.. Скочих и аз на машината.. Ебал суъм му майката, каквото ми е писано... Момчето ме погледна и ми вика "Ей чорбар ама Лудогорец Ви ебаха майката".. Засамях се... Сигурно 400 коня машина изрева зловещо в тая тишина.. Усетих че изпуснах малко урина от страх...Момчето даде газ и за няма и секунда бяхме на твърдо на другия бряг.. Загаси машината и повърна върху уредите на таблото.... Слязох и аз.. Прегърах жена му и детето.. После не помня... Помня че изпих половин литър ракия на екс, прегърнахме хората, подписах протоколите за свършена работа, качихме се по колите и ей ме на в София... Интерсно че явно Ви чувствам близки защото първите хора с които споделям и на които разказвам сте Вие... Утре много ще се напия.. Страх ме е че ръката много ми се поду но лекарката каза че е нормално... Сега пия 4 аспирина и 3 уискита и лягам....
                          Last edited by Kosmonavta; 27.05.2012, 01:09.

Коментар

• Пич не ти е чист косъма с това ДДС- не не излезе твоята - Крадеца вика дръжте крадеца

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                              Брей как само се загрижихте за нафтата с косми.
                              Спокойно.
                              От моя страна няма да има проблеми .
                              Аз нали ви казвам, че въпросният пише само лъжи.
                              Защо да реша, че точно сега е различно?

Просто инкорпорирах това с данъците, за по-добро олицетворяване на ситулацията, в хипотетичната страна на Космонавтовците.

---

Вместо към мен, насочете усилията си към Landlorda.
                              От негова страна е реалната опасност за сигнал към службите.
                              Ти доносник ли ме нарече? Споко Явчо, предпочитам да си ми опонент във форуми , отколкото да те разконспирирам, че си юридическо лице собственик на менувачница, пък във форума се кълнеш, че нямаш такава, значи нещо яко переш кинти и замайваш "службите". Колко ми харесва тази дума СЛУЖБИТЕ

ЕИЖК каза, че се занивамаш и с контрабанда на нещо блестящо от бившите съветски републики. Прекалено романтично ми се струва за да е вярно за теб, но ще бъде проверено.
                              Обвинявал си ме , че съм психопат, но ако беше така щях да те притеснявам са личният ти номер или на двата ти известни адреси. А аз не го правя, значи само ме злепоставяш, че съм психопат, не те причаквам в тъмното зад ъгъла за да те пробвам в четири вида спорт нали?

*ЕИЖК /една известна жена каза/

Коментар

• Охо още по съмнителен ставаш отворко- Това ли се изучи по Лом

Коментар

Working...
                                X