IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    ВМанков, да те питам, как е според теб, думата за превръщането на чалгата в процес или състояние....чалгаджиране ли, що ли
    Чалгирам - слушам чалга в алегро
    Чалгисвам - слушам чалга с етно елементи
    Чалгаджирам - тук се намесва малко Хеви метъл
    Чалгиджисвам - много Хард чалга

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение

Моите деца не съм ги натискал какво да слушат и какво - не. Само съм им бил пример - и то пример-баща.
      Абе то пример, пример... Ама сега плащам всички масрафи по концерти в двоен размер

Коментар

• ВМанков, да те питам, как е според теб, думата за превръщането на чалгата в процес или състояние....чалгаджиране ли, що ли

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          ...
          Приятна вечер!
          Няма лошо да се харесваш
          дава сили и енергия, и ...свобода
          И аз не харесвам нарцисизма. Сам за себе си е ограничаващ
          А свободата от себеопознаването дава криле

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Работата е там, че аз нямам нищо против песните на Ивана и Азис.
            Аз мразя тези "певци". И имам против тях много. Това е дупка към циганията.

Моите деца не съм ги натискал какво да слушат и какво - не. Само съм им бил пример - и то пример-баща.

Е, и те не харесват циганските педерастии, меко казано.

Синът няма предпочитания към музиката, дъщерята ще те срути отсекъде, Мечо, ако й кажеш, че харесваш голия лигав мазен охлюв Азис.

Но не съм им казвал "мразете тая гмеж". Не, те сами дойдоха до този извод.

А ти си слушай ъндърпедерастчето Азис - е, кефи му се, имаш моите съболезнования!
            Свободен във виелицата.
            http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• И в името на "чистата дискусия" ) да вмъкна само, че слушането на чалга, забавлението с нея и крайното чалгалиджиране са различни състояния за мен.
              Последното е симпоматично, когато обхване всички сфери

Коментар

Работата е там, че аз нямам нищо против песните на Ивана и Азис. Виж ако сричаха буквите бих се разстроил. Не мисля, че двете неща са свързани. Ако не слушат чалга ще слушат нещо друго. Свято място празно не остава.
                така е ако не е чалга...щеше да е друго
                ако не четат книги ще правят друго
                Важни са алтернативите

Благодарих ти за поздрава, но с малко закъснение...http://www.youtube.com/watch?v=6LmQt...ature=youtu.be, благодаря ...хубава е музиката, която сплотява нацията и я идентифицира

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Хммм, интересна работа тва с чалгата. Аз имам въпросче... Каква е вероятността синковеца да започне да слуша чалга след някоя и друга година. Сега е твърдо против, но е още на 13.
                  И моят е твърдо против, ама дамите от бандата му са любителките на чалгата - до една. Смятам, че в името на постигането някои по-велики цели ще му се наложи да се пречупи
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

Зарко, харесай се сам, и ще разбереш, че няма чак такова голямо значение дали другите те харесват.
                    Моряка - нещо - все ти издишат анализите: все се опитваш да ми правиш своеобразна дисекция, но не мисля, че попадаш на същността. За какво себехаресване говориш от моя страна, ако аз изобщо не се впечатлявам от мъжка "красота"? Такова "качество" ми е напълно непонятно. Ако ти сам търсиш това (у мен) - мисля, че ПАК грешиш посоката в търсенето - не веднъж съм ти казвал тук, че не страдам от нарцисизъм и напълно споделям теорията на Фройд в конкретната посока: не толерирам проявите на нарцисизъм, ако мога да се похваля със силното си либидо, което е ориентирано ИМЕННО В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА: аз съм мъж, когото привличат само (и единствено!) дамите. Точка!

СФана ли, Ве моряко? АдИ не ме карай отново да повтарям, нали не е необходимо?

От друга страна, ако мислиш, че завиждам за това, че дамите са те харесали - много грешиш. Нека си те харесват, нека си те поздравяват - тия - за сега разбрах, че са 3 броя варненки, нека ти пускат и усмивките. Не ти завиждам за това. Не зная дали ме разбираш в контекста на казаното по-горе?

Иначе, да дообясня: винаги, когато ме питат нещо конкретно - хората вадят само няколко думи извън контекста на съдържанието и така мислят, че се концентрират по-точно върху неясна формулировка, за която очакват отговор...

За мен е ясно, че така се прави опит да бъда поставен на "тясно", затова връщам конкретният текст, иначе би трябвало да правя разни обобщения, които изискват анализи цяло едно денонощие...

Абе - усещам аз тънкостта на споровете, нищо, че се опитват да ми вменяват параноя, но тоя въпрос ще развия друг път, като ще свържа подробностите, съпоставени с усещането на всяка жена за това, че е добър психолог... Т.е. - когато една жена (според самата нея) мисли логически - то тя непременно е супер-психолог по отношение на мъжете, а когато (отново според нея) - мъжът мисли логически - то той си е чист параноик...

Умни са ни дамите, затова си ги обичам... (без да им казвам непременно "добре дошла")...

(това - за параноята и други обвинения, разбира се - НЕ СЕ ОТНАСЯ за форумните ни красавици - които са си винаги точни!!!..., всичко тук е вследствие моите разтоварващи мисли...)

На дамите - виртуални целувки!

И отново повтарям за моряка - няма "да се харесам" само заради него - никакъв нарцисизъм! Пък и не се съмнявам в дамите наоколо...

Приятна вечер!
                    Last edited by zarco; 20.04.2012, 20:46.
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Хммм, интересна работа тва с чалгата. Аз имам въпросче... Каква е вероятността синковеца да започне да слуша чалга след някоя и друга година. Сега е твърдо против, но е още на 13.
                      Значи все още има шанс да стане ХОРА.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Дъщерите обикновено приличат на бащите си
                        Така е. На мама момчето е металист. Като сме всички заедно всеки си слуша неговата си музика със слушалки. Иначе става Китайски марш.
                        tnm

Коментар

• Хммм, интересна работа тва с чалгата. Аз имам въпросче... Каква е вероятността синковеца да започне да слуша чалга след някоя и друга година. Сега е твърдо против, но е още на 13.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            това ми звучи като протест...като малко въстание )

Би ли се зарадвал на първокласници, които те приветсват с песни на Ивана и Азис, иначе сричайки буквите в буквара
                            Работата е там, че аз нямам нищо против песните на Ивана и Азис. Виж ако сричаха буквите бих се разстроил. Не мисля, че двете неща са свързани. Ако не слушат чалга ще слушат нещо друго. Свято място празно не остава.
                            tnm

Коментар

Ми тя се оправдава така. "Ако няма простотии не е забавно. Писва ми по цял ден да съм умна."
                              Дъщерите обикновено приличат на бащите си
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Ми тя се оправдава така. "Ако няма простотии не е забавно. Писва ми по цял ден да съм умна."
                                това ми звучи като протест...като малко въстание )

Би ли се зарадвал на първокласници, които те приветсват с песни на Ивана и Азис, иначе сричайки буквите в буквара

п.п...защо трябва да се "оправдава"...защо й се налага )
                                сега видях поздрава http://www.youtube.com/watch?v=6LmQt...ature=youtu.be, благодаря ...хубава е музиката, която сполотява нацията и я идентифицира
                                Last edited by съни(тя); 20.04.2012, 20:17.

Коментар

Working...
                                X