Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеБате Кирчо цялото тяло ме боли.. За секс и дума не може да стане... Направо съм парцал... Ама мисля да пийна малко за кръвообращение.. Една бутилка уиски например..
... те тВа - "да пиЙНЕШ малко - за кръвообращение" - направо ме свали на пода от смях..., не бях го чувал - много е свежо..., бравос!... Супер-мотивация...
...добре сте си вие..., а ние - бачкамеееее..., пийвам едно чайче, но не усещам да става никаква промяна с кръвообращението ми...
... иначе - за въпроса със секса - всичко е въпрос на някаква вътрешна убеденост..., философия - или както там му казват... Склонен съм да мисля, че се "практикува" по много и взаимно изключващи се причини: вечер - за успокояване на нервното напрежение от деня и последно красиво "натоварване", за да е по-здрав сънят ни, сутрин - за придобиване на тонус и поставяне на свежо и красиво начало на деня, когато усещаме дисбаланс - за връщане на настроението.... и т.н."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРуснаците обичат тежкарски коли. Може и да ги даде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПС. Днес получих запитване за мерцедеса от някакъв украинец... Пуснах го в два гръцки, един руски и един украински сайт... Ще идва някакъв от руското посолство да го гледа.. Казах му 110 евро, пък да видим...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного пиеш. И аз като тебе понякога се кахъря за другите ама много рядко и бързо ми минава. Трезвия човек по лесно контролира емоциите си, и не е толкова жалостив, което е хубаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного пиеш. И аз като тебе понякога се кахъря за другите ама много рядко и бързо ми минава. Трезвия човек по лесно контролира емоциите си, и не е толкова жалостив, което е хубаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБРАВО- ТОВА Е ДОБРЕ, ЧЕ СИ ЗАРЕДИЛ МАЛКО ПАРИЧКИ.Защо не идеш да ти направят едно масажче- много помага- и аз обичам, а може и с освобождаване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеПрага на бедност бил 211 лева на месец... Отиваме си като държава и в прекия и в преносния смисъл...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво коско и по име ги знаеш братКажи ка е ръката има ли подобрение
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=6e3O8b0bRJw
ах ,този дъжд-ще остана в леглото с
поздрав за любителите на златисти завивки
Милом приятелю ето това са мой тип жени.. Много ме кефят. Тази дясната е Джордан.. На нея съм правил ръчен секс няколко пъти...
Коментар
Коментар