IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Космо иди на масаж, а на място ще си прецениш. Да много обичат русите лукса- може да ти я вземат и да не можеш да и се порадваш. Батко нещо ново не се ли е чуло за онова хубавото рускинче
    Не. Ни вест ни кост. Кире ако я отвържа с 20 евра печалба хич не искам да и се радвам.... Чакам до края на седмицата бронята и фара... Още не можем да я запалим и да отключим вратите дистанционно.. Нещо компа се ебава, ама нямаме софтуер за диагностика на този модел (много е нов и няма още по пиратските сайтове)... Пратих запитване до Истамбул до сервиза на Мерцедес с един диск да видим каво ще кажат.. Там имам двама агенти, преди работеха при мен..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Бате Кирчо цялото тяло ме боли.. За секс и дума не може да стане... Направо съм парцал... Ама мисля да пийна малко за кръвообращение.. Една бутилка уиски например..

... те тВа - "да пиЙНЕШ малко - за кръвообращение" - направо ме свали на пода от смях..., не бях го чувал - много е свежо..., бравос!... Супер-мотивация...

...добре сте си вие..., а ние - бачкамеееее..., пийвам едно чайче, но не усещам да става никаква промяна с кръвообращението ми...

... иначе - за въпроса със секса - всичко е въпрос на някаква вътрешна убеденост..., философия - или както там му казват... Склонен съм да мисля, че се "практикува" по много и взаимно изключващи се причини: вечер - за успокояване на нервното напрежение от деня и последно красиво "натоварване", за да е по-здрав сънят ни, сутрин - за придобиване на тонус и поставяне на свежо и красиво начало на деня, когато усещаме дисбаланс - за връщане на настроението.... и т.н.
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Космо иди на масаж, а на място ще си прецениш. Да много обичат русите лукса- може да ти я вземат и да не можеш да и се порадваш. Батко нещо ново не се ли е чуло за онова хубавото рускинче

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Руснаците обичат тежкарски коли. Може и да ги даде.
          Абе в БГ не съм сондирал ама по света хората вече развързват кесиите и нямам съмнение че инвестицията ми е добра.. Дори вчера ми писа мейл бившият собственик на колата да ми каже че има кандидат в италия (пак руснак) койот дава с 10 000 евро повече (85 евра)... Което също е оферта в краен случай защото руснака ми е дал срок за отговор до края на август и ако не намеря по добро ще му го дам, като му добавя и ремонта - 20 000 бона за два месеца си е добра сделка в тия мизерни времена...

Коментар

ПС. Днес получих запитване за мерцедеса от някакъв украинец... Пуснах го в два гръцки, един руски и един украински сайт... Ще идва някакъв от руското посолство да го гледа.. Казах му 110 евро, пък да видим...
            Руснаците обичат тежкарски коли. Може и да ги даде.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Много пиеш. И аз като тебе понякога се кахъря за другите ама много рядко и бързо ми минава. Трезвия човек по лесно контролира емоциите си, и не е толкова жалостив, което е хубаво.
              ПС. Днес получих запитване за мерцедеса от някакъв украинец... Пуснах го в два гръцки, един руски и един украински сайт... Ще идва някакъв от руското посолство да го гледа.. Казах му 110 евро, пък да видим...

Коментар

Много пиеш. И аз като тебе понякога се кахъря за другите ама много рядко и бързо ми минава. Трезвия човек по лесно контролира емоциите си, и не е толкова жалостив, което е хубаво.
                То ми е жал за мене си.. Че тия три апартамента (дето единия го продаох днес) ги правя като проект от една година а реализирам средствата за два часа...

Коментар

БРАВО- ТОВА Е ДОБРЕ, ЧЕ СИ ЗАРЕДИЛ МАЛКО ПАРИЧКИ.Защо не идеш да ти направят едно масажче- много помага- и аз обичам, а може и с освобождаване
                  Бате Кирчо цялото тяло ме боли.. За секс и дума не може да стане... Направо съм парцал... Ама мисля да пийна малко за кръвообращение.. Една бутилка уиски например..

Коментар

Прага на бедност бил 211 лева на месец... Отиваме си като държава и в прекия и в преносния смисъл...
                    tnm

Коментар

• БРАВО- ТОВА Е ДОБРЕ, ЧЕ СИ ЗАРЕДИЛ МАЛКО ПАРИЧКИ.Защо не идеш да ти направят едно масажче- много помага- и аз обичам, а може и с освобождаване

Коментар

Браво коско и по име ги знаеш братКажи ка е ръката има ли подобрение
                        Абе по добре съм ама трудно върша ежедневните дейности, защото ме боли.. И съм се схванал целия.. Където и да ме пипнеш е голяма болка.. Днес ми мина добре сделакта - взех едни 47 х.евро и9 сега се разплащам - заплати, осигуровки, ток, парно, лизинги, издръжка на бивши съпруги, малко за оборотни средства (стари фактури ще платя за хартия).... И за мен на края ще остане да се напия като говедо... После колко пари трябват на човек за да се издържа... Прага на бедност бил 211 лева на месец... Отиваме си като държава и в прекия и в преносния смисъл...

Коментар

• Космо някоя кака поспадна ли ти малко възпалението от екшана

Коментар

• Браво коско и по име ги знаеш братКажи ка е ръката има ли подобрение

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                              http://www.youtube.com/watch?v=6e3O8b0bRJw

ах ,този дъжд-ще остана в леглото с
                              поздрав за любителите на златисти завивки

Милом приятелю ето това са мой тип жени.. Много ме кефят. Тази дясната е Джордан.. На нея съм правил ръчен секс няколко пъти...

Коментар

• Ся аз, като един велик художник, бих предпочел косите на момичетата да са черни, за да има КОНТРАСТ
                                tnm

Коментар

Working...
                                X