If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
ГолЕм дъжд, дами и господа. На птичките въобще не им пречи - пеят си и си чуруликат цяла нощ, ама на мен ми действа разконцентриращо. В ден като днешния, най-мъдрото решение е да се върнеш отново в леглото, а денят да го пишеш в графа "дъждовен".
Та, замислила съм се над този казус
Приятен ден и ползотворна работна седмица на тези, които мислят да си завлекат телесата до работното място!
Добро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Дъжда си е дъжд. Здравето си е здраве. Иска грижи. Приятна почивка (или лека работа).
ГолЕм дъжд, дами и господа. На птичките въобще не им пречи - пеят си и си чуруликат цяла нощ, ама на мен ми действа разконцентриращо. В ден като днешния, най-мъдрото решение е да се върнеш отново в леглото, а денят да го пишеш в графа "дъждовен".
Та, замислила съм се над този казус
Приятен ден и ползотворна работна седмица на тези, които мислят да си завлекат телесата до работното място!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
---------------------------------------------------------------
Иначе "бебето" ( Тати ) ме изненада днес много рано. Ама гледахме волейбола, после си хапна яката и сега за утре му обещах да му напрайкам едно месце, че му изтича срока на годност края на месеца и мисля да му го направя задушено, лютеница, стар лук и пресен чесън, пресен лук. Демек хем като салата - хем като готвено, като месцето ще го запържа накрая, колкото да направи коричка и да хрупа, а лютеницата и зеленчука ще му го изнеса да е кат' студено ястие и за гарнитура ( смесено всичко ), а месцето отделно до него в чинията.
Ама, днес ново 20-сет утре било селския сбор тук и той ми пристига с 2 пържоли и ми вика - за празника да направим по 1 пържола. Вика за 20 мин. работа - хихи ( голям е сладур, щот' не може да готви )
------
И аз не му се карам, ама сега умувам утре докато му направя това, че има половин тенджера от супата ( яхнийка ), дет' си хапва и малко месце, че той е месояден - демек канибал.
И ся трябва да му измислям някаква марината, че да накисна пържолите днес, че да стоят 24 часа и да станат кат' 'орицата - крехки и сочни.
И аз съм по пикантния ( лютив ) вкус, ама сега се мъча да му уцеля неговия вкус и по инерция щях да ги изтряскам с марината ( майонеза, горчица, кетчуп, черен пипер, бял пипер, бахар, глава лук и т.н. и да "отлежават" там 1 ден, ама т'ва ще му е люто май и по-добре да го прецакам с люти чушки отстрани за разяждане.
И сега умувам, докато бачкам, че днес пак за*бах всичко кат' си пристигна и наваксвам с тефтера със задачки и кат' се захлюпя да поспя по някое време - утре ще го мятам.
---------------------
Ама, умувам какво няма из къщи и няма бяло вино после за пържолите му, има нЕкво червено и план Б с бира да му ги правя и 'ноу ме кефи "бебето" кат' каже 20 мин. "работа" - ама, майната му.
Ще го измисля и пак ушите му ще плющят докат' хапва
---------------------
Чиърс-а дан' забрайкам, че къркам и мисля утре как да подредя "денят"! - хихи
---------------------
Добре поне, че набарах нЕкъв кухненски робот, дет' Мама не го ползваше и го беше прибрала, че си играх да го събирам и още му чета функциите ( че той с над 20 приставки ), ама поне за нарязване на разни битовизми го ползвам вече за 30 сек., че то си е еПаси хамалогията иначе и даже си разпрах пръста преди няколко дена, докато бързах да му направя омлета с плънка, щот' то е аламинут. И както и да е, ама с тъпи ножове и тесни си е ужас да се работи. Има няколко хубави широки за кълцане, ама те тъпи и леки да ги таковам и тях - хихи
[QUOTE=mechobikov;1059263617] Човешкото печено мирише на свинско...././QUOTE]
Ами само човека и свинята ядем всичко! Затова миришем еднакво и печени.
Ето един малък щрих какво ям в момента аз- "Свинчото". На трапезата имам някакво подобие на шопска салата от домати, марули, пресен чесън и плочка сирене, освен това розова херинга, пикантни чушчици, червен боб и майонеза. След това жена ми аварийно ми сложи в микровълновата и печено пиле с картофено пюре, щото след 2, 3-та домашарка изгладнявам като вълк.
Ааааааааа, сетих се едно ме отличава от прасето- РАКИЯТА !
Космо,явно доста си настинал. По-надолу си писал, че малко си се сдърпал с доктора. Може и да не се е държал с теб по най-подходящия начин, но според мен наистина е най-добре другата седмица да се позанимаеш със себе си, както ти хортува Русото.
Казвам ти го от личен опит. И аз като теб съм по "бедствията и авариите". Преди години участвах в гасенето на един пожар. В данданията се подхлъзнах и се подпрях на лявата си ръка. Малко ме заболя, после ми мина и аз реших, че всичко е наред. Да, ама не /както казваше един журналист/. От това, че не взех мерки, стигнах до прием на оксиконтин /силно обезболяващо/ и в последствие операция на рамото. Това пък ме изкара за 3 месеца от "строя". Имала глава да пати
И аз обичам да се хваля. Веднъж трябваше бързо да пребягам да включа една осушителна помпа. Контакта не беше обезопасен, но работата не търпеше отлагане (поне така си мислехме). Оказа се , че търпяла отлагане. Спомням си, че ръката ми залепна. Нещо ме удари в корема и паднах на палубата. Бързо се свестих и станах. На дясната ми ръка кожата беше изгоряла до лакътя. Кожата беше се овъглила. Човешкото печено мирише на свинско. Вдигнал се голям пламък. Колегите казаха, че ме били отписали. Когато ме видяха се радваха, че съм оживял. Други спасиха положението. Много боли изгорялото. Първо ми помогна един индийски доктор. После аз сам се лекувах. Знам как се лекува изгоряло. Не ми е останал никакъв белег. Много се мъчих, щото не си отидох в къщи докато оздравея, а се направих на юнак и си я карах все едно съм здрав.
ей,аз да се загубя за някой ден и то какви чудесии се случват.
За AMG -харчел много-никой ли не е чувал за газово бе
че на такава кола /също ламборджини,ферари ,мазерати и т.н./без екстрата газово просто се осакатява колата
А Космо както казваше един съфорумец/ако някой се познае,да си признае/ отново се доказва като българския Чарлз Буковски-както казват южните съседи аферим-машала/правописа май не е верен/
поздрави от мен с една от любимите ми групи напоследък http://www.youtube.com/watch?v=1cQh1ccqu8M http://www.youtube.com/watch?v=76RbW...feature=relmfu
... за да доставя удоволствие на психолозите, бих вметнал /неангажиращо/, че не е толкова важна позицията на главата при ставане от леглото, отколкото позицията на дупЕ.то...:D
Зарко, аз използвам изрази, които повече подхождат на една дама. На тайфата им е пределно ясно, какво точно съм искала да кажа, без да прозвучи грубо и невъзпитано
Мечо
Добре айде запази си я тайната за себе си. Виж една безмилостна песен на no mercy, за стара любов. http://youtu.be/1g8trfSXth4
Мечо, аз от край време съм привърженик на израза " Дами, искате ли да сте във форма, доверете са на мъж в униформа" Старата ми любоФ от ученическите години беше студент във Висшето военно артилерийско училище и поради тази малка, но значителна подробност, лисваше на сбирката
Нали знаеш, че тези срещи се организират основно с цел, да констатираш текущото физическо, психическо и финансово състояние на наборите. Защото, не е важно как изглеждаш, а как ще се почувстват другите като те видят.
Най-важното от всичко беше, че редиците още не са започнали да оредяват, все още умеем да се веселим и да си погаждаме номера. Пиенето свърши, храната остана, ди джея почти го разплакахме / прекали с чалгата момчето/, но си направихме хубава вечеринката.
Сутринта по-голямата и по-пияна част от групата реши, че трябва да посрещне изгрева покатерена на едни скали /щото така сме били направили на бала/. Аз упорито отказах - първо, защото редовно се катеря по баирите и второ, защото с 5 см. токчета може и да счупя някой крак А и слънцето тази сутрин ми се струва, че въобще не изгря.
В следствие на изживените приятни мигове, цигарения дим и силната музика, вече втори ден давам " заето" и целият свят ми е крив
Мечо
Много яко.. Помниш ли стадион Академик в зорите на демокрацията... Хиляди хора.. Содом не бяха пели пред такова множество.. Никога в живота си не съм бил на такъв концерт.. Те и бяха първите музикални величия които дойдоха в БГ след промените..
Маалии, как да не си го спомням! Беше есента на 91-ва, точно се бях уволнил от казармата и нещеш ли великаните SODOM пристигнали в БГ и ще изнасят концерт на 200м. от моя блок!!! Концерта беше уникален. Стадионът ми се виждаше препълнен! Година и половина преди това по Гергьовден пак на Академик бяха Стормуич и тях уцелих в един мой отпуск в казармата, но Содом си беше приятна изненада тогава.
Проклетник. Що не ми даде географските координати да си вляза в Google Earth , а си дал GPS координатите!? Да си играя на деление и умножение - минутите на 60, секундите на 3600 /май така беше/.
И май нещо се пробваш да ме вързваш?. Доколкото си спомням, беше заровил златото извън населеното място, в което живееш. Ти живееш в град, а Шкорпиловци е село .... пък и не е на около 50 км от морето
Добре айде запази си я тайната за себе си. Виж една безмилостна песен на no mercy, за стара любов. http://youtu.be/1g8trfSXth4
Мале бат Маранди ти си си сбъркал професията бе човек.. Аз разпечатвам твоите постове и се мъча да изпълнявам съветите.. До сега все си успявал. Лошо е че нямам ракия първак и близка аптека ама ще звънна на някой приятел за тия работи... Явно много съм настинал защото цялото тяло ме боли... Поне вече успявам да стигна до толаетната като ми се пикае...
Космо,явно доста си настинал. По-надолу си писал, че малко си се сдърпал с доктора. Може и да не се е държал с теб по най-подходящия начин, но според мен наистина е най-добре другата седмица да се позанимаеш със себе си, както ти хортува Русото.
Казвам ти го от личен опит. И аз като теб съм по "бедствията и авариите". Преди години участвах в гасенето на един пожар. В данданията се подхлъзнах и се подпрях на лявата си ръка. Малко ме заболя, после ми мина и аз реших, че всичко е наред. Да, ама не /както казваше един журналист/. От това, че не взех мерки, стигнах до прием на оксиконтин /силно обезболяващо/ и в последствие операция на рамото. Това пък ме изкара за 3 месеца от "строя". Имала глава да пати
Мечо
Космо, ако нямаш силна ракия, вземи от аптеката по едно шишенце: анестезол и камфоров спирт - мажи смело и се завивай с много неща, или си направи компрес...
Не зная, дали не е редно, преди компреса - да намажеш с нещо кожата си - ако е по-чувствителна на спирт...., дамите тук ще кажат как стоят нещата...
За дезинфекция си прав на външната аркада, както и за топлите дрехи ( да се преоблича обаче ), но спиртът изсушава ( т.е. обезводянва, а той в момента има нужда от топли напитки като вътрешен прием, щот' са с най-бърз ефект ) - затова домашна ракия чист дестилат "първак" по гърба - т'ва да тушира в зародиш вътрешни възпалителни процеси.
---------------------------------
Чиърс, бебето ми пристигна и аз почти успях да смогна с бачкането, дет' се беше насъбрало - хихи
Коментар