IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Ох котьооооо!Т"ва Арти и Коки ли са бре!
    аз златистите завивки и пердета ви показвам,а глей ги те какво видели
    пък и една дама не се яви да си каже мнението
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      То и аз няма начин да съм щото все и се мазнех.
      Така е ...с дъртофелниците е до време...Намерила е нещо младо по влаковете и сега няма време за форуми....
      Както казват в епицентъра на земетресението .. - споко, пак ще се появи...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Някой сигурно я е засегнал с нещо....Не съм аз ( щото не ми даваше възможност да комуникирам с нея....)
        Гледам сега и снимки са и публикували заедно с Коки по-долу....
        Ох котьооооо!Т"ва Арти и Коки ли са бре!

Коментар

Някой сигурно я е засегнал с нещо....Не съм аз ( щото не ми даваше възможност да комуникирам с нея....)
          То и аз няма начин да съм щото все и се мазнех.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

А бре, къде е Арти

Коментар

....и по едно време се виждам от два метра височина...със свещ в ръцете....
              А бре, къде е Арти
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнение
                А аз седя и си мисля ... и по едно време гледам че само си седя....
                ....и по едно време се виждам от два метра височина...със свещ в ръцете....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  То ми е жал за мене си.. Че тия три апартамента (дето единия го продаох днес) ги правя като проект от една година а реализирам средствата за два часа...
                  Космо, да не би нещо да не съм разбрал.......
                  "Дизайнерският" апартамент за 47К евра ли го продаде....За какво става въпрос - едностаен, двустаен ....и в коя зона на София се намира.....( може и на лични с подробностите...Щото имаш още два..)

Коментар

• Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнение
                    А, това е на адаша репликата. В същност оттам дойде вдъхновението.
                    tnm

Коментар

Седя си и не мисля. В последно време все по често и по убедително. И май съм прав. Щото колкото пъти съм се замислял за смисъла на живота, все съм откривал, че друг смисъл освен да си живея живота няма.
                      life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Седя си и не мисля. В последно време все по често и по убедително. И май съм прав. Щото колкото пъти съм се замислял за смисъла на живота, все съм откривал, че друг смисъл освен да си живея живота няма.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Да прав со в тази криза 20еврака не са малко- ще се намерят и други коли

Къде бе.. В момента е море от коли... А и нещо тази ми е малко по луксозна от моята личност.. Не ми отива.. Това е кола за големи гъзари.. Аз съм си наше момче и по ми тича нещо среден клас..

Коментар

• Да прав со в тази криза 20еврака не са малко- ще се намерят и други коли

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                              110 К - може би...

...щот ако ще е за 110 - да го капарирам първи...
                              Да да.. Мнпого лош навик ми е да казвам само хилядите..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                ПС. Днес получих запитване за мерцедеса от някакъв украинец... Пуснах го в два гръцки, един руски и един украински сайт... Ще идва някакъв от руското посолство да го гледа.. Казах му 110 евро, пък да видим...
                                110 К - може би...

...щот ако ще е за 110 - да го капарирам първи...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X