Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение30% мин печалба....Ти си знаеш...
Мерси за отговора и успех с продажбите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМале още не мога да се оправя. В петък отивам да ми дават грамота за почетен гражданин на селото (от скромност няма да го кажа)... Лицето взе да ми се поотпуска, ама още фъфля и едната ми страна е скована.. Слагат ми някави системи с урбазон и ми бият нивалин в гъза.. И се просрах, ама това май е от черешите че тия дни много прекалих с тях....
ПС. Вчера ми звънна оная готината курва дето се изложих редният път. Казали и че имам интерес и да пита дали да си резервира съботата.. Та ако съм във форма знам какво ще правя събота...
добре, че не съм покрай тИбя, че тия "доктори" ще летят през прозорците.
Колко време те дънят с урбазон? Че тая химия после много бавно се чисти от организма?
П.П. Ма'а му стара кат' видят здравно-осигурен и се нас*рат.
За нивалина добре, ама т'ва ме ошашка хептен. Дръж каката в събота, другото ще се коригира - хихи
----------------------------------------------
Термошок се оправя с термошок с обратна посока и време пропорционално на измръзването и затова ти казах предния път горещ душ и пази ръката, крачката в гореща вода и гърба с ракия да не тръгне па пневмония. Маска на лицето с парата от топлите течности и т'ва е.
Тия не спряха да си пробутват тъпата химия, да ги таковам.Last edited by marandi; 29.05.2012, 10:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТова са едни три гарсониери, коиот купих зимата на зелено в едно ммлако блокче до Руски паметник в София. Сега вече има акт 14 и до края на лятото ще е готов блока. Тази гарсониера е 45 кв.м. И другите две са горе долу толкова.. Аз ги платих на зелено по 700 евро на квадрат и сега от зор продадох едната с минимална печалба (30% за 6 месеца е много малко в този бранш, щото риска е голям и се затварят много пари, коиот ако се въртят носят по големи маржове). Другите две ще ги продам като сградата вземе разрешение за поилзване, защото това са си поне още 20%.
Мерси за отговора и успех с продажбите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение"Дъртофелници" - дзън-дзън, бря
Днес беше еПаси кошмара кат' "първи" работен ден, ама утре вече ще съм в график кат' Бийтълси-те през 1969 г.
-----------------------
Днес направих месцето на Тати със зеленчуци и подправки, Обаче си скъсах нервите, щот' направих му ги 2-те пържолки да са готови за утре и в стил гювече. И утре само ще ги измъкна от заливката дет' съм ги покрил в момента кат' марината и ще ги прасна през тигана за малко, а после ще ги опека във фурната, с т'ва дет' е нагласено.
Ама "бебето" ми пак ми скъса нервите днес и 4-5 часа си игра да вари и чисти една шепа охлюви и издуха една камара енергия и вода и аз пак не му се карам ( по-добре нещо да прави и да се чувства полезен ) и понеже му казах, че аз охлюви не ям. И нашият след 4 часа се сети, че май ще ги изхвърля, както са нагласени сега за готвене, ама съм 'ноу търпелив и го оставям сам да стига до някои изводи
-------------------------
Утре вечерта е ясна, ама трябва и нещо готвено да му спретна и го питах за коприва дали има и той вика едната ни градина била зарината с коприва. Ама в тая кал, баш сега няма да го пусна да ходи, че той е кат' вятърна мелница в ръцете кат' види земя. 'ноу е привързан към нея, ама ще го мисля.
Чиърс-а и вярно нещо мацките ни отсвириха и станахме кат' коч-къмпани - хихи
П.П. Космо, батка - тая седмица да не забравиш, че 1 снимка на белите дробове тряя щракнеш за 1 мин. Иначе, бая си намръзнал да го таковам - 1 аналгин и 1 аспирин вечер да ти облекчи схващането. Тая химия не пречи да се кърка
ПС. Вчера ми звънна оная готината курва дето се изложих редният път. Казали и че имам интерес и да пита дали да си резервира съботата.. Та ако съм във форма знам какво ще правя събота...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКосмо, да не би нещо да не съм разбрал.......
"Дизайнерският" апартамент за 47К евра ли го продаде....За какво става въпрос - едностаен, двустаен ....и в коя зона на София се намира.....( може и на лични с подробностите...Щото имаш още два..)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДобрутру и от мен!
Мечо, те в някои райони отдавна го чакат хубавото време, но за да спрат да плуват, и да започнат да ходят нормално В тоя смисъл, виж само колко е относително и субективно всяко едно твърдение...
Лек и успешен ден!
Не съм прост. Знам. Обидих ви защото нямаше как. Покрай сухото гори и суровото. На теб лично ти се извинявам, на ретро също, както може би и на някой и друг мислещ от вашата партия (ако ги има). Не може да не си забелязал колко нетолерантни и нетърпящи чуждо мнение и критика бяха активните участници от вашата партия. Освен това повечето не можеха да разберат изобщо за какво иде реч. На това аз му казвам робско съзнание, защото то е робско съзнание и не съжалявам. Грешката ми е, че обобщих. А както не веднъж съм критикувал колегите в тази тема, обобщението е грешно по презумпция. Освен това от вашата партия имаше некои другари, които мислейки, че тези дето сме вън от стадото сме прости, се срамуваха от нас. Срамуваха се от нещо за което нямат вина. Това също е ярък пример за робско съзнание. И аз си мисля, че те са прости, но не се срамувам от това, защото съм свободен човек (поне никой не може да окове мислите ми).
Долното е шега, горното не е
Внимавай с кого се събираш, щото както казва адаша:
С каквито се събереш, с такива се събирашБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро красавици и юнаци
Вече почва хубавото време. След месец вместо да бягаме ще плуваме.
Мечо, те в някои райони отдавна го чакат хубавото време, но за да спрат да плуват, и да започнат да ходят нормално В тоя смисъл, виж само колко е относително и субективно всяко едно твърдение...
Лек и успешен ден!
Коментар
-
Ъъъ ...,
за каките, дет' ни отсвириха поздрав ( или по тире здрав ). По техен избор и само на пилонЯ не става:
http://vbox7.com/play:8883ce32
П.П. Ъъ ... ( смигам ) - че Русото откакто се помни не слиза от пилонЯ, ама тряя се и спи понякога - еПаси
Коментар
-
"Дъртофелници" - дзън-дзън, бря
Днес беше еПаси кошмара кат' "първи" работен ден, ама утре вече ще съм в график кат' Бийтълси-те през 1969 г.
-----------------------
Днес направих месцето на Тати със зеленчуци и подправки, Обаче си скъсах нервите, щот' направих му ги 2-те пържолки да са готови за утре и в стил гювече. И утре само ще ги измъкна от заливката дет' съм ги покрил в момента кат' марината и ще ги прасна през тигана за малко, а после ще ги опека във фурната, с т'ва дет' е нагласено.
Ама "бебето" ми пак ми скъса нервите днес и 4-5 часа си игра да вари и чисти една шепа охлюви и издуха една камара енергия и вода и аз пак не му се карам ( по-добре нещо да прави и да се чувства полезен ) и понеже му казах, че аз охлюви не ям. И нашият след 4 часа се сети, че май ще ги изхвърля, както са нагласени сега за готвене, ама съм 'ноу търпелив и го оставям сам да стига до някои изводи
Утре вечерта е ясна, ама трябва и нещо готвено да му спретна и го питах за коприва дали има и той вика едната ни градина била зарината с коприва. Ама в тая кал, баш сега няма да го пусна да ходи, че той е кат' вятърна мелница в ръцете кат' види земя. 'ноу е привързан към нея, ама ще го мисля.
Чиърс-а и вярно нещо мацките ни отсвириха и станахме кат' коч-къмпани - хихи
П.П. Космо, батка - тая седмица да не забравиш, че 1 снимка на белите дробове тряя щракнеш за 1 мин. Иначе, бая си намръзнал да го таковам - 1 аналгин и 1 аспирин вечер да ти облекчи схващането. Тая химия не пречи да се къркаLast edited by marandi; 29.05.2012, 00:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бе, как да ти кажа. Хубаво е да идва и да ни радва от една страна. Но от друга и желая щастие и да не и се налага да се сеща за нас.
И аз това и желая....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТака е ...с дъртофелниците е до време...Намерила е нещо младо по влаковете и сега няма време за форуми....
Както казват в епицентъра на земетресението .. - споко, пак ще се появи...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеОх котьооооо!Т"ва Арти и Коки ли са бре!
За телата други отговарят....
Коментар
Коментар