IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Офф ....,

добре, че не съм покрай тИбя, че тия "доктори" ще летят през прозорците.

Колко време те дънят с урбазон? Че тая химия после много бавно се чисти от организма?

П.П. Ма'а му стара кат' видят здравно-осигурен и се нас*рат.

За нивалина добре, ама т'ва ме ошашка хептен. Дръж каката в събота, другото ще се коригира - хихи
    ----------------------------------------------
    Термошок се оправя с термошок с обратна посока и време пропорционално на измръзването и затова ти казах предния път горещ душ и пази ръката, крачката в гореща вода и гърба с ракия да не тръгне па пневмония. Маска на лицето с парата от топлите течности и т'ва е.

Тия не спряха да си пробутват тъпата химия, да ги таковам.
    Ами седем системи трябва да минат бат Маранди.. Полсе отивам 20 дни всеки ден на физиотерапия и масаж във Военна болница.. Там били най добрите.. Някакъв доцент ми казаха..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      30% мин печалба....Ти си знаеш...
      Мерси за отговора и успех с продажбите !
      Мерси. Старая се да не съм алчен, макар че топ локациите и малките жилища в тях са страхотен дефицит, ама като съм на зор нямам избор... Иначе и намен не ми се продава на цени с 60% по ниски опт пка за региона ама.... В карето между Руски паметник и мАлабин 2007 ма разпродаохме едно малко блокче (1200 кв.м РЗП) на 2 500 - 2800 евро кв.м и имаше запитвания 6 месеца след това.. Топ купувачи с кеш. Няма кредити, няма огледи, няма ще си помисля.. Идва с куфара с кинтите и купува "третият етаж" 100% напред в брой.. Така се работи - изкарваш си печалбата още на кота нула и инвестираш пак.... А сега е мизерия - ходят едни миекащи чичовци и лелки със дебелите си деца, взели прите от доматито и тръгнали столичани да стават.. Това не са и клиенти... Само пречат на пазара да умре и да възкръсне, като го поддържат изкуствено....Аз за това излязох от жилищното строителство... Там само се закопават пари, а реализацията е много бавна... Е естествено до руски паметник не е бавна, ама там вече няма парцели...Живот чиче... И все по зле става....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Мале още не мога да се оправя. В петък отивам да ми дават грамота за почетен гражданин на селото (от скромност няма да го кажа)... Лицето взе да ми се поотпуска, ама още фъфля и едната ми страна е скована.. Слагат ми някави системи с урбазон и ми бият нивалин в гъза.. И се просрах, ама това май е от черешите че тия дни много прекалих с тях....

ПС. Вчера ми звънна оная готината курва дето се изложих редният път. Казали и че имам интерес и да пита дали да си резервира съботата.. Та ако съм във форма знам какво ще правя събота...
        Офф ....,

добре, че не съм покрай тИбя, че тия "доктори" ще летят през прозорците.

Колко време те дънят с урбазон? Че тая химия после много бавно се чисти от организма?

П.П. Ма'а му стара кат' видят здравно-осигурен и се нас*рат.

За нивалина добре, ама т'ва ме ошашка хептен. Дръж каката в събота, другото ще се коригира - хихи
        ----------------------------------------------
        Термошок се оправя с термошок с обратна посока и време пропорционално на измръзването и затова ти казах предния път горещ душ и пази ръката, крачката в гореща вода и гърба с ракия да не тръгне па пневмония. Маска на лицето с парата от топлите течности и т'ва е.

Тия не спряха да си пробутват тъпата химия, да ги таковам.
        Last edited by marandi; 29.05.2012, 10:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Това са едни три гарсониери, коиот купих зимата на зелено в едно ммлако блокче до Руски паметник в София. Сега вече има акт 14 и до края на лятото ще е готов блока. Тази гарсониера е 45 кв.м. И другите две са горе долу толкова.. Аз ги платих на зелено по 700 евро на квадрат и сега от зор продадох едната с минимална печалба (30% за 6 месеца е много малко в този бранш, щото риска е голям и се затварят много пари, коиот ако се въртят носят по големи маржове). Другите две ще ги продам като сградата вземе разрешение за поилзване, защото това са си поне още 20%.
          30% мин печалба....Ти си знаеш...
          Мерси за отговора и успех с продажбите !

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            "Дъртофелници" - дзън-дзън, бря

Днес беше еПаси кошмара кат' "първи" работен ден, ама утре вече ще съм в график кат' Бийтълси-те през 1969 г.
            -----------------------
            Днес направих месцето на Тати със зеленчуци и подправки, Обаче си скъсах нервите, щот' направих му ги 2-те пържолки да са готови за утре и в стил гювече. И утре само ще ги измъкна от заливката дет' съм ги покрил в момента кат' марината и ще ги прасна през тигана за малко, а после ще ги опека във фурната, с т'ва дет' е нагласено.

Ама "бебето" ми пак ми скъса нервите днес и 4-5 часа си игра да вари и чисти една шепа охлюви и издуха една камара енергия и вода и аз пак не му се карам ( по-добре нещо да прави и да се чувства полезен ) и понеже му казах, че аз охлюви не ям. И нашият след 4 часа се сети, че май ще ги изхвърля, както са нагласени сега за готвене, ама съм 'ноу търпелив и го оставям сам да стига до някои изводи
            -------------------------
            Утре вечерта е ясна, ама трябва и нещо готвено да му спретна и го питах за коприва дали има и той вика едната ни градина била зарината с коприва. Ама в тая кал, баш сега няма да го пусна да ходи, че той е кат' вятърна мелница в ръцете кат' види земя. 'ноу е привързан към нея, ама ще го мисля.
            Чиърс-а и вярно нещо мацките ни отсвириха и станахме кат' коч-къмпани - хихи

П.П. Космо, батка - тая седмица да не забравиш, че 1 снимка на белите дробове тряя щракнеш за 1 мин. Иначе, бая си намръзнал да го таковам - 1 аналгин и 1 аспирин вечер да ти облекчи схващането. Тая химия не пречи да се кърка
            Мале още не мога да се оправя. В петък отивам да ми дават грамота за почетен гражданин на селото (от скромност няма да го кажа)... Лицето взе да ми се поотпуска, ама още фъфля и едната ми страна е скована.. Слагат ми някави системи с урбазон и ми бият нивалин в гъза.. И се просрах, ама това май е от черешите че тия дни много прекалих с тях....

ПС. Вчера ми звънна оная готината курва дето се изложих редният път. Казали и че имам интерес и да пита дали да си резервира съботата.. Та ако съм във форма знам какво ще правя събота...

Коментар

Космо, да не би нещо да не съм разбрал.......
              "Дизайнерският" апартамент за 47К евра ли го продаде....За какво става въпрос - едностаен, двустаен ....и в коя зона на София се намира.....( може и на лични с подробностите...Щото имаш още два..)
              Това са едни три гарсониери, коиот купих зимата на зелено в едно ммлако блокче до Руски паметник в София. Сега вече има акт 14 и до края на лятото ще е готов блока. Тази гарсониера е 45 кв.м. И другите две са горе долу толкова.. Аз ги платих на зелено по 700 евро на квадрат и сега от зор продадох едната с минимална печалба (30% за 6 месеца е много малко в този бранш, щото риска е голям и се затварят много пари, коиот ако се въртят носят по големи маржове). Другите две ще ги продам като сградата вземе разрешение за поилзване, защото това са си поне още 20%.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                Добрутру и от мен!
                Мечо, те в някои райони отдавна го чакат хубавото време, но за да спрат да плуват, и да започнат да ходят нормално В тоя смисъл, виж само колко е относително и субективно всяко едно твърдение...
                Лек и успешен ден!
                Здравей Кев,
                Не съм прост. Знам. Обидих ви защото нямаше как. Покрай сухото гори и суровото. На теб лично ти се извинявам, на ретро също, както може би и на някой и друг мислещ от вашата партия (ако ги има). Не може да не си забелязал колко нетолерантни и нетърпящи чуждо мнение и критика бяха активните участници от вашата партия. Освен това повечето не можеха да разберат изобщо за какво иде реч. На това аз му казвам робско съзнание, защото то е робско съзнание и не съжалявам. Грешката ми е, че обобщих. А както не веднъж съм критикувал колегите в тази тема, обобщението е грешно по презумпция. Освен това от вашата партия имаше некои другари, които мислейки, че тези дето сме вън от стадото сме прости, се срамуваха от нас. Срамуваха се от нещо за което нямат вина. Това също е ярък пример за робско съзнание. И аз си мисля, че те са прости, но не се срамувам от това, защото съм свободен човек (поне никой не може да окове мислите ми).

Долното е шега, горното не е

Внимавай с кого се събираш, щото както казва адаша:
                С каквито се събереш, с такива се събираш
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Добро утро tnm
                  Добро утро красавици и юнаци

Вече почва хубавото време. След месец вместо да бягаме ще плуваме.
                  Добрутру и от мен!
                  Мечо, те в някои райони отдавна го чакат хубавото време, но за да спрат да плуват, и да започнат да ходят нормално В тоя смисъл, виж само колко е относително и субективно всяко едно твърдение...
                  Лек и успешен ден!

Коментар

• Добро утро tnm
                    Добро утро красавици и юнаци

Вече почва хубавото време. След месец вместо да бягаме ще плуваме.
                    tnm

Коментар

• Хи-Хииии

Добро утро милинки!
                      Наспинкахте ли се хубавинко?
                      Сладинко ли ви беше кафенцето?
                      Лекинко ли се изс... изакахте?

Коментар

• Ъъъ ...,

за каките, дет' ни отсвириха поздрав ( или по тире здрав ). По техен избор и само на пилонЯ не става:

http://vbox7.com/play:8883ce32

П.П. Ъъ ... ( смигам ) - че Русото откакто се помни не слиза от пилонЯ, ама тряя се и спи понякога - еПаси

Коментар

• "Дъртофелници" - дзън-дзън, бря

Днес беше еПаси кошмара кат' "първи" работен ден, ама утре вече ще съм в график кат' Бийтълси-те през 1969 г.
                          -----------------------
                          Днес направих месцето на Тати със зеленчуци и подправки, Обаче си скъсах нервите, щот' направих му ги 2-те пържолки да са готови за утре и в стил гювече. И утре само ще ги измъкна от заливката дет' съм ги покрил в момента кат' марината и ще ги прасна през тигана за малко, а после ще ги опека във фурната, с т'ва дет' е нагласено.

Ама "бебето" ми пак ми скъса нервите днес и 4-5 часа си игра да вари и чисти една шепа охлюви и издуха една камара енергия и вода и аз пак не му се карам ( по-добре нещо да прави и да се чувства полезен ) и понеже му казах, че аз охлюви не ям. И нашият след 4 часа се сети, че май ще ги изхвърля, както са нагласени сега за готвене, ама съм 'ноу търпелив и го оставям сам да стига до някои изводи
                          Утре вечерта е ясна, ама трябва и нещо готвено да му спретна и го питах за коприва дали има и той вика едната ни градина била зарината с коприва. Ама в тая кал, баш сега няма да го пусна да ходи, че той е кат' вятърна мелница в ръцете кат' види земя. 'ноу е привързан към нея, ама ще го мисля.
                          Чиърс-а и вярно нещо мацките ни отсвириха и станахме кат' коч-къмпани - хихи

П.П. Космо, батка - тая седмица да не забравиш, че 1 снимка на белите дробове тряя щракнеш за 1 мин. Иначе, бая си намръзнал да го таковам - 1 аналгин и 1 аспирин вечер да ти облекчи схващането. Тая химия не пречи да се кърка
                          Last edited by marandi; 29.05.2012, 00:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            А бе, как да ти кажа. Хубаво е да идва и да ни радва от една страна. Но от друга и желая щастие и да не и се налага да се сеща за нас.
                            Евала мечо....
                            И аз това и желая....

Коментар

Така е ...с дъртофелниците е до време...Намерила е нещо младо по влаковете и сега няма време за форуми....
                              Както казват в епицентъра на земетресението .. - споко, пак ще се появи...
                              А бе, как да ти кажа. Хубаво е да идва и да ни радва от една страна. Но от друга и желая щастие и да не и се налага да се сеща за нас.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                                Ох котьооооо!Т"ва Арти и Коки ли са бре!
                                Това им са красивите души....
                                За телата други отговарят....

Коментар

Working...
                                X