IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Мечооо тук съм никой не ме е обидил да отбележа за протокола...сега съм в сесия, имам мноооого работа и и започва магистратурата - накратко три в едно Та не оставаше време да надникна какво сте правили без мен

Sunlounger -Zara Taylor - Feels Like heaven - http://www.youtube.com/watch?v=wBRZBpZthoY
    Еййй Арти здравей... Липсваше ни... Пиши понне по едно контролно изреченийце да не се притесняваме за теб..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Артемидче- успех на изпитите. След всеки изпит се весели - и душата иска внимание
      Последната е нещо между зъбките напоследък ама гледам да устискам положението, ще мине...и ще дойдат по-добри времена

Meat Loaf - I would do anything for love - http://www.youtube.com/watch?v=TYE-a...eature=related
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Артемидче- успех на изпитите. След всеки изпит се весели - и душата иска внимание

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          А бре, къде е Арти
          Мечооо тук съм никой не ме е обидил да отбележа за протокола...сега съм в сесия, имам мноооого работа и и започва магистратурата - накратко три в едно Та не оставаше време да надникна какво сте правили без мен

Sunlounger -Zara Taylor - Feels Like heaven - http://www.youtube.com/watch?v=wBRZBpZthoY
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици- успешен ден. Космо знаех си брат че няма да минеш без милгама и нивалин. Има и натурално масло от кокичета- дтудено пресовано- то е върха- пиши ми на лични- ще ти намеря при нужда телефоните и селото. Много е ефикасно за оросяване и нервите. Да не е лошо тази кака да и се даде реванш- но с по малко пиене и да не си коментира клиентите мръсницата

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Kosmo точно това мислене докара кризата.И докато не изчезне кризата няма да свърши.
              Тези миекащите лелки и чичовци дето са продали доматито не са изкарали парите от рушвети проституция рекет и наркотици.Те никога няма да дадат 2500 евро за 40 квадрата у София.ВРЕМЕ Е ЗА ИЗТРЕЗНЯВАНЕ.Иначе ти желая да се оправиш.Това наистина е гадно нещо но незнам как бих могъл да ти помогна.Днес ще отида да запаля една свещичка в църквата и ще се помоля и за теб.
              Лошото е бате че когато прогнозните парични потоци се раминат с релността става голямо затруднение за бизнеса... Бизнес бате Пешо не се прави с бедни клиенти.. Губи се мотивацията на и9нвеститора и като махнеш лихвите по кредита излизаш на нула и по веригата ето ти безработица, фалити итн...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                Мерси. Старая се да не съм алчен, макар че топ локациите и малките жилища в тях са страхотен дефицит, ама като съм на зор нямам избор... Иначе и намен не ми се продава на цени с 60% по ниски опт пка за региона ама.... В карето между Руски паметник и мАлабин 2007 ма разпродаохме едно малко блокче (1200 кв.м РЗП) на 2 500 - 2800 евро кв.м и имаше запитвания 6 месеца след това.. Топ купувачи с кеш. Няма кредити, няма огледи, няма ще си помисля.. Идва с куфара с кинтите и купува "третият етаж" 100% напред в брой.. Така се работи - изкарваш си печалбата още на кота нула и инвестираш пак.... А сега е мизерия - ходят едни миекащи чичовци и лелки със дебелите си деца, взели прите от доматито и тръгнали столичани да стават.. Това не са и клиенти... Само пречат на пазара да умре и да възкръсне, като го поддържат изкуствено....Аз за това излязох от жилищното строителство... Там само се закопават пари, а реализацията е много бавна... Е естествено до руски паметник не е бавна, ама там вече няма парцели...Живот чиче... И все по зле става....
                Kosmo точно това мислене докара кризата.И докато не изчезне кризата няма да свърши.
                Тези миекащите лелки и чичовци дето са продали доматито не са изкарали парите от рушвети проституция рекет и наркотици.Те никога няма да дадат 2500 евро за 40 квадрата у София.ВРЕМЕ Е ЗА ИЗТРЕЗНЯВАНЕ.Иначе ти желая да се оправиш.Това наистина е гадно нещо но незнам как бих могъл да ти помогна.Днес ще отида да запаля една свещичка в църквата и ще се помоля и за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Ако не го пребориш до месец, ще си носиш до гроб...
                  Не е страшно ,но разваля имиджа.....Мани доценти рехабилитатори.....Имам позната с фациалист ( не е Меглена Кунева...), която е най- доволна от иглотерапията...
                  НЕ ОТЛАГАЙ ....Всеки ден забавяне при лечение на нервите е фатален за връзките и импулсите между тях......
                  Казаха ми докторите, но при мен е в много лека форма, а вече се възстановява леко и почти ми гарнтират над 90% въстановяване...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Прочети ми пак долЕ, че ти дописвах поста си
                    Милгама вече пия и агапурин (някакво за кръвообръщение)..

Коментар

Възпаление на личев нерв от студа е.. Казва се фациалис...
                      Ако не го пребориш до месец, ще си носиш до гроб...
                      Не е страшно ,но разваля имиджа.....Мани доценти рехабилитатори.....Имам позната с фациалист ( не е Меглена Кунева...), която е най- доволна от иглотерапията...
                      НЕ ОТЛАГАЙ ....Всеки ден забавяне при лечение на нервите е фатален за връзките и импулсите между тях......

Коментар

Аз им казах за снимката на докторите (ама не казах Бат Маранди ми каза, а един познат лекар ми каза) и казаха че няма проблем във Военна болница да ми я направят
                        Прочети ми пак долЕ, че ти дописвах поста си. Докторите кат' чуят животозастраховател и се изриват, също както полиция, баМки и т.н. по веригата. Щот' ги разритвам в движение кат' ми се направят на чиновници, дет' изпълнявали таргет

П.П. Зат'ва се базикам, баси Дарт Вейдър-а станах, а бях готино Русо ангелче някога.
                        Last edited by marandi; 29.05.2012, 10:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Ясно,

класическа схема за източване на здравна-та каса. Ще ти пускат ток за гъдел и прочие дивотии.

Т'ва нЕма те оправи, ще те облекчи за малко и после пак ще се върне дискомфорта, ако вече имаш частично нарушаване на периферната нервна система. Естествено ти си доплащаш кат' поп, налЕ?
                          -------------------
                          Направи си снимка тази седмица ( т'ва е опасно и животозастрашаващо ), другото ще се оправи с настинката и нервите. Там е бял кахър и се чудя тия защо не те проверяват за възпаление на белите дробове. После става или емболия или инфакт - та 3-ти път - тази седмица си направи снимка. Майната му на направлението, дет' пак ще го плащаш. 10-15 кинта струва и става за 1 мин. през частен кабинет.

Хихих - доста ме разсмя обаче

Аз им казах за снимката на докторите (ама не казах Бат Маранди ми каза, а един познат лекар ми каза) и казаха че няма проблем във Военна болница да ми я направят

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Kosmo, щом си на нивалин, значи имаш частична пареза от студа или притискането....
                            Един масаж, иглотерапия и затопляне ще ти се отрази добре. Ако се интересуваш, ще ти припоръчам спеца при който ходих......
                            Възпаление на личев нерв от студа е.. Казва се фациалис...

Коментар

Ами седем системи трябва да минат бат Маранди.. Полсе отивам 20 дни всеки ден на физиотерапия и масаж във Военна болница.. Там били най добрите.. Някакъв доцент ми казаха..
                              Ясно,

класическа схема за източване на здравна-та каса. Ще ти пускат ток за гъдел и прочие дивотии.

Т'ва нЕма те оправи, ще те облекчи за малко и после пак ще се върне дискомфорта, ако вече имаш частично нарушаване на периферната нервна система. Естествено ти си доплащаш кат' поп, налЕ?
                              -------------------
                              Направи си снимка тази седмица ( т'ва е опасно и животозастрашаващо ), другото ще се оправи с настинката и нервите. Там е бял кахър и се чудя тия защо не те проверяват за възпаление на белите дробове. После става или емболия или инфакт - та 3-ти път - тази седмица си направи снимка. Майната му на направлението, дет' пак ще го плащаш. 10-15 кинта струва и става за 1 мин. през частен кабинет.

Хихих - доста ме разсмя обаче. Сега понеже болницата поема се стискат на нивалин, а после кат' те "оритат" ще ти изпишат милгама, че тя е по-скъпичка, ама нали ти си я плащаш. Ще има и кремчета/гелчета, ама търговийка вече ( к'ви "доктори", че не мо'а се сетя, ама се кълнат в Хипократ. Зае*би .....
                              Last edited by marandi; 29.05.2012, 10:29.

Коментар

• Kosmo, щом си на нивалин, значи имаш частична пареза от студа или притискането....
                                Един масаж, иглотерапия и затопляне ще ти се отрази добре. Ако се интересуваш, ще ти припоръчам спеца при който ходих......

Коментар

Working...
                                X