Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАртемидче- успех на изпитите. След всеки изпит се весели - и душата иска внимание
Meat Loaf - I would do anything for love - http://www.youtube.com/watch?v=TYE-a...eature=relatedThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА бре, къде е Арти
Sunlounger -Zara Taylor - Feels Like heaven - http://www.youtube.com/watch?v=wBRZBpZthoYThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Добро утро лъвове и лъвици- успешен ден. Космо знаех си брат че няма да минеш без милгама и нивалин. Има и натурално масло от кокичета- дтудено пресовано- то е върха- пиши ми на лични- ще ти намеря при нужда телефоните и селото. Много е ефикасно за оросяване и нервите. Да не е лошо тази кака да и се даде реванш- но с по малко пиене и да не си коментира клиентите мръсницата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеKosmo точно това мислене докара кризата.И докато не изчезне кризата няма да свърши.
Тези миекащите лелки и чичовци дето са продали доматито не са изкарали парите от рушвети проституция рекет и наркотици.Те никога няма да дадат 2500 евро за 40 квадрата у София.ВРЕМЕ Е ЗА ИЗТРЕЗНЯВАНЕ.Иначе ти желая да се оправиш.Това наистина е гадно нещо но незнам как бих могъл да ти помогна.Днес ще отида да запаля една свещичка в църквата и ще се помоля и за теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМерси. Старая се да не съм алчен, макар че топ локациите и малките жилища в тях са страхотен дефицит, ама като съм на зор нямам избор... Иначе и намен не ми се продава на цени с 60% по ниски опт пка за региона ама.... В карето между Руски паметник и мАлабин 2007 ма разпродаохме едно малко блокче (1200 кв.м РЗП) на 2 500 - 2800 евро кв.м и имаше запитвания 6 месеца след това.. Топ купувачи с кеш. Няма кредити, няма огледи, няма ще си помисля.. Идва с куфара с кинтите и купува "третият етаж" 100% напред в брой.. Така се работи - изкарваш си печалбата още на кота нула и инвестираш пак.... А сега е мизерия - ходят едни миекащи чичовци и лелки със дебелите си деца, взели прите от доматито и тръгнали столичани да стават.. Това не са и клиенти... Само пречат на пазара да умре и да възкръсне, като го поддържат изкуствено....Аз за това излязох от жилищното строителство... Там само се закопават пари, а реализацията е много бавна... Е естествено до руски паметник не е бавна, ама там вече няма парцели...Живот чиче... И все по зле става....
Тези миекащите лелки и чичовци дето са продали доматито не са изкарали парите от рушвети проституция рекет и наркотици.Те никога няма да дадат 2500 евро за 40 квадрата у София.ВРЕМЕ Е ЗА ИЗТРЕЗНЯВАНЕ.Иначе ти желая да се оправиш.Това наистина е гадно нещо но незнам как бих могъл да ти помогна.Днес ще отида да запаля една свещичка в църквата и ще се помоля и за теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеАко не го пребориш до месец, ще си носиш до гроб...
Не е страшно ,но разваля имиджа.....Мани доценти рехабилитатори.....Имам позната с фациалист ( не е Меглена Кунева...), която е най- доволна от иглотерапията...
НЕ ОТЛАГАЙ ....Всеки ден забавяне при лечение на нервите е фатален за връзките и импулсите между тях......
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПрочети ми пак долЕ, че ти дописвах поста си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВъзпаление на личев нерв от студа е.. Казва се фациалис...
Не е страшно ,но разваля имиджа.....Мани доценти рехабилитатори.....Имам позната с фациалист ( не е Меглена Кунева...), която е най- доволна от иглотерапията...
НЕ ОТЛАГАЙ ....Всеки ден забавяне при лечение на нервите е фатален за връзките и импулсите между тях......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАз им казах за снимката на докторите (ама не казах Бат Маранди ми каза, а един познат лекар ми каза) и казаха че няма проблем във Военна болница да ми я направят
П.П. Зат'ва се базикам, баси Дарт Вейдър-а станах, а бях готино Русо ангелче някога.Last edited by marandi; 29.05.2012, 10:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЯсно,
класическа схема за източване на здравна-та каса. Ще ти пускат ток за гъдел и прочие дивотии.
Т'ва нЕма те оправи, ще те облекчи за малко и после пак ще се върне дискомфорта, ако вече имаш частично нарушаване на периферната нервна система. Естествено ти си доплащаш кат' поп, налЕ?
-------------------
Направи си снимка тази седмица ( т'ва е опасно и животозастрашаващо ), другото ще се оправи с настинката и нервите. Там е бял кахър и се чудя тия защо не те проверяват за възпаление на белите дробове. После става или емболия или инфакт - та 3-ти път - тази седмица си направи снимка. Майната му на направлението, дет' пак ще го плащаш. 10-15 кинта струва и става за 1 мин. през частен кабинет.
Хихих - доста ме разсмя обаче
Аз им казах за снимката на докторите (ама не казах Бат Маранди ми каза, а един познат лекар ми каза) и казаха че няма проблем във Военна болница да ми я направят
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеKosmo, щом си на нивалин, значи имаш частична пареза от студа или притискането....
Един масаж, иглотерапия и затопляне ще ти се отрази добре. Ако се интересуваш, ще ти припоръчам спеца при който ходих......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАми седем системи трябва да минат бат Маранди.. Полсе отивам 20 дни всеки ден на физиотерапия и масаж във Военна болница.. Там били най добрите.. Някакъв доцент ми казаха..
класическа схема за източване на здравна-та каса. Ще ти пускат ток за гъдел и прочие дивотии.
Т'ва нЕма те оправи, ще те облекчи за малко и после пак ще се върне дискомфорта, ако вече имаш частично нарушаване на периферната нервна система. Естествено ти си доплащаш кат' поп, налЕ?
-------------------
Направи си снимка тази седмица ( т'ва е опасно и животозастрашаващо ), другото ще се оправи с настинката и нервите. Там е бял кахър и се чудя тия защо не те проверяват за възпаление на белите дробове. После става или емболия или инфакт - та 3-ти път - тази седмица си направи снимка. Майната му на направлението, дет' пак ще го плащаш. 10-15 кинта струва и става за 1 мин. през частен кабинет.
Хихих - доста ме разсмя обаче. Сега понеже болницата поема се стискат на нивалин, а после кат' те "оритат" ще ти изпишат милгама, че тя е по-скъпичка, ама нали ти си я плащаш. Ще има и кремчета/гелчета, ама търговийка вече ( к'ви "доктори", че не мо'а се сетя, ама се кълнат в Хипократ. Зае*би .....Last edited by marandi; 29.05.2012, 10:29.
Коментар
Коментар