IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Чар и позитивно мислене. Още с появата си разби коравото сърце на стария морски вълк.
    http://youtu.be/HfqJZTX_IdQ
    Мечо вече е в "Любими"

нещо ми идва това на ум.... http://www.youtube.com/watch?v=hXOlG...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=XpP1VjhHeeA
    Last edited by artemida_sofyanska; 29.05.2012, 12:02.
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Прав си че бизнес не се прави с бедни клиенти.Но колко според теб трябва да струва един апртамент с три стаи?С колко чисти годишни дохода на домакинство да се изплати?И с колко месечни наеми трябва да се изплати?Говоря за обикновено жилище а не за баровки къщи.Жилище с един хол 25 кв. м. кухня 15 и спалня 13.И колко % трябва да е печалбата на годишна база на инвеститора след като си махне всичките разходи?По твйта логика никой не би трябвало да работи ако няма гарантирана печалба колкото си е наумил.И аз искам тон жито да е 1000 лева ама пазара казва друго.Това което описваш ти е комунистическа икономика и води до задънена улица.Когато прогнозните парични потоци се разминат с реалността означава че този който ги е правил не става за бизнесмен и трябва да хваща мистрията.Пазара казва кое колко струва а не мераците на Пешо и Космонавта.Който е осъзнал това успява който не е хленчи.Затова има и криза и тя няма да свърши докато много глави не уврат че клиента е цар и той командва парада а не балък когото да преебем.Щото преебаните накрая знаеш кои са

Не са толкова прости нещата Бате Пешо.. Медала винаги има две страни.. Няма инвеститорска култура народа. Прави депозити и маа хлеб и лютеница. Факт е че във бившата ми фирма имахме 211 строителя на щат в добрите години. Сега има две ремонтни групи 20 човека... Цената се определя от много фактори но на задният край годишната печалба трябва да е поне няколко пъти печалбата от депозити, иначе се губи инициативата на инвеститора (както е сега) и нещата умират (пак като е сега)... Аз лично ще се върна към жилищно строителство (нама на къде да ходя защото имам 5 апрцела за тази работа в София), чак когато се раздвижи пазара или разбирай от първа копка на строежа до 100% продажба максимум 18 месеца... Иначе няма смисъл...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Маниак - Флашданс .... ърмм?

Дефинирай "тресна" пак, че гадая? Пилона се заклати от аплодисментите или Пернишко пак е залюляло?

П.П. Вторични трусове ще имате доста - нормално, но нищо притеснително. След година ще те мързи и да се надигнеш кат' те заклати или да ставаш от креватЯ - хихи

Бата мата, Русото!
        Току що съобщиха, че в Северна Италия пак ги е треснало - 5,8 по Рихтер и май пак е на същото място.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Мечооо тук съм никой не ме е обидил да отбележа за протокола...сега съм в сесия, имам мноооого работа и и започва магистратурата - накратко три в едно Та не оставаше време да надникна какво сте правили без мен

Sunlounger -Zara Taylor - Feels Like heaven - http://www.youtube.com/watch?v=wBRZBpZthoY
          Чар и позитивно мислене. Още с появата си разби коравото сърце на стария морски вълк.
          http://youtu.be/HfqJZTX_IdQ
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

добре, че ти не се, защото аз се...отчайвам и от себе си, но гледам да не давам вид

Я стига си фантазиралО - затова сме хора - за да преодоляваме трудностиТЕ и да доказваме /преди всичко - на самите себе си/ - че можем!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Мекащите лелки и чичовци, докато не се усетят, че никой дял от математиката не им забранява да допуснат, че мотиките, вилите и брадвите, освен за обработка на почвата и сечене на дърва, могат да се използват и за нещо друго, чакай ти да настъпи ИЗТРЕЗНЯВАНЕ !!!
              ВЕНСЕРЕМОС!

П.П.
              Добър ден, Мечо!
              Добър ден, тайфата!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                Като чета някои деца - оптимизмът ми се връща......, не всичко е изгубено за тая страна... БравоС!

Поздрави!
                добре, че ти не се, защото аз се...отчайвам и от себе си, но гледам да не давам вид

Коментар

Дефинирай "тресна" пак, че гадая? Пилона се заклати от аплодисментите или Пернишко пак е залюляло?

П.П. Вторични трусове ще имате доста - нормално, но нищо притеснително. След година ще те мързи и да се надигнеш кат' те заклати или да ставаш от креватЯ - хихи
                  аами то и сега не че съм станала... само отбелязвам

Коментар

Блондиии само "откачалките" като в песента се справят в екстремни ситуации, нали знаеш колкото ти е криво толкова повече натоварване всякакво, със старание да е градивно, да направиш нещо хубаво

ааа тук ни тресна пак

Като чета някои деца - оптимизмът ми се връща......, не всичко е изгубено за тая страна... БравоС!

Поздрави!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      Лошото е бате че когато прогнозните парични потоци се раминат с релността става голямо затруднение за бизнеса... Бизнес бате Пешо не се прави с бедни клиенти.. Губи се мотивацията на и9нвеститора и като махнеш лихвите по кредита излизаш на нула и по веригата ето ти безработица, фалити итн...
                      Прав си че бизнес не се прави с бедни клиенти.Но колко според теб трябва да струва един апртамент с три стаи?С колко чисти годишни дохода на домакинство да се изплати?И с колко месечни наеми трябва да се изплати?Говоря за обикновено жилище а не за баровки къщи.Жилище с един хол 25 кв. м. кухня 15 и спалня 13.И колко % трябва да е печалбата на годишна база на инвеститора след като си махне всичките разходи?По твйта логика никой не би трябвало да работи ако няма гарантирана печалба колкото си е наумил.И аз искам тон жито да е 1000 лева ама пазара казва друго.Това което описваш ти е комунистическа икономика и води до задънена улица.Когато прогнозните парични потоци се разминат с реалността означава че този който ги е правил не става за бизнесмен и трябва да хваща мистрията.Пазара казва кое колко струва а не мераците на Пешо и Космонавта.Който е осъзнал това успява който не е хленчи.Затова има и криза и тя няма да свърши докато много глави не уврат че клиента е цар и той командва парада а не балък когото да преебем.Щото преебаните накрая знаеш кои са

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Kosmo точно това мислене докара кризата.И докато не изчезне кризата няма да свърши.
                        Тези миекащите лелки и чичовци дето са продали доматито не са изкарали парите от рушвети проституция рекет и наркотици.Те никога няма да дадат 2500 евро за 40 квадрата у София.ВРЕМЕ Е ЗА ИЗТРЕЗНЯВАНЕ.Иначе ти желая да се оправиш.Това наистина е гадно нещо но незнам как бих могъл да ти помогна.Днес ще отида да запаля една свещичка в църквата и ще се помоля и за теб.
                        Мекащите лелки и чичовци, докато не се усетят, че никой дял от математиката не им забранява да допуснат, че мотиките, вилите и брадвите, освен за обработка на почвата и сечене на дърва, могат да се използват и за нещо друго, чакай ти да настъпи ИЗТРЕЗНЯВАНЕ !!!
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Блондиии само "откачалките" като в песента се справят в екстремни ситуации, нали знаеш колкото ти е криво толкова повече натоварване всякакво, със старание да е градивно, да направиш нещо хубаво

ааа тук ни тресна пак

Коментар

Еййй Арти здравей... Липсваше ни... Пиши понне по едно контролно изреченийце да не се притесняваме за теб..
                            Ще - обещавам

http://www.youtube.com/watch?v=Warq_KUocB4

Космо ще се оправиш, батко всичко минава само релакс и спокойствие...

Коментар

Ъъъ ...,

за каките, дет' ни отсвириха поздрав ( или по тире здрав ). По техен избор и само на пилонЯ не става:

http://vbox7.com/play:8883ce32

П.П. Ъъ ... ( смигам ) - че Русото откакто се помни не слиза от пилонЯ, ама тряя се и спи понякога - еПаси

ааа тук ни тресна пак

Коментар

Казаха ми докторите, но при мен е в много лека форма, а вече се възстановява леко и почти ми гарнтират над 90% въстановяване...
                                Ся да не ме разбереш погрешно, че храцам докторите! Има страхотни хора сред тях - жалко, че напускат постоянно страната, щот' не искат да участват в "схеми-те", наречени Здравеопазване. Те са на място и преценяват най-добре.

Но вземи си кака-та и само пази раната на ръката да не вземеш да се правиш на 25 годишен - хихи
                                ------------------------------
                                Чиърс!

Милгамата ти е бирената мая, където ти казах. Както вътрешно - така и като маска на лицето може да я ползваш, но десетки пъти по-евтина.

Относно иглите ( иглотерапията ), не всеки ги приема добре. Щот' има хора, които се страхуват от игли и нещо да им се забива в тялото, кат' наш Свети Бойко, което е нормално. 'орицата са различни и всеки е уникален и неповторим като тИбя и затова трябва да се пазят 'орицата, без значение цената - хихи

Коментар

Working...
                                X