Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какъв самолет и хеликоптер подхожда на наистина голям инвеститор
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВие сте болни, защото аз давам хляб на 400 фамилии, а вие само злорадствате.
Скоро ще си купя хеликоптери, и да ще науча комбайнерите да ги карат, ще им уплатня времето. Искам да ми препоръчате най-добрия учител във България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСпециално за колегата Черкезов, който не знам поради каква причина излезе от бункера с туршията и оръжието
http://www.zigifly.com/index.php?pag...id=27&vmcchk=1
само трябва да му закачиш едно флагче : " Големият инвеститор да не забрави да си изпие големите хапчета"
Скоро ще си купя хеликоптери, и да ще науча комбайнерите да ги карат, ще им уплатня времето. Искам да ми препоръчате най-добрия учител във България!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВажното е да е надежден и да не е прекалено голям, за да може да каца в двора на 4-ти километър и в 'централния офис' в Карлуково.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Разчетох се из статията от Уикито....
Чунчо, гледай какви майстори има:
The longest autorotation in history was performed by Jean Boulet in 1972 when he reached a record altitude of 12,440m (40,814 ft) in an Aérospatiale Lama. Because of a −63°C temperature at that altitude, the engine flamed out and could not be restarted as soon as he reduced power. By using autorotation he was able to land the aircraft safely.
12 километра авторотация..... Ехааа, тоя е имал стоманени нерви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niskan Разгледай мнениеТи откъде черпиш инфо, за това което пишеш
Ами логично е. При свободно падане, витлото трябва да се развърти от въздуха, т.е. падащото тяло (хеликоптерът) трябва да е набрало ВЕРТИКАЛНА скорост, която да развърти витлото.
Ще потърся инфо и ще го постна.
П.П. Ето на първо време от Уикито:
http://en.wikipedia.org/wiki/Autorotation_(helicopter)
П.П.2 Естествено, това за манивелите беше шега.Last edited by anon6706; 27.12.2011, 20:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niskan Разгледай мнениеНяма нужда от 400 м височина за поддържане на необходими обороти на авторотация, това е процедура която се прави само с едно движение от пилота, моля не пишете неподготвени
Ако пилотите са двама, тогава и 10 движения стигат.
При наличие и на 18 пътника в хеликоптера, тогава е само 1 движение. 20 (2 пилотски и 18 пътнически) манивели за 1 движение.Last edited by anon6706; 27.12.2011, 19:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Тази тема е мнооооого тъпа.
На мен ми допадна заглавието, защото има хумор в него. Какъв самолет И хеликоптер подхожда(т) на наистина голям инвеститор. Няма шест-пет при Черкезов.Last edited by anon6706; 27.12.2011, 19:18.
Коментар
-
Абе, тва с коптера - гърбава далавера. Има смисъл само на разстояния до 50-60 км и за спестяване на задръстванията. Демек да си фъркам от ранчото до офиса и обратно. До колкото знам фъркането до Морето отнема около 2 часа, и подготовката за полет..., ми аз вече ще съм стигнал с кола, особено светиня му като направи магистралата
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеА знаеш ли че. тези МИ 24 горят по 4 тона керосин на час. Да ми го подаряват не им го искам. Сега има малки въртолети с разход до 200-300 л на час
Поръчало си едно борче суперджип БМВ с всички екстри. Позлатени брони и джанти, златни дръжки на вратите, суперскъп кожен салон, скъпо дърво и слонова кост, воланът с инкрустиран с диаманти и т.н. Карал го два месеца и го обявил за продан. Питат го: Защо бе пич? А той отговаря: Много гориво харчи!
Тази тема е мнооооого тъпа. А бе аз ако имам толкова пари и мога да си позволя да поддържам хеликоптер, в тези форуми ли ще стоя? Дръжки! Ще си препичам гъза някъде на Хаваите и ще смуча тамошен коктейл, докато ми танцуват красиви хавайки с полички от цветя! Ух, как се залях с дайкирито!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Специално за колегата Черкезов, който не знам поради каква причина излезе от бункера с туршията и оръжието
http://www.zigifly.com/index.php?pag...id=27&vmcchk=1
само трябва да му закачиш едно флагче : " Големият инвеститор да не забрави да си изпие големите хапчета"
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеhttp://www.avbuyer.com/aircraft/deta...icopter%20600N някой за партия?
Ако искаш на партия с колегите от форума може да съберем по някой лев за психодиспансер!podpis
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеА ми не знам до колко е сериозен автора на темата, но ето тук има неща с цени по договаряне и предполагам ако е добър търговец ще постигне приемлива сума. Старички са, но като за първи хеликоптер става да се научи човек.
http://www.weapons-trading.com/produ...dcategories=82
Коментар
Коментар