IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв самолет и хеликоптер подхожда на наистина голям инвеститор

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Това синьото да не е акумулатор на Монбат?!
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Двуротерен мотор наистина ще ми подхожда. Някой има ли идея колко харчат?
      http://vbox7.com/play:d63c1b0f92
      Чинук-а харчи 28 литра на минута

Коментар

• Коментар

• Двуротерен мотор наистина ще ми подхожда. Някой има ли идея колко харчат?
          http://vbox7.com/play:d63c1b0f92
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ПОПРАВКА
            Черкезов написа:
            От къде да очаквам пробlеми?
            Щурец написа:
            От загуба на височина (падане) идват проблемите
            Да се чете:

От загуба на борсата (падане на евроо) идват проблемите:
            Last edited by щурец; 28.12.2011, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Специално за колегата Черкезов, който не знам поради каква причина излезе от бункера с туршията и оръжието :
              Добавил си е в списъка за оцеляване и един хеликоптер, та излиза да го купи.

Черкезов, беше забравил в списъка кибрит и сол. Купи и тях, вкарай ги в хеликоптера и се прибирай с него в бункера.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Докторе, според мен добрата ви опция е ... дирижабъл !!!
                Това е добра идея за бизнес, но е за нова тема!
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• най-добре е да изчакаш да открият начин за телепортиране - хем евтино, хем бързо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    По скоро е това

Нали иска да фане некой комбайнер да му е пилот, тъкмо нема да има нужда да го праща на обучение

Коментар

От дълго време си мисля че имам нужда от хеликоптер за България и от как се разшири бизнеса ми на Балканите и от малък бизнес самолет.
                      Моля, давайте предложения, но в никакъв случай от най-евтините!!!
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• има ли някъде статистика, за най-благонадежден хеликоптер?

Коментар

• Това е донякъде физика

Това се обяснява с динамика на флуидите, или аеродинамика, и хеликоптера не е свободно падащо тяло, защото то е имало някакво постъпателно движение преди да му спре двигателя и така ........тва са гадни неща да не задълбаваме повече, да не се откажат колегите да си купуват хеликоптери
                          Без авиация, няма нация!!!

Коментар

• Майко мила, чак 47 отговора има по тая тема, некои от които дори са сериозни
                            Ма хора, гледайте моля ви се, от кой е пусната темата първо

Утре, като пак забрави да си пие хапчетата, може да ви прати да копате злато у Дунава, баш кога е замръзнал

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              Нямаш проблем - Най-добрият учител е Карлсон, който живее на покрива.
                              ++++++7
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Вие сте болни, защото аз давам хляб на 400 фамилии, а вие само злорадствате.
                                Скоро ще си купя хеликоптери, и да ще науча комбайнерите да ги карат, ще им уплатня времето. Искам да ми препоръчате най-добрия учител във България!
                                Нямаш проблем - Най-добрият учител е Карлсон, който живее на покрива.

Коментар

Working...
                                X