Първоначално изпратено от Alan10
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде да си купя таблет ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПетре, нави ме. Ще чакам днес GRPN на 12 и ще купвам Всъщност дай някакво анализче от IPO-то до днес на най-великата компания от този бизнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеКанЧев моето момче. Живеем във време на свръхпроизводство. Единствената мисъл на всеки производител е къде и на кой идиот/канЧе да си продаде стоката, независимо дали е iPod Touch , китайско менте или акции на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеМоже и с куриер да ти ги пратя с наложен платеж. За София ЕКОНТ взимат 5.00лв. Но може и от офиса да дойдеш да си ги вземеш.
а светещите кюлоти как ги даваш.... имаш ли розови с зелен кант...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеТърся да си купя таблет който да е добър като параметри и на прилична цена - до 250лв за 7'' таблет. Дайте инфо от къде мога да си купя такъв.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Яко се изложи за пореден път - и сега се правиш на ощипана мома
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеАма ме кефите яко. Създадох не случайно тази тема, за да бъда "разконспириран" от МнЮн който за сега се оказва най-плиткоумният от всички клепалници
И не определено не съм се излъгал в очакванията си, че ще лъснат всички бай Ганювци от 21 век. Тъжното е, че самите Вие не го осъзнавате това, но пък аз се забавлявам страхотно, много се смея и ми е много забавно. Наистина
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИма ги налични?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеМоже и с куриер да ти ги пратя с наложен платеж. За София ЕКОНТ взимат 5.00лв. Но може и от офиса да дойдеш да си ги вземеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеОт Младост ли да дойда да ги взема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеИмам от 5 цвята. С три степени на светене са -бързо,бавно мигане и постоянно. Цялото училище на сина ми вече е "свтещо"
Светещите нашийници също са много яки. Сега уговарям едно доста оборотно софийско заведение да вземат за сервитьорките. Ще е много секси, а и ще си виждаш в тъмното къде е сервитьорката ти
П.П. Връзките, не нашийницитеLast edited by bate Goiko; 29.11.2011, 00:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsИ ние,и ние пепи
Бъди сигурен,че се забавляваме добре!Last edited by Alan10; 29.11.2011, 00:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеП.П. Много ме впечатли обявата за свещи връзки за обувки, но гледам, че е изтекла дали случайно не е останал някой чифт да мина да взема?
Светещите нашийници също са много яки. Сега уговарям едно доста оборотно софийско заведение да вземат за сервитьорките. Ще е много секси, а и ще си виждаш в тъмното къде е сервитьорката тиLast edited by Alan10; 29.11.2011, 00:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи къде му е креативноста на пешко, че не се сещам??/
може би това, че с единия си ник задава тема и търси отговор, а с новорегистрирания си ник отговаря ??/
или може би е креативен с това, че във финансовия си сайт продава спагети, като същевременно се смее на инвестора за незнам си какво
толкова години се опитва да ни пробута сайта си и ни дава линкове към него с идеята да кликаме за да може да договори 20% от спагетите?//
ще го призная пешката за креативен , ако сега и блумбърг започнат да предлагат сос болонезе за спагети на сайта им
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеАма ме кефите яко. Създадох не случайно тази тема, за да бъда "разконспириран" от МнЮн който за сега се оказва най-плиткоумният от всички клепалници
И не определено не съм се излъгал в очакванията си, че ще лъснат всички бай Ганювци от 21 век. Тъжното е, че самите Вие не го осъзнавате това, но пък аз се забавлявам страхотно, много се смея и ми е много забавно. Наистина
Коментар
Коментар