IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синя инвазия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е откровено педалска кампания, целяща привличането на съответния контингент. Ама доколко е пичалифш залога, времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      mtel или пиб
      \

Няма как да е коя и да е банка, защото рекламата ясно гласи:
      настъпва нова ера в мобилните комуникации
      т.е. пределно ясно е, че е мобилна компания, а най-осраната такава в момента е ментел. Отделно, че зветът на кампнаията е син - а единствената компания, която има нещо общо със синият цвят е Ментел. така или иначе, прекалено много внимание им отделяме на тези никаквци - аз лично ще изчакам още 6 месеца и макар всички ми познати да са на Ментел, плюс че са спонсори на любимият ми клуб, а аз съм клиент над 10 години и то със стабилни сметки, просто ще се разкарам от тях, заради некоректното обслужване. Може би ще отида към Виваком - последните хора, на които иска да си давам парите са гърци....

С две думи - игнор на подобни глупости
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• mtel или пиб
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Я колко боклук има да се чисти, като се замисля само разни Масларки, разни тройки коалиционни, разни *национално отговорни бизнесмени* , чудесна акция, явно са останали Българи в България, не само тролове из форуми като този!
          podpis

Коментар

• Евала на пичовете!! Чистят боклука (червения) от страната и улиците ни!! Да ги подкрепим, да почистим България!
            Last edited by kokonut28; 12.10.2011, 06:41.
            podpis

Коментар

• Абе много хитро го позиционирате и в нет-а .

Всички "сини" клипчета са качени от напълно нови юзери в youtube (различни) и това им е първия и единствен качен клип .

Твърде прозрачно (ако човек се задълбае де) . Сигурен съм, че в стотици форуми има пуснати "уж небрежно" същите теми.

13 .

Първоначално изпратено от vanio tanov Разгледай мнение
              Някакви момчета облечени в синьо подозрително се мотаят в центъра на София.
              http://www.youtube.com/watch?v=9D_Ts...layer_embedded

Коментар

• Половината пазар?

Когато се инвестира милион в реклама,а агентите и са само мъже... клиенти от мъжки пол..?- си е подозрително....Тъй като възпитанието на децата е репер на цивилизацията,полезно е да ги подготвим за капаните на безграничната "демокрация"
                Четиво за родители: "Последствията от еднополовите бракове в Масачузетс, САЩ" http://bg.altermedia.info/?p=5686 "Как хомосексуалистите промиват мозъците на децата, част 1" http://bg.altermedia.info/?p=10325

Коментар

• Кофти работа ако наистина излезе, че са Мтел. Надявах се на някоя нова конкурентна услуга. Но при Мтел никога повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    абе май не гледате телевизия - в момента се върти кампания на някой от телекомите, която в точно същото синьо са написали, че е без обвързвания или нещо от сорта. кой е телекома - не знам, но предполагам, че е Ментел. То затова и кампанията е такава - за да се създаде интерес
                    Ми то флирта си е двигател на рекламата
                    http://wwww.vbox7.com/play:5f951811

Коментар

• тия са от отбора на сините - приличат ми на седесари...

Коментар

• Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнение
                        На мен ми мязат или на хора на бат Светльо Хиподилски или на герберчета )
                        абе май не гледате телевизия - в момента се върти кампания на някой от телекомите, която в точно същото синьо са написали, че е без обвързвания или нещо от сорта. кой е телекома - не знам, но предполагам, че е Ментел. То затова и кампанията е такава - за да се създаде интерес
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• На мен ми мязат или на хора на бат Светльо Хиподилски или на герберчета )

Коментар

• И аз ги видях преди няколко дни, но нямах представа какви са. Днес някой из фейсбук беше пуснал, че било реклама на мтел, но нямам идея дали наистина е е така.

Коментар

• Смятам също за нужно да добавя, че личната ми реакция към това "мероприятие" е на дълбока погнуса. По-селски грубо и хомо-закачливо е, с нотки на кич, отлично би се котирало във Великобритания.
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• А може да са просто "хомо-мисионери", тръгнали на поход в търсене на ласки...
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X