пременил се илия, пак в .....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Синя инвазия
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнениеВиж са, за всички е пределно ясно, че не се намираме в Австрия, затва дайте да си говорим за България, а не да гледаме в чуждата паничка... И Икеа е с по-високи цени от Гърция и Румъния, и едни кецки Converse у Грейт Британ са 1/2 по-евтини от БГ, ама кво да праиш - бг действителност... Затуй нека се абстрахираме от чуждите примери. В България има много пенсионери, както и много бедни хора, които нямат възможност да плащат всеки месец такса + изговорено и според мен този план е баш за такива хорица, дет говорят пестеливо и само по необходимост и спешни случаи ... Ако си говорил с 3 души в месеца ще кихнеш примерно 5 лв, а иначе трябва да кихаш 20 /примерно мес.такса/ + тези 5 кинта от изговореното...което за някои хора си е много ...
Коментар
-
John, моя грешка, не бях прочела внимателно тарифата. Наистина включва мобилен нет. Като цяло ми се струва, че планът е добър за хората които искат да си оптимизират разходите и на които им е писнало да плащат месечни такси... ама да видим дали и на практика е толкоз перфектен колкото и на теория...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнениеНа мен ми се струва, че този план е за хора, които не кудкудякат много много по тела и нямат възможност да плащат тлъсти с-ки... Мтелци имат подобен план без такса и без договор на Loop и сега са направили и за дъртаняните над 26 г. На мен ми аресват три неща в този план: първо, няма месечна такса и ако си говорил икономично ще платиш по-малко; второ, не си вързан с договорни окови, като те стегне шапката можеш да си обереш крушите по всяко време и без неустойки; и трето, къде са 12 стинки, къде са 32 стинки на минута... Единственият минус е, че не включва моб. нет в плана...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Delhi Разгледай мнениеВиж са, за всички е пределно ясно, че не се намираме в Австрия, затва дайте да си говорим за България, а не да гледаме в чуждата паничка... И Икеа е с по-високи цени от Гърция и Румъния, и едни кецки Converse у Грейт Британ са 1/2 по-евтини от БГ, ама кво да праиш - бг действителност... Затуй нека се абстрахираме от чуждите примери. В България има много пенсионери, както и много бедни хора, които нямат възможност да плащат всеки месец такса + изговорено и според мен този план е баш за такива хорица, дет говорят пестеливо и само по необходимост и спешни случаи ... Ако си говорил с 3 души в месеца ще кихнеш примерно 5 лв, а иначе трябва да кихаш 20 /примерно мес.такса/ + тези 5 кинта от изговореното...което за някои хора си е много ...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от d0sadnik Разгледай мнениеA ти, ако беше разгледал австрийския сайт, щеше да видиш, че има план без никакви месечни такси и говориш по 4 цента на минута. СПАМЕР
Виж са, за всички е пределно ясно, че не се намираме в Австрия, затва дайте да си говорим за България, а не да гледаме в чуждата паничка... И Икеа е с по-високи цени от Гърция и Румъния, и едни кецки Converse у Грейт Британ са 1/2 по-евтини от БГ, ама кво да праиш - бг действителност... Затуй нека се абстрахираме от чуждите примери. В България има много пенсионери, както и много бедни хора, които нямат възможност да плащат всеки месец такса + изговорено и според мен този план е баш за такива хорица, дет говорят пестеливо и само по необходимост и спешни случаи ... Ако си говорил с 3 души в месеца ще кихнеш примерно 5 лв, а иначе трябва да кихаш 20 /примерно мес.такса/ + тези 5 кинта от изговореното...което за някои хора си е много ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеА не ти ли е минавало през ума че има хора който говорят много по малко от 1000 минути на месец и предпочитат да не плащат месечен абонамент а да плащат само за изговореното? Абсолютно съм сигурен че в този си вид плана от 12 стотинки на минута ще има повече клиенти отколкото ако беше във австрииския вид да плащаш 17 лв на месец за 1000 минути примерно.
Коментар
-
А не ти ли е минавало през ума че има хора който говорят много по малко от 1000 минути на месец и предпочитат да не плащат месечен абонамент а да плащат само за изговореното? Абсолютно съм сигурен че в този си вид плана от 12 стотинки на минута ще има повече клиенти отколкото ако беше във австрииския вид да плащаш 17 лв на месец за 1000 минути примерно.
Първоначално изпратено от d0sadnik Разгледай мнениеХахаха 4ти мобилен оператор, кура ми Янко само дето Много ясно , че са МЕНТЕЛ
Мотиката е , че да си махнеш гласовата поща взимат 3.90 Вероятно има и още много други мотики , които тепърва ще излезнат наяве
В Австрия същата услуга, струва 8.80 Евро, в която ти влизат 1000 минути разговори и 1000 смс-а
Пак се опитват да ни цакат с топла бира, ма не са познали.
Аре баста.
И Светльо Витков - Президент ! Але, але !
Коментар
-
Първоначално изпратено от d0sadnik Разгледай мнениеСлед като МТел пуснаха рекламна кампания на новият си виртуален оператор, като се опитаха да прикрият, че те стоят зад сините хора, както и отричаха за БОБ, въпреки, че бяха разконспирирани бързо-бързо и целият им viral пропадна.
Днес можем да прочетем следният параграф във вестник Пари:
От пресофиса на "М-Тел" официално отговориха пред в. "Пари", че нямат данни за нова рекламна кампания, която дружество от групата да е организирало във връзка със "сините хора".
Разбирайте го по следният начин: МТел за пореден път излъга медиите, клиентите си, при това нагло и безочливо, както го прави всеки месец с фактурите си.
Нека погледнем обаче новия БОБ и защо след него ще се стигне до естествената реакция на отделяне на газове. Промотираният като „нова ера в мобилните комуникации“, всъщност е нова ера със стари цени. Едно от четирите послания е „без скрити условия“. Разбира се, когато видим подобно нещо от страна на МТел трябва да имаме 100 наум. За целта се опитах да видя къде се опитват да манипулират и излъжат клиентите си отново:
* Дават Ви 150 минути и 150 минути след закупуване на консерва с БОБ. Трябва обаче да ги изговорите до 30 дни след отваряне на консервата.
* Цена на минута разговор: 0.12 лева. Звучи добре, но имайте предвид, че МТел ще отчита на минута. Тоест всяка започната минута се заплаща изцяло.
* Ако нещо се прецака, а при МТел постоянно нещо е прецакано, ще трябва да плащате по 0.49 лева на обаждане до оператор.
* За да деактивирате гласовата си поща, ще трябва да платите 3.90 лева.
* За да Ви дадат PUK код, отново ще Ви искат пари – 2.40 лева.
* Не е обявен кредитният лимит. Никъде по сайта им.
* Ако се намирате в Гърция и се обадите на мобилен телефон в Румъния, цената ще е по-ниска, отколкото ако се обадите на същият мобилен телефон от България.
* Цената на мобилен интернет в роуминг е 0.99 на 100 килобайта в ЕС и 2.19 извън ЕС.
* 6.79 лева на минута ще Ви струва ако се обадите докато сте в ЕС до телефон извън ЕС. Това е и цената на роуминга извън ЕС като цяло. Това е възможно най-скъпата цена на минута в ЕС.
* 2.79 лева на минута ще Ви струва, ако Ви потърсят докато сте извън ЕС. Това е възможно най-скъпата цена на минута в ЕС.
Та нова ера в мобилните комуникации със стари ***** не се прави.
От тук http://www.ivoapostolov.eu/blog/item...BE%D1%80%D0%B8
Ето я и същата услуга, ама предлагана в една бяла държава, като Австрия
http://bob.at/bigbob
Дали пак не ни го товарят тройно и четворно, бе Танасе ?
На мен ми се струва, че този план е за хора, които не кудкудякат много много по тела и нямат възможност да плащат тлъсти с-ки... Мтелци имат подобен план без такса и без договор на Loop и сега са направили и за дъртаняните над 26 г. На мен ми аресват три неща в този план: първо, няма месечна такса и ако си говорил икономично ще платиш по-малко; второ, не си вързан с договорни окови, като те стегне шапката можеш да си обереш крушите по всяко време и без неустойки; и трето, къде са 12 стинки, къде са 32 стинки на минута... Единственият минус е, че не включва моб. нет в плана...
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеСлед като Мтел стартираха новата си услуга БОБ, Виваком и Глобул предвиждат в отговор на това да пуснат свои с имената ЛЕЩА и СВИНСКО СЪС ЗЕЛЕ.
хахааааа, тежка зима ни чака, особено ако смесим боба със зелето
Коментар
-
Първоначално изпратено от d0sadnik Разгледай мнение.
Разбира се, когато видим подобно нещо от страна на МТел трябва да имаме 100 наум.
Коментар
-
След като МТел пуснаха рекламна кампания на новият си виртуален оператор, като се опитаха да прикрият, че те стоят зад сините хора, както и отричаха за БОБ, въпреки, че бяха разконспирирани бързо-бързо и целият им viral пропадна.
Днес можем да прочетем следният параграф във вестник Пари:
От пресофиса на "М-Тел" официално отговориха пред в. "Пари", че нямат данни за нова рекламна кампания, която дружество от групата да е организирало във връзка със "сините хора".
Разбирайте го по следният начин: МТел за пореден път излъга медиите, клиентите си, при това нагло и безочливо, както го прави всеки месец с фактурите си.
Нека погледнем обаче новия БОБ и защо след него ще се стигне до естествената реакция на отделяне на газове. Промотираният като „нова ера в мобилните комуникации“, всъщност е нова ера със стари цени. Едно от четирите послания е „без скрити условия“. Разбира се, когато видим подобно нещо от страна на МТел трябва да имаме 100 наум. За целта се опитах да видя къде се опитват да манипулират и излъжат клиентите си отново:
* Дават Ви 150 минути и 150 минути след закупуване на консерва с БОБ. Трябва обаче да ги изговорите до 30 дни след отваряне на консервата.
* Цена на минута разговор: 0.12 лева. Звучи добре, но имайте предвид, че МТел ще отчита на минута. Тоест всяка започната минута се заплаща изцяло.
* Ако нещо се прецака, а при МТел постоянно нещо е прецакано, ще трябва да плащате по 0.49 лева на обаждане до оператор.
* За да деактивирате гласовата си поща, ще трябва да платите 3.90 лева.
* За да Ви дадат PUK код, отново ще Ви искат пари – 2.40 лева.
* Не е обявен кредитният лимит. Никъде по сайта им.
* Ако се намирате в Гърция и се обадите на мобилен телефон в Румъния, цената ще е по-ниска, отколкото ако се обадите на същият мобилен телефон от България.
* Цената на мобилен интернет в роуминг е 0.99 на 100 килобайта в ЕС и 2.19 извън ЕС.
* 6.79 лева на минута ще Ви струва ако се обадите докато сте в ЕС до телефон извън ЕС. Това е и цената на роуминга извън ЕС като цяло. Това е възможно най-скъпата цена на минута в ЕС.
* 2.79 лева на минута ще Ви струва, ако Ви потърсят докато сте извън ЕС. Това е възможно най-скъпата цена на минута в ЕС.
Та нова ера в мобилните комуникации със стари ***** не се прави.
От тук http://www.ivoapostolov.eu/blog/item...BE%D1%80%D0%B8
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеТова идва от "Тайният дневник на Лора Палмър", но е много подходящо за случая:
Б - Бой се
О - от
Б - Боб
В оригинал:
B - Be afraid
O - of
B - BobCustodite sortem vestram
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнениеБОБ: Fire, walk with me!
Through the darkness of future past,
The magician longs to see
Once chants out between two worlds:
Fire, walk with me.
Това го казва Майк, а след това по-късно и джуджето. Бр-р-р-р! За повече инфо - тук.Last edited by ivandavidov; 13.10.2011, 20:39.
Коментар
Коментар