IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Синя инвазия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БОБ: Fire, walk with me!

Коментар

• Просто си подобряват условията на Примата и действително не знам кому бе нужна цялата тази кампания, реклами, успиване с изречения като "нов бранд", ново...... и т.н. и т.н. Би било изгодно единственно за пенсионери, деца и въобще хора, които не ползват активно услуги. Между другото планът им Актив е/беше по-добър, ако въобще може да се каже за нещо в Ментел добро.
      Харесва ми единственно, че първи подхващат кампания по свалянето на цените и в тази връзка и аз като проф. Вучков се чудя и се мая другите два оператора какво правят?? Хем са толкова назад, хем продалжават да дремат и затъват? Техните мениджъри трябва да се озоват пред борсата, ама не фондовата а трудовата!

Коментар

• Това идва от "Тайният дневник на Лора Палмър", но е много подходящо за случая:

Б - Бой се
        О - от
        Б - Боб

В оригинал:

B - Be afraid
        O - of
        B - Bob

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          Даааааааааааа чакаме сега още по добрия отговор на Глобул
          http://www.investor.bg/news/article/124422/261.html
          Много плоско, Ментел, много плоско - никой не разбра, че това е поредния ви бълвоч. Вместо да правите подобни шитни и да наливате маса пари в тях (поселдният клип е ултра малоумен пример за прахосване на огромна сума средства), можеше просто да опростите по една сметка на всичките си клиенти, за простотиите, които сътворихте в последните година и половина - хем щеше да ви е по-евтино, хем нямаше никой да ви псува и да ви напуска. най-големият смях е как Ментел щели да отговарят на жалби в рамките на 7 дни и по емайла - на мен ми отговориха след 3 месеца (и то след като им се накарах по телефона, на който чаках 20 минути да се вкльюи някой) и то на хартия, въпреки изричното ми искане да е по мейл, но пък иначе са зелени и пестят хартия. Наистина ме е яд, че ще трябва да се разделя с компанията, която спонсорира любимия ми отбор, но това е ситуацията. За съжаление явно има картле между телекомите - никой от другите 2 телекома не предлага достатъчно конкурентна услуга на Ментел - защо ли? Всички ми дават по 5-10К минути към 1-2 номера от мрежата им, ама на мен не ми трябват подобни бълвочи, аз искам минути към всички мрежи, но явно нито маляките, нито офшорката искат да се конкурирата с Ментел

А рекламната кампания на Ментел е толкова трагично глупава, че не знам кой идиот изобщо я е одобрил. Всъщност знам - "Мениджърът" на 2010 . да ползваш уфсътъ Марта Вачкова за рекламно лице, значи си много близо до пълната идиотия - само комбина с Веско Потната жлеза липсва, за да е пълна малоумщината.

А маляките са по-умрели и от Ментел - тарифите и на двата оператора и цените им за смартфони са в пъти, ама много пъти над тези в "бедните" САЩ
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• абе тва е ясно,ама дали е най доброто,или така се опитват да ни втълпят?
            От 1.01.2012 ще трябва да се намалят цените на разговорите,и чак тогава ще разберем колко е конкурентен BOB-а!
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              BOB-абе ни рак ни риба.
              Превеждат абревеатурата-най доброто от двете.
              от кой две???????
              „best of both”, т.е. най-доброто съчетание от мрежа и цена

Коментар

• Даааааааааааа чакаме сега още по добрия отговор на Глобул
                http://www.investor.bg/news/article/124422/261.html
                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• BOB-абе ни рак ни риба.
                  Превеждат абревеатурата-най доброто от двете.
                  от кой две???????

Коментар

BOB се казва,но имай едно на ум ,че е нов бранд на М-тел!!!
                    не е нова компания!
                    просто трябваше да направят нещо ментелите,задето така се осраха напоследък.
                    ВОВ -Яхния или чорба
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Хахаха 4ти мобилен оператор, кура ми Янко само дето Много ясно , че са МЕНТЕЛ

Мотиката е , че да си махнеш гласовата поща взимат 3.90 Вероятно има и още много други мотики , които тепърва ще излезнат наяве

В Австрия същата услуга, струва 8.80 Евро, в която ти влизат 1000 минути разговори и 1000 смс-а

Пак се опитват да ни цакат с топла бира, ма не са познали.

Аре баста.

И Светльо Витков - Президент ! Але, але !

Коментар

• BOB се казва,но имай едно на ум ,че е нов бранд на М-тел!!!
                        не е нова компания!
                        просто трябваше да направят нещо ментелите,задето така се осраха напоследък.

Коментар

завесата падна,одеве ме офертираха-новия мобилен оператор!
                          12ст. на минута-към всички телефони(национални,стационарни,мобилни и т.н.)
                          без такса!
                          колкото изговориш-толкова плащаш!
                          Как се казва тоя, новия ? Да взема да им искам офертата

Коментар

• на това му се вика "След дъжд...качулка"
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• завесата падна,одеве ме офертираха-новия мобилен оператор!
                              12ст. на минута-към всички телефони(национални,стационарни,мобилни и т.н.)
                              без такса!
                              колкото изговориш-толкова плащаш!

Коментар

• Преди малко минаха към 50-60 човека, с балончета с щампа вече.
                                Събрали са се и друга групичка, журналя покрай тях.
                                Явно ще пада завесата скоро.

Коментар

Working...
                                X