IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Изглежда хората се делят на два основни вида – такива, които искат да бъдат съжалявани и такива, които желаят да им завиждат. Ето – жената на счетоводителя отказвала да си бръсне подмишниците през зимата. Това било единственото нещо с естествена козина, което можела да си позволи при неговата заплата, а в дома на Анджелина Джоли въпросът „Откъде се взимат децата” го задават не децата, а Брад Пит.
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• - Скъпи, мисля, че пренебрегваш едно от децата ни.
      - Кое? Пепи, Цвети или онова дебелото?

Коментар

• Един професор по химия подсказва на студентка за името на един елемент.
        -А бе момиче,вие какво правите с приятеля си на среща ?
        -Ами "Ебонит"
        -Браво бе момиче,вие много сте напреднала !

Коментар

• Бижутеро пасти да яде, настолна Библия за всеки преди да се запъти към зеления терен!

http://www.youtube.com/watch?v=SijuQz7N3Yk#t=199

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
            Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж.
            На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
            1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
            2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
            3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
            4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
            Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
            След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Супер!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
            - - Невероятно!!! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
            Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота,помагащи вкъщи и много романтични”. На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на
            последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
            „Вие сте посетителка № 98 325 018, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
            А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ,НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.
            С радост го прочетох на представителка на женското съсловие и тя ми заяви, че имало такава притча в книгите на Хорхе Букай
            http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение

Коментар

• Коментар

• платформа за инвалиди

Коментар

• Социолог прави проучване сред народа. Задава въпрос:
                    - Какво ще правите ако хванете златната рибка?
                    Първият човек му отговаря:
                    - Ще я накарам да ми даде много пари!
                    Вторият човек му отговаря:...
                    - Ще поискам да живея вечно!
                    Третият човек му отговаря:
                    - Ще я направя на рибена чорба и ще я изям!
                    Същисаният социолог го пита учудено:
                    - Това пък защо?
                    Човекът спокойно му обяснява:
                    - Ами ние с нея сме стари познати! Аз преди време я бях хванал и си поисках много любов и приятелство. Тази гнусна твар направи така, че де що педераст има по земята, ми се обяснява в любов, а пък жените все ми казват: “Нека да бъдем само приятели!
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• - Тате!Когато той дойде да ми иска ръката, на падай на колене и не ридай: "Спасителю наш!". Само кимни
                      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Ако планината не отива при Мохамед, значи евреите са платили повече.
                        домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                          Между сноби:
                          - За колко си взе новия айфон?
                          - За 1000 лв!
                          - Прекарал си се, аз моя го взех за 1300!
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Между сноби:
                            - За колко си взе новия айфон?
                            - За 1000 лв!
                            - Прекарал си се, аз моя го взех за 1300!

Коментар

• Визитация в психиатрична клиника:
                              - Този човечец се е побъркал, след като годеницата му се омъжила за друг.
                              Минават в следващата стая:
                              - А този тук е другия, за който се е омъжила.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Малко е стар , ама си е истински мъжки виц -

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж.
                                На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание:
                                1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ.
                                2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите.
                                3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж.
                                4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж.
                                Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже”, за да си намери половинка.
                                След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа” - тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата”. Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновено красиви”. „Супер!” - зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висяла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи”.
                                - - Невероятно!!! - възкликнала жената - Много ми е трудно да устоя!
                                Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота,помагащи вкъщи и много романтични”. На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на
                                последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание:
                                „Вие сте посетителка № 98 325 018, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин!
                                А точно срещу този магазин бил открит” Магазин за жени”. На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория - богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ,НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ.
                                мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

Working...
                                X