IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Ама това са пробите от урина пред лабораторията в болницата.
    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• http://www.slavishow.com/%D0%B3%D0%B...-%D0%B7%D0%B0/
        http://milom.blog.bg/

Коментар

Коментар

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Една вечер късоглед добър самарянин се прибирал вкъщи, когато срещнал пиян, опрял се на входа на жилищен блок.
                - Тук ли живеете? - попитал добрият самарянин и се вторачил в него над дебелите си очила.
                - Да - потвърдил пияният. - На втория етаж.
                - Искате ли да ви помогна да се качите?
                - Благодаря.
                Самарянинът предпазливо завел пияния на втория етаж, но решил да не се сблъсква с разгневената му съпруга. Затова отворил първата врата, която видял, и блъснал пияния вътре.
                След като извършил доброто си дело за деня, той слязъл долу, където за своя изненада заварил втори пиян. Този мъж също казал, че живее на втория етаж и добрият самарянин бавно го завел горе, блъснал го през същата врата и се върнал долу с намерението да се прибере вкъщи. Когато слязъл обаче, заварил трети пиян, който казал, че живее на втория етаж. Самарянинът го завел горе, блъснал го през същата врата и пак слязъл долу.
                Там отново стоял пиян, облегнат на стената, който определено имал много по-лош вид. Но преди самарянинът да направи нещо, пияният се заклатушкал към един случайно минаващ полицай и казал:
                - Господин полицай, спасете ме от онзи човек. Постоянно ме качва на втория етаж и ме блъска в асансьорната шахта!
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Старият Моше е на смъртен одър. Около него са се събрали синовете му. В стаята нахлува прекрасен аромат на пържена риба.
                  - Арон - обръща се Моше към най-големия - отиди при майка си и кажи да ми изпрати едно парче.
                  След две минути Арон се връща и казва:
                  - Не дава - каза: ЗА ПОГРЕБЕНИЕТО Е!
                  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• > https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...37597807_n.jpg

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/papazov-bylgarski-poshti-niama-da-b

Същевременно Папазов заяви, че през 2015 г. товарните влакове ще се движат със 100-120 км, а пътническите - със 160 км/час.

Коментар

• Момче от провинцията пристигнало в София, отишло в едно заведение и седнало на бара. На края на вечерта казало на барманката:
                        - Извиневай, мое ли да ти дам 100 уева и да спим с тебе тая вечер? Никой нема 'а разбере, яз и без това съм от провинцията?
                        Барманката се замислила и си казала -"Защо пък не - стабиУен е и освен това ше ми даде 100 лева. А па и я сам си от провинцията - нико' нема 'а разбер...е." и се съгласила.
                        На другия ден ситуацията се повторила и така 5 дни подред. На последната вечер тя го попитала:
                        - Абе, така и не разбрах, ти от дека си?
                        - От Пернишко.
                        - А! Ами той и баща ми е от Пернишко. От кое село по-точно?
                        - Епа, от Дивотино.
                        - Ама той и баща ми е от Дивотино, ти със сигурност го познаваш! - зарадвала се барманката
                        - Епа, ка нема'а го познавам - нали он ми даде 500 уева да ти ги донесем

Коментар

• Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Жека, брат, нема такава уродщина, държавата просто е абдикирала... Тая седмица гледам в провинцията ученици на около 13-14г тръгнали на училище към 9.00ч на АТВ-та, набичили неква отвратителна чалга на азис дето може да се слуша само след кило и канче, ОТВРАТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение

В тази връзка ето малко новини от новия червен официоз - Медиапоол - който наскоро бе купен от чичко Паричко и сега вече следва стриктно партийната линия:
                              Няма новина че е продаден. Да не би да си медиум?
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X