IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Сообщения пресс-службы - 26 марта 15:10 Состоялся телефонный разговор В.В.Путина с Премьер-министром Болгарии Бойко Борисовым:

- Альо?
    - Ало, господин Преимер? Владимир Владимирович?
    - Да, скажи, Борисов.
    - Ами.. за Белене..
    - Да?
    - Ами, ...такова, ... онакова, ... таковънка...
    - Не понял.
    - А-а.. ъ-ъ ..ами всъщност... нищо, нищо.
    - Ну хорошо. Пока....
    Мухахахххаа-ааа-а, страхотен виц !
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Бат Бойко спира един случаен човек и го пита:
      -Приятел ако увелича цените на всичко със 100%, как ще я караш?
      -Супер, ще мога да си позволя почивка в Кушадасъ - отговорил минувачът.
      -Ами ако ги увелича с 200% ?
      -Ооо ще мога да замина за бахамите!
      ... -Амииииииииииии с 500% ?
      -Чудесно, тогава ще мога да живея в Дубай...
      -Браво бе юнак - казал Бат Бойко и тупнал човека по рамото:
      -А ти к'во работиш? - го попитал.
      -Eми имам погребална агенция...
      Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Бат Бойко спира един случаен човек и го пита:
        -Приятел ако увелича цените на всичко със 100%, как ще я караш?
        -Супер, ще мога да си позволя почивка в Кушадасъ - отговорил минувачът.
        -Ами ако ги увелича с 200% ?
        -Ооо ще мога да замина за бахамите!
        ... -Амииииииииииии с 500% ?
        -Чудесно, тогава ще мога да живея в Дубай...
        -Браво бе юнак - казал Бат Бойко и тупнал човека по рамото:
        -А ти к'во работиш? - го попитал.
        -Eми имам погребална агенция...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Сообщения пресс-службы - 26 марта 15:10 Состоялся телефонный разговор В.В.Путина с Премьер-министром Болгарии Бойко Борисовым:

- Альо?
          - Да, скажи, Борисов.
          - Ами.. за Белене..
          - Да?
          - Не понял.
          - Ну хорошо. Пока....

Коментар

• Сообщения пресс-службы - 26 марта 15:10 Состоялся телефонный разговор В.В.Путина с Премьер-министром Болгарии Бойко Борисовым:

- Альо?
            - Да, скажи, Борисов.
            - Ами.. за Белене..
            - Да?
            - Не понял.
            - Ну хорошо. Пока....
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• В подадената в МВР жалба съм записал номера, от който ми се обади Христо Стоичков и ме напсува. Това обяви в БТВ футболният съдия Богомил Маринов-Мечката.

В нощта след мача между Литекс и Славия му се е обадил настоящия треньор на шампионите. „Обажда се бате ти Христо Стоичков“, започнал треньорът. Първо си помислих, че някой се бъзика с мен, но разбрах по гласа, че това е действително той, каза съдията. По неговите думи той учтиво отговорил „Добър вечер, г-н Стоичков“. "Каква добър вечер, бе ще ти е*а п*тката лелина", изригнал Стоичков и продължил със заплахите, че ще му строши ръчичките. Разговорът продължил около минута и при всеки опит Маринов да обясни поведението си бил посрещан от вълна от ругатни. Виктор Николаев изуми съдията като го попита – а вие леля имате ли? Маринов първоначално не разбра въпроса, но отговори, че има леля. Значи МВР може да го разглеждат като заплаха срещу леля ви, констатира водещия.

Веднага след разговора съдията е разговарял с шефа на съдиите към БФС и му е споделил, че напуска футбола.

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
                Добра дивидентна доходност бих казал, а като се има в предвид и кратността на раздаването му - общата финансова картинка е супер

Ех мечти, де и при артиите да беше така
                кокошките и те ли са полски?

Коментар

• Първоначално изпратено от sb_design Разгледай мнение
                  Добра дивидентна доходност бих казал, а като се има в предвид и кратността на раздаването му - общата финансова картинка е супер

За една седмица инвестицията се възвръща.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение

Февруари 29 2012

2лв кокошка , 1 яйце 31ст
                    Скоро една кокошка на цената на едно яйце.
                    http://rodopi24.blogspot.com/2012/02/2-31.html

Коментар

• Февруари 29 2012

2лв кокошка , 1 яйце 31ст
                      Скоро една кокошка на цената на едно яйце.
                      http://rodopi24.blogspot.com/2012/02/2-31.html

Коментар

• Още нещо интересно от един друг форум:

Влогар Дъноров бил женен за дъщеря на обущар. Обущаря ковал безспирно обувки за бедните люде. Но Каза Модерна, както се казвала щерка му пристанала на Дъноров. Тя му вика "Ти нема ли да купуваш имот бе идиот?" Как ще ти раждам деца да ги гледаме при Обитател Имотков- нашият хазяин? Ами ако ни изгони?. Спокойно , утешавал я Влогар. Цените ще паднат за около 10 години с 20 %.
                        Какви ги говориш бе кретен, ти пиян ли си?, казала Каза. Докога ще те чакам. За 10 години аз ще изляза от фертилна възраст!!! Спокойно бе мила, отговорил Дъноров, докато спаднат цените , вече може да не сме репрудоктивни , но ще си осиновим нещо. Успокоявал изгората си Влогар Дъноров.

П.П. ВсякЪ прилика с действителни лица и събития е случайна......

Коментар

• Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Щом има за не съм твоя баща си викам, абе трябва да има нещо забавно и за Аз съм твоя баща.

Коментар

• Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Началникът на едно предприятие отишъл при подчинения си Бай Иван и му казал:
                                - Бай Иване, другата седмица ще идва на посещение президента Първанов, искам всичко да е на ред.
                                Бай Иван го уверил, че всичко ще бъде както трябва и няма да има проблеми. Така и станало. Президентът пристигнал и като видял Бай Иван още от портала се запрегръщали - станало ясно, че са приятели. Сложили големите софри - ядене пиене, минала срещата...
                                След месец началника отива по същия повод при Бай Иван със заръката всичко да бъде както трябва, ще идва на посещение президентът на Русия - не може да допуснат да се изложат. Срещата протича по същия начин, Путин се оказва в много добри приятелски отношения с Бай Иван, отново големите софри - всичко минало безпроблемно.
                                След още два месеца, началника пак отива при Бай Иван и му казва:
                                - Бай Иване, много допринесе за това предприятие, много помогнаха приятелските ти отношения с тези влиятелни хора, като възнаграждение искам да дойдеш с мен във Ватикана - за литургията на Папата.
                                Така и станало - отишли на литургията, а там много народ. Бай Иван и началника му застанали в центъра на тълпата и литургията започнала. По едно време Папата казал по микрофона:
                                - Бай Иване, ти тук ли си бил? Ела при мен горе.
                                Отишъл Бай Иван, литургията свършила, а когато се върнал началника му бил припаднал и се опитвали с вода и шамари да го свестят. Когато дошъл на себе си Бай Иван го попитал:
                                - Началник, какво ти стана, защо припадна?
                                А началника отговорил:
                                - Добре... че си приятел с Първанов го приех, че сте близки с Путин пак го преживях, че Папата те познава - как да е; но не можах да издържа когато един японски журналист дойде при мен, посочи към трибуната и попита:
                                - Абе, кой е оня там горе до Бай Иван?

Коментар

Working...
                                X