IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• - Докторе, ужасно ме боли задника!
    - Къде бе, моето момче?
    - Ми тук - около входа...
    - Виж сега, да ти обясня... Това не е вход, а изход, по принцип.

Коментар

• Първоначално изпратено от gopal Разгледай мнение
      В лудницата идва объркал адресите агитатор на БСП и започва да чете лекция пред болните.
      - Успехите на правителството на Орешарски. . . Благоденствието бележи. . . Расте доверието на международната. . . Подменихме негодните. . .
      Всички възторжено аплодират, само един си стои тихо в ъгъла. Агитаторът пита:
      - А вие защо не ръкопляскате?
      - Аз? Аз съм санитар.

В тази връзка ето малко новини от новия червен официоз - Медиапоол - който наскоро бе купен от чичко Паричко и сега вече следва стриктно партийната линия:

http://www.mediapool.bg/stanishev-kr...ews211658.html

Станишев критикува Еврокомисията за социалната политика

Лидерът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев изразява опасения, че плановете на Европейската комисия в областта на социалната политика не са достатъчно амбициозни. Това се казва в официално писмо, изпратено от Станишев до председателя на ЕК Жозе Мануел Барозу, предаде БНР.

От Еврокомисията са отказали коментар преди одобрението на документа за социалното измерение на икономическия и валутен съюз, който предстои да бъде приет следващата седмица. ......

При средна пенсия в БГ от 150 лв думата "социална политика" звучи някак си нагло! Това ако бяхме нормална държава Станишко и Орешко отдавна да са били окачени на първото дърво надолу с главата!
      podpis

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Капитал
        Вицoве на седмицата:
        След поредната трета смяна на директорите на кандидат-купувача на пенсионен фонд "Доверие" попитали радио "Ереван":
        - Кой всъщност купува "Доверие?"
        - Който предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС - отвърнало радиото.

Сергей Станишев пилотирал самолет с депутати от БСП за Брюксел.
        В един момент пасажерите видели, че лидерът на БСП забързано минава през салона с парашут на гърба.
        - Какво става, Сергей? - попитала разтревожена Мая Манолова.
        - А, нищо. Проблеми в работата...
        podpis

Коментар

• Декларацията за актуалните национални задачи и приоритетите на парламента е като комунистически манифест. Харесвате ли слънчевото време? Обичате ли да е лято? – това са написали в тази декларация.

Бойко Борисов по повод приемането на декларация за националните приоритети

Коментар

• Бойко при сексопaтологa:
            - Докторе, рaно свършвам… Сексът не върви, Лили Павлова пак е недоволнa…
            - Купете си стaртов пистолет???
            - Ами, когaто “ви дойде” – гръмнете във въздуха и ще ви “отпусне”. Ще можете дa продължите нататък…
            След две седмици Боко присига унил :
            - Докторе, с Лилито се разделихме…???
            - Еми, купих го шибания пистолет. Решихме с да се погалим преди секса, позa “69″, чувствам, че “ми идва”… Хващам пистолета и БАМ в тавана..!!!
            - И после…?
            - Не стига, че ми се изср*ха на лицето, ами и Цецо излезе от шкaфa с вдигнати ръце…

Коментар

• Млада жена при врачката:
              - Преди 5 години идвах при вас. Предсказахте ми, че ще имам мъж и три деца.
              - Прекрасно!
              - А сега дойдох да разбера кога ще имам мъж?
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Хвала на такива ЕнжЕнерни творения!
                Чудо на строителната мисъл! Пътища и мостове опъна мантинела пред автобусна спирка

27.09.2013 16.55

Печално известната фирма „Пътища и мостове“, чийто работник загина прегазан от валяк, управляван от неправоспособен водач, отново влезе в рубриката „абсурди“. Този път хората на скандалния предприемач Росен Колелиев опънаха пътна мантинела пред автобусна спирка. Преди десетина дни от фирмата, която ремонтира Крайезерният път, решават да преградят достъпа до спирката.

Под ръководството на главния инженер Драгомир Драганов, чудото на строителната мисъл бива изпълнено за броени часове. Според него, спирката е поставена на кръстовище по пътя за Тополи, което я прави незаконна. Пътища и мостове имали проект, според който на това място не трябвало да съществува заслон. Напротив - там имало водосток. По договор, след ремонта на пътя, трябвало да изградят еластична ограда.

По думите на Драганов, за поставянето на спирката няма документи нито от Областно пътно управление, нито пък от друга инстанция. Той обаче не отговори, защо от „Пътища и мостове“ не са сигнализирали компетентните органи, след като са „открили“ автобусната спирка. Абсурдно е и твърдението им, че заслонът е незаконен, тъй като никой няма интерес да монтира нелегални автобусни спирки край пътищата.

Премахват мантинелата, тъй като спирката е напълно законна

От „Пътища и мостове“ до часове ще премахнат мантинелата, която загражда спирката, обслужваща автобусната линия на номер 118 и 18 от село Казашко за Тополи. Самата спирка е напълно законна, съобщи директорът на вътрешно-ведомствения контрол в Транстриумф, Пенчо Пенчев.
                Край спирката има канавка за водосборник, това е причината поради, която от „Пътища и мостове“ са решили, че мястото на заслона не е там, а спирката е изградена без разрешение. http://dnesplus.bg/News.aspx?n=623114
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Капитал
                  Вицoве на седмицата:
                  След поредната трета смяна на директорите на кандидат-купувача на пенсионен фонд "Доверие" попитали радио "Ереван":
                  - Кой всъщност купува "Доверие?"
                  - Който предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС - отвърнало радиото.

Сергей Станишев пилотирал самолет с депутати от БСП за Брюксел.
                  В един момент пасажерите видели, че лидерът на БСП забързано минава през салона с парашут на гърба.
                  - Какво става, Сергей? - попитала разтревожена Мая Манолова.
                  - А, нищо. Проблеми в работата...

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от gopal Разгледай мнение
                      В лудницата идва объркал адресите агитатор на БСП и започва да чете лекция пред болните.
                      - Успехите на правителството на Орешарски. . . Благоденствието бележи. . . Расте доверието на международната. . . Подменихме негодните. . .
                      - Аз? Аз съм санитар.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• В лудницата идва объркал адресите агитатор на БСП и започва да чете лекция пред болните.
                        - Аз? Аз съм санитар.
                        Медитация

Коментар

• Господин подполковник! Роди ми се син!
                          - Браво! Поздравявам те!
                          - Господин подполковник! Но това е първото ми дете!
                          - Е добре, иди при касиера и му кажи да ти даде 500 лева.
                          - Господин подполковник! Та това е син – бъдещо попълнение на КАТ!
                          - Е хайде, нека ти даде 1000 лева.
                          - Господин подполковник!
                          - Ех, младост, младост! От мен да мине. Ето ти ключа от сейфа, вземи знака спирането забранено и го сложи където искаш!

Коментар

• Китаец влиза в магазин за бельо, чийто собственик е евреин.
                            – Искам 20 черни сутиени размер 85 Д.
                            Евреинът:
                            – Разбира се, но черни намирам трудно и цената им е 15 лв. за брой.
                            – Няма значение - казал китаецът - плащам.
                            Взел покупката и си тръгнал. След седмица се връща пак.
                            – Искам 30 броя черни сутиени размер 85 Д.
                            – Да, разбира се - казал евреинът - но е толкова трудно да ги доставям и цената им скочи на 25 лв. за брой.
                            – Няма значение, плащам - казал китаецът, платил си покупката и след седмица, пак при евреина.
                            – Искам 100 броя черни сутиени размер 85 Д!
                            – Да, но цената им скочи много - казал евреина - изключително трудно е да ги доставя; по 75 лева за брой са вече.
                            – Няма значение, плащам - отговорил китаецът.
                            Докато опаковал поръчката, евреинът, разяждан от любопитство попитал:
                            – Извинете, но ще ми кажете ли какво ги правите толкова много сутиени?
                            – Режа ги през средата и ги продавам като еврейски шапки по 200 лв.
                            http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=iak0_tZRcWs

Коментар

• - Eдин човек влиза в някаква тоалетна. Сяда на седалката и чува глас:
                                - Здрасти!
                                - Здрасти! - отговорил неуверено.
                                - Как си?
                                - Добре съм...
                                - Какво правиш?!?
                                - Ами... опитвам се да се изакам... - отговорил малко смутено.
                                - Айде, ще те оставям, че един тъпанар от съседната тоалетна ми
                                отговаря постоянно, после ще ти звънна...
                                "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

Working...
                                X