IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Реалностите са такива - дори този куц отбор на Англия е около 10на светлинни години пред нас!!!
    Ами те ако са куци, то наште мърши какви са???

Презадоволени неграмотни, безволеви некадърници.......офф не искам пак да се ядосвам заради тяхната простотия
    Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Реалностите са такива - дори този куц отбор на Англия е около 10на светлинни години пред нас!!!

Коментар

• Бербатов атакува жестоко БФС - най-после посочи виновника за отказа си от България инфо тук http://football.sportal.bg/news.php?news=323289
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Много е важно да няма емоции. Именно поради тази причина ще ти кажа, че според мен шампиони ще са Сити. Яд ме е че кенселирах баса с Груеца, защото тогава изглеждаше, че Тевес ще напусне, но широчината на състава, с който разполагат в момента е наистина внушителен.

Според мен след нова година двата манчестърски отбора ще водят с над 15 точки третия.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Случва се но това да ти вкарат 8 вече не е ташак работа, особено като се има предвид че два от головете бяха о 30+ метра, а при пряк свободните на Рууни изобщо не мръдна.
            Знам, че това "8" ще ви е козът в близките няколко месеца, с който ще отговаряте на всеки опит за ирония от наша страна, но съм готов да го приема още повече че си го заслужихме! Аз обаче, надявам се и Венгер също, имам навика и доста хубавото качество, да не драматизирам излишно нещата и от всяка загуба да търся преди всичко поуката и да се опитвам да не повтарям грешките си. Всъщност няма грешни решения, има различни решения, а като гледам след последните трансфери, си мисля че и в Арсенал са реагирали по подобен начин Да не избързваме все пак, шампионатът е млад и нищо не се знае, освен едно - че ще има емоции!
            Бъдете здрави, Гоу Гънърс и Българи Юнаци!
            Last edited by kev; 02.09.2011, 13:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Е, вие пък си имате испански Гей, на който от време на време му го вкарват между краката ама карай, ще се обиграе момчето Иначе си мисля, че довечера ще изненадаме, ама не знам кого и с какво
              Случва се но това да ти вкарат 8 вече не е ташак работа, особено като се има предвид че два от головете бяха о 30+ метра, а при пряк свободните на Рууни изобщо не мръдна.

Коментар

Благо ще се надстрелва с Руньо от фаулове. Ама Никито Михайлов не е като оня полски свирач Шчешни - той ще ги извади повечето
                Е, вие пък си имате испански Гей, на който от време на време му го вкарват между краката ама карай, ще се обиграе момчето Иначе си мисля, че довечера ще изненадаме, ама не знам кого и с какво

Коментар

Благо ще се надстрелва с Руньо от фаулове. Ама Никито Михайлов не е като оня полски свирач Шчешни - той ще ги извади повечето
                  ей сега видях, че благо ще играе
                  Не мога да разбера защо все сами трябва да си го вкарваме???
                  Матеус толкова ли не вижда че тоя за никав хуй не става - всеки е по-добър от тоя, то добре че поне Чавдар Янков се контузи иначе нямаше да гледам мача, тъкмо се бях надъхал, а сега като прочетох стартовия състав...

Иначе Англия ги гледах на световното - с алжир, словения и сащ - толкова жалки бяха едвам се измъкнаха - после Германците им показаха реалността, имаме големи шансове срещу тези пияндета просто трябва да се стегнем и матеус да не прави глупости
                  Last edited by Avalanche; 02.09.2011, 13:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    .... само дет не ми е ясно кой от лъвовете може да вкара гол ...
                    ама некой пряк ели дуспица ..
                    да не сме съвсем валат де...
                    жалка гледка сме дейш ...
                    въпреки всичко
                    БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!!

Коментар

0:6
                      Това пак ме устройва от гледна точка на залога ми, ама ако сме честни няма как да стане! Най-много ще ме е яд ако ни вкарат 2 бързи гола и си търкалят топката до края!

Виж един червен картон за гостите в първите 10на минути доста ще отвори мача :-D

Коментар

0:6
                        Да бе ...
                        нема е повече от
                        0-2
                        0-3
                        1-3
                        1-4
                        .... само дет не ми е ясно кой от лъвовете може да вкара гол ...
                        ама некой пряк ели дуспица ..
                        да не сме съвсем валат де...
                        жалка гледка сме дейш ...
                        въпреки всичко
                        БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!!
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                          Да се надъхаме за довечера

Българи Юнаци!

Момчета стегнете се и ги смачкайте на тези измислени звезди!

Марто разкажи им играта по крилото, Стенли покажи на Лампард колко реално струва и как се вкарват голове с удари от 25-30 метра - вратаря им е смешен, пробвайте го момчета и ще успеете...
                          Късмет !!
                          А останалите 9 алкохолици и манекени .. да не се пречкат на двамата Петровци дорде се опитват да играят

Коментар

• 0:6

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              Да се надъхаме за довечера

Българи Юнаци!

Марто разкажи им играта по крилото, Стенли покажи на Лампард колко реално струва и как се вкарват голове с удари от 25-30 метра - вратаря им е смешен, пробвайте го момчета и ще успеете...
                              Късмет !!
                              Айде нашите! ... Надеждата умира последна! ... На терена са 11 срещу 11...абе дано вземем нещо от този мач, дори едно равенство 2-2 ни устройва (щото съм го пуснал над 2.5 )

Коментар

• Да се надъхаме за довечера

Българи Юнаци!

Късмет !!

Коментар

Working...
                                X