If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти малко се изказваш като тези от форекса или БФБ-то - направил си грешна преценка, направил си грешен залог и псуваш другите, но не и себе си за грешката.
o, не, много жестоко бъркаш - може и така да е прозвучало, но не е това Просто малко странно им тръгна всичко напред, а на джорджанците назад, в последните 5 минути. Другото нещо е, че побдата ще е на 100% пирова и няма да ни донесе нищо - Грузия ще се класира, а нашите ще отпаднат, освен да си остане в истоията. Както ти казах, от нашите съм жус, а можеше да съм трипъл
Успех с форекса- там сте все "заслужили" и 90% си сменят никовете през 2 занулявания на акаунта
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
да бе, ш'ги ибъ у калитарите - цяло първенство и 3,5 от 4 четвърти последния мач спаха и накрая взе, че им върза всичко дето стреляха, а ония косматите кавказци се осраха тотално, та ми затриха 50-те евро, дето ги печелих от загубата ни от украйна
Ти малко се изказваш като тези от форекса или БФБ-то - направил си грешна преценка, направил си грешен залог и псуваш другите, но не и себе си за грешката.
Поздравления за нашите баскетболисти за мача с Грузия.
Поздравления и за единствения свестен коментатор в БНТ - Камен Алипиев.
да бе, ш'ги ибъ у калитарите - цяло първенство и 3,5 от 4 четвърти последния мач спаха и накрая взе, че им върза всичко дето стреляха, а ония косматите кавказци се осраха тотално, та ми затриха 50-те евро, дето ги печелих от загубата ни от украйна
майче, къде си бре душко, да отпищиш душата си в лиричен призив-ода за възхвала на Филката Виденов Иначе цигането ни е страшно - то реално победата си е изцяло неговата и на няколкото късметлийски коша в края на близнаците. Браво на нашите и дано се калсират за следващата фаза, което е малко утопично, но тя и днешната победа беше такaва, а стана Ако се класират за следващата фаза, ще си сложа всичките пари по сметката за тяхна загуба - просто реалност....
П.С. От загубата с ингилизите намазах 200 евро, но не съм сигурен, че ще паднем и от Хелвеция - нищо чудно да дръпнем едно равенство и ад преебем всички тотозалагащи
П.П.С. Апропо, много ми е чудно как всички отбори в А група играят в 90% от мачовете си супер зашитно, а нямаме зашитници за национала
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Не защото съм дърт Челси-фен , но в първите 10 секунди бях сигурен че Тери е автор на гола - щото той , Браната и Алекс, ги вкарват такива в премиер-шипа след като Балак си замина ....На повторението чак видях ,че Рууни е пласиран по-добре и е пред Джон ,нищо че Тери го надскочи поне 10-санти за да компенсира лошата си позиция - но въпреки това не можа да отбележи
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Още ви се чудя, защо изобщо си правите труда да ги гледате тези чалгаджии. Аз заложих на -2 и отидох да играя Скуош, а след това жулих мохитота в Табако.
Аз заложих на нетолкова родоотстъпническото над 2.5 (което си излезе), ама го комбинирах с над 2.5 на Норвегия-Исландия, което ми изяде главата '
Още ви се чудя, защо изобщо си правите труда да ги гледате тези чалгаджии. Аз заложих на -2 и отидох да играя Скуош, а след това жулих мохитота в Табако.
Коментар