IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Да ви споделя една моя идея за залог. Федерер да спечели УС опен коефициента е около 4,8. В момента той е в много добра форма, а Ноле имаше някаква контузия на мача с янко, а мисля че ако успее срещу Джокович, на финала ще играе и с невероятно самочувствие и ще си го вземе
    много добър залог, аз също мисля, че бие скапаната шумадийска свиня - просто так ми го говори бетинга, а не резултатите За финала не съм убеден, затова ще бетна скромна за победа в 1/2 финала, а ако бие, ще го мисля

Между другото търся мачове за уиекнда - Шити и Топчето са ми засега двата мача, но ако се намери и трети, берекет версин
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Да ви споделя една моя идея за залог. Федерер да спечели УС опен коефициента е около 4,8. В момента той е в много добра форма, а Ноле имаше някаква контузия на мача с янко, а мисля че ако успее срещу Джокович, на финала ще играе и с невероятно самочувствие и ще си го вземе
      Има логика. Федерер е единственият тенисист побеждавал по нормален начин Джокович през тази календарна година. Другата му загуба дойде срещу Бердих, но тогава се отказа. И все пак ми се струва, че Роджър няма да има сили да победи последователно Джокович и Надал/Мъри на финала. Дано да успее! Ще стискам палци за него, но по всяка вероятност без залог

Иначе след около час очаквам Надал да се подиграе с Родик и да го разгроми
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Да ви споделя една моя идея за залог. Федерер да спечели УС опен коефициента е около 4,8. В момента той е в много добра форма, а Ноле имаше някаква контузия на мача с янко, а мисля че ако успее срещу Джокович, на финала ще играе и с невероятно самочувствие и ще си го вземе

Коментар

• Полки, мерси за инфото, ама не мисля че Венгер е слънчасал толкова, че да пусне и тримата нови ЕДНОВРЕМЕННО още в първия мач..не знам как са ви резервите, ама може Джору да се мъчи в центъра, вместо Мертезакер...и евентуално Росицки да е титуляр, а след почивката да влезнат Артета и Бенаюн....ще видим!

Коментар

Жервинио и Сонг са контузени, но Артета може и да играе - този другия не го познавам
            Жервиньо, Дженкинсън и Сонг са наказани

Уилшър, Вермаален, Скилачи, Гипс и Диаби с контузии

състава е:

Счесни

Саня, Мертезакер, Кошчелни, Сантош

Артета, Уолкот, Фримпонг, Рамзи, Аршавин

Робин ван Перси

като резерви ще влезнат - Парк, Росицки, Бенаюн ако няма контузени и изгонени

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Man-e, това ще са най-лесните пари, които някога си изкарвал! Този залог е по-сигурен и от това дали утре Слънцето ще изгрее или не
              И все пак винаги има един мъничък процент вероятност моите любимци да го сложат на всички викащи и залагащи за тях (с едно 0:0 например)...иначе нямаше да са Арсенал Шегувам се, разбира се, залагай смело и безотговорно!
              най-лесните пари бяха миналия кръг като гостувахме на манафите --->>> 15 футболисти отсъстваха по една или друга причина и бяхме с 4 дебютанти

а мача със суонзи ще го вземем , но не толкова лесно колкото повечето си мислят

Коментар

• Позволи ми да не се съглася с тази част от поста ти:
                Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                не мисля че в този мач ще е от значение
                Според мен за вас мача ще е малко по-маловажен от финал за ШЛ. Щото ако недай си боже стане некой сакатлък може да пишете и топ 4 за бегал...а без парите от ШЛ не виждам как ще се борите да останете там.

Понеже Суонзи е атакуващ отбор (доколкото съм ги наблюдавал са от типа УБА, а не Бирмингам, Стоук) очаквам да стане хубав мач, в който да биете с 3,4 на 1...ама ще видим...сега като ви подкрепям да не вземете да ме прецакате
                Last edited by man_united; 08.09.2011, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  другия е новия ви дефанзивен халф (Фрим-понг) леко шеговито преименуван от мен!

А Жервиньо и Сонг не са ли наказани? Не знам за по колко мача са им наказанията за червените картони от първия и втория кръг (респективно)!

ПП Така или иначе пуснах една двайсетачка за артилерията, заедна с Дортмунд и АЗ Алкмаар, така че ще ги подкрепям даже повече от вас
                  ГО-ГО ГЪНАРС , дет се вика!!!
                  Манчо, издигаш ми се в очите, само така! Но си прав разбира се, че печалбите са също важни и не трябва да се смесват с емоциите и чувствата. Аз по тази и причина не залагам за Юнайтед - за да не ми се налага да ги подкрепям и да викам за тях
                  Желая ти успех и дано спечелиш!

П.С. Не съм търсил инфо за състава, тъй като не мисля че в този мач ще е от значение - излизаме, вкарваме няколко бързи и сме бомба!

Коментар

Жервинио и Сонг са контузени, но Артета може и да играе - този другия не го познавам
                    другия е новия ви дефанзивен халф (Фрим-понг) леко шеговито преименуван от мен!

А Жервиньо и Сонг не са ли наказани? Не знам за по колко мача са им наказанията за червените картони от първия и втория кръг (респективно)!

ПП Така или иначе пуснах една двайсетачка за артилерията, заедна с Дортмунд и АЗ Алкмаар, така че ще ги подкрепям даже повече от вас
                    ГО-ГО ГЪНАРС , дет се вика!!!
                    Last edited by man_united; 08.09.2011, 16:34.

Коментар

Уилшър ще е контузен още месец, както и Вермален отпада май...?!?
                      От новите вероятно ще влезе само Мертезакер...как стои въпроса с наказаните Жервиньо, Сонг и пимпонг?

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Man-e, това ще са най-лесните пари, които някога си изкарвал! Този залог е по-сигурен и от това дали утре Слънцето ще изгрее или не
                        И все пак винаги има един мъничък процент вероятност моите любимци да го сложат на всички викащи и залагащи за тях (с едно 0:0 например)...иначе нямаше да са Арсенал Шегувам се, разбира се, залагай смело и безотговорно!
                        Уилшър ще е контузен още месец, както и Вермален отпада май...?!?
                        От новите вероятно ще влезе само Мертезакер...как стои въпроса с наказаните Жервиньо, Сонг и пимпонг?

Коментар

kev, polki...както и другите фенове на артилерията, имам въпрос специално към вас:
                          Ще биете ли Суонзи или ще продължите да "пишете история"?

Щото съм ви набелязал да ви го сложа - залога за 1цата, докато не е паднала от 1.40 до 1.20 например

Коментар

• kev, polki...както и другите фенове на артилерията, имам въпрос специално към вас:
                            Ще биете ли Суонзи или ще продължите да "пишете история"?

Щото съм ви набелязал да ви го сложа - залога за 1цата, докато не е паднала от 1.40 до 1.20 например

Коментар

• Националният отбор по футбол на България няма да попадне в ада. Те ще нацелят гредата на ада.
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

П.С. От загубата с ингилизите намазах 200 евро, но не съм сигурен, че ще паднем и от Хелвеция - нищо чудно да дръпнем едно равенство и ад преебем всички тотозалагащи
                                не че нещо, ама засега ебаваме тотото - дано да завършим със същият резултат. Аз моето си го взех от този мач и съм доволен, само се чудя дали да врътна една обръщачка второто
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X