If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук вече донякъде съм съгласен, но си е риск......и то неоправдан...
А нали сме тръгнали за нещо голямо този път Не трябва да се плашим толкова от руснаците, силни са, но и те си имат едно наум от нас. Ако сме отбор трябва да си бием наред - ДЕТ СЕ ВИКА МАЧ ЗА МАЧ
Ти добре ли си.....та руснаците са поне 3 класи над 2-рия и 3-тия на това европейско...
Ще видим днес за какво ще играем ние, защото можем и ние да се направим на маймуни и да играем за 1 точка...тогава театрото на Словакия-Полша ще е пълно, ама няма как като сме първи мач ще се чудим какво да правим
Тук вече донякъде съм съгласен, но си е риск......и то неоправдан...
А нали сме тръгнали за нещо голямо този път
Не трябва да се плашим толкова от руснаците, силни са, но и те си имат едно наум от нас. Ако сме отбор трябва да си бием наред - ДЕТ СЕ ВИКА МАЧ ЗА МАЧ
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
ХхАА, абе какви са тия сметки без кръчмар? 1 или 2 точки - пълни глупости!
Бий за да те уважават ! Особено пък тези НАДУТИ поляци.....трябва са се бият дето ги хванеш и в приятрлески мачове, навсякъдеее....
пък Бий си и днес Германия и така.....
Ще видим днес за какво ще играем ние, защото можем и ние да се направим на маймуни и да играем за 1 точка...тогава театрото на Словакия-Полша ще е пълно, ама няма как като сме първи мач ще се чудим какво да правим
трябваха им 1 или 2 точки макс от тоя мач, ама нали сме прости зехме чиста победа - честито второ място в групата и на добра среща с максим михайлов и ко........
ХхАА, абе какви са тия сметки без кръчмар? 1 или 2 точки - пълни глупости!
Бий за да те уважават ! Особено пък тези НАДУТИ поляци.....трябва са се бият дето ги хванеш и в приятелски мачове, навсякъде....
пък Бий си и днес Германия и така.....нека после дружината да се чуди да пада ли, да бие ли, ако може.....
Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Браво на Саманта Стоусър! Перфектен тенис, здрава психика и физика и напълно заслужена първа титла от турнир в Големия Шлем!!! А наглата Серена отново не пропусна да покаже, че когато губи е готова на всичко - неспортменско поведение и ругаене по съдиите - за да обърне хода на мача, нооо тоя път не се получи
Просто беше размазана! - "Сензационно - Стоусър прегази Серена Уилямс на финала на US Open" http://www.gol.bg/tenis/2011-09-12/s...us-open.113392
трябваха им 1 или 2 точки макс от тоя мач, ама нали сме прости зехме чиста победа - честито второ място в групата и на добра среща с максим михайлов и ко........
Ей, крайно време беше да опънем тия полски свирачи!
През последните 5-6 години са отбора, който най-много ме дразни (щото е по-слаб от нашия пък ни бие де ни хване).
Най-накрая и да видя един мач, в който всичките ни играчи (даже Тошко Алексиев) трябва да бъдат поздравени за играта си.
Дано утре бием чисто Германия и ако поляците бият Словакия станем на първо място в групата (за да имаме по-добър жребий за втората фаза).
Ако ние бием чисто Германия, поляците вероятно ще легнат на Словакия, за да останат трети, а нас да пратят на полуфинала с Русия. Някаква по-сложна схема трябва да измисят в щаба ни, така че да няма как в другия мач да ни нахендрят на второ място.
Браво за играта.
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Ей, крайно време беше да опънем тия полски свирачи!
През последните 5-6 години са отбора, който най-много ме дразни (щото е по-слаб от нашия пък ни бие де ни хване).
Най-накрая и да видя един мач, в който всичките ни играчи (даже Тошко Алексиев) трябва да бъдат поздравени за играта си.
Дано утре бием чисто Германия и ако поляците бият Словакия станем на първо място в групата (за да имаме по-добър жребий за втората фаза).
това само показва 4е нивото на парвенствотото пада и да става все по ску4но
да не говорим за неспирастата гавра с бербатов. излглежда да си предан кам работодателиа е несто което не е важно днес и не се хонорира с елементарно уважение (15-20 мин.). но характер садба прави...
напротив, за разлика от миналата година, когато шипъ беше пълна боза, тази година (засега) е супер интересно - дано да задържи така
А за барбуката - каквото повикало, това се обадило, на националните предатели, мястото им е именно там - извън групата за мача. И като говориш за Съра, какво ще кажеш за Манчини - футболист с 6 гола в 4 мача и 4 гола в последния мач е забит на пейката за сметка на друг, който почти цяла година те е разигравал като луд, ама е решил, че вече му се играе и хоп, веднага е тутуляр Не знам, сигурно е от манчестърския въздух
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
пълен та*ак сме...с извинение!
то бива липса на характер, ама в петте сета да имаш сетбол и да паднеш 2-3 не е нормално!
да паднем от Полша, Рашата, Бразилия, Италия, да не ме е яд, защото тези момчета са единствения ни колективен спорт в топ 10 на света и то винаги в последните 30-на години, ама да паднем от Словакия..... Както и да е, сега съм им заложил на загуба от шляхтичите и ми е все едно как ще свършат - все ще ми е кеф....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
пфуууу, мамка му, то бива лигня, ама тези нашите на болейбол направо ми скъсаха нервите, да не говорим пък за загубените пари Отврат, то бова и може, ама Словакия да ни бие, просто не е истина. Искрено се надявам да са играли тото, а не защото толкова си могат
пълен та*ак сме...с извинение!
то бива липса на характер, ама в петте сета да имаш сетбол и да паднеш 2-3 не е нормално!
това само показва 4е нивото на парвенствотото пада и да става все по ску4но
да не говорим за неспирастата гавра с бербатов. излглежда да си предан кам работодателиа е несто което не е важно днес и не се хонорира с елементарно уважение (15-20 мин.). но характер садба прави...
пфуууу, мамка му, то бива лигня, ама тези нашите на болейбол направо ми скъсаха нервите, да не говорим пък за загубените пари Отврат, то бова и може, ама Словакия да ни бие, просто не е истина. Искрено се надявам да са играли тото, а не защото толкова си могат
Популярен английски сайт постави името на Димитър Бербатов в смешен списък с прегрешения във футбола, за които трябва да се налагат глоби. Листата се базира на откровенията на немския треньор Феликс Магат, който дни по-рано разкри какви са основните точки във философията му и какво не търпи в играчите си.
Сайтът "Гол" намира по една звезда, подходяща за всяка от малко щурите санкции в "законника" на Магат.
"13 000 евро - за този, който тича по-малко от вратаря на отбора", гласи веруюто на треньора. "Димитър Бербатов!", явно е първият, за когото се сеща сайтът.
Всичко е шега. Хората от онлайн изданието са добавили и други майтапчийски категории в "конституцията на футболните глоби".
"10 000 евро - ако се опитваш да уволниш треньора си", с победител Франческо Тоти.
"17 000 евро - ако не можеш да вържеш едно изречение на езика, който е официален в лигата, в която играеш, въпреки че вече три години си там", с победител Карлос Тевес.
"20 000 евро - ако се провалиш винаги когато дойде голям мач" - наградата изненадващо делят Златан Ибрахимович и Кристиано Роналдо.
в последната точка можеха да сложат и БЕРБО до роналдо и ибрахима
Коментар