IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Сигурно е така, но нека се види дали новите британци в средата на терена (Адам и Хендерсън) ще се справят с прехода от борба за оцеляване към борба за топ 4?!?
    По-скоро борбата за завръщане в топ4. Адам за сега се справя много добре. Хендерсъм обаче играе, като дясно крило, където не се справя особено добре. Смисъл той си е халф.

Колче, лесни са им мачовете на тези сплесканяци, но реално няма значение, защото те в момента имат два състава, които спокойно могат да се борят за топ4.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Сити за мое най-голямо съжаление ще са the team to beat тази година. Просто много качествени играчи имат. Според мен ще ви бият Колче.
      Че ге видиме арабелите, колко им е даяна ...
      къде по-корави тимове (от Манчестър включително ) сме шамарили ...
      ... иначе и аз мисля, че ще видим много зор там .. ама далеч не съм убеден, че ще ни бият... Много е важно с какъв състав ще разполагаме към датите за мачовете с тях.
      В мачовете с нас, какво им предстои за първенство ? (че не ми се рови )
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Далглиш просто иска да разкара повечето чужденци от отбора, като ще гледа да изгради отбор от главно британци.

Дебилен ход наистина за Пуул. Мерейлеш беше един от най-добрите им играчи през миналия сезон.
        Сигурно е така, но нека се види дали новите британци в средата на терена (Адам и Хендерсън) ще се справят с прехода от борба за оцеляване към борба за топ 4?!?

Коментар

• Далглиш просто иска да разкара повечето чужденци от отбора, като ще гледа да изгради отбор от главно британци.

Дебилен ход наистина за Пуул. Мерейлеш беше един от най-добрите им играчи през миналия сезон.
          Last edited by Nikola; 02.09.2011, 10:37.

Коментар

Нищо не казвате за трансферите от последния ден в Англия. Много интересни неща станаха, като може би най-интересното беше рухването на модела следван от Венгер в последните години с налагането на млади играчи. С привличането на опитни футболисти, като Артета, Бенаюн и Сантош според мен Венгер закърпи дупката в отбора, която се появи след напускането на Фабрегас, Насри и Клиши.

Стоук и Съндърланд направиха най-забележителната селекция според мен. И двата отбора привлякоха доста интересни футболисти. Въобще очаква ни епичен сезон.
            От всички трансфери не разбирам само един: Раул Мейрелеш от Ливърпул в Челси.
            Мозъка ми не побира как Кени Далглиш си продаде най-добрия (в отсъствието на Стиви Джи) халф?!?

Иначе новите в Арсенал (Юси Бенаюн, Артета, Мертезакер и Сантош) са добри попълнения - ще вкарат опит в младежката формация на отбора.
            Last edited by man_united; 02.09.2011, 10:36.

Коментар

• Сити за мое най-голямо съжаление ще са the team to beat тази година. Просто много качествени играчи имат. Според мен ще ви бият Колче.

Коментар

• А бе,
                А ние тия Сити дале ше можем да ге бием за ШЛ ?
                Че нещо силно играят ми се струва ...
                При нас бъя контузия (пак дейш) ...
                Чак да почне да се притесняа чойек...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Нищо не казвате за трансферите от последния ден в Англия. Много интересни неща станаха, като може би най-интересното беше рухването на модела следван от Венгер в последните години с налагането на млади играчи. С привличането на опитни футболисти, като Артета, Бенаюн и Сантош според мен Венгер закърпи дупката в отбора, която се появи след напускането на Фабрегас, Насри и Клиши.

Стоук и Съндърланд направиха най-забележителната селекция според мен. И двата отбора привлякоха доста интересни футболисти. Въобще очаква ни епичен сезон.

Коментар

• от един друг форум:
                    "За предстоящия мач България - Англия, треньорът на англичаните Фабио Капело извикал 6-има от Ман Сити, 5-има от Ман Юнайтед, 3-има от Челси и двама от Ливърпул !!!
                    >>> Българският му колега Лотар Матеус викнал 6-има от Sin City, 5-има от Night Flight, 3-има от БИАД, и двама от Планет !!! "

Коментар

• Айде наште, и Ваня Стамболова!!!
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Аз използвах думата киборг, но и мутант също им прилича.

Мисля че след леката атлетика отдавна е компрометирана като спорт заради най-различните форми на допинг, с които зобат състезателите. За жените това е съвсем драматично, защото почват да отиват към "силния" пол.

ПП 99% съм сигурен че страхотната форма на ямайските спринтьори от последните 4-5 години се дължи на някоя нова зоб, която просто още не е забранена от ИАФ!!!
                        това вече е остаряло,
                        няма да се учудя да
                        почнат да барат и днк-то им

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                          а бе ти скива ли,
                          кви мутанти бяха другите,
                          баси
                          Аз използвах думата киборг, но и мутант също им прилича.

Мисля че след леката атлетика отдавна е компрометирана като спорт заради най-различните форми на допинг, с които зобат състезателите. За жените това е съвсем драматично, защото почват да отиват към "силния" пол.

ПП 99% съм сигурен че страхотната форма на ямайските спринтьори от последните 4-5 години се дължи на някоя нова зоб, която просто още не е забранена от ИАФ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Некои беха нещо средно между мутант и киборг. А нашата си е мацка та дрънка .... <тук требе да има емотикон за точене на лиги >
                            за дрънкането - дрънка (макар и не мой тип), ама как пък се хвана с тоя зализан гелопободен италиански педер, хал хабер си нямам. И то при положение, че преди това излизаше с едно симпатично нашенче, сега с тоя цървул, че даже я и ревнувал, ш;гу ибъ у жабаря
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Само ще ви кажа, че Барса излезе на Виляреал със система 3-4-3....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                                а бе ти скива ли,
                                кви мутанти бяха другите,
                                баси
                                Некои беха нещо средно между мутант и киборг. А нашата си е мацка та дрънка .... <тук требе да има емотикон за точене на лиги >
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X