IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Ботев - Черноморец 2;1
    Мир на черноморските души и айде да черпиш, преди да се случи някой "гаф" с Лудогорец. И не чувам ОЛЕ ОЛЕ
    и к'ви са тези черноморец ..... к'ъв отбор са???

в неделя за първи път ги чух

БОТЕВ са били БАРСА и байерн ................... ние с тези отбори се "мерим"
    Last edited by 2012; 07.12.2011, 23:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      трябва да имаш някакво ниво за да можеш да паднеш на по-ниско ............................ а при теб за съжаление ниво липсва

първо ме нападаш без да съм написал каквото и да е за тебе лично

след което ти отговарям с факти и те оборвам, а ти в безпомощността си намесваш и едно невръстно дете

пак ти напомням - ТИ НЯМАШ НИВО ЗА ДА ПИШЕШ В КОЙТО И ДА Е ФОРУМ

СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ТЕБЕ ПРОСТО ТЕ Е ОТРИТНАЛО ОБЩЕСТВОТО

жалко за малки хорица като теб....

от сега нататък за теб ще пиша с този размер на шрифта за да отговаря на нивото ти
      Ботев - Черноморец 2;1
      Мир на черноморските души и айде да черпиш, преди да се случи някой "гаф" с Лудогорец. И не чувам ОЛЕ ОЛЕ
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• FIFA 2012 FAIL

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Повече няма да ти отговарям щото не мога да падна толкова ниско колкото трябва за да бъдем на едно ниво и да върви разговора нормално!!!
          трябва да имаш някакво ниво за да можеш да паднеш на по-ниско ............................ а при теб за съжаление ниво липсва

първо ме нападаш без да съм написал каквото и да е за тебе лично

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Това е щото Полкито обича манафите!
          То и за това е от Арсенал
          след което ти отговарям с факти и те оборвам, а ти в безпомощността си намесваш и едно невръстно дете

Фенче манафче ще казваш на детето си - щото е на 3 години!
          пак ти напомням - ТИ НЯМАШ НИВО ЗА ДА ПИШЕШ В КОЙТО И ДА Е ФОРУМ

СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ТЕБЕ ПРОСТО ТЕ Е ОТРИТНАЛО ОБЩЕСТВОТО

жалко за малки хорица като теб....

от сега нататък за теб ще пиша с този размер на шрифта за да отговаря на нивото ти

Коментар

друге фенче-манафче не е спало за да стане в 7 часа и да напише:

п.п. - имаше едно друго манафче-фенче което ревеше в тази тема "анал, анал" явно си взе бележка и престана да пише .......................... сега другото го замества
            Фенче манафче ще казваш на детето си - щото е на 3 години! и докато почне да разбира от футбол последния трофей на Арсенал ще е далеч в миналото така че няма да можеш да му промиеш мозъка!

Повече няма да ти отговарям щото не мога да падна толкова ниско колкото трябва за да бъдем на едно ниво и да върви разговора нормално!!!

Коментар

• дортмунд 2-3

изпуснаха и ЛЕ дори

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                polki, имам един въпрос към теб, като фен на Арсенал и Дортмунд - как се чувстваш, след като Арсенал с курвенскато си игра и втория си състав, прецаквайки всякакъв феърплей, убиха и теоритичните шансове на Борусия да продължи напред? Питам те, защото си принципен човек и ми е интересно мнението ти?
                това са нормални неща --- всеки гледа интереса си и не мисли за другия отбор

АРСЕНАЛ си свършиха работата в предварителната група на ШЛ, а ДОРТМУНД чакат последния мач и то победа с 4 гола разлика ............. трябваше до сега да си "опечат" работата, а не да чакат някой друг да им оправя "бакиите"

вземи пример от другите ми два любими отбора които също бяха в една груоа на ШЛ - БАРСА и МИЛАН ..................... решиха си нещата и между тях остана само да рехат кой ще е на първо място и кой ще е на второ...

ДОРТМУНД няма на кой да се сърдят, нямат опита в ШЛ, млади и надеждни играчи на които бъдещето е пред тях

АРСЕНАЛ има да мислят за тежката програма в ПЛ и първенство без зимна пауза ................ това всеки го разбира и ми е чудно дори защо поставяш на обсъждане подобен безмислен въпрос

според мен от ДОРТМУНД разбират защо АРСЕНАЛ играят с втория си отбор и никой няма да им иска сметка защо така са направили.... може да съжаляват, че втория отбор играе в атина тази вечер, но те сами не направиха нищо в миналия мач, че АРСЕНАЛ да е с всичките си звезди през всичките 90 минути тази вечер

та така...

Коментар

• polki, имам един въпрос към теб, като фен на Арсенал и Дортмунд - как се чувстваш, след като Арсенал с курвенскато си игра и втория си състав, прецаквайки всякакъв феърплей, убиха и теоритичните шансове на Борусия да продължи напред? Питам те, защото си принципен човек и ми е интересно мнението ти?
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Почина бразилската легенда Сократес

Бразилската легенда Сократес почина днес от усложнения по време на възстановяването си заради проблем с червата, съобщават световните медии.
                    Легендата на Коринтианс бе приет в болница в четвъртък през нощта със съмнения за хранително натравяне, но веднага постъпи в интензивното.
                    Това се наложило, след като станало ясно, че страда от септичен шок, при който бактерии произвеждани от инфекция на червата са заразили кръвта му и са се разпространили по цялото му тяло.
                    Въпреки усилията на лекарите, 57-годишният Сократес, който се бори за живота си няколко дни, починал в ранните часове на днешния ден.
                    Преди време на два пъти бразилската звезда бе приеман в болница със стомашно-чревни кръвоизливи, след като през август призна, че има проблем с алкохола.
                    Класен полузащитник с усет към гола, през звездната си кариера Сократес е играл още за отборите на Ботафого, Фиорентина, Фламенго и Сантос. Освен това той има и 60 мача с фланелката на бразилския национален отбор.
                    Футболистът, наричан Доктора, защото в началото на кариерата си завършва медицина, има съпруга и шестима сина.
                    Сократес Бразилейро Сампайо де Соуса Виейра де Оливейра, както е пълното име на легендата, бе сред 125-те най-велики живи футболисти, изброени от Краля на футбола Пеле през 2004 година.
                    Повечето бразилски играчи от неговото поколение се възхищават на легенди като Пеле и Гаринча.
                    Идолите на Сократес обаче са личности като Фидел Кастро, Че Гевара и бившият член на Бийтълс, известен с анти-военните си протести - Джон Ленън.
                    "Хората ми дадоха власт като популярен футболист. Ако те нямат властта да кажат някои неща, аз мога да ги кажа вместо тях.
                    Ако не бях на страната на хората, никой нямаше да чува моето мнение, никой нямаше да се интересува какво казвам.
                    Най-хубавото нещо, което ми даде футбола бе възможността да опозная човешките същества.
                    Можах да срещна хора, които изключително много страдат, а можах да видя и хората от другата страна, които имат всичко. Видях и двете страни на обществото, в което живеем", сподели Сократес пред Би Би Си през 2010 г.
                    "Когато кръстих един от синовете ми Фидел, майка ми каза, че това е малко силно име, за да кръщаваш детето си на него.
                    Аз пък се пошегувах: "Майко, виж ти какво си причинила на мен", разказвал бразилският футболист, който бе съименник на гръцкия философ Сократ.
                    Отборът на Коринтианс може да си осигури титлата в бразилското първенство по-късно днес и полузащитникът Алекс сподели, че играчите ще се борят за нея, носейки Сократес в сърцата си.

Има отбори, които никога не печелят голямо първенство, но остават завинаги в спомена на почитателите на най-красивата игра. Защото с всяко свое действие на терена показват, че футболът е именно това – просто една игра, чиято основна цел е да носи естетическа наслада на зрителите, а и на практикуващите я.
                    Може би най-емблематичният пример за такъв отбор е великата единайсеторка на Бразилия от световното първенство през 1982 г. А във всеки такъв тим обикновено има по един футболист, около когото се гради играта. В селекцията на Теле Сантана този играч се казваше Сократес.
                    Докторът беше капитан, диригент, мозък на смятания от мнозина за най-атрактивен отбор в историята. В селесао по това време беше пълно със звезди - Фалкао, Серезо, Жуниор, Едер. Бразилия през 80-те обаче беше преди всичко Зико и Сократес, Сократес и Зико.
                    Невъзможно беше да споменеш единия и да не се сетиш за другия. Зико летеше по терена и бележеше отвсякъде, а Сократес беше способен да го намери със затворени очи през гора от защитници. Много често – и с пета. Лидерът на златистите пръв разкри красотата на този прийом. В негово изпълнение отиграването с петичка се превръщаше във футболна симфония.
                    Сократес играеше с необикновена лекота. Движеше се между наказателните полета с такава невъзмутима елегантност, сякаш се разхожда по Ипанема, прегърнал красива мулатка. Името му, което в пълния си вид е Сократес Бразилейро Сампайо де Соуза Виейра де Оливейра, не би могло да му пасне по-добре – гъстата брада и безкрайно интелигентната му игра го караха да изглежда като истински древногръцки мъдрец на терена.
                    Водена от футболния професор, Бразилия изглеждаше сигурна в световната си титла. Красивата приказка обаче беше погубена без време от бруталния реализъм на Италия и убийствения голов инстинкт на Паоло Роси, който отбеляза първите си три гола на първенството в Испания именно срещу бразилците.
                    4 години по-късно героите бяха вече уморени и въпреки че отново превръщаха футбола в изкуство, в крайна сметка геният на Мишел Платини и невероятните спасявания на Жоел Батс се оказаха твърде много за тях.
                    Едно от тези спасявания – на дузпата, бита от Сократес, сложи край на бразилската мечта и на кариерата на футболния маестро. А 11-метровият удар беше изпълнен в типичния за Сократес стил – небрежно, без засилване, сякаш разцъква с приятели в махалата.
                    Извън терена геният беше не по-малко интересна личност.
                    Звучи невероятно за футболните реалности, но Сократес беше дипломиран лекар. Освен, че приличаше на Че Гевара, бразилският капитан беше и голям почитател на професионалният революционер. Осмеляваше се дори да се противопоставя на военната диктатура в родината си.
                    Отборът, в който Сократес прекара най-щастливите години от клубната си кариера – Коринтианс, посвети спечелената в неделя бразилска титла на великия футболист, а играчите на бъдещия шампион прекараха минутата мълчание преди мача с вдигната в юмрук дясна ръка – традиционният начин, по който идолът им празнуваше головете си.
                    След болезнените загуби през 80-те, Бразилия прегърна прагматичния футбол и това й донесе световните титли от 1994 и 2002 г., но дори и тези успехи никога няма да изместят Сократес от сърцата на феновете в страната на кафето. Легендата си отиде от този свят, но във времена, в които футболът все повече е игра на надбягване и преборване, споменът за футболната поезия, която Доктор Сократес твореше, ще продължи да живее.

МИР НА ПРАХА МУ...

Коментар

• Мертезакер казва пред официалния сайт на АРСЕНАЛ:

"Даваме всичко от себе си във всеки мач. Нямахме достатъчно време да се сработим преди началото на сезона. Вече си имаме повече вяра. Класирахме се за елиминационната фаза на Шампионската лига и имаме шанс да постигнем добро класиране във Висшата лига"

но някое фенче-манафче е измислило заглавие Мертезакер: Вече сме сработени отзад защото така му харесва и да може повече манафчета да четат измислицата и да си фантазират

друге фенче-манафче не е спало за да стане в 7 часа и да напише:

То и за това е от Арсенал:

Мертезакер: Вече сме сработени отзад

Ама така с толкова афро-европейци в отбора човека го сработиха само за 2 месеца...после как няма белите да искат да се махнат от там
                      при положение, че централни защитници са Мертезакер, Косчелни, Скилачи и Вермален ........... надявам се след месец при нас да пристигне и Гари Кейхил от Болтън , а ще продадем Скилачи .............................. до един все бели момчета, но комплексираните манафчета живеят в 18-и век и не могат да забележат, че от техните 4-ма централни защитника фърдинанд, видич, смолинг и еванс -> двама са "афро-европейци" и как се сработват не ме интересува....

п.п. - имаше едно друго манафче-фенче което ревеше в тази тема "анал, анал" явно си взе бележка и престана да пише .......................... сега другото го замества
                      Last edited by 2012; 06.12.2011, 19:52.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=EKlYuIb9pkk
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          ЗАбелязвам някаква промяна в терминологията !! Преди време манафчестър се срещаше като мангалчестър !!!
                          То и за това е от Арсенал:

Мертезакер: Вече сме сработени отзад

Ама така с толкова афро-европейци в отбора човека го сработиха само за 2 месеца...после как няма белите да искат да се махнат от там

Коментар

яко го цакат БЕРБО, но и той ще им го цакне яко накрая като стане свободен агент след 7 месеца .............................. над 50 млн. паунда им струва за тези 4 години в които беше при манафчестър
                            ЗАбелязвам някаква промяна в терминологията !! Преди време манафчестър се срещаше като мангалчестър !!!
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Димитър Бербатов аут от календара на Манчестър Юнайтед

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов не намери място в календара на "червените дяволи" за следващата 2012 година.
                              Многолистното издание, което е издавано от клуба е украсено от повечето звезди на 19-кратните шампиони, но сред тях не е включен голмайсторът на Висшата лига за миналия сезон.

На корицата на луксозната придобивка за феновете са Парк Джи Сун, Давид де Хеа, Крис Смолинг, Хавиер Ернандес, Патрис Евра, Уейн Рууни, Андерсон, Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Луиш Нани и Ашли Йънг.
                              На вътрешните страници за отделните месеци могат да се видят още Фил Джоунс, Дани Уелбек и Том Клевърли.
                              Календарът може да бъде закупен и в България, а цената му е 25 лева.
                              яко го цакат БЕРБО, но и той ще им го цакне яко накрая като стане свободен агент след 7 месеца .............................. над 50 млн. паунда им струва за тези 4 години в които беше при манафчестър

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Рууни, Меси и Неймар спорят за приза "Най-красив гол"

...брей даже и отбора играещ най-красивия футбол в Англия (Арсенал) присъства в тази класация
                                за мен лично гола на рунтавия е най-красив, но една единствена голова комбинация за цяла година ми се вижда аматьорска работа и като прибавя, че същия този рунтав гъз не е вкарвал дори и на тренировка вече два месеца ........................ ползата от файдата е никаква

Коментар

Working...
                                X