IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    За мен мачът, който ще помня цял живот с интригата и развитието си е този:
    Атлетик Билбао - Осасуна

След него домакините винаги ще имат място в сърцето ми като отбор с характер и желание за победа!!!
    Респект! Баските от Билбао са ми любимият тим в Испания, именно поради причините които си изброил и ти, и поради факта че винаги са играли така и срещу лидерите Барса и Реал! Особен чар в тоя отбор е и присъствието само на Баски, което според мен го прави доста атрактивен за феновете и непредвидим за съперниците.
    Лека вечер, и да знаеш че не се засягам от подобни фенски подмятания и закачки, то така е и по-интересно и забавно!

Коментар

• За мен мачът, който ще помня цял живот с интригата и развитието си е този:
      Атлетик Билбао - Осасуна

След него домакините винаги ще имат място в сърцето ми като отбор с характер и желание за победа!!!

Коментар

• Сори Кев, Полкито много ни жили...та гледам и аз да не ви оставям да почивате

Разбира се всичко е в сферата на шегата и надявам се не сте се засегнали сериозно!
        Last edited by man_united; 05.12.2011, 17:04.

Коментар

Рууни, Меси и Неймар спорят за приза "Най-красив гол"

...брей даже и отбора играещ най-красивия футбол в Англия (Арсенал) присъства в тази класация
          Ейй голяма си драка да знаеш! А бе хубаво си пуснал линк с красиви голове, ама що ти трябваше и подобен коментар да правиш!?
          Както и да е, сега аз ще ти пусна един линк с моето предложение - мач от преди седмица, който по случайност и гледах на живо (е по телевизията де). Става дума за мача Бетис - Реал Сосиедад от Примера. При по-добра игра на домакините Реал изненадващо поведе с 0:2 след почивката. Но Бетис продължи силното представяне и изравни 2:2! Оставаха минути и се виждаше че няма как Севилци да не вземат трите точки... Редовното време изтече и съдията даде 3 (ако не се лъжа) минути продължение... И тогава, в 92-та минута, се случи ето това:

http://www.youtube.com/watch?v=WjtaeT7k7uU

Та това според мен е и красив, и драматичен, и важен и въобще ГОЛ!!! Без разбира се да омаловажавам и тия в класацията.

Коментар

• Рууни, Меси и Неймар спорят за приза "Най-красив гол"

...брей даже и отбора играещ най-красивия футбол в Англия (Арсенал) присъства в тази класация

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              .....Аз заложих на Рунтавото, което се оказа сериозна грешка, заради безумната игра на boring, boring ManUtd - и на тях им пожелав да се концентрират в ЛЕ, заедно с Шитито и Тотенхама, а защо не и Чукотките
              Абе прав си по принцип, че мача си беше тъпичък, ама пак куцо почна - контузия на Чичарито в 12-тата минута още и тотална промяна на схемата на игра с "подръчни материали"!
              Верно че доминирахме тотално целия мач, но все пак не можеш да очакваш да биеш всеки мач с по 1-0 щото после стават "инциденти" като в домакинството с Нюкясъл.

ПП Интересно сега след като Чичарито излиза от игра точно за мачовете около Коледа и Нова година, как ще се отрази това на Барбуков. Дано след като загуби гласуването за футболист на България поне да успее да си върне доверието на Сър Алекс. Много странно ми се струват слуховете, че ще отида да играе под наем във Фулъм - по-добре в Анжи/ПСЖ/Малага/Галатасарай

Коментар

• Да не пропуснем да отчетем спортното събитие на седмицата (да не кажем на целия месец):
                Божинов с гол...

Коментар

• Ако си извоювате второто място в групата, в следващата фаза ще играете срещу Апоел или Интер, ясна е работата
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    По-вероятно е Тотнъм да им отнемат второто място, отколкото да станат шампиони! Ако изключим първите 4-5 мача за сезона, след това са доста зле. Все пак Базел могат да им направят услуга и да ги пратят в Лига Европа, което би им помогнало да си защитят втората позиция в първенството
                    То не е гаранция! Тотнъм Ви направиха услуга да не играете евротурнири и да събирате сили за топ 4, но нещата край река Мърси не се промениха - както каза Груйчо, ако направят първенство между топ 6-8 ще сте в челото, обаче в лига от 20 сте пълен т***к.

А относно червените дяволи с оглед формата ни през последните 2 месеца няма да е кой знае каква изненада ако Базел ни нашляпа ама все пак мисля че Хса ще ги устискаме геройски!!!

Виж какъв ни се пече на осминафиналите евентуално ще видим след това, ама аз не очаквам нищо хубаво там!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      що бе, ако съра спре с малоумията, спокойно могат да вземат пак шипъ - шити все пак са със селски манаталитет, а и Манчини е смешен тренер. Ако Рунтавото влезе в серия, то спокойно могат да си вземат пак шипчето
                      По-вероятно е Тотнъм да им отнемат второто място, отколкото да станат шампиони! Ако изключим първите 4-5 мача за сезона, след това са доста зле. Все пак Базел могат да им направят услуга и да ги пратят в Лига Европа, което би им помогнало да си защитят втората позиция в първенството
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• ето го отгпеорът ми без бъгове и за тази тема

ами успокоих се, пък и у нас сме царе в преименуването. Едно време на Ибрахима Гей му викаха Гай, че да не звучало обидно Пък и на този поляк името си му е ок, типично полско, нещо средно между Курек и Левандовски примерно А да, и китайчето (то май беше от азиатските републики на есесесер, както му каваха някога) е Гоу, а не Гол, а Хуи, ама без Й, а с И си е доста разпространена фамилия из този вилает
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Съжалявай ни!
                          Целия свят ви съжалява вас, че не можете 7 ГОДИНИ да дигнете една купа, ама вие съжалявайте нас, че междувременно вдигахме n-на брой!

Мисля че е време Шейх МаНсур, просто да ви купи и вас и да ви прати в Чемпиъншип да му обигравате играчи за първия отбор (както са Барселона Б и Реал Б например).
                          абе, днес какво ви става???

края на седмицата ли ................. какво ли

има един дето се бъгна в темата "Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг"

и ти си се бъгнал като те чета...

я да се рестартирате, починете си през уикенда и в понеделник заповядайте отново да ни забавлявате с фантазиите си

Коментар

• Съжалявай ни!
                            Целия свят ви съжалява вас, че не можете 7 ГОДИНИ да дигнете една купа, ама вие съжалявайте нас, че междувременно вдигахме n-на брой!

Мисля че е време Шейх МаНсур, просто да ви купи и вас и да ви прати в Чемпиъншип да му обигравате играчи за първия отбор (както са Барселона Б и Реал Б например).

Коментар

Прав си! За сметка на това титулярите Ви не струват (с изключение на РВП разбира се)!!!
                              Я се прояви някой, я Шити му предложили по-висока заплата и го купили!

ПП В тази връзка ще видим кога ще ви вземат и РВП и да ви вкарат в борбата за 5-6то място и първо по финансови показатели!!!
                              така е ....

аз така го разбирам футбола -> красива игра и печалба за клуба

съжалявам фенчетата на отборчета които печелят титли с клизми, чакат съдията да ги подпре във всеки мач с по някоя дузпа и игра до гол, хвърлят луди кинти за набедени футбалери които после да им тровят нервите с изпълненията си и т.н. - ти си знаеш какво още включва това "и т.н."

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                нашите резерви пък са на добро ниво -> агуеро и джеко цял мач се мъчиха, а видяхме колко гола ви мушнаха тези двамата....
                                Прав си! За сметка на това титулярите Ви не струват (с изключение на РВП разбира се)!!!
                                Я се прояви някой, я Шити му предложили по-висока заплата и го купили!

ПП В тази връзка ще видим кога ще ви вземат и РВП и да ви вкарат в борбата за 5-6то място и първо по финансови показатели!!!

Коментар

Working...
                                X